TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Adytzu2006123
în 1 Februarie | Adytzu2006123 întreabă:

În ce episod din boruto, pleacă sasuke cu boruto în timp?

2
Răspunde Raportează
Ștefan22222222222222222222222222222322223233333
în 1 Februarie | Ștefan22222222222222222222222222222322223233333 întreabă:

Mai știți ceva de filmul acela "Moldovenii"? Cu Mitică, Cornel, Aurica etc. Știu că se postează videoclipuri pe canalul de Youtube 3 chestii in fiecare vineri dar serialul de ce numai apare? Știu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 1 Februarie | DaciaRomania întreabă:

Ați vizionat careva noua versiune (2024) a filmului " Contele de Monte Cristo"? E bun, ce ziceți? https://m.cinemagia.ro/filme/le- comte- de- monte- cristo-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IliutaIoan
în 1 Februarie | IliutaIoan întreabă:

Cu ma pot uita la Dragon ball in romana?

3
Răspunde Raportează
Ștefan22222222222222222222222222222322223233333
în 1 Februarie | Ștefan22222222222222222222222222222322223233333 întreabă:

Salut! Cum aș putea să joc într-un serial? Fac cursuri de teatru am avut foarte multe spectacole (am experiența).

12
Răspunde Raportează
RaduDenisaMihaela
în 31 Ianuarie | RaduDenisaMihaela întreabă:

Cum se numeste filmul in care o fetita moare in accident cu un camion iar tatal sau o ingroapa intr-un pamant "magic" ca sa o invie

3
Răspunde Raportează
floareaadrian
în 30 Ianuarie | floareaadrian întreabă:

Salut! Era un film pe disney channel sau cartoon network cu un grup de prieteni care pleaca in cautarea unei comori si pe drum intalnesc diferite obstacole si probe? Repede ca innebunesc de cand il...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 29 Ianuarie | LisaJulie întreabă:

Seriale bune în spaniola precum La Casa de Papel, Griselda, Narcos îmi recomanda cineva? Și pot sa fie și mai vechi dar sa fie bune!

5
Răspunde Raportează
VioletaRoxana
în 29 Ianuarie | VioletaRoxana întreabă:

Caut un serial turcesc. A fost difuzat la televizor acum ceva timp, nu mai știu pe ce canal. Din ce îmi amintesc era o fată săracă care locuia într- un bloc cu frații ei, părinții le muriseră....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie |

Emisiunile Casa Iubirii și Mireasa Capriciile iubirii sunt bune?

5
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 27 Ianuarie | gemeni6226 întreabă:

Cine a vazut filmul Prisoners din 2013? Dunt acolo cateva detalii ce nu inteleg.

1
Răspunde Raportează
Toatesuntlafel
în 27 Ianuarie | Toatesuntlafel întreabă:

Am uitat cum se numea un film. Era cu un detectiv care primea cazuri de crime si o jurnalista il ajuta. Crimele erau premeditate in ziarul la care lucra ea. Erau vreo 2- 3 parti si in a doua s- au combinat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 26 Ianuarie | Alex10092003 întreabă:

Bună, ce filme cu cazino găsesc pe Netflix?

1
Răspunde Raportează
VioletaRoxana
în 26 Ianuarie | VioletaRoxana întreabă:

Caut un serial turcesc. A fost difuzat la televizor acum ceva timp, nu mai știu pe ce canal. Din ce îmi amintesc era o fată săracă care locuia într- un bloc cu frații ei, părinții le muriseră....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Edibos
în 24 Ianuarie | Edibos întreabă:

Salut știți cumva cum se numește filmul cu o fată care stă la orfelinat si o ia o zâna?

1
Răspunde Raportează
___iAho
în 23 Ianuarie | ___iAho întreabă:

Salutare. Aveti idee unds pot vedea intreg serialul "FROM" pe TV? Am terminat primul sezon pe Netflix, si vreo doua episoade din sez 2 pe alt site de pe net, dar m- am saturat sa tot intru pe cine stie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Darius50boss
în 22 Ianuarie | Darius50boss întreabă:

Fairy tail 100 years quest anime sezonul 2 când apare știți ceva?

2
Răspunde Raportează
lavinia200
în 22 Ianuarie | lavinia200 întreabă:

Bună! Era un film pe jetix, în care copii își hipnotizau părinții. Părinții ascultau casete si copii au schimbat conținutul pentru a face părinții să facă ce vor ei până au fost prinși....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
COSTEL43
în 21 Ianuarie | COSTEL43 întreabă:

Salut Prieteni TPU. Caut titlul unui film și nu reușesc. Era vorba despre un soldat ranger care primește o scrisoare despre fiica lui a fost ucisă. Știu că a evadat din acel batalion și caută...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Ligioara2
în 20 Ianuarie | Ligioara2 întreabă:

Am vazut cand eram mica ceva desen animat cu 2 dracusori mov, unu slab unu gras, si erau sub apa sau intr o pestera, tin minte asa foarte vag, sefa/regina era una ce statea agatata pe tavan sau avea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bumbubia2010
în 19 Ianuarie | bumbubia2010 întreabă:

Salut! Tocmai ce mi-am instalat Stremio și as vrea sa știu care addons sunt cele mai bune pentru filme.

1
Răspunde Raportează
CrossX
în 18 Ianuarie | CrossX întreabă:

Vreau sa merg la un film interzis minorilor. Am 18 ani dar trebuie sa prezint buletinul ca am atâția ani sau pot sa intru fără el?

7
Răspunde Raportează
user372920283y28
în 18 Ianuarie | user372920283y28 întreabă:

Buna, am nevoie de niste secvente din filmul Baltagul. Mai exact: Cina cu discuția dintre mamă și fiu, Veghea din râpă si Praznicul cu înfruntarea ucigașului. Imi spune cineva la ce minute din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 18 Ianuarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Bună.Vă rog foarte mult să-mi spună cineva dacă știe mai multe filme cum este filmul Bad boys, baieți răi 1.2 și 3.

1
Răspunde Raportează
Cobrajr191000
în 18 Ianuarie | Cobrajr191000 întreabă:

Salut! Caut un serial în care acțiunea se petrece într- un oraș în care este înconjurat de un zid.Acel zid a fost pus de niste extratereștrii, aceștia sunt mai mult roboți dar înăuntrul, , ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vati187
în 18 Ianuarie | Vati187 întreabă:

Buna, Oare mai stie cineva..pe Disney prin 2007 era un film cu o fata a carei tata s- a recasatorit cu o femeie rea, iar tatal ei era plecat in Tibet, mama vitegra avea si un caine de talie mica ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Beni7374747
în 17 Ianuarie | Beni7374747 întreabă:

Imi amintesc vag de un serial sau film cred, dar nu ii mai stiu numele, nu era animat, ci seamănă cu serialele alea de pe Disney gen "Familia mea de spioni" Era o femeie cu păr saten in jur de 40...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DimaIoan
în 16 Ianuarie | DimaIoan întreabă:

Salut! Caut un film animat care parca era dat pe minimax. Era cu niste rațe care zburau iarna. ceva de genul. Trebuia sa migreze in alta parte ca altfel ar fi murit de frig. Ceca de genul. Nu sunt sigur...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 16 Ianuarie | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Tocmai am văzut un filmuleț pe you tube cu o fată blondă (23- 25 de ani)într- un supermarket, îl întreabă pe un client(24- 28 de ani cu ochelari, genul tocilar), știi ceva despre vinuri? El ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
f22c10
în 14 Ianuarie | f22c10 întreabă:

Bună TPU! Se merită abonament la Voyo? Ce filme/seriale au?

3
Răspunde Raportează
COSTEL43
în 14 Ianuarie | COSTEL43 întreabă:

Salut Prieteni TPU. Caut un film în care un fost soldat afla ca fiica lui a fost ucisa si evadeaza din armata si pleaca in cautarea ei. Poate ma ajutați cu un titlu. Multumesc Frumos.

1
Răspunde Raportează
LorenaMihaelaaa
în 14 Ianuarie | LorenaMihaelaaa întreabă:

Buna TPU! Am văzut cam acum 2 ani de zile un film pe Netflix, nu îmi amintesc cum se numeste, era un film psihologic, in care era vorba despre niște persoane rămase peste noapte intr o pensiune,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 12 Ianuarie | AdrianaBacescu întreabă:

Mai incepe Te cunosc de undeva?

1
Răspunde Raportează
Luminita24253000
în 12 Ianuarie | Luminita24253000 întreabă:

Salut! Am vazut prin 2011- 2012 un film (Povestea lui Mos Craciun, Miracolul de Craciun sau ceva de genu ) ~In film este vorba de o familie cu un copil (baiat) Parintii au plecat din sat dupa mancare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TrufasBogdan
în 12 Ianuarie | TrufasBogdan întreabă:

Caut un film care l- am văzut acum ceva timp și nu îl mai găsesc, o să las aici câteva detalii. Bărbatul conduce mașina în drum spre casă în timp ce vorbește la telefon cu prietena lui care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 10 Ianuarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Bună.Vă rog să-mi spună cineva dacă știe un film sau mai multe filme cu baieți rapizii cu salturi rapide.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie |

Salut! Am o curiozitate pot vedea filmele 3d pe pc ul meu acum nu stiu daca monitorul are 3d si nu stiu nici daca sunt compatibili ochelarii de la cinema cu filme pentru monitor 3d poate imi trebuie un...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 10 Ianuarie | IonelFlorianUrzica întreabă:

De ce în serialele cu muzica în limba spaniola difuzate de Disney Channel, Nickelodeon și Netflix fata rea și populara și fata bună care este protagonista devin surori vitrege? Am văzut deja 3...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie |

Unde pot gasi dragon ball (nu Z, Super sau altele, cel care a aparut primul) in engleza gratuit?

1
Răspunde Raportează
Petru17
în 9 Ianuarie | Petru17 întreabă:

Când eram mic apăruse un film horror la televizor și nu l- am văzut tot și aș vrea să- l văd acum pe tot, începutul e cam așa… era un bărbat nici tânăr dar nici bătrân și avea trei fete...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Ianuarie | LisaJulie întreabă:

Filme bune istorice ca Braveheart, Kingdom of Heaven, Troy, Gladiator, Alexander the great, Spartacus? Nu e obligatoriu sa fie Hollywood!

10
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 8 Ianuarie | NadyPorahy întreabă:

Bună! Vă mai aduceți aminte de serialul Secretul Mariei? Mi- aș dori să revăd toate episoadele, doar că din păcate găsesc doar frânturi. Știți cumva cum aș putea să- l revăd cap coadǎ?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreea_Deea_1999_quMo
în 7 Ianuarie | Andreea_Deea_1999_quMo întreabă:

Salutare TpU, am o intrebare pentru voi la care aproape toata lumea poate sa raspunda (mai mult cei care au vazut filmul). Vreau sa stiu voi ce parere aveti despre filmul Intors pe dos 2 (film animat)....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
f22c10
în 6 Ianuarie | f22c10 întreabă:

Bună tuturor! Ce platforme de streaming folositi/recomandati? Cu sau fară plată! Si ce se mai știe despre site-ul FS Online? Eu îl foloseam, aveam cont acolo.

4
Răspunde Raportează
constantinescuemilia53
în 6 Ianuarie | constantinescuemilia53 întreabă:

Bună.Am văzut mai demult un film cu un profesor american de arte marțiale care sa îndrăgostit de o chinezoaica și chinezoaica a fost omorâtă de un chinez cu ceva ca o curea cu țepi și profesorul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexia1208
în 5 Ianuarie | Alexia1208 întreabă:

Hei TPU! Când eram eu mai mică, era un desen cu niște băieți care aveau un atelier și o multitudine de camere, fiecare având câte o temă diferită. Nu mai știu sigur, dar cred ca era pe Disney...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DnIon
în 5 Ianuarie | DnIon întreabă:

Buna ziua cine stie un serial in limba romina interesant si unde il gasesc

2
Răspunde Raportează
sirocco
în 5 Ianuarie | sirocco întreabă:

In ce desen era vorba asta "...e de vina n-o sa-i tina" numai tin minte numele si ce desen era vorba

1
Răspunde Raportează
Becali2077
în 5 Ianuarie | Becali2077 întreabă:

Credeți că V-a apărea sezonul 3 din Squid Game, și dacă da când?

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 4 Ianuarie | DaciaRomania întreabă:

Vreun film bun, ce merită văzut la cinema în următoarele luni, știti ceva, o recomandare, etc? Mersi!

3
Răspunde Raportează
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • JCDenton
    trimisă acum 13 ore

JCDenton întreabă:

Pentru curatat unitatea PC de praf si schimbat pasta daca costa 150 lei e prea mult sau e ok?
    14 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 12 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

De ce a crescut atât de mult partidul AUR in sondaje în doar o luna?
    14 răspunsuri
  • StefanescuDaniel
    trimisă acum 15 ore

StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! Ati putea sa ma indrumati va rog frumos, sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a sterge din PC un folder care orice as face nu merge sters? Se numeste Windows.old si se afla de cativa ani...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • AlexMarosan21
    trimisă acum 18 ore

AlexMarosan21 întreabă:

Voi cum v ati gasit chemarea / vocatia? Am 25 de ani dar nu am o placere spre ceva anume, am terminat liceul in strainatate si am echivalare de bac, am venit in Romania si am facut 1 an de studii la ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.831
  • Întrebări: 3.947.824
  • Răspunsuri: 17.617.408
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Selena Gomez

Selena Gomez

Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)

Start quiz
Categorii
  • 651.609 Adolescenţi
  • 55.395 Afaceri & Financiar
  • 22.850 Artă şi Cultură
  • 72.458 Auto & Moto
  • 144.144 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.837 Carieră
  • 20.262 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.387 Conversaţii