Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 8 Iulie 2025 sunt:
Salut! Imi puteti da niste sfaturi? De 3- 4 ani am avut o gramada de sanse sa mi pierd virginitatea dar n am facut o. Am ceva pe constinta care ma impedica. Si nu este ca nu ma simt pregatit este doar ...? (mai mult)
Buna tuturor. Am 18 ani, și va rog sa nu mă luați la mișto In seara asta urmează să fac sex cu o femeie de 48 de ani, care are peste 3- 4 ani de când nu a mai avut contacte sexuale. Cum să-...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare legata de o problema mai intima. Sunt virgin și pana acum nu am ejaculat niciodată în timpul masturbării. Am erecție de câteva ori pe zi ca un om normal dar când ...? (mai mult)
Buna, am 19 ani, vorbesc cu un baiat, are 36 de ani, imi place mult de el, si el de mine, ne- am gandit sa intemeiem o familie, dar o mica problema, eu sunt putina larga acolo jos si el o are dd 8 cm...? (mai mult)
Buna TPU. Am o problema si sper sa gasesc raspunsul aici. Sunt baiat, am 16 ani dar nu am inceput viata sexuala, sunt virgin gen, sper sa nu radeti de mine. Ieri seara m- am uitat la xxx mai mult,...? (mai mult)
Am o vârstă și îmi doresc foarte mult o familie. Eu aș vrea pe viitor să nu mai fiu singur, adică prietenă și dacă ne înțelegem formăm o familie. Să găsesc pe cineva cu care pot vorbi orice. ...? (mai mult)
Posibila sarcina? Am frecat penisul pentru a obtine erectie, am strans putin sa vad daca iese lichid preejaculator, a iesit, am sters cu un servetel, nu am atins varful penisului cu mana, am continuat...? (mai mult)
Am fost impreuna 1 and. In August trebuia sa ne mutam impreuna si Septembrie sa plecam in vacanta.De 5 zile este f. distant si active pe Watapp non stop.A zis ca imi va spune decizia sa in cateva zile,...? (mai mult)
Bună ziua am facut o neprotejat după 2 zile de cand i s-a terminat menstruatia ce spune ti era in perioada nefertilă sa ia pastila de a doua zi e a doua oară dacă o ia ce spune ti
Opresc fete pe stradă, mă bag în fața lor, le opresc cu mâna pentru a face cunoştință, poate poliția să îmi facă ceva!
Ce anume vor unii sa zica prin unele fetr cica sunt curveișteici?
Salut Am ne voie de informați, ca mă tem am Karamicina de 4- 5 ani și mă tem ca o sa am probleme în viitor, ! Vreau sa stiu ce risc e, ? Din prima zi a fost top bun, Și daca vreau sa scot...? (mai mult)
De ce sânii sinsfarcurile de femeie sunt subiect tabu?
Am un prieten 25 de ani, băiat si am vorbit cu el small talk si începe. Ca e nervos ca vede fete pe Instagram, le vede pe story in cluburi, ca e frustrat ca merg cu alti bãieti si nu cu el. Ca ...? (mai mult)
Ultimul ciclu l-am avut la 34 de zile, următorul tot așa o să-mi vină?
Salutare colegi (daca pot spune asa), vin si eu cu o intrebare, sunt tare disperata si nu stiu ce sa mai fac! Vreau sa stiu si eu pana la ce grad de rudenie se considera ruda de sange (sper sa fi...? (mai mult)
Bună, TPU Deci cum sa incep, sunt fata care a pus o intrebare acum câteva zile, dacă e ok ca parteneru sa iti vorbeasca urat și sa iti dea Ordine, Și după ce face asta sa iti ceară scuze, ...? (mai mult)
Salut! Preferați o tipă mai plinuta cu bustul mare sau una slaba cu bustul mic?
Bună ziua. Vreau să întreb dacă și-a făcut careva operație de îngroșare a penisului și îmi poate da câteva sfaturi. Mulțumesc
Că să te placă fetele în zilele de astăzi trebuie să fii șmecher, să ai vrăjeli și să fii cu tupeu, să arați bine și să ai aspect fizic și bani și mașina și să fii frumos, este adevărat?...? (mai mult)
Ca sa iti găsești iubirea adevarata iti trebuie bani ca să o cauți. Și unde mai e înclinarea dacă iubirea o cumperi bani? Un sfat va rog.
Buna Ziua TPU, Doresc sa mentionez inainte de toate ca sunt minor(Varsta clasificata).Am observat de cateva zile ca de fiecare data cand ma uit la colegele mele, la doamnele profesoare sau chiar la...? (mai mult)
Buna ziua! Legat de ceeea ce am mai povestit, am venit cu update- uri si vreau sa stiu daca ma pot calma.(pentru cine nu stie am avut contact sexual neprotejat si am crezut ca am ramas insarcinata). Deci...? (mai mult)
Deci am o problema destul de complicata.Pe scurt un baiat a vrut sa- mi faca lipeala cu un prieten, dar mie nu mi- a placut de el pentru ca mie imi placea de acest baiat. Adica chiar sunt indragostita...? (mai mult)
Salut, Mihaita sunt, de cativa ani am o mica mare problema cu masturbarea, la inceput ma masturbam o data la 2 zile, dar de cand am dat de colega mea Timeea, ma masturbez de 4/5 ori pe zi cu gandul...? (mai mult)
Bună ziua tuturor, am o mare problemă. Am vârsta de 18 ani și sunt dependentă de masturbare și filme pentru adulți. Nu știu cum să scap de aceste dependențe. Cu ce sfat m-ati putea ajuta?
Buna! Va rog, nu ma luati la misto in primul rand. Eu sunt virgin, si iubita mea e virgina, avem amandoi 15 ani, si am convins o sa nu ne incepem viata sexuala, dar totusi sa ma satisfaca, si mi-...? (mai mult)
Se poate sa ramana insarcinata daca, am avut f putin pe degete lichid preseminal si dupa am atins zona vaginala a acesteia, doar am atins pentru 2 secunde, nu a avut loc penetrare sau altceva! DAU...? (mai mult)
Bună! Am avut contact sexual pe data de 28 iunie, din păcate prezervativul s- a rupt si nu ne- am dat seama, dar la o ora după contact am luat Ellaone, conform calendarului pe 29 era ovulația. Astăzi...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți dacă un bărbat mi- a scris ca asta e nr lui nou eu deja având numărul lui pe whatsapp și vorbind în trecut tot pe același nr.sau a fost doar un motiv sa se bage în...? (mai mult)
Salut TPU! In ultimul timp (ultimele 5 luni) am avut contact sexual cu mai mult de 60 de femei. Toate aceste interactiuni au fost "one night stands", cu mai mult de majoritate din ele, am facut sex neprotejat...? (mai mult)
Am avut contact neprotejat, dar nu a durat mult. adică cred ca vreo 10 minute. ejacularea a avut loc după vreun minut cred sau maxim doua(nu știu) după ce era afară, ejacularea având loc prin masturbare....? (mai mult)
Hey doamnelor și domnișoarelor, cum ați reacționa daca ați vedea pe Facebook ca soțul/iubitul vostru a dat like la pozele angajatei sexy a lui Pescobar si a scris următorul comentariu "Ce ți- ...? (mai mult)
Buna seara! stiu ca suna stupid, dar am o intrebare daca se pote ramane insarcinata din actiunea de a mina actul doar cu un strat de la boxeri. Imi intarzie de cateva luni menstruatia cate o saptamana...? (mai mult)
Salutare, vin cu o intrebare (in mare parte pentru doamne), o femeie la ce varsta intra la menopauza? treaba este urmatoarea, de ce intreb asta? aseara i- am facut "plinul" de cateva ori mamei unei...? (mai mult)
Cum poti face față unei despărțiri?
Salut, iubita mea are un clclu de cam 33 de zile, azi e ziua 39 a ciclului, deci 6 zile intarziere, am facut sex doar cu prezervativ, a fost mereu intact prezervativul, ea a mai avut intarzieri ...? (mai mult)
Prietenul meu a început să fie agresiv, atunci când ne întâlnim îmi cere bani şi dacă nu îi dau bani îmi spune că nu mai vorbește cu mine. Eu lucrez dar el nu muncește, iar acum m- a mințit...? (mai mult)
Ce riscuri sunt daca M-am terminat in fundul Partenerei
Vova v ar placea sa va sarute o fata pe sfarcuri?
Bună, doresc câteva păreri. Am o relație de cam 3 ani. În primul an totul bine și frumos, dar în al doilea au început problemele legate de sex, nu prea îl facem. El mă refuza. Am discutat...? (mai mult)
E motiv de despărțire incompatibilitate sexuală? Aș avea nevoie de o părere, m- am despărțit de cineva acum 2 luni a fost o relație de jum de an, el m- a lăsat pe motiv de distanță ( stătea...? (mai mult)
Vorbesc de ceva vreme cu un băiat care îmi place mult. M- am atașat de el, îmi pasă sincer și speram să se construiască ceva frumos între noi. Problema e că, din ce îmi arată el, pare că...? (mai mult)
Salut, am și eu o problema. Sunt virgin, nu am făcut sex pana acum și acum 4 zile în urma unei masturbări mi- am tras pielea peste capul penisului, nu a ieșit sânge doar ma doare de 3 zile ...? (mai mult)
Bună ziua, iau anticoncepționale rigevidon de ceva timp la îndrumarea medicului. Azi când am luat pastila am observat ca de fapt ieri luasem pastila a 10 și eu trebuia să iau pastila a 8, ambele...? (mai mult)
Afecteaza cu ceva daca te mas turbezi asa fara sa eja culezi? Sau e ok daca faci asta? Nu te afecteaza in niciun fel adica?
Bună! Deci eu fac karate si este acolo un baiat pe care am început sa îl plac dintr- o dată acum un an și ceva.Dar acum sentimentul e foarte puternic.Mi se pare ca se tot uita la mine si nu știu ...? (mai mult)
Salut, am o problema sunt virgin nu am făcut sex pana acum. Acum 4 zile în urma unei masturbării mi- am tras pielea peste capul penisului nu a ieșit sânge dar ma doare încontinuu în special când...? (mai mult)
Bună seara, as prefera răspunsurile doamnelor. Ca să puteți da un răspuns, va explic situația pe scurt. Sunt căsătorit de 13 ani, am ajuns intr- o monotonie continua, acum 2 ani, mi- a venit ...? (mai mult)
Heii Vreau sa vă întreb, partenerii voștri ce forma ai la penis? Îl au perfect drept? Eu îl am puțin curbat in sus, gen in forma de banana și mi- a zis una că o am strâmbă și asta mi - a afectat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
Wordofthat999999 întreabă:
girada79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!