TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
alexcelmic
în 13 Iulie 2024 | alexcelmic întreabă:

Buna ziua, aveti idee de ce puiul meu de cane corso a inceput sa ii apara mici portiuni fara par pe corp? momentan are doar 2 portiuni mici pe labute si una in jurul gatului

2
Răspunde Raportează
iHATEIDIOTS
în 11 Iulie 2024 | iHATEIDIOTS întreabă:

Postez pentru a duce la cunoștință problema asta la mai multi oameni și cat de serioasă e. Este vorba despre cumpararea câinilor de rasa cu pedigree pe olx. Exista multi rromi care au găsit o ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Jjjeyzyziz
în 11 Iulie 2024 | Jjjeyzyziz întreabă:

Vreau să iau in peruş şi deja am doi canari. În primul rând peruşii trebuie neapărat să bea apă cu tratament. În al doilea rând canarii pot să bea apă cu tratament?

2
Răspunde Raportează
TimberWolf
în 10 Iulie 2024 | TimberWolf întreabă:

Deci efectiv nu mai pot, am un caine bolnav si nimeni nu vrea sa il eutanasieze, e cardiac, are accident vascular se invarte in cerc, orb, surd, nebun, are 15 ani, ce fac? Toti spun ca atunci cand...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
?mecherie21
în 10 Iulie 2024 | ?mecherie21 întreabă:

Bună, am o pisica care a născut prematur 5 pisoi...2 au murit iar 3 sunt în viata. Mama nu vrea sa le dea lapte și nici nu sta lângă ei. Nu știu ce sa fac. Va rog ajutați- ma ca unul este aproape...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
daria543
în 9 Iulie 2024 | daria543 întreabă:

Am un hamster pitic si are in jur de 60g, este ok?

7
Răspunde Raportează
goguta10
în 9 Iulie 2024 | goguta10 întreabă:

Buna seara, am o pisicuta de 2 ani, iar astăzi am vazut ca- i apatica, nu prea bea apa, nu prea o țin picioarele din spate. Evita sa sară din pat, sa se urce în copaci(făcea lucrul asta pana ieri),...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Petronela899
în 8 Iulie 2024 | Petronela899 întreabă:

Am o fata are 2 ani şi am şi o pisică ea tot o mângâie şi pisica da cu laba ca şi cum ar vrea să o. zgârie ce pot face? mă puteţi ajuta?

7
Răspunde Raportează
Alex999999999
în 8 Iulie 2024 | Alex999999999 întreabă:

Cu ce pot da de purici pe câinele şi pisica mea? Pisica iese afara pe strada şi a luat purici şi căţelul a luat de la ea

3
Răspunde Raportează
Daria899
în 7 Iulie 2024 | Daria899 întreabă:

Pisica mea nu mănânca şi sta doar întrun colţ, e aşa de 2 zile şi nu ştiu ce să fac. Aveţi nişte sfaturi pentru mine?

4
Răspunde Raportează
DavdNexus
în 6 Iulie 2024 | DavdNexus întreabă:

Am si eu un caine American Bully si de cand l-am luat nu a latrat nuci macar o data Cum l-as putea face sa latre?

6
Răspunde Raportează
uzbbor36
în 6 Iulie 2024 | uzbbor36 întreabă:

O întrebare pentru columbofili. Ieri am gasit o vrabiuta care era vanata de pisici, asa ca am luat- o in casa. Aripa stangă este ok, dar la cea din dreapta ii lipsesc pene, neputând zbura. Ea țopaie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
GabrielaGaby789
în 6 Iulie 2024 | GabrielaGaby789 întreabă:

Am mai zis ieri că am adoptat un câine el s-a acomodat problema e că am și un baiat care are 3 ani și când vrea să se joace cu el cățelul îl mușcă.Ce pot face?

8
Răspunde Raportează
UserNecunoscut112
în 6 Iulie 2024 | UserNecunoscut112 întreabă:

Salut TPU Motanul meu a venit acasă cu partea dreapta a fălcii foarte umflata vr sa zic ca el pleacă pe afara și doarme pe afara mai mereu Oare de la ce are falca umflata? Va rog sunt îngrijorat

6
Răspunde Raportează
M?d?linaRo?u
în 5 Iulie 2024 | M?d?linaRo?u întreabă:

Bună. Am găsit o pisica ieri proaspăt fătată și din păcate toți 4 pisoi sunt legați intre ei cu cordonul ombilical zic eu... Oare sa aștept câteva zile, se vor desface singuri sau ce ar fi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GabrielaGaby789
în 5 Iulie 2024 | GabrielaGaby789 întreabă:

Bună am adoptat un pui de cățel de pe strada nu știu ce vârstă are după cum pare are vreo 4 luni am fost cu el la veterinar l- am deparazitat extern și intern.Și îl țin în casă pentru ca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HopeNala
în 4 Iulie 2024 | HopeNala întreabă:

Bună ziua! Pisica mea nu mănâncă de 2 zile. Ați mai pățit? Știe cineva ce ar putea să aibă?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2024 |

De ce câinii mei proprii latră la mine să mă muște? Eu întotdeauna fug de câinii mei fiindcă au tendința să mă muște. De ce? Credeți că ar trebui să le dau o bucată de pâine?

4
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 2 Iulie 2024 | alexcelmic întreabă:

Buna, de curand cresc un cățel, rasa cane corso, fetita are 2 luni, de cateva zile s- a imbolnavit, vomita imediat dupa ce mananca, stranuta si ii curge nasul, am chemat un veterinar, i- a dat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Danykmz
în 2 Iulie 2024 | Danykmz întreabă:

Îmi poate spune cineva din ce cauza câinele meu nu se simte bine și are o vomă de culoare portocalie?

8
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 2 Iulie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Prietenul meu e plecat intr- un concediu, iar eu am grija de pisica lui pana se intoarce el. Problema e ca aceasta nu ma lasa deloc sa o mangai, sare sa ma muste si sa ma zgaraie. Intrebarea mea ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GRobert999
în 30 Iunie 2024 | GRobert999 întreabă:

Salutare! M- ar interesa de unde aș putea face rost de niște tuburi de cartușe trase? Am fost la armată și mi- au spus că în cel mai bun caz să vorbesc cu un vânător dar eu nu cunosc pe nimeni....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ApaDeIzvor
în 30 Iunie 2024 | ApaDeIzvor întreabă:

Pestele meu betta a inceput sa stea pe fundul acvariului si i s-a micsorat coada, ce are? Este bolvan? Cum il pot vindeca?

3
Răspunde Raportează
MarYaNM
în 28 Iunie 2024 | MarYaNM întreabă:

Salut. Luni pisica mea supraponderala s- a simtit rau si nu a mai putut sta pe picioarele din spate, avea nasul uscat si tot mieuna. Am mers cu ea de urgenta la veterinar si avea febra 40, 9. Cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alessia17899
în 27 Iunie 2024 | Alessia17899 întreabă:

Bună ziua, am cumpărat 2 pești poecilia ret cobra multicolor au nevoie de un filtru de apă?

1
Răspunde Raportează
Magdaip
în 27 Iunie 2024 | Magdaip întreabă:

Bună seara, am un pechinez mic de 5 luni, acum 2- 3 săptămâni a avut un abces în zona feței, o gâlma mare plină cu infecție, doctorul veterinar i- a făcut două injecții și abcesul a spart,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yuk1i
în 26 Iunie 2024 | Yuk1i întreabă:

Bună! Am o pisică care sta afara și după ce a fătat am observat că nu prea ia în greutate. De asemenea, ea este o pisică mai mică și nu sunt sigura daca au supraviețuit puii.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2024 |

Am o intrebare legată de pescuit.Alica de contact ce rol are? Am auzit la alți că stă pe substrat dar nu inteleg de ce ai vrea asta...sa plutească carligul ca la feeder? Ma puteți ajuta? Sunt începător...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anaturbatu41
în 23 Iunie 2024 | Anaturbatu41 întreabă:

Bună ziua! Dorește cineva broasca testoasa de uscat denumire Tudose dacă este cineva interesat sa ma contacteze.

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 23 Iunie 2024 | LisaJulie întreabă:

Dacă voi cumpără un câine și o pisica de mici și se vor învața unul cu altul este adevărat ca atunci când vor ajunge adulți nu se vor fugari unul pe celalalt?

4
Răspunde Raportează
Abysem
în 23 Iunie 2024 | Abysem întreabă:

Buna seara, cainele meu are diaree de cel putin 6 luni, am fost la nenumarati doctori veterinari dar nu mi s- a dat un diagnostic concret, a slabit foarte mult si nu i- am gasit nimic ca sa- i poata opri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maya2000sigma
în 22 Iunie 2024 | maya2000sigma întreabă:

Mama mi-a tuns cainele Shih Tzu foarte scurt pentru vara si ii sta groaznic ce sa fac? sunt metode de a face blana sa crească mai repede?

1
Răspunde Raportează
Gabita0987
în 22 Iunie 2024 | Gabita0987 întreabă:

Buna am o intrebare legata de perusi mei.Am facut o greseala si nu stiu daca mai am o sansa in relatia cu ei.Ei accepta sa ii ating in cusca dar in afara ei fug.ii am de 4 luni si la inceput cand ieseau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GabrieleDelaVaslui
în 22 Iunie 2024 | GabrieleDelaVaslui întreabă:

Salutare! Am o pisica in varsta de 11- 12 ani, tinuta mereu in regim domestic ( in casa ) si bine ingrijita si rasfatata. De curand am salvat o pisicuta de 1- 2 luni pe care incerc sa o acomodez in casa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2024 |

Salut TPU, am folosit recent soluția parakil la pisicile mele, dar nu a funcționat, tot mai au purici și vreau să acționez din timp, ce altă soluție îmi recomandați? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
ElenaDiana23
în 19 Iunie 2024 | ElenaDiana23 întreabă:

Bună, am o cățelusă și are 3 luni, aș vrea să plec cu ea în vacanță în altă țară dar abia am terminat schema de vaccinare. Ce mi- ar trebuie să îi mai fac, ce vaccin? Si în afară de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alice999999
în 18 Iunie 2024 | Alice999999 întreabă:

As vrea sa pariez pe curse de cai dar nu stiu unde.Mi ati putea zice cateva?(in afara de betfair)

1
Răspunde Raportează
cineva1999929929
în 18 Iunie 2024 | cineva1999929929 întreabă:

Buna! Am o intrebare. Pisica mea a ramas gravidă si acum 2 zile am observat ca sangereaza. M- am gandit ca trebuie sa nasca dar asa a sangerat toata ziua. A fatat seara spre dimineata un pui dar acesta...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Onyxxxxdib
în 18 Iunie 2024 | Onyxxxxdib întreabă:

Bună ziua. As dori un ou de cioară/corb/coțofană, ofer până la 150 lei. Aveti ofertă? Rog seriozitate!

2
Răspunde Raportează
dorinaalex113
în 18 Iunie 2024 | dorinaalex113 întreabă:

Salut, acum 3 zile am operat catelusa de hematoms si nu mi- a spus sa curat rana. Este ok doar mi- a spus sa imi fac programare la ei dupa 10 14 zile dar ii cam miroase urechea urat, ce imi recomandati?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Giulia943
în 17 Iunie 2024 | Giulia943 întreabă:

Bună seara! Am o țestoasă de apă. De curând mi- a murit una mai micuță, iar aceasta mare o bătea mereu. Acum a rămas singură în acvariu. De curând am găsit la un magazin o țestoasă de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariuscaa2405
în 17 Iunie 2024 | Mariuscaa2405 întreabă:

Salut! De curând pisicii mele i s-a montat un stent ca urmare a unei stenoze. Știe cineva dacă în timpul acesta cat are stentul înăuntru nu va mai hârâi când respiră?

1
Răspunde Raportează
Giulia943
în 16 Iunie 2024 | Giulia943 întreabă:

Bună seara! Am o țestoasă de apă. De curând mi- a murit una mai micuță, iar aceasta mare o bătea mereu. Acum a rămas singură în acvariu. De curând am găsit la un magazin o țestoasă de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimmmm1876
în 16 Iunie 2024 | anonimmmm1876 întreabă:

Bună TPU! Am un pusoiaș negru si nu stiu ce nume sa ii pun, aveti idei de nume pentru un pisoi negru?

4
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 16 Iunie 2024 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Voi puneți mâncare pisicilor in fața blocului si daca da la voi nu vin șoareci? Ca a început sa vina căldură si ies si ei la mâncarea lor si am o fobie si scârbă de ei de nu va imaginați

13
Răspunde Raportează
Ani1972
în 15 Iunie 2024 | Ani1972 întreabă:

Motanii castrați pot pleca după pisici în călduri? Mi- a dispărut motănelul de 1 an acum o zi și nu îl găsesc nicăieri. Mai am 6 pisici salvate și se mai ciondănesc. Putea pleca și din această...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sami4041
în 15 Iunie 2024 | Sami4041 întreabă:

Salutari sunt din Prahova si am o intrebare despre permisul de pescuit obținut pentru ape contractate, anul trecut n- am apucat sa il iau dar sunasem la asociația Peneș Curcanul din Ploiesti era 100lei...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Cristinaenea
în 15 Iunie 2024 | Cristinaenea întreabă:

Bună am unde hamster sirian și nu bea apa. Deloc ce sa fac

3
Răspunde Raportează
Cristinaenea
în 15 Iunie 2024 | Cristinaenea întreabă:

Am un hamster sirian și l- am luat de trei zile dar prima zi na mâncat nimic dar după douo zile am mâncat un boul complet ce sa I fac acum 5 ore mai i- am pus o lingura și a mâncat- o în 10 minute....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mirris
în 14 Iunie 2024 | Mirris întreabă:

Buna! Am o cățelușa (șoricar? care a fătat 3 căței ce nu au deloc coada.Stiti cumva despre ce e vorba? mă gândesc că ar defect genetic.Multumesc

2
Răspunde Raportează
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 13 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 15 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 5 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.175
  • Întrebări: 3.952.328
  • Răspunsuri: 17.648.985
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii