Salutare. Am o nelamurire si vreau sa va cer o parere. De cateva luni sunt in relatie cu o fata pe care am cunoscut- o la locul de munca, a lucrat putin si s- a transferat in alta parte. La inceput...? (mai mult)
Daca doarme pruncu nou nascut de 2 zile e bine
Salutare tuturor, întrebarea mea este dacă un cuplu cu probleme poate primi terapie de cuplu din partea statului. Și dacă da /nu ce soluții există? Mai ales la cuplurile cu copii care suferă în...? (mai mult)
Bună. Nu știu exact cum să încep, dar tot ce simt este un gol imens. Am vorbit cu un băiat pe aplicația Bloom. Am simțit o conexiune sinceră, reală, dar într- o zi pur și simplu a dispărut....? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 7 a iar iubita mea e clasa a 8 a, maine terminam scoala iar iubita mea trece in clasa a 9 a si se duce la liceu. Scoala unde sunt eu e la tara iar liceul unde vrea ea sa facă e la...? (mai mult)
Salutare, am 22 de ani si parintii mei din pacate nu ma lasa afara decat pana la ora 10- 10 si 5 seara. Asa aveam voie si cand aveam 14 ani. Daca intarzii jumatate de ora se cam supara. Eu inteleg ca ...? (mai mult)
Sunt intr- o relație de 7 ani și căsătorită de 6 ani, doi copii micuți. Soțul meu bea weekend de weekend până dimineața de ani de zile. La început nu era așa, dar după primul copil a început...? (mai mult)
Bună, visul meu a fost sa am o familie, sunt o persoană bună, nu am înșelat in nici o relație, ofer totul, dau totul in relația respectivă, dar am avut in 3 relatii ghinion desi au fost de...? (mai mult)
Daca prietenul meu a fost crescut fara parinti, a fost abandonat la casa de copii, desi parintii lui erau instariti (au avut 3 copii si pe toti i- au abandonat, 2 din ei au murit mai are asta care are...? (mai mult)
Vine ziua tatalui meu pe 22 iunie si nu stiu exact ce sa Ii iau... Pot specifica ca are un trecut destul de frumos cu Marlboro(a lucrat la ei cand era in facultate) si Inca fumeaza de la ei asa ca ma ...? (mai mult)
Buna seara oameni buni! Sper ca aveti un weekend frumos, revin si eu cu o mica problema, o poveste! Am intemeiat si eu o familie acum 2 ani jumate (o minune a aparut in viata noastra, cel mai frumos...? (mai mult)
Sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu, eu acum o luna am avut o relație cu un alt bărbat care a durat cam 2 săptămâni, soțul meu a aflat și m- a iertat. El nu este genul de bărbat gelos, ...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa va povestesc ceva ce mi se întâmplă. Am niște femei la locul meu de muncă cam ciudate mă repet "Femei" căsătorie, copii etc. Simt că mă urmăresc, se uită numai la mine,...? (mai mult)
Eu nu am avut niciodata o relatie cu o fata și mereu nu am putut sa îmi fac prieteni pentru ca am fost făcut handicapat pentru ca vorbesc foarte incet și pentru ca sunt foarte timid. Toată lumea vrea...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare am să vă explic cum trebuie! Aseară ne.am întors de la niște prietenii de familie eu cu prietena mea, si pe la 11 noaptea prietena(Lavinia)mea vroia să vorbească ...? (mai mult)
Bună ziua, Vin cu o întrebare dacă cineva mă poate sfătui. De 8 luni m- am mutat la iubitul meu acasă. Avem 3 ani de când suntem împreună. Menționez ca blocul unde stăm, partea de sus cumva...? (mai mult)
Am luat recent permisul și nu știu ce să fac să conduc, am așteptat și suferit luni întregi să conduc și eu liber măcar o dată, sunt foarte nerăbdătoare și mi place să conduc dar nu am...? (mai mult)
Am 2 baieti unul de 5 ani, cel mic are 2 ani şi fata care are 1 an sunt făcuţi cu barbati diferiţi eu recent am cunoscut un alt barbat acum 2 luni dar nu şi nu știu dacă e ceva real între noi...? (mai mult)
Bună, am 22 de ani și 2 copii un băiat de 3 ani și fata are 5 luni, sunt căsătorită cu tatăl copiilor. De 2 ani suntem căsătoriți legal, problema e că el de curând a plecat la munca în...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Un prieten s- a certat ieri seara cu iubita lui si azi dimineata pe la ora 9- 10:00, ea i- a spus lui ca s- a simtit rau si a pierdut 2 litri de sange cand a fost la toaleta.Ea lucreaza...? (mai mult)
Buna. Nu stiu daca sunt singura, dar pur si simplu urăsc femeile care isi povestesc barbatii pe la spate. Daca nu le convine ceva, de ce nu spun partenerului? Sau de ce nu pun punct? Mi se pare de ...? (mai mult)
Fetelor ați accepta un bărbat care nu conduce dar în schimb se implica și la gătit și în creșterea copiilor și are și o meserie bine plătită? Eu una accept orice spune lumea
Bună! Verișorul meu mi- a spus ca a găsit în gardul viu al casei un ou. Menționez ca nu ar avea cum sa ajungă acolo un ou ca era de comerț cu stanța de comerț și cineva la pus acolo.el la 3,...? (mai mult)
M-a întrebat o femeie că de ce scriu altor femei în privat! Ce să înțeleg de aici? Că e geloasă și că mă place?
Salutare. Am nevoie de ajutor. Acum 1 an am intalnit o femeie superba. Am intalnit- o pe o platforma online si am decis sa ne mutam impreuna dupa cateva luni.Am plecat la ea, in al oras(Bucuresti) si i-...? (mai mult)
Vi se pare normal și ok ca un bărbat căsătorit, care pretinde că soția lui este tiparul lui, să salveze pe diverse rețele sociale videoclipuri cu femei sau părți din corpul unor femei, aproape...? (mai mult)
Intrebare doar pentru fete sunt foarte insecure de faptul ca m- am nascut cu o problema la picior, este mai mic decat cel drept, nu in lungime dar in grosime si talpa, stangul 43, dreptul 37 voiam...? (mai mult)
Ieri îmi făceam temele pentru școală iar mama era la muncă şi a sunat- o pe o prietenă ca să mă ajute la teme, iar prietena ei a venit la mine şi a țipat pentru că nu mi- am făcut corect ...? (mai mult)
Am o situație mai ciudată pe care nu voiam să o expun public, dar mi- a ajuns cuțitul la os. Poate până o șterg reușesc să primesc niște răspunsuri, pentru că nu vreau să o țin mult și...? (mai mult)
Bună, am o întrebare destul de ciudată. Mereu când încep un act sexual cu soțul meu prima dată îl rog să mă stimuleze în "buze" acolo mă simt cel mai bine și de mică sunt așa prefer mai...? (mai mult)
Buna ziua, am laut o fata de 14 ani de acasa si eu sunt major, am 18 ani. Parinții fetei au fost de acord 2 luni sa fiu cu ea si a stat la mine, a fost la primarie si am dat declarație ca o luam in...? (mai mult)
Dacă sunt nas la un copil și suntem îndrăgostiti amândoi eu fin, nasul și fina de mine. Se poate să avem o relație stabilă?
Aș vrea părerea voastră sinceră… voi ați accepta așa ceva într- o relație? Sunt într- o relație serioasă cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult, dar există o situație care mă macină...? (mai mult)
Încep prin a menționa că nu mi- am înșelat soțul, nu am de gând să o fac, nu am în plan să găsesc pe altcineva; pur și simplu, dacă ar fi să ne despărțim, vreau să rămân singură...? (mai mult)
Salut, am o problema mai ciudata pe care doresc sa o rezolv doresc sa stiu daca a mai patit cineva asta si cum ati rezolvat asta. De ceva timp sunt intr- o relatie cu fata pe care o plac de mult dar...? (mai mult)
Bună ziua, situația se prezintă în felul următor: am 25 de ani, soțul 27. Suntem împreună de când aveam eu 17 și el 19, căsătoriți de acum 5 ani. Singura problemă: soțul meu este verișorul...? (mai mult)
Doresc da închid contul Single 50! Cum trebuie sa procedez?
Eu am o relație cu cineva mai mare că mine. Avem planuri serioase și de viitor, însă el crede că eu o să stau la el, dar mie una nu- mi convine fiindca casa lui e in aceeași curte cu părinții...? (mai mult)
Buna. Maine am de gand sa ma despart de prietena mea dupa 6 ani de relatie pentru ca ea nu imi respecta parintii si neamurile, de fiecare data cand o duc la mine acasa ea nu stie sa imi salute rudele...? (mai mult)
Voi ce primiți sau primeați cadou de obicei de 1 iunie?
Bună, eu am avut o relație de o lună și un pic cu un băiat timp în care mi- a cunoscut părinții și după ne- am despărțit pentru că nu ne- am înțeles pur și simplu și de atunci maicamea...? (mai mult)
Salut! Aș avea nevoie de un sfat. Vreau să am o discuție serioasă cu prietena mea, pentru că simt că nu mai pot continua relația cu ea. Părinții mei nu o plac și mi- au spus clar că nu vor...? (mai mult)
Am 20 de ani şi vecina mea în vârstă de 26 de ani mă urmărește pe geam şi îi spune mamei mele tot ce fac, i- a spus că am un iubit pentru că ne- a văzut împreună şi din cauza ei mama s-...? (mai mult)
Persoanele care au citit postarea mea de zilele trecute o să înțeleagă probabil mai bine întrebarea mea. Te poți numi materialistă dacă vrei ca bărbatul de lângă tine să aducă o pâine pe ...? (mai mult)
Recent am cumpărat un Bichon Maltese.Are 6 saptamani.Cum îl dresez să facă la litiera de mic?
Ce semnifica daca visez foarte des cu bebelusi?
Salut, vreau sa va cer un sfat sincer daca se poate. Am cunoscut o fata la locul de munca de un an și jumătate. Ea are probleme în familie/ datorii și zice ca pana nu scapă de ele nu vrea sa ne...? (mai mult)
Bun. Am o relație de 2 ani, ne- am îndrăgostit nebunește unul de celalalt, el are 21 de ani, eu 31, insista să avem o relație, avem. Mi- a făcut un bebe de 5 luni acum. Chiar azi. Și chiar...? (mai mult)
Cum fac sa o împac pe prietena mea?
Pur și simplu am ajuns la limita puterilor. Nu știu dacă fac bine că scriu aici, dacă voi găsi cât de cât pe cineva cu o gândire mai limpede care să poată analiza ceea ce vorbesc fără să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anazzz întreabă:
Alin2304 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!