Cum pot sa-mi fac si eu un server de metin2? plzz dau funda si cel care ma ajuta primeste si grad staff ( GM GA SGM SGA etc...)
Cine stie toate regulile de la brichetuta? E un joc cu carti, care se incepe cam asa: in mijlocul mesei se pune un totem (bricheta) si se impart toate cartile ca la razboi, sa nu- si vada nimeni cartile. ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune un joc asemanator cu minecraft-ul.Multiplayer daca se poate!
Funda! Salut, TPU astazi mi- am amintit de un joc pe care ma jucam in copilarie, pe calculatorul cel vechi, si as vrea sa il re- joc, dar nu mai stiu cum se numea.Era vorba parca despre un copil, care...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. De curand mi- am descarcat World of tanks si bine- inteles ca mi- am facut cont la wargaming. Faza e ca mi- am descarcat si World of warplanes si cand am dat sa ma loghez spune...? (mai mult)
stie cineva de unde as putea sa descarc si eu fifa 15 da sa fie bun :D dau funda!
De unde pot descarca Metin2 Imperial?
Cine ma poate ajuta pas cu pas sa pot juca minecraft online? Va rog mult! Y! M ionut_fyl@yahoo.ro Skype ionut_fyl (nu am microfon sau camera)
Stiti pe cineva care face boost pe lol?
La Fifa 14, de ce, cu orice echipa as juca/cu orice jucator cu viteza, jucatorii echipei adverse ma ajunge din urma si ma deposedeaza oride jucator (cu viteza mare) as avea? De ex. daca alerg cu Ronaldo...? (mai mult)
Ceva servere cs care au si mapa cs_max(normal sau respawn) stiti?
Cum fac sa nimeresc in gta san andreeas la cos la sweet ca nu stiu?
Salutare. Ce jocuri imi recomandati? Am: 2GB RAM procesor:AMD sempron LE-1250 2,2 Ghz placa video:GTX 550 Ti Cyclone 2 OC
este pe EMAG jocul "Euro Truck Simulator 2 Gold PC", jocul coasta 119 lei. Este transporul gratuit? Ca nu imi arata.
Funda! Am un cont pe steam si am cs go.As vrea sa transmit pe un alt cont steam citeva lucruri din inventarul meu, dar fara sa fac schimb.E posibil asa ceva? Lucrurile care le trimit persoanei XYZ, vor...? (mai mult)
Hey TPU, . am incercat sa- mi fac un sv de metin... asa totul mergea bine pana cand mi s- a stricat routerul si am cum. altul acum nu mai merge sa ma conectez cu no- ip. siteul merge la prieteni, dar ...? (mai mult)
weekend-ul acesta a fost Saints Row 4 gratis pe Steam si acuma as dori sa stiu unde este salvarea, in ce folder, orice informatie poate fi de ajutor, multumesc anticipat;)
Unde gasesc Euro Truck Simulator 2 Multiplayer?
eram la o petrecere si s- a udat leptopul cu vin si n- a mai mers asa ca am bagat un telefon la boxe. si, mi- a spus cineva sa dau pe radio la o frecventa pe care nu era nimic... apoi a pus muzica...? (mai mult)
Daca imi cumpar Counter Strike Global Offensive dintr-un magazin pe CD o sa il pot inregistra pe steam ca fiind original de pe steam? adica o sa primesc steam product key?
Imi puteti da cateva linkuri de baze coc de th7?
SALUT TPU! As vrea sa-mi spuneti ce restpack de minecraft stiti? MULTUMESC PT. RASPUNSURI! Puteti sa-mi dati si site-uri!
Saluuuut! Stiti vreun mod la wwe super card v1.8.0.119265? Funda.
Hey :* Dintre fete cine joaca Sweet Flirt? Eu sunt zoziana...voi?
Salut sunt valeriu si nu pot face o chestie in primul rind asta e bindul meu bind "F1" "ak47; M4A1; hgren; flash; flash; defuse; deagle; primammo; deagle; secammo" dc cand pun bindul asta nu imi...? (mai mult)
Am o problema pe Steam. Am un joc numit Team Fortress 2[TF2] si cand ii dau update se updateaza pana la 91% si se opreste. Ce pot face?
Https://www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE Salut, am nevoie neaparat sa-mi spuna cine stie cum se numeste chestia aia de jos din stanga, unde arata nume si poza, am nevoie de ea urgent. Merci
Sall/Buna.Imi puteti spune si mie cateva nume de servere de metin2 private? daca se poate cat mai noi... aparute de curand :)dau funda
Salut vreau sa fac un servar de samp cu factiuni, joburi, spawn si tot ce trebuie daca ma puteti ajuta va rog sa imi ziceti spuneti sau contact skype:bossr200 si va voi da si voua fondator daca...? (mai mult)
Aaaa scuzati ca intrebare dar nu aveti niste ip-uri cs merdiso cu mod zombie sau mod car sau puteti sa-mi dati servere de cs 1.6 va rog foarte multt daca stiti ma bucur daca nu asta e
sunt pe ultima suta de metri pana instalez win 7 pe 32 de bit.Eu am o problema pe site- ul fabricantului toate driverele sunt doar pentru 64 de bit (acolo am driverele numai [t win 7 pe 64 ...? (mai mult)
Salut, i- mi puteti spune daca pe acest laptop: http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/173- rog- g771jm- fhd- procesor- intel- core- i7- 4710hq- 25ghz- haswell- 8gb- 1tb- geforce- gtx- 860m- 4gb-...? (mai mult)
Am un Allview P5 Quad si vreau sa imi descarc Asphalt 8, dar imi zice ca aplicatia nu este compatibila cu dispozitivul. Pot sa rezolv aceasta problema cumva? Va rog mult, ajutati-ma!
Mi-am facut un cont i nsteam dar nu pot adauga prieteni.Pentru aceasta imi trebuie sa cumpar un joc?
Hi TPU am o intrebare pentru voi, cand joc minecraft pe FullScreen nu m-i se vad itemele intregi doar un pic din ele.dece? Cum pot rezolva asta? Funda cine ma poate ajuta!
Salut am un laptop Samsung RC730 procesor Intel i5 2.40 GHz Ram 6 gb Hard disk 750 gb placa video integrata Intel ghraphics 3000 si High performance Nvidia procesor 2 GB... ma intereseaza daca pot rula...? (mai mult)
Buna joaca cineva Clash of Clans? si daca da stie cineva cum as putea face mai multe chestii verzii :D:d va rog
Stie cineva licenta de la consola DJ SILVERCREST. Modelul Cross DJ LE 2.0.2? Am cumparat-o de pe okazii. si nu am primit licenta. :( M-ati ajuta foarte mult daca mi-o dati si mie!
De unde pot descarca mapa ze icecap escape v5 v34 pentru css?
Sall,am si eu o aplicaatie MinerCrafting Exploration Guide stie cineva cum fac sa zbor?
Joc 8 Ball Pool pe facebook si vreau sa-mi ziceti cum pot sa ii vizitez profilul persoanei cu care joc, daca se poate. Adica sa ii dau cerere de prietenie, sa vorbim, etc.
am un laptop Toshiba satellite cu 2 gb de ram Intel dual core 2, 66 ghz (2 cpu's) si placa video Intel hd de 1 gb si am win 8.1 pe 64 de bit ca si sistemul meu este de 64 bit ce ziceti merita...? (mai mult)
Imi pot muta contul de Candy Crush pe alt facebook? Sunt la nivelul 432 pe contul vechi si vreau sa il pun pe cel nou.
As vrea sa stiu daca merge pe ultra GTA 5 PCCu acest Sistem. SISTEM IT MYRIA LIVE V29, AMD FX-6300 4. 1GHZ, 4GB, 1TB, AMD RADEON R7 260 1GB GDDR5, FREE DOS Dau FUNDA! Va rog SERIOZITATE.
vreau sa ma joc biliard cu un prieten pe 8 ball pool pe facebook, dar nu imi apare acolo jos (unde imi apar cei on de pe chat)... din ce cauza nu- mi apare el acolo unde trebuie sa dau pe "challenge"...? (mai mult)
Buna as vrea sa imi ziceti ceva servere de metin2 cu moduri :)
Cine imi da explicat cum sa fac sv de metin2? Vreau sa fac niste teste inainte de a incepe cu unul hostat, AJUTOR nu raman eu dator!
Vreau sa- mi schimb HUD- ul in MInecraft 1.7.2 si cateva texture pack- uri (ceva mai simplist - foarte aproape de original, la fel si HUD- ul), dar nu prea am gasit... Dati- mi un site de unde am ce...? (mai mult)
Spuneti-mi niste conturi in tankionline foarte bune.Dau funda
Salut, sunt in cautare de jocuri gen The Walking Dead, care au in ele aventura, drama, actiune. Imi puteti spune cateva? De preferabil post- apocaliptice, dar sunt bune ori de care daca indeplinesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!