TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
DashaYamasha
în 11 Martie | DashaYamasha întreabă:

Heyyy! Isi mai aminteste cineva cum se numea o emisiune de gatit de pe Euforia TV, care dura maxim 3 minute? In aceasta emisiune apareau la inceput ingredientele folosite, iar pe parcursul prepararii,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daada12345
în 11 Martie | Daada12345 întreabă:

Mazarea la conserva care expira in 3 luni de acum mai e buna? Are niste bulbuci ciudati

4
Răspunde Raportează
rebecaaa900
în 10 Martie | rebecaaa900 întreabă:

Era un film cu doi care erau suflete pereche, dar ei se întâlneau doar în vis, era cred ca cu o fântână magică sau ceva de genul, aveau un anumit timp în care se puteau întâlni și dacă acel...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
YuNaBi2
în 10 Martie | YuNaBi2 întreabă:

Buna! Are idee cineva cum se numete melodia de pe fundal din serial The Unfaithful (serial turcesc)? E o melodie trista de dragoste care e redata foarte des.

1
Răspunde Raportează
notdalia22
în 10 Martie | notdalia22 întreabă:

Am un serial pe care vreau sa- l vizionez de foarte mult timp, insa am o mica problema.Pe Netflix il gasesc sa- l vad doar cu VPN activat, iar pe alte site- uri nu este nicaieri cu subtitrare in romana.Acum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 8 Martie | UnchiulRamiz întreabă:

Vin cu o intrebare despre filme, care film decernat cu Oscar ar merita vazut?

7
Răspunde Raportează
Alexandru_Cepe?_1996
în 8 Martie | Alexandru_Cepe?_1996 întreabă:

Care este continuarea filmului Cei trei muschetari 2011?

3
Răspunde Raportează
Thelostlover
în 8 Martie | Thelostlover întreabă:

Hey TPU era un film la televizor din care văzusem decât ultima fază când se pupau un bărbat și o femeie într-o mașină și bărbatul spunea asta e ultimul sărut

5
Răspunde Raportează
anonimeea
în 6 Martie | anonimeea întreabă:

Buna, ma poate ajuta cineva sa gasesc un film? L- am vazut acum cativa ani, stiu in mare povestea dar nu stiu cum se numeste : 2 prieteni, unul dintre ei lucra intr- un atelier / firma ceva, se gandesc...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
teq21
în 6 Martie | teq21 întreabă:

Cum se numește piesa de la începutul filmului romanesc #selfie69 când fetele stau pe un acoperiș si beau începe o melodie cu baby lets get crazy iar pe google și shazam nu imi da corect

1
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 5 Martie | KilljoyIdiot întreabă:

Salut! Care este filmul/serialul vostru preferat?

18
Răspunde Raportează
Rodani
în 5 Martie | Rodani întreabă:

Caut numele filmului cu doi frați, unul profesor, celălalt cu preocupări spirituale, și în final ajung cu toți apropiații la un ashram

0
Răspunde primul Raportează
StefanCristi
în 4 Martie | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro, am și eu o întrebare, cum se numește acel film, , horror in care 3 copii, leagă o femeie cu niște frânghii în pădure de in copac? Am văzut acest film cu mulți ani în urmă ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ambivert
în 4 Martie | Ambivert întreabă:

Mai exista vreo continuare a desenelor Dragon Ball Z? Parca Tournament era ultimul când Goku a atins Ultra Instinct

1
Răspunde Raportează
Samiii777999111
în 4 Martie | Samiii777999111 întreabă:

Salut, dacă mă puteți ajuta. Caut un film vechi de groază. Era vorba de o comoară bantuita a unei vrăjitoare. Scena era intr- o cabană cu un grup de tineri și erau înconjurați de o armată...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 3 Martie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voua v-ar placea sa iasa si sezonul 9 din vampire diaries? Ca mie parca da, chiar daca nu are rost sa scoata si sezonul 9. Sau voi ce parere aveti?

6
Răspunde Raportează
Joker258
în 3 Martie | Joker258 întreabă:

Vreți să revină serialul felinele fulger, să știu dacă nu sunt singurul care vrea asta

1
Răspunde Raportează
User22333
în 3 Martie | User22333 întreabă:

Bună! S- a uitat cineva la FROM? Dacă v- ați uitat la sezonul 1 episodul 1 (sau 2, dar cred totuși ca faza era în episodul 1) ați fi vazut ca cei din orașul ala le- au pus celor nou- veniți niște...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlinBctr
în 3 Martie | AlinBctr întreabă:

Salutare tuturor. Mă chinui să găsesc un film pe care l- am văzut acum ceva timp. Era vorba de o mama ce vroia să își apere copii de o fantoma. La un momentdat fantoma aceea îi răpiseră copii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nukeyly
în 2 Martie | nukeyly întreabă:

Nume film? https://www.youtube.com/shorts/LQGvUsqR-3U?feature=share The couple used their bodies to smuggle a huge amount of stolen cash out of the country.

1
Răspunde Raportează
MariaMFanuta
în 1 Martie | MariaMFanuta întreabă:

Bună! Găsesc pokemon pe disney plus? Dacă da, câte sezoane? Mulțumesc ????

1
Răspunde Raportează
dansarabia1234
în 28 Februarie | dansarabia1234 întreabă:

Bună. Unde poti vedea Nazdravanii din padure complet. Un site ceva fata virusi? Pe Netflix și PrimeVideo nu l-am găsit.

2
Răspunde Raportează
teorora0808
în 28 Februarie | teorora0808 întreabă:

Buna! Caut un film pe care l- am văzut la TV acum multi ani (2010- 2015 maxim) Este despre o familie religioasă, cu o mamă foarte credincioasă și patru sau cinci surori. După ce mama lor moare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie |

Bună ziua, vreau să știu când s- au filmat episoadele din lasă fierbinti, pentru că le văd în fiecare zi la TV și cred că doar se redau, nu cred ca se mai filmează pentru ca au îmbătrânit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
petroneladiva882882
în 27 Februarie | petroneladiva882882 întreabă:

Buna, am vazut am cativa ani un film, era un om cu drujba intr-o padure si pe toti pe care ii prindea ii omora, le scotea ochii etc, stie cineva la ce film ma refer si cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 27 Februarie | LisaJulie întreabă:

S- a uitat cineva la filmul Caligula ( 1979)? Am auzit ca este destul de deranjant și arata multe scene urate și grafice! Pentru cineva care s- a uitat la Game of Thrones și House of the Dragon, este...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Ha0s
în 27 Februarie | Ha0s întreabă:

Salut, pentru pasionații de filme / seriale și în special filme cu tematica "zombi/ apocalipsa", am văzut un film de tip apocalipsa zombi acum ~ 15 ani + /- , era pe un cd la un prieten acasă. ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
aurelgabriel
în 26 Februarie | aurelgabriel întreabă:

Bună Seara! Am văzut un serial pe Netflix care mi-a plăcut foarte mult. Vreau sa-l descarc.Se poate face acest lucru,dacă da, as vrea sa aflu. V-aș fi recunoscător! Mulțumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 25 Februarie | AdrianaBacescu întreabă:

Cand incepe Iumor?

2
Răspunde Raportează
LoredanaDC
în 23 Februarie | LoredanaDC întreabă:

Buna, Caut si eu un film vazut de o prietena si nu mai stie cum se numeste. Este vorba despre 2 frati(baiat si fata). Fata ar fi fost alergica la ceva alimente, iar fratele o duce cu el la o petrecere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 23 Februarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Buna TPU.Vă rog foarte mult să-mi spună cineva dacă știe cum se numește acest film.Pun aici link-ul cu filmul.Acesta este link-ul cu filmul. https://www.facebook.com/share/v/19hBVrMjwh/

1
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 20 Februarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Bună.Vă rog foarte mult să-mi spună cineva dacă știe cum se numește acest film.Am pus aici link-ul cu acest film. https://www.facebook.com/share/v/167sQUcFS2/

8
Răspunde Raportează
Jokerdavid2012
în 20 Februarie | Jokerdavid2012 întreabă:

Am văzut un film mai demult despre doi frați ce făceau parte dintr-o gașca și fratele mai mare ca sa scape de gașca a trebuit să fugă în armată

3
Răspunde Raportează
CatalinMatt
în 19 Februarie | CatalinMatt întreabă:

Salutare Am văzut mai de mult un film horror cu niște bandiți care s-au adăpostit intr-o casa bântuită, știe cineva cum se numea filmul? Dau funda!

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 19 Februarie | LisaJulie întreabă:

Se mai găsește pe undeva pe vreo platforma desenul Redwall dublat in romana? Nu am putea sa cerem Netflix România sa îl adauge? Am auzit mai demult ca vor sa facă un remake dar nu se mai aude...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandru4124
în 19 Februarie | alexandru4124 întreabă:

Salut. Stie cineva filmul acesta? Tin minte doar ca la final protagonistul(care era calm) se impusca in cap(intr- o masina parca)alaturi de alt barbat care plangea. Ca si cum protagonistul tinea pistolul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
idrisrahman7
în 18 Februarie | idrisrahman7 întreabă:

Era un desen cu niste copii care protejau orasul de extraterestrii. si aveau baza lor si tot felul de dispozitive, localizau extraterestrii pe o harta

4
Răspunde Raportează
CatalinBosssu
în 17 Februarie | CatalinBosssu întreabă:

Salutare, mai are cineva serialul complet dublat din, , în Formație" de pe disney channel? Online se găsesc doar primele 15 episoade dublate dar restul nu stiu de ce nu mai sunt, au fost odată ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Delliae
în 15 Februarie | Delliae întreabă:

În ce episod din Las fierbinți apare Ștefan Iancu nu la sezonul 12 episodul 25 sau 26 mă refer

1
Răspunde Raportează
Misty10
în 15 Februarie | Misty10 întreabă:

Bună tuturor, voi sunteți ultima mea speranța in găsirea unui film văzut prin anii 2000. Povestea începe cu un cuplu si bebelusul lor care pleaca spre părinții fetei daca nu ma înșel, pe drum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 14 Februarie | Anonim123i întreabă:

Bună ziua! Este prima dată când aș dori să merg la o piesă de teatru. Oare, cineva din Cluj ar putea să îmi recomande câteva piese bune? De preferat comedie și să nu fie nimic obscen sau cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anamarc
în 12 Februarie | anamarc întreabă:

Unde găsesc toate episoadele din Îngeri pierduți?

3
Răspunde Raportează
anamarc
în 12 Februarie | anamarc întreabă:

Buna.In ce episodul e Dorel din las Fierbinți în femeie îmbrăcat și e La căminul cultural și e concurs Miss Fierbinți?

2
Răspunde Raportează
Ahila
în 11 Februarie | Ahila întreabă:

Îmi amintesc ca ma uitam la un serial când eram mica.Erau desene, deși era cu actori adevărați. Începea pe Nickelodeon și Teenek. Era vb despre niște gameri care puteau sa interacționeze cu personajele...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Capraanamaria
în 11 Februarie | Capraanamaria întreabă:

Hei. Am si eu o curiozitate, era pe Minimax, sau Jetix, un desen animat, cu o fetita care statea in Central Park( New York) și era îngrijită de o bonă. Aveți idee cum se numea serialul/ desenul?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 11 Februarie | LisaJulie întreabă:

Ce așteptări aveți pentru Fantastic Four? ( pentru fanii Marvel ). Credeți că va apărea Galactus? Dar pentru Doctor Strange 3? Unii spun ca va apărea Nightmare! Se mai și spune ca Avengers Doosmday...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 9 Februarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Bună.Am văzut un film cu adolescenți care au jucat jocul adevăr sau provocare și un băiat trebuia să sărute o fata o fata machiată la ochi cu negru și îmbrăcată în negru care la blestemat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 9 Februarie | aureliaghindoac întreabă:

Bună, dacă îmi cumpăr și eu abonament la Netflix, pot alege să plătesc doar pentru o lună?

7
Răspunde Raportează
Alx87
în 8 Februarie | Alx87 întreabă:

Salut! Caut un film la care nu ii știu numele dar îmi aduc aminte din el. Este un film mai vechi, despre un bătrân care se prefăcea că nu poate merge și stătea într- un scaun cu rotile, erea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
123Dans123
în 8 Februarie | 123Dans123 întreabă:

Recomandări de seriale de pe Netflix?

4
Răspunde Raportează
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 17 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
    13 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 16 ore

farcry444 întreabă:

Care e greutatea ideala la varsta mea? 22 ani, acu am 67- 68, 175 cm circa, nu fac sport, si momentan nu lucrez, inainte cand lucram aveam maxim 63, am pus grasim, si am putina masa musculara. ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Pareri in general despre țările asiatice? Care este experienta voastră ( cei care ați vizitat China, Japonia, India, Coreea de Sud)
    9 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 15 ore

anonim_4396 întreabă:

Cum ar fi să ieși cu un tip care îți spune direct ce-i trece prin cap? Te-ai lăsa convinsă sau ai fugi în alte galaxii?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.176
  • Întrebări: 3.951.039
  • Răspunsuri: 17.639.533
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 45 minute
Ce zici de un quiz?
Urzeala Tronurilor

Urzeala Tronurilor

Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat

Start quiz
Categorii
  • 651.879 Adolescenţi
  • 55.503 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.674 Auto & Moto
  • 144.201 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.964 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.815 Conversaţii