TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
HopeNala
în 4 Iulie 2024 | HopeNala întreabă:

Bună ziua! Pisica mea nu mănâncă de 2 zile. Ați mai pățit? Știe cineva ce ar putea să aibă?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2024 |

De ce câinii mei proprii latră la mine să mă muște? Eu întotdeauna fug de câinii mei fiindcă au tendința să mă muște. De ce? Credeți că ar trebui să le dau o bucată de pâine?

4
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 2 Iulie 2024 | alexcelmic întreabă:

Buna, de curand cresc un cățel, rasa cane corso, fetita are 2 luni, de cateva zile s- a imbolnavit, vomita imediat dupa ce mananca, stranuta si ii curge nasul, am chemat un veterinar, i- a dat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Danykmz
în 2 Iulie 2024 | Danykmz întreabă:

Îmi poate spune cineva din ce cauza câinele meu nu se simte bine și are o vomă de culoare portocalie?

8
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 2 Iulie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Prietenul meu e plecat intr- un concediu, iar eu am grija de pisica lui pana se intoarce el. Problema e ca aceasta nu ma lasa deloc sa o mangai, sare sa ma muste si sa ma zgaraie. Intrebarea mea ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GRobert999
în 30 Iunie 2024 | GRobert999 întreabă:

Salutare! M- ar interesa de unde aș putea face rost de niște tuburi de cartușe trase? Am fost la armată și mi- au spus că în cel mai bun caz să vorbesc cu un vânător dar eu nu cunosc pe nimeni....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ApaDeIzvor
în 30 Iunie 2024 | ApaDeIzvor întreabă:

Pestele meu betta a inceput sa stea pe fundul acvariului si i s-a micsorat coada, ce are? Este bolvan? Cum il pot vindeca?

3
Răspunde Raportează
MarYaNM
în 28 Iunie 2024 | MarYaNM întreabă:

Salut. Luni pisica mea supraponderala s- a simtit rau si nu a mai putut sta pe picioarele din spate, avea nasul uscat si tot mieuna. Am mers cu ea de urgenta la veterinar si avea febra 40, 9. Cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alessia17899
în 27 Iunie 2024 | Alessia17899 întreabă:

Bună ziua, am cumpărat 2 pești poecilia ret cobra multicolor au nevoie de un filtru de apă?

1
Răspunde Raportează
Magdaip
în 27 Iunie 2024 | Magdaip întreabă:

Bună seara, am un pechinez mic de 5 luni, acum 2- 3 săptămâni a avut un abces în zona feței, o gâlma mare plină cu infecție, doctorul veterinar i- a făcut două injecții și abcesul a spart,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yuk1i
în 26 Iunie 2024 | Yuk1i întreabă:

Bună! Am o pisică care sta afara și după ce a fătat am observat că nu prea ia în greutate. De asemenea, ea este o pisică mai mică și nu sunt sigura daca au supraviețuit puii.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2024 |

Am o intrebare legată de pescuit.Alica de contact ce rol are? Am auzit la alți că stă pe substrat dar nu inteleg de ce ai vrea asta...sa plutească carligul ca la feeder? Ma puteți ajuta? Sunt începător...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anaturbatu41
în 23 Iunie 2024 | Anaturbatu41 întreabă:

Bună ziua! Dorește cineva broasca testoasa de uscat denumire Tudose dacă este cineva interesat sa ma contacteze.

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 23 Iunie 2024 | LisaJulie întreabă:

Dacă voi cumpără un câine și o pisica de mici și se vor învața unul cu altul este adevărat ca atunci când vor ajunge adulți nu se vor fugari unul pe celalalt?

4
Răspunde Raportează
Abysem
în 23 Iunie 2024 | Abysem întreabă:

Buna seara, cainele meu are diaree de cel putin 6 luni, am fost la nenumarati doctori veterinari dar nu mi s- a dat un diagnostic concret, a slabit foarte mult si nu i- am gasit nimic ca sa- i poata opri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maya2000sigma
în 22 Iunie 2024 | maya2000sigma întreabă:

Mama mi-a tuns cainele Shih Tzu foarte scurt pentru vara si ii sta groaznic ce sa fac? sunt metode de a face blana sa crească mai repede?

1
Răspunde Raportează
Gabita0987
în 22 Iunie 2024 | Gabita0987 întreabă:

Buna am o intrebare legata de perusi mei.Am facut o greseala si nu stiu daca mai am o sansa in relatia cu ei.Ei accepta sa ii ating in cusca dar in afara ei fug.ii am de 4 luni si la inceput cand ieseau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GabrieleDelaVaslui
în 22 Iunie 2024 | GabrieleDelaVaslui întreabă:

Salutare! Am o pisica in varsta de 11- 12 ani, tinuta mereu in regim domestic ( in casa ) si bine ingrijita si rasfatata. De curand am salvat o pisicuta de 1- 2 luni pe care incerc sa o acomodez in casa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2024 |

Salut TPU, am folosit recent soluția parakil la pisicile mele, dar nu a funcționat, tot mai au purici și vreau să acționez din timp, ce altă soluție îmi recomandați? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
ElenaDiana23
în 19 Iunie 2024 | ElenaDiana23 întreabă:

Bună, am o cățelusă și are 3 luni, aș vrea să plec cu ea în vacanță în altă țară dar abia am terminat schema de vaccinare. Ce mi- ar trebuie să îi mai fac, ce vaccin? Si în afară de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alice999999
în 18 Iunie 2024 | Alice999999 întreabă:

As vrea sa pariez pe curse de cai dar nu stiu unde.Mi ati putea zice cateva?(in afara de betfair)

1
Răspunde Raportează
cineva1999929929
în 18 Iunie 2024 | cineva1999929929 întreabă:

Buna! Am o intrebare. Pisica mea a ramas gravidă si acum 2 zile am observat ca sangereaza. M- am gandit ca trebuie sa nasca dar asa a sangerat toata ziua. A fatat seara spre dimineata un pui dar acesta...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Onyxxxxdib
în 18 Iunie 2024 | Onyxxxxdib întreabă:

Bună ziua. As dori un ou de cioară/corb/coțofană, ofer până la 150 lei. Aveti ofertă? Rog seriozitate!

2
Răspunde Raportează
dorinaalex113
în 18 Iunie 2024 | dorinaalex113 întreabă:

Salut, acum 3 zile am operat catelusa de hematoms si nu mi- a spus sa curat rana. Este ok doar mi- a spus sa imi fac programare la ei dupa 10 14 zile dar ii cam miroase urechea urat, ce imi recomandati?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Giulia943
în 17 Iunie 2024 | Giulia943 întreabă:

Bună seara! Am o țestoasă de apă. De curând mi- a murit una mai micuță, iar aceasta mare o bătea mereu. Acum a rămas singură în acvariu. De curând am găsit la un magazin o țestoasă de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariuscaa2405
în 17 Iunie 2024 | Mariuscaa2405 întreabă:

Salut! De curând pisicii mele i s-a montat un stent ca urmare a unei stenoze. Știe cineva dacă în timpul acesta cat are stentul înăuntru nu va mai hârâi când respiră?

1
Răspunde Raportează
Giulia943
în 16 Iunie 2024 | Giulia943 întreabă:

Bună seara! Am o țestoasă de apă. De curând mi- a murit una mai micuță, iar aceasta mare o bătea mereu. Acum a rămas singură în acvariu. De curând am găsit la un magazin o țestoasă de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimmmm1876
în 16 Iunie 2024 | anonimmmm1876 întreabă:

Bună TPU! Am un pusoiaș negru si nu stiu ce nume sa ii pun, aveti idei de nume pentru un pisoi negru?

4
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 16 Iunie 2024 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Voi puneți mâncare pisicilor in fața blocului si daca da la voi nu vin șoareci? Ca a început sa vina căldură si ies si ei la mâncarea lor si am o fobie si scârbă de ei de nu va imaginați

13
Răspunde Raportează
Ani1972
în 15 Iunie 2024 | Ani1972 întreabă:

Motanii castrați pot pleca după pisici în călduri? Mi- a dispărut motănelul de 1 an acum o zi și nu îl găsesc nicăieri. Mai am 6 pisici salvate și se mai ciondănesc. Putea pleca și din această...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sami4041
în 15 Iunie 2024 | Sami4041 întreabă:

Salutari sunt din Prahova si am o intrebare despre permisul de pescuit obținut pentru ape contractate, anul trecut n- am apucat sa il iau dar sunasem la asociația Peneș Curcanul din Ploiesti era 100lei...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Cristinaenea
în 15 Iunie 2024 | Cristinaenea întreabă:

Bună am unde hamster sirian și nu bea apa. Deloc ce sa fac

3
Răspunde Raportează
Cristinaenea
în 15 Iunie 2024 | Cristinaenea întreabă:

Am un hamster sirian și l- am luat de trei zile dar prima zi na mâncat nimic dar după douo zile am mâncat un boul complet ce sa I fac acum 5 ore mai i- am pus o lingura și a mâncat- o în 10 minute....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mirris
în 14 Iunie 2024 | Mirris întreabă:

Buna! Am o cățelușa (șoricar? care a fătat 3 căței ce nu au deloc coada.Stiti cumva despre ce e vorba? mă gândesc că ar defect genetic.Multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2024 |

Buna, catelul meu a fost muscat de labuta, in urma cu 2 zile, de catre un alt caine. Labuta afectata este de la piciorul drept din spate, el acum mergand doar pe 3 piciore, schiopatand si nu mai vrea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dariapda
în 13 Iunie 2024 | Dariapda întreabă:

Are ceva daca hamsterul meu nu prea bea apa?

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 12 Iunie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna seara oameni buni de pe TPU! Un prieten de al meu a primit de la un coleg o pisica siameza (cred ca e pui) si mi s- a pus pata ca vreau si eu una. Am vorbit cu parintii si au spus ca poate acum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Paulfurdui
în 12 Iunie 2024 | Paulfurdui întreabă:

Doresc să cumpăr un cățel labrador pe europet.ro A cumpărat cineva de la ei? Sunt de încredere?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2024 |

De ce manca uni animale nu se gandeste ca si ele este ca si noi cu sentiment si emotii? Ma doare inima cand ma gendesc ca sentampla zilnic gravitate asupra lor nu am eu bac si bani si scoala dar nu manc...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
Raulito123
în 11 Iunie 2024 | Raulito123 întreabă:

Salut TPU, imi trebuie ceva permis de port arma pentru pistol cu bile de cauciuc? Ca la ce situatii intampin in trafic mai nou... vad ca nu este suficienta o bata de baseball multumesc;)

6
Răspunde Raportează
SuperCoolDude
în 11 Iunie 2024 | SuperCoolDude întreabă:

Salut! Stiti ceva locuri sau balti prin București sau aproape de București? Sunt undiţar incepator si pasionat, ma gandeam sa o iau agale prin oras si sa invat singur arta pescuitului, dar vreau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dana922022
în 10 Iunie 2024 | Dana922022 întreabă:

Pot sa aflu ce curier îmi aduce 2 colete cu Nr de transport? Că Awb nu am încă. Mulțumesc

11
Răspunde Raportează
AlexiaViva
în 10 Iunie 2024 | AlexiaViva întreabă:

Ce carti de citit ini recomandati pentru 12-13 ani? Despre aventura si magie daca se poate. Multumesc!

6
Răspunde Raportează
Maggi
în 9 Iunie 2024 | Maggi întreabă:

Bună ziua. Am un câine bătrân are 15 ani. A fost adus la mine cand avea 7 luni de cineva care pleca definitiv din țară. Niciodată nu am putut să punem mâna pe el. Acum este bolnav, are ca o tumoare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sophieka
în 8 Iunie 2024 | Sophieka întreabă:

Buna colegi TPU, A calatorit cineva cu trenul din Romania in alta tara, acompaniat de cainele s- au? Daca da, cum a decurs calatoria, a trebuit sa prezentati actele cainelui? Ce acte ati pregatit?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ana31sabina
în 8 Iunie 2024 | ana31sabina întreabă:

Bună seara! Am luat un cățel de la Onepet care a murit. Am dat mail și mi- au spus ca voi primi altul. Mentionez ca nu trecusera cele 3 zile. A mai fost cineva în această situație? Cățelul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gaby212
în 7 Iunie 2024 | Gaby212 întreabă:

Cainele meu fuge IN CONTINUU de acasa. Nu mai stiu ce sa ii fac. Nu vreau sa il leg, nu am fost niciodata de acord cu lantul la caine... Dar chiar nu stiu ce sa fac! Are tot ce ii trebuie, e hranit de...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
username89951
în 7 Iunie 2024 | username89951 întreabă:

O cucuvea a făcut pui la mine in fânăr, cum ii alung? sunt destui de mari, și așa face cucuveaua aia o gălăgie noaptea da păi când o să crească și astea ce o sa se întâmple cum îi fac ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CameliaGemis
în 7 Iunie 2024 | CameliaGemis întreabă:

Bună ziua, am o întrebare, am un câine de lup femelă care a fătat de 3/4 săptămâni, a fătat 12 căței din care unul a murit și presupun că l- a mâncat, au mai rămas 11 acum, 1 săptămâna...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Saloc
în 6 Iunie 2024 | Saloc întreabă:

Salut,daca pun mana pe puiul unei pisici s-ar putea sa nu il mai recunoasca mama?

4
Răspunde Raportează
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anaaaaaaaaaaaa2011
    trimisă acum 14 ore

anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă:

Buna! m-am decis sa nu imi mai fac iubit cam pana in a IX a.Am decis bine?
    30 răspunsuri
  • anaaaaaaaaaaaa2011
    trimisă acum 14 ore

Ce carti recomandati?
    12 răspunsuri
  • anaaaaaaaaaaaa2011
    trimisă acum 23 ore

Peste 2 saptamani, intru in a VIII a.Este greu?
    12 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

De ce unele telefoane sunt foarte scumpe si sunt si mai slabe fata de telefoanele ieftine? Am vazut un telefon de 7000 de lei si ca performanta e mai slab decat un telefon care costa 2000 de lei, in concluzie...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.323
  • Întrebări: 3.949.777
  • Răspunsuri: 17.630.185
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 13 minute
Ce zici de un quiz?
Up (Deasupra Tuturor)

Up (Deasupra Tuturor)

Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!

Start quiz
Categorii
  • 651.787 Adolescenţi
  • 55.465 Afaceri & Financiar
  • 22.855 Artă şi Cultură
  • 72.592 Auto & Moto
  • 144.175 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.907 Carieră
  • 20.298 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.635 Conversaţii