| Denis2819749 a întrebat:

Va salut! Sunt nou pe TPU si am decis sa ma inscriu ca sa pot primi raspuns de la cineva care sunt sigur ca a trecut prin acelasi lucru happy Am 19 ani, mi am pierdut virginitatea acum 4 luni alaturi de partenera pe care o am si acum. O iubesc de mor si avem o relatie superba, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum. La inceput,cand mi am pierdut virginitatea bineinteles ca nu am avut erectie din cauzi fricii si anxietatii de esec, ea a mai avut pe cineva inaintea mea si era mult mai experiemntata, lucru care m-a facut sa imi pun multe intrebari la inceput si sa ma indoiesc de mine. Mi a fost foarte greu insa dupa cateva incercari am reusit, iar acum ce voi spune o sa fie fara exagerare, facand sex zi de zi chiar si de 2 ori (in afara de zilele in care era pe stop bineinteles) pana acum 3 saptamani cand au inceput iarasi sa apara problemele de anxietate si aici intervine problema. Cum se poate ca dupa ce am facut sex atat de mult fara sa am probleme, ba chiar prinsesem o mare incredere in mine pentru ca aproape de fiecare data o faceam sa aiba orgasm, am ajuns sa am si sa ma simt ca si cum imi pierd iarasi virginitatea acum?laughing in fine, nu chiar acum pentru ca nu am mai incercat de 2 saptamani sa facem din cauza anumitor complicatii de sanatate din partea ei dar vreau sa precizez ca erectii am tot timpul,sport nu mai practic in schimb fac sala, alerg adica exercitii pentru corp tot timpul, iau suplimente/vitamine sa ma mentin cat mai sanatos,nu beau,nu fumez, am analizele de sange cat si shbg ul ( sex hormone binding hlobuline) si testosteronul facute si sunt perfecte din punct de vedere medical. Cu toate astea, mi se intampla sau mi se intampla pentru ca repet,nu am mai incercat happy Cateva detalii ar fi ca probabil am prins frica de la un episod in care mi s-a facut destul de moale cand eram in ea, si in general cand este foarte uda mi se face mai moale in ea, plus stresul pe care il aveam fiindca trebuia sa dau probele la armata m-au facut au ajutat si au hranit aceasta "anxietate" suna penibil cand ma gandesc dar chiar nu este ???? ma asculta, intelege si incearca sa ma ajure sa trec peste dar daca a trecut cineva prin asa ceva, un sfat ar fi Aur! Multumesc frumos.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

O vizită la psiholog ar ajuta.

| Violleta2022 a răspuns:

Toate lumea trece prin stres si toti avem momente cand sexul nu este la cote maxime dar trecme peste acele episoade, totusi nu-i cazul la tine, fiindca tu iti induci singur stres inutil, cu lucru care nu ti s-a intamplat dar, iti este frica sa nu se intample.
De ce faci asta?
Fii pozitiv si lasa naibii negativitatea si acel "daca" ca te omori singur cu zile.

| doctorandus a răspuns:

Nu mai lua suplimente si vitamine.