Cine are cont de 4 story Umblator Nocturn lvl mic dau cont metin 2 ro war lvl 105 full + 9 Gm calareste maestuosul tigru (go) adica gold are dupa el LeonidasAlb costum de arzel si cufarul lycanilor si...? (mai mult)
Heei TPU imi puteti spune si mie metine cu lycan implementat? multumesc anticipat
Are cineva jocul test drive unlimited 2 cumparat pe steam? Daca da mi-l puteti trimite si mie va roog, vreau sa ma joc online si tata nu-mi da bani sa-l cumpar
Vand cont steam cu jocurile : Call of Duty Black Ops, Garry's mod, Aliens vs Predator si Chivalry Medieval Warfare
La EMAG daca un produs este stoc epuizat, mai incarca stocul? Daca da in cat timp? Pls Fundaa!
Imi poate da cineva un site bun de unde pot descarca FIFA 2012 sau 2014.
Merge PES 2014 la dublu? Daca da cumte conectezi la dublu?
Bun am un volan compressor supreme version 3.1 mi-am pierdut cd-u cu driverul daca stiti ceva link de un driver sa imi dati, dau funda
Caut un server de samp la care se da admin free.
Daca imi sterg aplicatia Hay day din telefon, apoi o reinstalez, o sa am acelasi cont, sau o sa trebuiasca sa reiau jocul?
Eu joc metin 2 steel si ce bonusuri trebuie sa imi pun pe armura si arma? Multumesc!
Sal, am laptop cu procesor 1, 65 ghz, ram 6 gb, placa video de 256 mb. 1.cs go ar putea merge fara probleme. 2.link de unde descarc cs go. Dau funda
Imi puteti spune si mie activate key la city car driving, va rog frumos?
Dati-mi va rog un link de unde pot descarca GTA V pentru android.
Fundita! Salutare TPU! Am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau si eu un playlist downloandable de la DOC si Deliric + alti rapperi (50 melodii ar fi perfect, mai multe = mult mai bine). + De unde...? (mai mult)
Sal cine poate sa imi zica si mie un cd kei pentru fifa 15?
Buna TPU. Vreau si eu sa stiu numele unui joc care are mapa mare
Salutare nu stiti cumva de unde imi pot downloada minecraft link va rog.
Heii TPU. am fifa 07 si cand dau sa joc cu cineva in GameRanger imi scrie: GameRanger has encountered an unexpected error and must quit. This error has been loggeda automatically. Ce sa fac? help me ...? (mai mult)
Am o problema cu jocul FIFA 07. Incerc sa ma joc cu un prieten prin GameRanger dar mereu imi da "Connection Failed" sau ceva de genu'. Tin sa mentionez ca el hosteaza camera, nu eu, pentru...? (mai mult)
Care este mai mare la poker culoarea sau careul?
vreau sa bag un cod in cs 1.6 warzone si nu stiu cum se face.Gen acesta este codul, , Sv_gravity 100" cum trebuie sa il bag? Am citit ca trebuie scris in consola sau ceva de genu, l- am scris...? (mai mult)
Hei! Stiti cumva cum de numes jocul acela unde imbracai, machiai si accesorizai o fata apoi o duceai la intalnire si ii alegea un baiat. Imi puteti da si mie un link. Daca nu am fost destul de explicita,...? (mai mult)
Am descărcat un mod de minecraft. Nu pot să îl instalez. Cum îl pun în funcțiune? Ar trebui să se poată instala sau să îl pun într-un anumit folder?
Cine stie un aim setat pe corp dar sa trag normal.Nu cand trag sa se duca tinta pe el sau cand playeri(adminu) se uita pe mine sa imi sara tinta aiurea.!
mi-am luat un joc pe telefon de pe magazin play si imi doresc sa il am si pe PC. Daca exista asa ceva va rog explicati-mi.
Salutare TPU, am nevoie de un raspuns rapid. Am facut unserver de minecraft 1.8.1 si am un lag insuportabil dar am 80- 100 fps si faza cea mai nasoala este ca daca intu pe un server normal sau deschid...? (mai mult)
Care e site-ul original de descarcare the forest?
Salut GTA 5 pe PC va fi pe Windows Live?
Pot face rost de jocuri pentru XBOX360 pe CD/STICK fara sa fie Modat? ( Nu CD cumparat cu joc pe el in carcasa : )) )?
Am o problema cu metin2 elyps cand dau dublu click pe el si incerc sa ma loghez imi face urat ori mi se blocheaza si dupa imi scrie "S- a detectat injectarea unui tool in procesul clientului."!...? (mai mult)
TF2! care sunt itm ce pot fi vandute pe bani in steam? pana acum singura care o am e vopseaua si primesc pe ea 0, 70-0,80$ si vreau sa stiu daca mai sunt astfel de itm. FUNDA
Caut sa cumpar un cont de steam cu counter - strike, poate stiti pe cineva sau chiar voi vindeti! Teparii sa stea cuminti in banca lor. P.s dau Funda!
Ceau.O intrebare: La fifa 14 poti primi oferte de la alte cluburi de fotbal sa te transferi ca manager? Asa cum e cu echipele nationale.Multumesc mult si bafta in continuare
Gta 5 s-a lansat martia asta 20 ianuarie 2015?
Ce trebuie sa fac sa pot juca Atomic Bomberman pe internet cu altii?
Stiti daca se mai dau tichete de 200 de euro pentru pc in scoli in 2015 funda
De ce nu imi mai merge minecraft? Imi apare updating luncher si nu mi se dschide dupa minecraft. Dau funda. Multumesc;)
Hey gameri,am si eu o intreabre! stiu ca nu e prea ok, dar chiar am nevoie de un hack util pentru metin2 normal... daca se poate si un link, ceva...multumesc anticipat!(cel mai bun primeste funda)
Cand vreau sa intru pe SA- Mp pe un server imi da crash.Mai exact : ... + 0250: 0x0000019C 0x00000000 0x2D59495B 0x000003B0 + 0260: 0x00000032 0x000003E4 0x000002D2 0x00000000 ...? (mai mult)
Cum pot importa imagini din laptop pe telefon?
Cand se lanseaza american truck simulator si dirt 4?
Vreau pareri multe pareri despre gta 5 cand se lanseaza, am auzit ceva de februarie 2015 dar se mai amana da sau nu nu stiu. Stiti ceva de gta 5?
Salut numele meu este Denis Si am o intrebare pentru ce care joaca cs Am un clan de cs suntem 4 ce care au clan nu chiar neaparat clan iti strangi 3- 4 prieteni si gata cei ce vor sa joace sa bage...? (mai mult)
am un PS3 dar nu merg jocurile pentru PS3 doar pentru PS2 imi pueti spune de ce? FUNDAAA
Buna ziua am un Samsung Galaxi S5.As dori sa bag gta samp, adica gta
merge minecraft pe calculator pe configuratia : procesor 2.33 Ghz placa video nividia geforge 210 1gb, ddr3 2gb of ram windows xp on 32 biti 150gb liber pe disk directX 9.0 dau funda!...? (mai mult)
Am un canal de YouTube, dar nu stiu ce nume sa-i dau sa prinda publicului.Astept sugestii.
Vreau si eu un metin2 pvm clasic easy ..sa nu aiba lv 250 maxim 105, funda.
Ce jocuri multyplayer stiti dar sa fie ca transformice dar fara soareci. Funda. p.s. sc de categorie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.