| baby123 a întrebat:

Viata de liceu e cea mai frumoasa dar daca nu pot sa fiu fericita. Ma gandesca ca acum o sa treaca liceul si eu nu am putut sa ma bucur deloc de el. Degeaba sunt la liceu daca nu am prieteni, daca nu ies si eu cu ei, daca nu ma distrez. Parinti mei imi cand ma intalnesc cu prietenu imi spun la ora aia sa fi acasa. Plang in fiecare seara, e greu sa fi singura sa nu ai cu cine sa vorbesti. Am o prietena(o colega) dar nu pot sa ies numai cu ea ca ea mai are si alte prietene.Cum sa fac, ce sa fac sa ma bucur de viata asta de liceu crying crying De invatat invat ca altceva nu prea am ce face. Ascult muzica pentru ca imi place dar nu pot prea mult. Fratele meu e mai mic si trebuie sa fie totul ca el. Cand e pedepsit el de multe ori sunt si eu pedepsita.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ar fi bine sa te bucuri de ceea ce ai si,daca vrei sa stii,cea mai frumoasa viata e in facultate,nu in liceu.
Esti matura,libera,te duci unde vrei,faci ce vrei,nu te intreaba nimeni de sanatate si esti studenta!
Asa ca trage tare,nu-ti mai plange de mila ca n-ai nici un motiv si invata,ca nu-ti strica!
Pentru tine o faci.
Stii, te grabesti sa te distrezi dar tin sa te informez ca altfel se distreaza o femeie de servici si altfel o directoare de trust.
Tu care din ele vrei sa fii?
Foloseste-ti creierul, ca ai si poti!
Succes!

| CoquineNoire a răspuns:

Papusa, sunt atatea situatii cand anii de liceu nu sunt cum ne dorim.
pentru ca sunt tineri veniti din toate mediile posibile,difera caracterul,si mult mai multe aspecte.
daca nu te simti in largul tau cu ei, pur si simplu nu iesi cu ei.
dar trebuie sa socializezi,ca nici chiar sa stai asa singura fara prieteni.
descopera lucrurile care iti fac tie placere, daca de exemplu iti place sa dansezi, te poti inscrie la cursuri de dans si acolo sa fii in largul tau, stiind ca frecventezi un loc unde si ceilalti au acelasi hobby cu al tau,si in acest fel iti poti face prieteni.
bine ca ai iubit, pentru unele fete este de ajuns acest lucru,si nu le mai trebuie prieteni,stiind ca au langa ei un suflet pereche care ii intelege din toate pct de vedere.
acum ca vei termina liceul, vor veni anii studentiei la facultate, unde mai mult ca sigur lumea va fi mult mai matura si mai deschisa,iar tu sigur iti vei face prieteni acolo.
mai incearca sa tii legatura cu acesti colegi de liceu,mai ales daca nu sunt fitosi.
in rest ce pot sa zic,fruntea sus,bafta,papusa, cu siguranta vei intalni persoane bune, asta daca si tu vei avea o atitudine optimista si deschisa la tot ce este nou.
sper ca te-am ajutat si te-am pupat!

Răspuns utilizator avertizat
| andru8700 a răspuns:

E greu,sincer imi pare rau pentru tine,nu ai si tu cu cine te imprietenii in clasa,banuiesc ca liceul ala este mare sunt atatia elevi de varsta ta,incearca sa comunici cu ei, sau nu stiu ce ai putea face altceva, eu cred ca si parintii tai au o mare parte din vina.

| yuhuu a răspuns:

Pai...minte'ti parintii! e asa greu? gasesti o gramada de chestii cu care sa'i fraieresti si petreci mai mult timp 'pe afara' cu prietenii(daca zici ca ai cativa) sau iti faci prieteni noi sunt o gramada de solutii... obisnuieste'i asa si dupa un timp ora 12 o sa li se para convenabila pentru intorsul din oras happy

sau depinde sunt parinti si parinti :-s cunosc! folosesteti imaginatia! happy bafta!winking

| Stefania123 a răspuns:

Nu stiu, incearca sa iti faci mai multi prieteni.
Si pana acum de ce nu ai reusit sa iti faci?
Vei vedea, daca nu iti faci acum, iti vei face in clasa a 12 a la sfarsit de liceu. :] Si nu ai rezolvat nimic. big grin