Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Am un volan cu pedale si cand intru in control panel>hardwere and sound>devices and printers si am acolo volanul cu pedale si acolo la proprietati unde sal calibrez cand dau de valan intro parte si in ...? (mai mult)
Exista vreun joc online gen triburile dar la care daca te ataca cineva sa nu pierzi tot cand esti offline sau sa nu te poata ataca daca esti offline?
am antivirusul Avast Internet Securyti. Am descarcat Metin2 Steel, l- am dezarhivat apoi antivirusul mi- a sters iconita cu care intram in joc. Va implor sa- mi ziceti ce sa fac sau sa- mi dati...? (mai mult)
cum fac si eu sa ami apara masinile asa in gta sa funda https://www.youtube.com/watch?v=IN-xJFrEfUw
puteti sa imi spuneti va rog care sunt toti participantii Breselei Minerilor? eu ii stiu doar pe iraphahell si xslayder ...care mai sunt? dau funda!
spuneti-mi si mie niste jocuri gen euro truck simulator sau city car driving
Buna TPU am facut cont premium de mc dar imi trebuie un give code cine imi da ca sa mi- l termin va rog mult ca nu vreau sa imi iau skin din minecraft skin caci le iau alti pe alte sv- uri va rog mult ...? (mai mult)
Ce trebuie sa pun pe Metin2 sa dau DMG mai mere in pietre metin? Eu joc metin2 gamesiasi si trebuie sa farmez pentru UP.Repat vreau DMG.Dau funda :)
Exista vreun emulator de ps3? Dara fara survey sau din astea... Funda daca dati vreun link de descarcare sau ceva pe care l-ati incercat(link-ul si emulatorul).
I have an error with atl.dll file... is related to flash player and it gives me multiple errors. How i can get rid of it? please help
cine imi poate spune cu dau funda dau funda
Stie careva un server de metin2 romanesc cu lycan dar sa nu fie deala imposibil de crescut si asa. Sa fie fain :)
spuneti-mi si mie niste jocuri simulatorare sau actiune inafara de seria 18 wheels of steel, euro truck simulator si call of duty dau funda
Salut,i-mi poateti spune ce fel de cabluri i-mi trebuie ca sa conectez ps4 la monitor?
Metin2! -> Am umblat in winscp la drop iar acum la metinele de 85-90 nu mai pica nimic.Ce pot face in situatia asta? Am incercat sa modific ratele sa fie diferite, etc. Nu merge. Funda + Vot!
Mi s- a stricat PC- ul acuma cateva saptamani si a venit un baiat si mi la reparat dar nu merge sunetul, sa postez poze, nu pot descarca skype si yahoo messenger ( si alte programe) si zice...? (mai mult)
Salutare TPU, am un pc Acer cu windows 8.1 si nu imi merge minecraft ce sa fac? am facut tot la placa video si nimic
TANKI ONLINE Poate cineva sa imi dea adresa de unde pot descarca tanki online.apk? Acum circa 1 an a aparut un QR code dar nu am fost pe faza...; - ) FUNDA! P.S.: Nu vreau raspunsuri cu Puffin Browser...? (mai mult)
Intrati pe metin2nextplay si aduceti cat mai multi jucatori primiti grad + mod 100%.(metinul e pvp are level maxim 250 si sunt admini de treaba) asa ca intrati si distrativa puteti spune ca...? (mai mult)
Heii TPU! Cred ca majoritatea stiti jocul Club Penguin Am vazut la multi "pinguini" un par albastru si l-am cautat peste tot si nu stiu de unde sa fac rost. Ma puteti ajuta? FUNDA!
Am si eu o intrebare pentru cine are XBOX 360 modat RGH. Mi- am pus Call of Duty Advance Warfare, dar cand il deschid si ii dau play, imi zice ca ii trebuie UPDATE.Daca ii dau YES nu se intampla...? (mai mult)
Am o problema cu logare in server in minecraft.Cand scriu./register ---- ----. imi spune ca m-am logat de pre multe ori.Cum fac sa ma pot loga?
Intrebare pentru cine joaca Imvu : Cand intri in shop, dai la Rooms, romm- utile sunt camere de chat sau iti poti decora casa cu ele? Cum pot sa- mi decorez casa cu ceva gen Chat- urile asta? FUNDA ...? (mai mult)
As vrea sa descarc pou si alte teme de pe google play.Sunt gratuite acolo sau se platesc si cum imi fac cont? Contul e gratuit?
Am un PC slabut, componente: ram 512, video 128, procesor 3000, hdd 180. Imi puteti spune ce jocuri cu masini merg pe el?
Pentru un pc cu Intel Dual Core 3. 16ghz, 4 gb ram care placa e mai buna? Zotac nVidia GeForce GT730 2 GB DDR3 sau MSI AMD Radeon R7 240 2 GB DDR3 low?!?
Imvu are virusi? :D si daca are ce trebuie sa faci ca sa scoti virusi?
Salutare TPU, cumpara cineva cont de triburile? Pentru alte nelamuriri dati-mi raspuns.
Salut, am un telefon cu android 4.4.2, 1gb ram si procesor quad 1.3 si vreau niste jocuri tari. Pe langa jocurile tari, imi puteti sugera ce sa joc cu prietenii? Vreau ceva cu levele, iteme etc.
Cum se creează un CLAN pe SA:MP? Joc pe redserver. bugged... Dau fundă celui mai bun răspuns!
Am o rugaminte la voi, va rog! Vreau sa ma joc Meow Meow Star Acres pe facebook sau online cu cont sa nu- l pierd dar nu stiu cum sa dau de acest joc. Ma poate ajuta cineva cu un link direct catre...? (mai mult)
Acum 3 luni am avut un cont de CS:GO si am fost banat.Acum 3 zile mi- am facut alt cont pe un alt e- mail si am l- am cumparat din nou.Iar am fost banat si de data asta nu am folosit coduri.DE...? (mai mult)
Nu îmi mai merge YouTube și Google după ce am dezinstalat un program.... Nu știu cum se numea dar parcă începea cu S. Dau funtă. Mulțumesc
Care este mail-ul official al staff-ului celor de la NEED FOR SPEED WORLD unde poti trimite problema ta despre cont?
care joaca euro truck simulator 2 stie cumva daca o sa mai am niste orase pe harta, adica momentan am cateva orase si nu vreau sa folosesc moduri.DAU FUNDA (am lvl 13 in caz ca conteaza)
Ce data bag la activarea contului de aptoide pentru a-l face magazin?
Sall... Mi- am reinstalat lol pe pc si cand vreau sa intru intr- un meci imi da eroare si zice ceva ca verisunea directx e prea mica. am cautat si am gasit ca am versiunea 6... Acum intrebarea este cum...? (mai mult)
Cine vrea sa jucam cs 1.6 (counter-strike 1.6) pe server de jailbreak sa imi de-a add la skype. Skype: xd3athn1ghtx P.S: Am 13 ani si sunt din Bucuresti Server de jailbreak: jb.b-zone.ro
Cine stie niste jocuri cu lupte sau curse cu 2 playeri pe Pc ca vreau sa ma joc cu cineva si habar nu am ce jocuri sa joc.Dau funda pentru cel care raspunde cu niste jocuri faine
Mi-am luat de curand un joc pe nume Unturned, iar cand am intrat in setari el mi-a dat un crash si o eroare grafica uriasa. Ce as putea sa fac
Cine se joaca minecraft? Cine stie vreun server de minecraft 1.8?
Ce jocuri gen Stardoll Stiti?
Cum pun o bomba pe cs?
va rog ziceti-mi si mie cu ce sa filmez minecraft (sa nu faca lag si sa se auda bine) Funda
Salutare. Vreau sa- mi recomandati si mie niste jocuri care sa ruleze decent pe sistemul : - Dell Inspiration 15 - i5 5200U 2. 2GHz - 2. 7GHz - NVIDIA GeForce 820M 2 GB - 4 GB RAM Multumesc, ...? (mai mult)
Heii! Ok..deci..am mai pus intrebarea asta o data..dat..raspunsurile nu m- au ajutat in cele din urma. Cand descarc.poze/muzica/programe etc. imi spune ca "Scanarea nu a mers." sau asa ceva. De ce? ...? (mai mult)
Buna T.P.U.am si eu o intrebare am jucat remy si inca imi mai place sa joc cu cate un prieten, insa din pacate mi se sterg cifrele de pe piese cum le pot face sa nu se stearga cu ce sa le dau? Cu vopsea...? (mai mult)
Hey TPU! Care are aim pentru cs:go sau norecoil? De preferat norecoil dar daca aveti si aim e bun si ala. Va rog nu imi dati orice link la intamplare de la youtube.+ instructiuni daca se poate. Cine...? (mai mult)
Caut pe cineva care a jucat Call of Duty : Ghosts, pentru a-mi raspunde la intrebare.Intrebarea este : La ce ajuta filele Rorke?
Mi-am cumparat un volan speed link drift o.z. si nu stiu cum sa fac sa sa il recunoasca jocurile. Daca ma-ti ajuta ar fi bine.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!