Cred că ar trebui să te gândeşti ce îţi doreşti cu adevărat. Să te întrebi, cine te iubeşte şi cine are planuri de viitor cu tine?
Poate că ceea ce simţi pentru ''amant'', e doar o simplă atracţie şi nimic mai mult. Fiindcă relaţia ta s-a ''răcit'', ai căutat alinare, înţelegere în braţele altuia şi nu e tocmai bine.
Ia o decizie. Ori cu iubitul tău, ori cu amantul.
Vorbeşte cu al doilea, ajungeţi la un punct comun, iar pe urmă hotărăşte-te.
Nu fugi după 2 iepuri, că nu prinzi niciunul.
Fii onestă şi nu te juca cu sentimentele!
O duminică frumoasă!
Ca ti s-a urat de atat bine cu actualul tau prieten si iti cauti singura probleme. E clar ca amantul doar te foloseste pentru a uita de fosta iubire. Si tu ce faci? Indepartezi un baiat care te iubeste si nu ai ce sa ii reprosezi pentru unu care te foloseste si mai devreme sau mai tarziu va disparea. E decizia ta ce faci dar de ce sa dai cioara din mana cu aia dupa gard?
Ce tie nu iti place altuia nu face!
Nu cred ca asta e ceea ce vrei tu de la viata. Nu cred ca vrei langa tine pe cineva care sa te foloseasca. Parerea mea e ca pe cel oficial nu il iubesti. Daca l-ai iubi nu ai putea sa ii pui coarne. Nici pe amant nu il vrei, daca l-ai vrea ai incerca sa lamuresti situatia voastra si nu te-ai mai multumi cu putinul pe care ti-l ofera. Punwe piciorul in prag. Meriti mai mult! Nu permite nimanui sa te foloseasca. Stiu, tu pari total impacata cu ideea ca e o relatie de beneficii dar, te multumesti cu asta stiind ca mai mult nu iti este oferit. Cauta pe cineva cu-adevarat al tau; cineva pe care sa-l vrei si care sa te vrea. Abia atunci ai sa te simti implinita. Permite-ti sa-l refuzi si sa-l alungi pe amant. Daca e sa fie al tau, o sa lupte el pentru tine, daca nu, stai linistita, in viata nu pierdem niciodata ceva de care avem nevoie.
Cred ca tu n-ar trebui sa-l lasi pe baiatul cu care te intilnesti...amantul cum spui tu tia devanit prieten foarte bun ...eu cred ca chiar daca tu te vei desparte de al tau tu no sa poti fi cu celant ..si poti pierde si pe el si prietenul adica pe amindoi
dar tu trebuie sati asculti inima fa ceia ce iti spune ea