| onyy a întrebat:

Sunt pe cale sa ma impac cu iubirea vietii mele...:X Nici nu stiti cat timp am asteptat.Niste statusuri cu tema asta? Va rog mult! Pt cele mai multe dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| LavsKitty a răspuns:

Ai ceva ce nimeni nu poate să`mi dea, asta e în mintea lui asta e în mintea ta.:-x

Văd că mulţi ne invidiază, de aceea ne bârfesc, ar vrea să ne despartă, dar nu reuşesc! love struck

Scuză-mă dacă sunt prea insistentă, dar tu esti ca un drog iar eu sunt dependentă! :*

Nu a fost singura, dar a fost prima care te-a făcut să numai dormi, sa plângi şi să-ţi doreşti să mori...Ai grijă de ea, că tot la tine vine şi tot ce face, face numai pentru tine!; o3

Doar chipul tău îmi vine în minte când încerc să adorm.love struck

Azi te cert, maine te iert, Ca mi'ar fi greu sa te pierd. Si cand iti spun sa pleci, plangand te mint, pentru ca te iubesc prea mult.

Nimic şi nimeni nu ne poate despărţi, pentru că noi, unu fără altu nu putem trăi!

Indiferent ce ti'am facut, chiar daca a fost rau. M'ai tinut tot langa tine!love struck

Am tsinut la tine blegule... si nu am încetat s-o fac!

El trece cu vederea, el ma`nţelege ca om şi doar el imi poate simiţi tristeţea la telefon blushing

Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante.

funda?happy

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Vezi aici raspunsul lui @Just4Fun: http://www.tpu.ro/......amina-nu/. Citeste cartea, recomandata de el! Te va ajuta sa te impaci mai repede cu iubirea vietii tale. Succes!

P. S. iar statusurile le vei primi de la altii.;)

| gigiro a răspuns:

Cred ca e satul de statusuri, ce-ai zice de doua vorbe spuse din inima ta, concepute de creierul tau, care sa reflecte situatia in care esti, in care ai fost? In curand, vor vorbi cu totii la fel, statusuri mincinoase, vorbe frumoase aruncate in vant.