Nu, nu sunt de acord. Intervine gelozia, si stii vorba aceea:"Ochii care nu se vad, se uita!"
pa, pa.
Nu e vorba de a fi sau nu de acord, insa de regula relatiile la distanta nu tin foarte mult. Asta pentru ca intervine dorul, apoi sentimentul de frustrare ca nu poti vedea persoana iubita; poate aparea gelozia excesiva care cu siguranta va duce la certuri, iar mai apoi la o despartire.
Si totusi depinde foarte mult cat de mare e distanta de care vorbim. Pentru ca de exemplu, daca sunt vreo 15-20 km, atunci nu ar fi chiar asa greu.
Nu cred ca se poate vorbi despre "dragoste" aici ci mai degraba de o relativa compatibilitate.Relatiile la distanta nu au viata lunga.Rare sunt cele care rezista si chiar se finalizeaza intr-o casatorie.Am un prieten care s-a indragostit de o fata din Maramures si imi zice azi pe mess:
"Oana, gata fa-ti bajagele ca plecam"
"Bai esti nebun. E 7 dimineata.Dorm si mustele la ora asta. Dar, na unde mergem?"
"In Maramures
"
"Cam departe. Ajungem pana la inceputul scolii?
"
"O iubesc"
"Esti fraier, tati.Ma duc sa dorm.Si nu mai visa cai verzi pe pereti.Plimba-te cu degetul pe harta si iti trece dorul"
Crede ca tipa e wow-ul de care are nevoie el.Numai ca are nevoie de bani, de acordul parintilor, si de ceva curaj sa se duca la fata aia acasa nepoftit![]()
O sa ii fac lipeala cu o prietena de a mea.Nu suport sa vad oameni singuri.Tre` sa fac pe Cupidon toamna asta
Mai.ca sunt ca nu sunt, o traiesc.eu sunt din suceava el din caransebes, dar ne iubim enorm. avem 5 luni de cand suntem impreuna. vorbim cam 3-4 ore zilnic, si ne vedem cate o saptamana o data pe luna.bafta si celorlalti frati de suferinta
Depinde cat de mare e dragostea... daca e adevarata rezista insa nu pentru mult timp. de ce sa ne amagim?
Draga miki. Eu nu cred in dragoste la distanta. Am avut si eu o astfel de experienta in care neincrederea, gelozia si monotonia erau la ordinea zilei. Acum, depinde de caz. have a nice day
Eu am avut o relatie timp de un an la distanta.
Sunt de acord cu ele, de ce nu?
Dar aici depinde foarte mult de caracterul si gandirea ambelor persoane.
Eu da. am o prietena care e plecata din tara si prietenul ei este aici in ro si sunt impreuna de 3 ani si merge relatia lor foarte bine acum conteaza si increderea si altele...
Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si desi ne despart 60 de km ne iubim foarte mult. E adevarat ca am trecut prin multe greutati, dar am reusit sa le invingem si sa ramanem impreuna. Cred ca o relatie la distanta e mult mai puternica decat una obisnuita pentru ca e nevoie de o incredere enorma in partener/a. Si cu cat dorul e mai mare cu atat pasiunea e mai puternica atunci cand ne intalnim
HatedForever întreabă: