Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 24 Septembrie 2025 sunt:
La jocul Aion am misiunea "Fragment of Memory 1" si trebuie sa cumpar "Artefact Activation Stone" daca nu ma insel Asa si trebuie sa il cumpar de la magazinul Trade Broken. Cand dau ca sa cumpar nu ...? (mai mult)
Salul! Am mai pus inca un video in vlogul meu : https://www.youtube.com/watch?v=BjoOfOHlW4c arata mai bine ca primul? Pareri sau comment-uri pe youtube!
Dati-mi si mie un metin pvp :3! Funda pentru. raspunsul bun BOOM!
eu am un lep cu win 8 si la minecraft nu stiu cum sa-mi apara fps pe ce apas? FUNDA
Doresc sa ma apuc de un server de samp, dar nu stiu pe care sa aleg:Bugged sau b-zone. Voi care credeti ca este cel mai bun? Argumentati
Îmi sune si mie cineva niste jocuri care se joaca online pe google cat si descărcate? Mulțumesc!
prieteni! Am instalat cam acum o luna un joc Sims 3 si vreau sa- l dezinstalez, dar nu merge! Am intrat in Control Panel si degeaba... Nu dispare de acolo. Ce sa fac? Vreun sfat? . Multumesc!...? (mai mult)
Cum fac sa apara planta Cowplant?
Ziceti- mi si mie cel mai fain server care sa indepllineasca cerintele: 1.V 1.7.2 sau 1.8 2.Mai populat. Intre 300 si 1000 player 3.Cu multe mape.De preferinta :Survival, HungerGames, SkyPvP Creativ...? (mai mult)
Imi poate da cineva va rog un server de minecraft RPG Romanesc?
Cine-mi poate spune niste jocuri pentru acest pc: CPU: Intel Core i7 920 @ 2. 67GHz; Graphics: NVIDIA Quadro FX 1800; 768MB RAM: 6, 00GB; 533MHz
O prietena mi-a recomandat jocul Kaneva..stiti cumva daca are virusi? Multumesc!
am si eu un pc pentium 3 (996 mhz) 512 mb :) placa video de 24 bit (imi merge cs 1.6, half life, gta vice city f. greu :) mai dati-mi si mie va rog niste idei de jocuri mai slabute.
Am o aroare pe world of metin2, cand intra pacherul imi da eroare la descarcare. M-i se incarca pana la 50 sau 70 iar apoi imi intra eroarea, ce sa fac?
Buna ziua! Am ales un pc cu un pret decent dar as vrea sa stiu daca merg urmatoarele jocuri: - Smite - World of Tanks - CS GO - Team Fortress 2 - War Thunder - League Of Legends SA MEARGA MACAR...? (mai mult)
Vreau si eu un server de samp pe care pot lua admin.
Ma puteti ajuta si pe mine cu un switchboot pentru metin2 da sa mearga pe toate privatele si sa nu aiba virusi? Multumesc anticipat!
Am o problema cu fifa 15 pentru PC. Cand intru pe ultimate team imi spune ACCOUNT LOCKED deoarece am uitat parola si tot bagam parole gresite si acum nu stiu cum sa il deblochez. FUNDA!
Mi- am instalat 3 metine (alsaka united si steel ) si la toate 3 am aceeasi problema. Instalez jocul astept sa se faca patch ul si cand intru in el imi arata mousu- ul si ecran negru. nu- mi ...? (mai mult)
De ce am nevoie sa reduc lagul sau pingul in GTA San Andreas pe SA:MP, adica imi merge destul de bine cu pingul 50- 80, dar vreau ceva mai bun, ca din cand in cand mai apare un frame drop. Dau funda...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea jocul ala cand : Te duceai la vecinul tau si ii faceai farse, te ascundeai undeva cand intra in camera unde esti tu... Tin minte o faza cand ii tai piciorul de la fotoliu si...? (mai mult)
am si eu nevoie de un cod fraises daca se poate(dau funda+vot!)Dati-mi-l pe privat(name: Bosssssulll) multumesc.
Salut, Mi- am descarcat si eu jocul World of Tanks si mi- am facut cont dar cand vreau sa ma joc imi iasa pur si simplu.Deci bag adresa de email cu care am creat contul si parola, iar dupa aia se incarca...? (mai mult)
stie cineva care este jocul care cere cele mai mari resure? adica system requirements vreau sa stiu ce joc cere cel mai mult ram, video si cpu.
Dc ma deconecteaza de pe srv pe mc pe
Salut am o intrebare din poker daca am avut in mana 10.10 oponentul meu A6 si la masa era j j j K K. cine ea potul?
Imi puteti da un texture pack pe minecraft pentru pvp unu smecherr. a si intrati pe canalul meu de YT si va rog lasati un like sunt doar la inceput...? (mai mult)
Niste rpg-uri on-browser ca si fantasy online, graal online?
Http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-best-buy-g3250-3.2ghz-500gb-4gb-ddr3-1600-mhz-l/ Ar merge pe el Cs go smite tf2 si world of tanks pe low?
Am o problema. Cand vreau sa ma autentific la un forum ( nu dau nume ca fac reclama ) tot ma scoate afara din cont daca dau la Prima Pagina sau intru intr- un topic. Deci, m- am inregistrat, m- am autentificat...? (mai mult)
Salut, sa incep cu PC, placa video NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 1GB, 3GB RAM, procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2. 66GHz ~2. 70GHz, hard 320GB, asa acum sa va spun care e problema mea,...? (mai mult)
De curand mi- am achizitiont acest pc http://www.altex.ro/sistem- it- myria- gameon- v10- amd- athlon- x2- 340- 3- 2ghz- 6gb- 1tb- amd- radeon- r7- 240- 2gb- ddr3- linux.Nedumerirea mea ...? (mai mult)
Pe un ps3 modat vor merge si jocurile originale? Adica sa bag un SD cu un joc original?
Sal TPU am o întrebare cine are ytb sa facă pt mine un video pls in care iti arata cum descarci si instalezi assasin's creed 1 pls nu stiu mereu la sfarsit dupa install când vreau sa intru in jos îmi...? (mai mult)
Aș vrea și eu un cont de minecraft( NU premium ) pe serverul : play.minecraft- romania.ro DEOARECE : Nu mă mai lasă să fac alte conturi. Va rog mult, m- ați ajuta si vă voi da...? (mai mult)
ce sa fac cand un site imi da: Nu s-au recepționat date Nu s-a putut încărca pagina web, deoarece serverul nu a trimis niciun fel de date.
Stie cineva un server de minecraft non premium cu the lab si alte minigames faine deschis 24/24?
Salutare TPU am o problema cu game for windows live pe halo 2 ni imi primeste contul Microsoft si as vrea un cont de la cineva care a jucat halo 2 cu el si merge daca ma ajutati va dau funda mersi
Functioneaza sau e valabila o salvare dupa ce dezinstalezi jocul si il instalezi din nou, punand salvarea la loc la jocul de abia instalat? La fifa adica. Funda
Stie cineva daca o sa se reduca Euro Truck Simulator 2 de Pasti? (la cat)
Stiti cumva cand apare Fifa 2015?
Daca fac o salvare la Fifa, apoi dezinstalez jocul si il instalez iar peste ceva timp apoi copii salvarea inapoi in jocul nou instalat mai merge salvarea? Adica merge jucat de unde am ajuns in salvarea...? (mai mult)
Cum imi fac prieteni in fifa 14 pe XboX 360?
Cine imi da va rog conturi de need for speed world.Varogggg!
Am fost la o sala de jcouri si am vazut un domn care se juca un joc in care iti faceai o elita si atacai castele. Stie cineva cum se numeste? Mai stiu ca atunci cand ataca castele era un om pe un cal ...? (mai mult)
Mie in viata asta mi- au placut 2 jocuri mult, le- am inteles ca pe o carte, bucata cu bucata. Primu e acesta https://www.youtube.com/watch?v=_0E7uVPmYM0 si al doilea https://www.youtube.com/watch?v=CRZMxCkBv_4 ...? (mai mult)
Tocmai am instalat assassin creed brotherhood si nu stiu cum sa trec de prima misiune in care trebuie sa merg langa o fantana si sa vorbes cu cineva (da habar nu am pe ce sa apas ca sa vorbesc) Ma ...? (mai mult)
am nevoie de un raspuns la aceasta intrebare : Pot sa pun o placa video : http://www.pcgarage.ro/placi- video/gigabyte/radeon- r9- 270x- oc- windforce- 3x- 2gb- ddr5- 256- bit/ pe o placa ...? (mai mult)
Se mai joaca cineva FIFA 14 Ultimate Team sau a fost dat uitarii iar acum la moda este FIFA 15?
Joc Metin2.Ro si doresc sa stiu la ce level pot face bani seriosi(100- 1kk, poate chiar mai mult) din itemele cazute la mobi. Intrebarea este unde pot gasi aceste iteme pe care le pot vinde la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?