Virginitatea este unul din cele mai importante lucruri ale unei fete. Care la un moment dat o pierde. Una poate sa fie virgina pentru ca nu si-ar dori nimeni partida cu ea, sau pentru ca fata si-ar dori " pe cineva special " - ador faza asta. Cele care nu mai sunt virgine nu mai au acel farmec, aceea inocenta de fata cuminte, dar au un alt farmec sunt mai atractive sexual.
Valoarea unui om nu consta in virginitate, bani sau diplome, sta in ceea ce e el.conteaza prea putin asta.
Depinde si cum o iei. Mai valoraosa este doar pentru proxeneti. O fata virgina este doar mai pura ca o fata care nu mai este.
Aici e vorba de orgoliul barbatului/sotului.
Daca chiar tii la o femeie nu conteaza chestia asta, in plus in ziua de astazi rar mai gasesti o fata cat de cat frumoasa si virgina
Asa ca nu conteaza daca mai e sau nu.
Bafta!
Eu licitez mai mult pentru... niciuna ca este o tampenie ceea ce indrugi acolo! Go bed, you're drunk!
Depinde de barbat,cum inclina el balanta, desi nu ar trebui sa se faca discriminari, depinde de sufletul femeii aici nu de virginitate, nu pot generaliza care e mai buna, nu fac discriminari.
Nu cred...atata timp cat iti ofera ceea ce iti doresti, nu stiu de ce nu ar fi egale.
Valoarea unei femei sta in virginitate? hai ca esti tare de tot.probabil esti un credincioas religios fanatic, ceva de genul asta de pui asemnea intrebare.
Sincer, pentru mine treaba cu virginitatea este o chestie cu iz de orient mijlociu... daca fata nu este virgina este o problema, dar la partea masculina nu este nici o problema? Mereu mi-am adresat intrebarea asta, de ce se cere virginitatea doar de la fata si nu de la ambii.
Sa o lom altfel. Masturbarea are ca scop orgasmul sau placerea, eliminarea stresului..etc tot aia intelegi tu DAR nu se produce nici un fel de placere fizica in acel moment ci doar psihica pentru ca te gandesti ca vai ma masturbez sunt smecher/a
. Asa revenind la subiect, tu daca te duci la crama sa te imbeti, in drum spre crama esti beata?
Este tot fata si aia virgina si aia nevirgina.Nu are de ce sa fie mai valoroasa.Si nu trebuie judecata
Depinde. Sunt unii baieti care vor neaparat ca iubita lor sa fie virgina cand o fac cu ei. Nu e niciuna mai valoroasa decat cealalta.
De cele mai multe ori o virgina e mai valoroasa deoarece ea poate fi a unui singur adica se considera ca, cu primul cu are a facut dragoste este a lui din cate am inteles eu
Sincer, degeaba este virgina daca ii umbla ochii dupa toti baietii si se "linge" de fiecare data cand are ocazia. In schimb, sunt fete care nu sunt virgine si sunt mult mai stapane pe ele si gandesc altfel, ai putea chiar sa faci o comparatie la 17 ani, intre una virgina si una care nu este virgina.
Nu fii superficial frate, nu mai conteaza, cum ie ca in ziua de azi dupa10 ani toates f****e!
Prietene, daca ai avea o fiica, ai pune-o sa si-o traga cu cat mai multi ca doar asa ar avea noroc in dragoste? sau ti-ar veni sa-i rupi gatul fiecarui nenorocit care o sexeaza si o lasa? Eu mizez pe varianta a doua in cazul asta.
In concluzie: Mai bine virgina (parerea mea).
Inca o intrebare: e normal sexul la 10 ani? Atunci de-abia daca ma jucam de-a "arata-mi ca sa iti arat" si asta din amuzament, dar pana la sex, de acolo e cale luuunga