Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Iulie 2025 sunt:
Sunt într- o relație de aproximativ 5 ani cu soțul meu, din care peste 2 ani suntem căsătoriți. Avem o fetiță de un an. Din păcate, relația noastră a fost încă de la început tensionată,...? (mai mult)
Bună ziua. Aș dori să aflu părerea voastră sinceră referitor la următoarea situație Sunt într- o relație de aproximativ 5 ani cu soțul meu, din care mai bine de 2 ani suntem căsătoriți....? (mai mult)
(vreau doar sa ma descarc) Tatăl meu nu i- a permis mamei mele aproape nimic. Toată viața ei a fost ținută parcă într- o cușcă, ferită de tot ceea ce este frumos. Ținută doar în țipete ...? (mai mult)
Revin din nou.acum 4 ani am scris aici ca fostul m- a lasat cu un copil pentru alta.s- a despartit de ea iar acum sunt in casa la el cu copilul dar nu suntem impreuna, adica tot imi zice sa vin sa mancam,...? (mai mult)
Un bărbat și o femeie se cunosc și locuiesc în orașe diferite și ajung amândoi să se placă. Vi se pare normal că bărbatul să ii ceara femeii să renunțe la locul ei de muncă, la familia ...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa ma mut cu iubitul meu la parintii lui. Am 16 ani si mi- e teama ca politia ma poate lua inapoi cu forta.Parintii mei nu sunt de acord, am cu el aproape 2 ani de cand suntem impreuna,...? (mai mult)
Povestea mea cu mătușa mea rea și unchiul meu rău Am o poveste pe care vreau să v- o spun acum. Este o poveste cu mătușa mea rea și unchiul meu rău. Unchiul este fratele tatălui meu, iar...? (mai mult)
Cum să fiu fericit? Sunt trist că nu lucrez, că sunt prost și că merg des la baie, care poate să fie o problemă la un loc de muncă. Mă gândesc să mă arunc de la etajul 8, dar nu o fac...? (mai mult)
Bună, vă rog din suflet dacă a apelat cineva la tămăduitoarea Larisa o femeie blondă, am văzut o pe Tik Tok, aș dori recenzii vă rog din suflet, nu știu pe cine să întreb, este pe bune?...? (mai mult)
Imaginați- va următoarea situație! Un băiat și o fata mint de ani de zile ca au iubita, respectiv iubit, doar pentru ca lor le este rușine sa spună ca încă nu sunt pregătiți sa aibă o relație...? (mai mult)
Știți adolescenți sau cunoașteți pe cineva care a folosit aplicațiile Replika, Anima sau TrueMate? Cum a fost experiența?
Buna, as dori sa știu ce pași trebuie sa parcurg pentru Viza de Reîntregirea familiei, toți pașii și cu ce sa incep și de ce documente am nevoie si asigurarea de sănătate pentru membrul de familie...? (mai mult)
Hei, prietenul meu este foarte pasionat de funkopop si tot ce tine de marvel. Deadpool e preferatul lui si s- a bucurat enorm cand l- am cumparat. (I- am luat varianta aceea cu pistoale de apa in mana)...? (mai mult)
Am o întrebare la voi. Știu că mulți o să spuneți că părinții sunt importanți, că trebuie să mă bucur că îi am etc., dar azi vreau un sfat de la o persoană mai puțin emoțională pe ...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de o părere sinceră, si sincer ma simt si rău din cauza aceasta. Am avut o prietena cu care am vorbit orice continuu. Vreau sa spun ca recunosc ca este vina mea, dar vreau sa explic...? (mai mult)
Se poate sa îmi spună cineva, poate să mă ghideze ce as putea face să mă împac pe mine însuși? Am iubit o sincer, de fapt și acum simt că o iubesc, o iubesc enorm de mult, am crezut că...? (mai mult)
Am o oarecare frustrare pe care aș vrea să o împărtășesc cu cineva, pentru că, în rest, se pare că eu vorbesc cu pereții. Poate oamenii străini interpretează normal situația. Nu o să las...? (mai mult)
Buna seara! Am o nelamurire. Este considerat un adulter in religia islamica trimiterea de poze cu continut nud sau video call-uri cu continut nud si sexual? Daca da, unde pot reclama aceste fapte?
Vă cer părerea pentru că sunt puțin dezorientată! Sunt împreuna cu iubitul meu de 2 ani. Este mai mare decât mine cu 7 ani.el are 42 ani si eu am 35 ani Anul trecut ma cerut în căsătorie. La...? (mai mult)
Mama mea lucreaza in strainatate de aproape 10 ani sau chiar 10 ani, nu imi aduc aminte. De cand eram mic si este indurerata ca iar trebuie sa plece. Bea alcool si cand bea alcool isi pierde mintile, ...? (mai mult)
Sunt îndrăgostit de o fata și ea a plecat. Eu din gelozie am spus soțului ei ca a făcut dragoste cu mine. Acum ea a pierdut încredere în mine. Ce trebuie sa fac?
Buna ziua dragii mei, ma confrunt cu așa o problema, pe la 18 am făcut o greșeala mare ca m- am legat cu un bărbat insurat, dar am rupt legătura. Acum soția lui imi amenința familia și vorbește...? (mai mult)
Am un coleg/prieten care, orice aș povesti, reușește să găsească ceva rău în ce zic. Mă afectează mai mult decât mi- aș dori. Cum faceți voi să vă protejați psihic fără să vă certați...? (mai mult)
Mama mea e zgarcita nu vrea sa imi dea bani sa cumpar un laptop nou, am 23 ani am handicap gradul 3 si tot incerc sa ma angajez pe unde apuc dar nu ma angajeaza nimeni, am un laptop vechi de 10 ani este...? (mai mult)
Lucrez de acasă de aproape 2 ani. Pe de o parte e comod, dar mă simt tot mai deconectat de oameni și parcă mă plictisesc de propria casă. V- ați mai confruntat cu asta? Ați reveni la birou doar...? (mai mult)
Bună! Neclaritatea mea: aproape permanent (dimineață, seară, noapte) mă gândesc mult cu admirație la o persoană feminină. Nu vreau să fiu împreună cu ea, doar că îmi tot apare în minte....? (mai mult)
Bună ziua. Urmează să merg la o nuntă in Italia in calitate de soră a mirelui. In plus, eu si soțul meu avem si calitatea de nași. Cine mă poate ajuta cu detalii privind darul de nuntă sau alte...? (mai mult)
Buna, nu stiu daca e buna categoria care am ales- o, asta e prima data pe TPU, deci recent fratele meu a intalnit o fata, cu care m- am imprietenit foarte repede si am ajuns sa fim super apropiate,...? (mai mult)
Vouă nu vi s- a întâmplat vreodată sa nu mai aveți aceleași experiențe ca înainte cu prietenii? Mai demult eu ieșeam la o bere cu câțiva amici, reușeam sa socializez foarte ușor, nu aveam...? (mai mult)
Nu știu dacă s- a postat ultima întrebare. Ideea e că am luat 9.05 în examen și m.am făcut de rușine. Nu cred că mai are rost să optez pentru științele naturii pentru că sunt prea proastă...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de un sfat. Am 19 ani, am terminat anul 1 la facultate la Bucuresti.De aproximativ un an am cunoscut un baiat(25 ani) in Bucuresti, iar in ultimele 8 luni am locuit impreuna. Ne intelegem...? (mai mult)
Am 16 ani și o fetiță de 8 luni, tatăl ei are 17 ani, încă o lună și face 18, eu încă 3 luni fac 17. Eu cu el am rămas împreună, noi ne înțelegem bine și avem o relație buna însă...? (mai mult)
Nu vi se pare ca oamenii care se cearta foarte des cu alți oameni au ei o impresie oarba de superioritate și se cred ei mai importanți, pentru ca doar din aceasta cauza ei găsesc motive de cearta?...? (mai mult)
Am aflat de curând că tata are o boală posibil terminală. E crunt, chiar dacă nu am mai fost apropiați de zeci de ani, ne- am greșit mult unul altuia și nu a fost chiar cel mai bun tată; mă...? (mai mult)
Hei! Sunt prietena cu un baiat, prietenia este de 4 ani acum 2 ani amândoi am început sa avem sentimente, nu am avut niciunul curajul sa ne exprimam sentimentele, asa ca nu am fost împreuna niciodata,...? (mai mult)
Voi aveți impresia ca persoanele din ziua de azi bârfesc mai mult decât cele din trecut? Vreau sa zic de faptul ca în trecut oamenii nu aveau prea mult timp de spus lucruri negative despre alții deoarece...? (mai mult)
O prietenie fata -baiat din scoala generală, rezista după ce termini generală și o luați pe drumuri diferite? Ai avut genul asta de întâmplări? Precizez ca suntem din sate diferite
Salut! Sunt de doua luni aproape cu o fata cu care ma cunosc de 10 ani si a vrut sa faca pasul urmator. De fiecare data cand ies cu ea ii aduc cate o ciocolata sau o cutie de bomboane, a devenit ca un...? (mai mult)
Buna! Ce pareri aveți despre teoria firului roșu? Credeți ca exista? Ce povesti de dragoste aveți legată de aceasta?
Sa despărțit iubitul de mine după ce a auzit un zvon vă ma ș fi văzut cu unul așa fără nicio dovadă și fără să mă lase să dau vreo explicație, eu nu mam văzut cu nimeni dar el a avut...? (mai mult)
Buna ziua, As vrea sa va intreb o chestiune, in urma cu cateva luni, am fost internat in spital pentru o operatie destul de dificila. In aceste conditii sotia mea impreuna cu fiica au hotarat sa plece...? (mai mult)
Mama mea m-a ajutat o perioada cu bebe acum s-a supărat că i am rărit vizitele și nu știu cum să procedez
Salutare. Am o nelamurire si vreau sa va cer o parere. De cateva luni sunt in relatie cu o fata pe care am cunoscut- o la locul de munca, a lucrat putin si s- a transferat in alta parte. La inceput...? (mai mult)
Salutare tuturor, întrebarea mea este dacă un cuplu cu probleme poate primi terapie de cuplu din partea statului. Și dacă da /nu ce soluții există? Mai ales la cuplurile cu copii care suferă în...? (mai mult)
Bună. Nu știu exact cum să încep, dar tot ce simt este un gol imens. Am vorbit cu un băiat pe aplicația Bloom. Am simțit o conexiune sinceră, reală, dar într- o zi pur și simplu a dispărut....? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 7 a iar iubita mea e clasa a 8 a, maine terminam scoala iar iubita mea trece in clasa a 9 a si se duce la liceu. Scoala unde sunt eu e la tara iar liceul unde vrea ea sa facă e la...? (mai mult)
Salutare, am 22 de ani si parintii mei din pacate nu ma lasa afara decat pana la ora 10- 10 si 5 seara. Asa aveam voie si cand aveam 14 ani. Daca intarzii jumatate de ora se cam supara. Eu inteleg ca ...? (mai mult)
Sunt intr- o relație de 7 ani și căsătorită de 6 ani, doi copii micuți. Soțul meu bea weekend de weekend până dimineața de ani de zile. La început nu era așa, dar după primul copil a început...? (mai mult)
Bună, visul meu a fost sa am o familie, sunt o persoană bună, nu am înșelat in nici o relație, ofer totul, dau totul in relația respectivă, dar am avut in 3 relatii ghinion desi au fost de...? (mai mult)
Daca prietenul meu a fost crescut fara parinti, a fost abandonat la casa de copii, desi parintii lui erau instariti (au avut 3 copii si pe toti i- au abandonat, 2 din ei au murit mai are asta care are...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Daravoinaionela33 întreabă:
anaaa2011 întreabă:
danpopa777 întreabă:
dumitruanca întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!