Am nevoie de coduri de ourworld pentru gems va rog dar sa mearga
Vreau sa fac un server de metin2 hostat dar nu stiu cum. Caut un ajutor care stie sa faca si sa il personalizeze, ofer GM pe vitorul sv + funda (nu bani)
Dau cont cs:go silver master elite pe un cont de metin2 ro.Cineva interesat?
la sa:mp imi scrie cannot find audio card installed.De ce scrie asa? Dau funda la raspunsul care ma va ajuta!
Stie cineva de ce am lag la FIFA WORLD? mentionez ca la celelalte jocuri nu am lag. Multumesc, DAU FUNDA!
Ce jocuri online jucati voi? am jucat WOT si dupa vr-o 70000 de batalii am ajuns sa spun WOT e naspa.ce jocuri imi recomandati online?
Ma joc Monster Legends pe fb si vreau sa joc cu hack. Am cautat pe net dar n- am gasit nmc bun. Oriunde intram trebuia sa completez tot felul de teste, reclame etc ca sa demosntrez ca sunt o...? (mai mult)
Ce jocuri ar merge pe acest calculator? Mersi pentru raspunsuri, dau funda! http://www.altex.ro/sistem-it-lenovo-h500s-intel-celeron-j1750-2-41ghz-4gb-500gb-intel-hd-graphics-free-dos
am inceput sa joc fifa 14! mi- am cumparat un gamepad(joistic) din carrefour ...nu am dat mult pe el ..doar 36 lei (joisticul este model HAMA) si imi puteti spune va rog frumos, cum fac sa driblez?...? (mai mult)
Heii TPU ajutati.ma sa fac si eu 70, 000 credits pe imvu :D :)) :) va rooog e urgent pana acum am 5, 000 dar imi trebuie 12, 000 si va rog fara card de credit ca nu am. Dar fara Peer MyYearbook ...? (mai mult)
Mi- am luat hitman absolution, l- am instalat, iar dupa ce merg vreo 10 metri in joc imi apare sa dau f1 si sa imi fac cont de square enix, mi- am facut cont, am activat jocul cum imi zice, iar cand...? (mai mult)
Vreau sa iau o licenta team speak 3 non profit dar nu reusesc sa fac acel formular. unele casute nu le pot completa
Am nevoie de membrii in clash of clans... CLAN : " Romania CBI ". MULTUMESC :D
Joc metin2 tim si sunt incepatoare.Imi puteti spune va rog ce e un P si cum sa-l antrenez?
Salut TPU Cum pot sa blochez un joc, de exemplu cand intru in el sa apara ceva eroare ca nu merge sau ceva... Jocul se numeste League Of Legends Funda + Vot!
Help! Cand intru pe SA- MP imi spune Connecting to. (ip- ul) The server didn't respond. ...? (mai mult)
Vă rog să îmi spuneți și mie un joc mmo, care sa nu dăuneze calculatorului.
cum scap de eroarea Windows Script Host C:\ProgramData\Adobe\5C8B7E.vbe dau funda
Jucatori de GTA 5 Online PS3 sunt pe aici? Dati-mi mesaj pe privat cu id-ul vostru PSN ca sa jucam impreuna.
Pot sa imi fac cariera la pes 2011 cu un jucator adica eu? Si cum?
Ce site gen jooc.org stiti?
Am o intrebare cam nestiutoare. Vreau sa scot un joc si altii spun ca sa mearga trebuie sa pui in el si asa numitul: кеш ei bine eu nu stiu cum sa- l pun ma ajuta cineva? As vrea mai detaliat...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema cu Adobe Flash Player. Daca las o fila deschisa cam 10 minute imi da crash... mi se intampla uneori si cand folosesc fila fara sa o las in asteptare.Folosesc Google Chrome!...? (mai mult)
Stiti cumva niste nume misto de FIFA World? Funda! MULTUESC...
Cine stie de ce nu mai merge downworld, jocul asemanator cu ourworld?
Am si eu o intrebare: Cine ar putea sa imi faca un intro de minecraft cu personaj si cu tot? (contra cost). Funda cine ma ajuta primul.
Cum pot face sa am mai multe vizualizari si comentarii la video.uri pe Trilulilu?
Se poate juca Stranded Deep LAN?
Pe calculator s- a instalat fără permisiunea mea un engine de căutare omigaplus si nu mă lasa sa îl sterg si am incercat diferite programuri dar zice ca l- a stres dar nu a făcut- o(in control panel...? (mai mult)
Ma imi dati un link sau imi spuneti cum sa ma inregistrez pe Core Blaze, pentru ca nu gasesc sau nu stiu unde ma pot inregistra. Funda! :)
Joc fifa 15.Inainte contolul se realiza: de "s" pass si fac presing, de "a" centrare si de "d" sutez, dar acum nu mai merge asa:( In timpul meciului imi apar niste cercuri in care scrie "pass",...? (mai mult)
Stiti la ask.fm unde scrie"adreseaza-mi o intrebare" datii exemple de chestii pe care sa le scriu. Vreau sa fie gen:50
Ce porgrama trebuie de descarcat pe android ca cind sa te uiti in camera la un om sa se arate oasele acestuia
De ce cand intru GTA IV tot se clatina imaginea?
Salutare, aceasta este o intrebare pentru fanii Gta San Andreas. As vrea sa imi spune- ti niste moduri cu misiuni sau mai multe creaturi cum este Misterix mod, sau Left 4 Theft San Andreas. Dau funda....? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac sd in Stardoll?
Am si eu o problema cu CS-ul.Cand ma conectez pe un server mi se blocheaza, chiar si pe "New Game".
De ce cand vreau sa zbor(sau sa fac multe alte chestii) cu s0beit pe sa:mp mi se blocheaza omu. Doar omu...trec masini pe strada ...si multe altele dar eu nu ma pot misca FunDa
Știe cineva dacă exista ""PATCH LIMBA ROMÂNĂ"" pentru jocul : Farming simulator 2013 Dacă da, lăsa-ți link de unde îl pot descărca Fundă!
Ziceti-mi si mie niste descrieri la ask unde scrie adreseaza-mi o intrebarea vreau altceva dar sa fie cu semne de astea ◑ω◐ si sa fie ceva gen 50
Salutari! Uitati am o intrebare pentru cei ce se pricep la laptop- uri; ) Am un buget de 3200 de lei si vreau sa- mi cumpar un laptop pe care sa pot rula si jocuri calumea; ) Imi spuneti va rog ce modele...? (mai mult)
am si eu o intrebare oare imi va merge gta 5 pe pc meu am asa: Proces Intel I3 3, 2 ajunge la 4.1 rami 6 gb ddr3 placa video dedicata Nvidia 2gb hard 1 tb. sper sa imi meraga macar pe slow....? (mai mult)
Cunoasteti si alte metode de a cumpara jocuri pe steam in afara de card?
Dati-mi si mie niste jocuri gen Unturned survival games ca 7 days to die dar pentru acest pc: procesor Pentium(R) Dual-Core E6300 2.80 ghz si placa nVIDIA 7300 gt si 2 gb ram va rog
Cum joc gta5 online de pe ps3
Salut,imi puteti spune cum se numea progamul acela cu care puteai intra intr-un joc eu stiu ceva de 3D_rz dar nu stiu daca este bine,.
Hei TPU am o problema la League of Legends...De cateva zile imi tot scade FPS- u eu care la Very High aveam 60 si nu scadea numa 59- 60- 61 in schimb acum daca- l pun pe Very High imi scade pana la 5- ...? (mai mult)
mi0am descarcat un metin2 si imi apare eroarea ::sorry, your system does not support 3d graphics, please check your hardware and system configeration the try again.Ce sa fac. Fara raspunsuri...? (mai mult)
De curand am dorit sa instalez cateva texturi pe minecraft dar dupa ce le- am pus in folderul Resurcepacks du le- a recunoscut minecraftul desi ele sunt in format zip. Deci imi puteti spune cum ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine? Am descarcat watch dogs si cand dau sa il deschid imi apare uplay? ce trebuie sa fac? Fundaa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!