| GeorgeMihai a întrebat:

Salut Tpu.De curand am postat un comentariu, care intre timp a devenit cel mai apreciat.Azi cand sa intru pe youtube, sa vad cate aprecieri a strans comentariul, cu toate ca se aduna din ce in ce mai multe aprecieri pe zi ce trece, nu mi-am mai gasit comentariul, ci doar al2lea comentariu care stransese ceva aprecieri dar nu enorm de multe ca ale mele. Aveti idee de la ce ar putea fi? :S Dau funda happy

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| CM7YRE a răspuns:

Nu o sa-ti apara mereu in top, in general, cred ca si in functie de view-uri si toate cele, youtube da un "refresh" la top comment-uri, adica chiar daca tu ai 30 thumbs up, maine poate vine cineva si strange 25 thumbs up, o sa apara el primul la comentariu, intelegi?