Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Septembrie 2025 sunt:
Care este melodia voastră preferata de la: Lady Gaga Adele Miley Cyrus si Dua Lipa?
Câte posturi de radio exista in tara
Care este melodia care v-a placut cel mai mult?
Voi credeți ca anumiți cântăreți de la noi de manele sunt extrem de înapoiați sau foarte misogini? De exemplu m- am uitat zilele trecute la un podcast in care apărea Tzanca Uraganu și spunea ca...? (mai mult)
In urma cu ceva timp am gasit un cantec pe Youtube care avea versurile c- am asa: I'm- a lobster on a plate, ready to be served, and I have a toothache. How did I end up here? Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Cum se numește melodia care începe cu spargerea geamurilor de la o mașină provocată de niște oameni?
Care I faza cu melodia dive de Salvatore gannaci? Am vz ca e apreciata de f multi romani, comentariile la piesa sunt numai romanesti. Si mie mi place dar nu inteleg dc o asculta atati romani?!
Ce parere aveti despre muzica teen pop? Mie mi se pare cam lipsita de ritm, adica na are ritm dar nu prea iti da o stare anume, e putin enervanta. Stiu ca nu Mai e la Moda dar sunt multi adolescenti ...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un profesor de clarinet din București? (Mă refer cineva care să mă piata învăța și muzică lăutărească manele dar și puțin clasica etc)
Fani Billy Idol pe-aici? O adevărată LEGENDĂ a MUZICII și un simbol iconic al libertății de exprimare pentru perioada anilor '80.
Încerc să găsesc un cântec, dar nu cunosc decât câteva versuri din melodie! Și sună cam așa: " Un zâmbet și o vorbă bună, ca să- ți meargă bine, să zâmbești ca mine. Am ...? (mai mult)
De ce si cand s-a destramat Akcent?
Aseară, in Office Summer Club Costinești înainte de a cânta un manelist, au ieșit pe scenă pentru public, pentru a face reclamă 4 dansatoare. Pentru cunoscători, sâmbăta seara in Mamaia unde...? (mai mult)
Bună,dacă îmi place să cânt dar n-am voce cum spune multă lume, dacă folosesc mixer, m-ar ajuta să am voce cât de cât.
Vă place melodia? https://youtu.be/Ah53v1fI1bk?si=_9_72Nkc_JQ4YUau Ce altă melodie îmi recomandați?
Asculta cineva Type O Negative?
Salutare. Are cineva R.O.A - Ne Place (Dubsons Remix)? multumesc
Mai ascultă careva Green Day de pe-aici? Still love them so much!
Salutare! Ca să poți învăța singur cântece la vioară, ce trebuie să știi în afară de game?
Salut TPU! Știți cumva câți bani cere Dani Cotan și formația pentru o nunta atât anul ăsta, cât și în 2026, 2027 chiar și 2028? Poate aveți prieteni, rude sau vecini care au tocmit cu...? (mai mult)
Bună, Am ascultat noua superpiesă Klaudia - SCUZE. Îmi amintește de muzica lui Florin Bogardo! Cine vrea să o asculte? A produs deja dependență!
Buna! Stie cineva vreo aplicatie pentru telefonul mobil cu melodii pentru tonuri de apel cu cantareti internationali? Ma interesa FAOUZIA, melodiile ei
Stie cineva cati ani are adelin mm si ce zodie e
Salutare! Vreau să îmi schimb cablul de conectare de la vioară, ce cablu mi-ați recomanda?
Care considerați că este cea mai bună voce din muzica rock? Nu mă refer la o perioadă anume, ci la toate cele 7 decenii.
Recomandari de playlist pe spotify? Lăsați link mai jos. Mulțumesc anticipat. Ascult muzica normala de radio gen, topuri etc nu imi plac manelele sau rock / populara. Mersi
Care dintre următoarii cântăreți / cantarete vii se par cei mai tari: Lady Gaga Shakira Miley Cyrus Katy Perry Dua Lipa Taylor Swift Jennifer Lopez Britney Spears The Weekend Ed Sheran Enrique Iglesias...? (mai mult)
Să te înscrii la Dinu Lipatti în anul1 De ce ai nevoie? Trebuie să plătești ceva?
Vă place acest cover? https://youtu.be/4DqqdJS7VYo?si=vVe2srOcsRCXxaez
Era o piesa care e de la simplu... avea versurile următoare "și voi fi tot ce ai vrea" și era asa mai chill după care continuă cu un "aaaaa* așa lung și urcând și coborând glasul cred că era...? (mai mult)
Hei! Mi- ar plăcea mult sa invat sa cant( întotdeauna am simțit ca muzica face parte din viata mea, însă nu am putut sa fac canto sau alte lectii). Mi- ar plăcea sa invat cu vocea, poate sa cant...? (mai mult)
Salut, aveti careva video-uri cu Cristi Dules unde canta la Club Astoria? Ca pe Youtube nu mai este, dar a existat ca am vizionat acum 2 ani unde canta piesa Balans Balans live la Astoria.
Care este melodia voastră preferată de la: Lady Gaga Miley Cyrus Dua Lipa și Selena Gomez?
Cum se numeste aceasta melodie? dar nici ala nu i barbat ce nu are o mandra in sat nu ma nacaji muiere ca plec la mandrele mele—ceva melodie populara cu saxafoane si nu o gasesc nicaieri, va rog ajuta...? (mai mult)
Are cineva un service manual pentru amplificatorul electronica industriala 2 x 40?
Bă frate. Cum se cheamă piesa aia, gen "supa Mario" e veche și nu știu cum se numește dar știu ca era doar cu "supa Mario"
Bună, De ce artistul Cabron are nume de scenă CabronDPM?
Ce lautari va plac? Eu ii ador pe norocel,biju, mariano, haidini
Salut! Are cineva videoclipul cu Smiley când cânta melodia Plec pe marte la happy hour? (La Măruță)
Salut TPU, am o intrebare, cat de bune sunt aceste casti https://altex.ro/casti-skullcandy-crusher-evo-s6evw-n740-bluetooth-on-ear-microfon-true-black/cpd/CASCRASHEREVOBK/
E o piesa care are un video un tip ce ii spune fetei dimineața în pat 'morning beautiful'. Știe cineva?
Care a fost prima melodie a lui Dua Lipa?
Salut, sunt interesat sa gasesc membri pentru o banda rock, heavy metal in localitatea mea, cine este interesat sa faca o banda noua impreuna cu mine sa imi scrie in privat pe Instagram- ul...? (mai mult)
Cum este văzut stilul balcanic de muzica gen manele( turbo folk în Serbia, Chalga în Bulgaria) în țările lor de origine? Este ca la noi, oamenilor le este rușine sa spuna ca asculta?
Sunt curioasa de parere voastra despre Lana Del Rey. Ce va place sau nu va place la ea. Eu am descoperit- o acum 2 ani prin intermediul unei colege, isi cumparase niste ochelari de soare in forma de ...? (mai mult)
Ati fost careva sa-l vedeti pe Morrisey in 7 iulie la Arenele Romane in Bucuresti? Cum vi s-a parut? A meritat, mai ales daca sunteti dintr-un oras mai departe de capitala?
Buna! pe ttk apare o melodie de-a lui BDLP cu versul,, hai sa fugim in lume amandoi, amandoi!". E snippet? Sau e scoasa dejaa? Mersiii!
Salutare! Caut o melodie mai veche in genul rap. Era ceva in genul "noi nu suntem caini, dupa ce **** ne spalam pe maini " oare stie cineva? Mulțumesc!
Bună, Ce părere aveți despre artistul The Urs? Eu cred că are muzică super.
Salut, de unde pot face rost de acest instrumental din acest video de la minutul 6:46? Link video: https://www.youtube.com/watch?v=oFXmd9iTpEA&t=1848s
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
qgenius153 întreabă:
Hamilton întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!