Daca cauti o fata doar pentru sex, atunci se merita sa fii cat mai, ehem, inventiv.
Daca cauti pe cineva alaturi de care sa fii o viata intreaga, atunci numai fiind sinceri unul cu celalalt puteti obtine asta.
Poate nu ai dat de persoane care sa aprecieze asta.
Intotdeauna e bine sa fii sincer, chiar daca adevarul doare. Tu nu ai vrea ca o persoana sa fie sincera cu tine?
Sinceritatea e o prostie de care multi profita, nu se merita sa fi sincer cu nimeni indiferent de sex, ocazie, cu cat esti mai sincer/bun cu atat bataia de joc va vi mai mare
Ai mare dreptate, dar nu stiu cum ai sa reusesti sa cuceresti si sa saruti o fata, nefiind sincer pe ceea ce trebuie sa faci.
Eu cred ca faci confuzie intre sinceritate, baradanie si politete.
Sinceritatea se ofera cu tandrete, nu cu baradanie. Daca e cu baradanie, iese iritare. Si ramai singur.
De acord cu tine. Trebuie sa incerci sa fi sincer doar cu cine merita... 99, 99% din oameni nu merita, dar cine stie, daca ai gasit persoana care merita... Daca vrei sa fi sincer si deschis, necesita sa ai si o doza mare de nesimtire, nu de alta, dar o sa te daora rau de tot sinceritatea
si poate, fiind nesimtit
scapi mai usor
Daca folosesti expresii de genul "se mai merita" nu e de mirare ca toata lumea te ia de prost.
In al doile rand, sinceritatea nu e o actiune definita, noi nu avem de unde stii daca tu cand vorbesti de sinceritate te referi la impartasirea unor sentimente sau la a dezvalui ca ai abuzat sexual o intreaga grupa mica, cand erai mai tanar.
Intrebarea e pusa foarte prost si mai e si scoasa din context. Nimeni de pe aici nu are de unde sa stie la ce te referi tu exact.
Mi-am dat seama dupa ce am pus intrebarea, ca nu m-am exprimat cum trebuie. Prin sinceritate ma refer la impartasirea sentimentelor, nicidecum la ce ai zis tu )
Evident ca merita sa fii sincer doar ca nu ai gasit persoana potrivita. Relatiile bazate pe minciuni sfarsesc mai tot timpul tragic.
Sinceritatea e un lucru rar si cred ca asta il face atat de frumos. Se merita sa fii sincer pentru ca acea sinceritate va fi apreciata exact de persoana care trebuie. Parerea majoritatii dupa mine nu conteaza. Fii sincer cu cei din jur. Daca ceilalti se prostesc nu trebuie sa faci si tu la fel.
Nu se merita. Am patit-o si eu..In cazul meu cu un baiat desigur. Concluzia= daca esti sincer/a rad toti de tine sau isi bat joc de tine.
Sincer Sa iti spun, pentru unii conteaza sinceritatea, pentru altii nu. Eu sunt genul de persoana care spune tot ce are de zis in fata chiar daca doare sau jigneste si mereu am cerut lumii sa fie sincera cu mine indiferent ce ar fi. E mai bine decat sa ma minta in fata. Eu apreciez foarte mult sinceritatea Si mai sunt multe alte persoane care o fac. Deci da, poate chiar se merita. Sa sti ca sinceritatea este un lucru foarte bun si totodata rar si nu inseamna intotdeauna singuratate
Se merită, chiar dacă de cele mai multe ori ai de pierdut din cauza asta. Dacă o persoană nu acceptă sinceritatea, înseamnă că nu poate accepta adevărul, ceea ce o face o persoană slabă. Nu văd cum ai putea deveni bătaia de joc a cuiva doar pentru că eşti sincer.De asemenea, sinceritatea e singurul mod în care poţi obţine încrederea cuiva. Nesinceritatea denotă teamă şi egoism, eu una nu cred că cineva poate înghiţi astfel de persoane.