[sunt proast crescuta.dp cum ar zice unele. care se cred prea doamne ca sa`mi inghita glumele]"
Poate am aere'n cap, asta e problem@ mea NU MA SUPORTI.Asta e doar problema TA! Nu ma cunosti nu mai comenta! Ai grija de viata TA nu de a MEA.
Esti tare in clanta doar cand e de fata multa lume cand esti doar tu cu mine spui ca au fost glume mai amuzant e ca ai rostit si nume acu te scuzi ca tarfele cu fel de fel de nume![]()
Nu respect pe nimeni ...Nu respect ce mi se impune.sa stii.E foarte Simplu. E Felul Meu de a fi__ ::.
Nu sunt deloc modesta si ma pis pa tine.Nu ma cunosti, deci nu vorbi da mine.Nu poti sa ma suportzi? Asta`i doar treaba tha! Da chiar si-asea mai da`te`n poola meah
N`am nevoie d educatie corecta, sfaturi sau tinuta decenta.Criticile sau barfele spuse d vre`un ratat Pentru Mine`s D ***![]()
cu toata frumusetea ta esti un nimic in fata mea![]()
.azi imi mErGe bN, Maine imi mErGe rAu.Dar imi VaD De DrUmUl meu. dusmaniI vorbesc dar Nu'i IaU In SeAmA.FiInDkA imi FaCk mare ReClAmA"
:X cand lumea imi zice ca am cate un defect,zambesc discret si intreb: u chiar te crezi perfect?
am auzit ca lumea vorbeste cam mult,n`am timp sa stau sa ii ascult, n`am timp de vorbe`n vant si bineinteles n`am timp de niciun gen de tarfe."
Complimentele tale nu ma ridica, criticile nu ma coboara. sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor altii sa fiu
"
Respectul e ceea ce primesti pentru ce faci si o faci bine. Tu ma barfesti destul, deci din respect ma pis pe tine."
cand ma analizez ma detest, cand ma compar sunt multumita
"
"Ti-am zis sa taci ca-mi faci mii de draci
"
"La ToT Pa$u $UnT VoRbiTa De RaU $i Nu'Mi Pa$a IN CiUdA La toti Du$MaNi DuC ViAtA FrUmOa$a:X.Eu $UnT FeRiCitA Cand ALta Ma iMiTa.Ca ImI FaCe PbUbLiCiTaTe GrAtUiTa
eu te fac dintr-o miscare ca is fetita cu valoare, is fitzosa nu`ti convine? zii lu matha` nu zii mie
Uite'ma si invata stau mereu cu drept'un fata. Poti sa te uiti da nu copia. K lumea imi stie valoarea."
Aparitia ta suceste capetele Aparitia mea suceste mintile
""
EA:nu cred ca va mai fii la fel, cat am gresit ca l-am mintit...nu mi-am dat seama, nu m-am gandit.EL:, merau o sansa i-am dat dar ea nu s-a schimbat. nu pot continua asa. renunta la ea.
Un zanbet nu se plateste, dar valoreaza.Il imbogateste pe cel care il primeste si nu il saraceste pe cel ce-l daruieste dureaza o clipa dar se pastreaza in minte nimeni nu e atat de bogat sa nu primeasca un zambet si nimeni nu e atat de sarac sa nul poata oferi
Dc ai distrus o inima ce te iubea...pentru simplu fapt ca incerca sa-ti arate greselile facute de tine zici ca ma iubesti''prostii''daca ma iubeai nu imi aduceai lacrimi![]()
Intra pe site-ul meuu:x : http://www.sweety-ea.webs.com/ poatee te va ajuta 8-> sa gasestii cateva statusurii in genul` celuii ce`l cautii tu:X. sper sa fii multumitaa;). FunditSsa`?>:D<