TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
BanescuNicu
în 29 Septembrie 2024 | BanescuNicu întreabă:

Am o întrebare. Cum poți să spawnez Npc uri din alea cum folosea Marius Iancu când murea cineva? Cum pot să fac?

1
Răspunde Raportează
Fasolica
în 28 Septembrie 2024 | Fasolica întreabă:

Buna ziua, am nevoie neaparat de un anumit videoclip cu minecraft de acum vreo 11- 12 ani incarcat pe Youtube. nu am alte informatii decat cateva descrieri a ce ia loc in videoclipul respectiv: sunt 2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
stefancacaciosu
în 28 Septembrie 2024 | stefancacaciosu întreabă:

Am un sapphire rx 480 nitro + , l- am luat de la unul care l- a folosit la minat, merge dau flash la vbios ca il vede ca Asus rx 470, acum il vede ca rx 480, dar tot Asus zice ca e. cum fac sa vada...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
minnie91
în 28 Septembrie 2024 | minnie91 întreabă:

De ce pe Viber cand scriu mesaj unei persoane apare doar o bifa?

1
Răspunde Raportează
Robitzz
în 28 Septembrie 2024 | Robitzz întreabă:

Dacă cumpar o cheie de unlock pentru GTA 5 de pe eneba o pot folosi pe steam sau doar pe rockstar launcer

1
Răspunde Raportează
ParradiSs
în 28 Septembrie 2024 | ParradiSs întreabă:

Salut, cine foloseste Zona, platforma de jocuri si filme, ce parere aveti despre ea?

1
Răspunde Raportează
___bewh
în 28 Septembrie 2024 | ___bewh întreabă:

Cum pot face și eu asta pe discord? Să vad câți membri dintr-un clan de-al meu de pe samp sunt online, să arate pe discord https://imgur.com/gallery/aurel-dfIo4SO

1
Răspunde Raportează
djdjdj
în 28 Septembrie 2024 | djdjdj întreabă:

Salut, am cumparat un key de pe g2a dar de fapt este un cont steam in loc de codu key, m- am logat pe acel cont steam si acum imi pare rau ca am facut- o, poate vedea ceva detalii despre mine daca m-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robitzz
în 28 Septembrie 2024 | Robitzz întreabă:

Salut, am 2 intrebari. Daca cumpar o cheie de unlock pentru gta 5 de pe eneba si o pun in rockstar games launcer. Pot instala moduri cum ar fi hulk mod, supereman etc? Si daca pot instala si sterge din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Br3tanicu
în 27 Septembrie 2024 | Br3tanicu întreabă:

Buna seara, doresc sa achizitionez un play station 5 slim, problema e ca eu nu am internet unde sunt, functioneaza si fara?

1
Răspunde Raportează
Alex99123123
în 27 Septembrie 2024 | Alex99123123 întreabă:

Buna ziua, caut numele unui joc mai vechi de pe xbox Era gen medieval, la inceput erai intr- un sat, tin minte ca daca cantai la o chitara aparea un soarece care te ajuta sa lupti, avea si puteri...? (mai mult)

0
IchGeorge
în 27 Septembrie 2024 | IchGeorge întreabă:

Bună ziua, am cumpărat de la Altex FC 25…. cand vreau sa ma joc online îmi apar 3 căsuțe cu game pass sa plătesc pe zile sau luni …eu dacă am plătit jocul deja …de ce apare?

4
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 26 Septembrie 2024 | Alin5644466 întreabă:

Salutare, stie cineva mai multe jocuri pentru pc, telefon, Xbox care sunt ca GTA, Watch Dogs, Sleeping Dogs, Open world, Gangstar Vegas, sa poti sa faci ce vrei tu, fara sa faci doar misiuni....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SaliKhali
în 26 Septembrie 2024 | SaliKhali întreabă:

Salut, am o întrebare despre jocuri. Jucam când eram mai mic un fel de joc în care erau prezenți 2 protagoniști (din ce- mi amintesc), intrai într- un fel de restaurant de strada, ucideai cam ...? (mai mult)

0
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 26 Septembrie 2024 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Va salut TPU, vreau sa va intreb ceva nu inteleg cei care lasa rewiev la un joc pe steam au cate 200 de ore la jocul respectiv dar nu il recomanda dar au destule ore pe el si lau jucat ceva nu inteleg...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adi1987
în 25 Septembrie 2024 | Adi1987 întreabă:

Acum ca PS5 Pro sa anuntat si ca se va lansa pe 7 noiembrie, m- am uitat la foarte multe videoclipuri pe Youtube, m- am uitat pe fel de fel de site- uri ca sa ma mai informez, m- am uitat si pe la comentarii,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 25 Septembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Cat costa jocul Portal și care e varsta minima pentru a juca acest joc?

1
Răspunde Raportează
Cosma2001
în 25 Septembrie 2024 | Cosma2001 întreabă:

Salut. Îmi puteți da și mie câteva sfaturi pentru a face urmăritori pe Tiktok? Nu știu ce a fost in capul meu sa- mi fac, dar m- a atras pur și simplu. și as avea o curiozitate cum sa fac urmăritori...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robitzz
în 25 Septembrie 2024 | Robitzz întreabă:

Știe cineva daca GTA 5 de pe eneba la 45 de lei e țeapă?

7
Răspunde Raportează
Tiron_Laura_1969
în 24 Septembrie 2024 | Tiron_Laura_1969 întreabă:

Cate nivele are criminal case?

1
Răspunde Raportează
Mario8777777
în 24 Septembrie 2024 | Mario8777777 întreabă:

Ce jocuri horror gratis pot juca?

1
Răspunde Raportează
Docmiau
în 24 Septembrie 2024 | Docmiau întreabă:

De la ce FIFA este Superliga/Liga 1 inclusa automat in joc fara a mai fi nevoie de patch special? De asemenea, este la vreun Fifa dintre acestea mai noi cu Superliga inclusa si Liga 2/3 preinclusa?

0
sigmale
în 23 Septembrie 2024 | sigmale întreabă:

Cum dau restore la conversatii pe whatsapp daca imi zice "no backup found"? ajutor va implor dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Septembrie 2024 |

Salut! Se poate conecta tastatură si mouse la PS5? Deoarece în caz că nu se lansează GTA 6 și pe PC, aș vrea să îl joc pe PS5 dar cu tastatură și mouse. Oare este posibil? Nu am avut consola...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonutJohn
în 23 Septembrie 2024 | IonutJohn întreabă:

Bună, am o întrebare legata de jocul Friday Night Funkin. În ce folder al jocului pot Găsi componentele Inst.ogg și Voices.ogg? Vreau sa schimb melodiile originale de la joc cu altele.

0
Ionut1672
în 23 Septembrie 2024 | Ionut1672 întreabă:

Am si eu o problema legata de fifa pe laptop cu joystickul de Ps4. Conectez joystickul la laptop, si cand intru pe fifa unele comenzi imi merg de pe joystick si altele de pe tastatura. Cum fac sa imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georfe2m4
în 23 Septembrie 2024 | Georfe2m4 întreabă:

Am o ferma de iron pe bedrock edition si nu se spauneaza iron golemi, la inceput s-au spaunat.Ce trebuie sa fac?

1
Răspunde Raportează
CaligulaHadir
în 23 Septembrie 2024 | CaligulaHadir întreabă:

Salut TPU, vreau să achiziționez o consolă dp site-ul buy2play, știe cineva unde pot găsi un voucher de reducere? Dau funda!

1
Răspunde Raportează
latinomy
în 22 Septembrie 2024 | latinomy întreabă:

Care vrea sa se marite cu mine pe minecraft pe mc.gamster.org Nume minecraft:Latinomy Comanda: /marry marry (nume)

1
Răspunde Raportează
EcceHomo
în 22 Septembrie 2024 | EcceHomo întreabă:

Bun găsit! Imi poate recomanda cineva un joc dragut pe telefon?

9
Răspunde Raportează
PeleCosmina
în 22 Septembrie 2024 | PeleCosmina întreabă:

Bună! Cum pot face rost de marker stake pe hayday?

0
djdjdj
în 22 Septembrie 2024 | djdjdj întreabă:

Salut! Vreau sa ma conectez la o boxa portabila prin bluethoot pe calcaulator, am activat bluethoot problema este cand dau sa adaug un dispozitiv nu- mi apare niciun dispozitiv acolo, de ce? Folosesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gabc
în 21 Septembrie 2024 | Gabc întreabă:

Salut, acum câteva zile am observat ca am data de naștere greșită pe Instagram dintr- un motiv sau altul, așa ca am zis să o schimb la cea reală, și eu având 13 ani nu am buletin, și am zis ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CretuAlexandr
în 21 Septembrie 2024 | CretuAlexandr întreabă:

Salut, vreau să găsesc un joc dar nu mai știu cum se numește. Jocul constă într-un pinguin ce trebuie să fugă de un urs, pe parcursul jocului ajungi în alte țări și se schimbă animalul

4
Răspunde Raportează
Dobai_Dobay_1958
în 20 Septembrie 2024 | Dobai_Dobay_1958 întreabă:

Salut vreau sa cumpar un pc cu win xp pentru jocuri vechi, si am jocurile pe un hdd luate cu win 10 si sa-l montez pe xp si instalate, intrebarea este se poate asa ceva! MULTUMESC MULT

1
Răspunde Raportează
florin892
în 20 Septembrie 2024 | florin892 întreabă:

Salutare, ce însemna să cumperi un joc care scrie steam account ca a cumpărat fiul meu și nu primește cd- key pentru joc și nu știu ce trebuie făcut, trebuie să intru pe un cont care îl primesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2024 |

Merita sa bagi bani intr- un joc online? Merita sa mai bag bani in jocul manager de fotbal ManagerZone unde am echipa de fotbal FC Alinborger? Eu am băgat deja dar vreau să vă întreb pe voi dacă chiar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RATONASU79
în 20 Septembrie 2024 | RATONASU79 întreabă:

Ce placa de bază lga 1155 recomanandati pentru următoarele componente: I5 2400 Ram ddr3 Gtx 1050 ti ddr5 Sursa 500 Asus-Lenovo-HP nu contează

1
Răspunde Raportează
Cybe3r
în 19 Septembrie 2024 | Cybe3r întreabă:

Cum fac sa imi meargă superbet pe Italia? Urmeaza sa iau un bonus mare.

1
Răspunde Raportează
Helloyellowday
în 18 Septembrie 2024 | Helloyellowday întreabă:

Cum se numea jocul ala cu soareci popular pe internet in anii 2010?

3
Răspunde Raportează
George5674
în 18 Septembrie 2024 | George5674 întreabă:

Salut. Am și eu un PC și am o problema la el. Nu mă pot juca jocuri (GTA 5, Minecraft) sau folosi diferite programe de exemplu OBS studio pentru că se face ecranul alb, gri, verde sau albastru. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Septembrie 2024 |

Ce fel de persoane creează jocuri pentru PC/laptop/telefon cu Android? Cam ce fel de studii? Crearea unui joc mic poate dura 30 de zile sau mai mult? Crearea unui joc mare poate dura 2 sau 3 luni? Jocurile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RaimondIonutz
în 17 Septembrie 2024 | RaimondIonutz întreabă:

Dar pentru gata 4 ruleaza pentru aceste caracteristici Procesor I3- 7020U CPU @2, 30 GHz 2, 30 GHz CPU. Nvidia Gforce Mx110 Ram:4 HDD 500 WIND 11 AR MERGE GTA 5? Dau funda pentru cel mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RaimondIonutz
în 15 Septembrie 2024 | RaimondIonutz întreabă:

Am si eu o intrebare pentru un laptop sau pc cu aceste cerinte Procesor I3- 7020U CPU @2, 30 GHz 2, 30 GHz CPU. Nvidia Gforce Mx110 Ram:4 HDD 500 WIND 11 AR MERGE GTA 5? Dau funda pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lenutafarfurie
în 15 Septembrie 2024 | Lenutafarfurie întreabă:

Bună, cei care au cumpărat rubux după achiziționarea cu cardul ați primit ceva prin poștă

2
Răspunde Raportează
Darius291005
în 15 Septembrie 2024 | Darius291005 întreabă:

Salut, am si eu o problema cu un laptop de gaming Asus rog strix cu procesor Intel(R) Core(TM) i5- 9300H CPU @ 2. 40GHz 2.40 GHz, 8 gb de ram si placa video Nvidia geforce gtx 1650, de cateva saptamani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robert221280
în 15 Septembrie 2024 | Robert221280 întreabă:

Buna ziua! Ma lovesc de urmatoarea problema: am un laptop HP pe care il conectez prin wi- fi la routerul digi model F660RV1. Am observat ca de fiecare data cand laptopul este conectat la retea routerul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Shadow82838
în 15 Septembrie 2024 | Shadow82838 întreabă:

Salut, caut si eu servere de minecraft bedrock cu romani.

1
Răspunde Raportează
RATONASU79
în 15 Septembrie 2024 | RATONASU79 întreabă:

Am o problemă la pc dimineața nu am avut probleme cu pc se deschidea normal dar seara când am vrut să îl deschid a intrat în power saving mode am crezut ca este de la placa video am pus placa de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RoxYuuKikyo
în 15 Septembrie 2024 | RoxYuuKikyo întreabă:

Hello! Hai sa facem un exercițiu de memorie în scopul satisfacției nostalgiei mele. Acum mulți ani, aproximativ 15, exista o serie de jocuri pe calculator care aveau ca personaj principal un...? (mai mult)

0
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Anonimms128
    trimisă pe 6 Septembrie

Anonimms128 întreabă:

Bun? E cam trziu ?tiu asta v? rog s? nu rde?i de mine dar am o problem? care m? macin? de ceva ani de zile, ?i vreau s? m? eliberez s? spun cuiva (ofer funda )Acum am rela?ie 2 ani...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • ALEXICAmarketing
    trimisă acum 17 ore

ALEXICAmarketing întreabă:

C?i bani a?i reu?it s? scoate?i din TikTok ?i prin ce metode?
    15 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 22 ore

LisaJulie întreabă:

Ce vrst? minima ati da pentru a viziona filmul Kpop Demon Hunters? Este in regula dac? l vad copii sub 7 ani?
    14 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Laptop-urile sunt bune? Merita sa cumperi un laptop?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.872
  • Întrebări: 3.950.624
  • Răspunsuri: 17.636.569
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 651.842 Adolescenţi
  • 55.493 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.644 Auto & Moto
  • 144.192 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.945 Carieră
  • 20.312 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.766 Conversaţii