Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 20 Noiembrie 2025 sunt:
Salut am o intrebare am luat un pc de la progaming si un cablu vga cu 15 pini l-am conectat dar imi arata sa tot verific cablul video [check video cable]
Salut TPU! Vin cu o problema la voi, sper ca o putem rezolva împreună! Am vrut sa dau upgrade la pc ul meu de niște rami, am 3GB. Înainte sa cumpăr Ramii am descarcat, , CPU- Z, , sa vad specificațiile...? (mai mult)
Salutare! Are vreo relevanta ordinea persoanelor care au vazut story ul pe Instagram? Inseamna ceva sau sunt pur si simplu in ordine la rand dupa cum l ai vazut? (a doua varianta nu cred sincer)
O intrebare pentru fanii gta. Stiu ca este una stupida, dar de fapt Franklin cum arata in realitate? Si ma refer la corp pentru ca mereu am fost atras sa arat ca el dar pe joc nu- mi dau seama de latimea...? (mai mult)
Știe cineva cum să instaleze jocurile descărcate de pe Steamunloked? Dacă da îmi puteți explica mai detaliat cum să le instalez și să adaug iconița pe ecran? Ofer funda!
Daca imi cumpar brawl pass plus pe brawl stars intr- un season si iau cadourile(stardrop urile/credit urile etc.), în următorul season o sa imi dea iar cadourile gratis sau trebuie sa îl cumpăr iarăși...? (mai mult)
Salut, vreau sa instalezi gta5 pe laptop și când ajunge la 9 la suta spune ca nu am suficient spațiu dar eu am spațiu, cum pot rezolva?
Neața TPU. Stăteam acum când m- am trezit puțin pe ig. Dădeam scroll și când dau de un clip legat de PC uri. Însă cineva in comentarii voia sa își ia un laptop de gaming. Multa lume i- a răspuns...? (mai mult)
Salut, este cineva în căutarea unui server de Minecraft smp cu pluginuri care îți ușurează viața și un server de discord aranjat cu tot ce e nevoie și multe persoane active zilnic? Doresc să...? (mai mult)
Salut, vin și eu cu următoarea întrebare nu mă pricep chiar așa bine la calculatoare și așa recent mi am cumpărat un PC si i- am schimbat niste piese să fie mai ok pe partea de gaming PC ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb cum pot retrage bani de pe steam pe cardul meu visa, va multumesc, dau funda.
A jucat cineva jocul acesta? http://google.com/search?q=snow+ cross+ game&sca_esv=731b84ecd63bc4e7&sca_upv=1&udm=2&biw=384&bih=633&sxsrf=ADLYWIIaRtXcZYusibdDiTJZs6qBlAiCNA%3A1719715992144&ei=mMiAZpS9CLr87_UPz6 ...? (mai mult)
Am un controller de Xbox, bateriile normale se duc destul de repede așa că mi am luat niste acumulatori de la jysk de 2400mAh, daca bateriile se descarcă, le pot încărca prin portul...? (mai mult)
Ma conectez pe gameforge cu contul de la google si acolo pe Metin2.ro am 3 conturi diferite care sunt cumva incorporate in contul de google cu care ma logez, cum fac sa sterg 2 dintre ele?
Vreau sa joc cu un prieten Baldur gate 3, dar de pe acelasi calculator. Cum sa fac sa putem juca fiecare cu caracterul sau pe monitorul sau(am 2 monitoare si mausuri). Caracterele cu care jucam sunt...? (mai mult)
Salut, Vreau să- mi cumpăr un calculator. Puteți să vă dați cu părerea și să îmi spuneți dacă este bun pentru jocuri(GTA V, Minecraft) Calculatorul este :Lenovo ThinkCentre M83 Tower, Intel...? (mai mult)
Va salut, imi puteti recomanda si mie un suport de monitor cu doua brate? Gen de alea flexibile, sa sa fie ergonomice, va rog.
Care Far Cry e mai bun, 5 sau 3? Vreau sa-mi iau unul dintre ele si nu stiu pe care
Dacă pe o aplicație îmi cere în euro și eu bag paysafe în lei pot plăti?
Buna TPU! Stie cineva cand vine si cum vine steam deck- ul luat de pe site- ul oficial steam? Vad ca scrie 3- 5 zile lucratoare, dar nu stiu daca se aplica si asta pentru Romania. Si unde pot vedea daca...? (mai mult)
Cine se joaca Minecraft cu mine?
Care e treaba cu Wifi 6 de la Digi? In reclama de pe site-ul lor îmi spune ca plătesc 3 lei pe lună, când vreau să îmi dau comandă îmi spune ca plătesc 25 lei, de ce?
Cine joaca Minecraft cu mine?
Salutare. Caut un joc vechi în browser (cu cont neapărat) unde puteai să joci zilnic probabil în jur de 15- 20 minute. La fiecare nivel nou primeai un skill random la caracter, aveai lupte pvp (limitate...? (mai mult)
Buna seara TPU. Vreau sa știți că acest subiect îl adresez persoanelor pricepute sau care măcar vor sa ajute cu ceva și nu necunoscuților. Eu de când m- am născut am avut placerea gaming- ului...? (mai mult)
Cautam creed viking ieftin, tester daca se poate si am dat peste cel.ro https://www.cel.ro/creed- viking- apa- de- parfum- 100- ml- barbati- pOSUxMTIsMQ- l/? gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1emzBhB8EiwAHwZZxaP3v9JUDOtZvlCe1KKcSR7wUBV6Y4yXPfJfEX6nncRBlF78TKzbRBoC1OQQAvD_BwE ...? (mai mult)
Salut! Ma ajuta cineva cu o monstra gratuita din jocul The Elder Scrolls V: Skyrim ca sa vad daca functioneaza pe calculatorul meu inainte de a- l cumpara de pe Steam? Am un calculator cam varza, cam ...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva sa gasesc un joc destul de vechi? Era un fel de Pacman dar cu o bila pufoasa si trebuia sa aduni niste puiuti din anumite bule de aer. Este pe levele. Eu il jucam in 2017 sau...? (mai mult)
Jocuri hitman asemănătoare mai stiti?
Buna ziua! Sunt fotograf de peste 45 de ani. Editez pe PC, insa m- a lasat monitorul fidel timp de 10 ani Am schimbat(probat ) cel putin 10 monitoare si noi si sh, precum si tot atatea unitati PC SI...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum se numește jocul ala cu un unicorn care merge sa și salveze iubita (ciudat, stiu????)? Seamana cu Robot Unicorn Attack, dar știu ca e alt joc.
Salutari. Ce pot face sa nu mai imi apara eroarea aia Runtime cand ma plimb pe harta in San Andreas Multiplayer? Am instalat Runtime Pack, am instalat toate versiunile Visual C+ + si nimic. O fi de la...? (mai mult)
Salut, in carcasa asta Pro Gaming Blaze Middle tower atx imi va incapea o placa video de 3 fanuri?
Bună TPU! Când se vor lansa gta 6 pe calculator după console din 2025. Vă rog să ajutați pe cineva?
Salutare îmi amintesc de in joc care îmi plăcea foarte mult este pe happy mod dar nu îi știu numele așa că sper să mă ajutați cu numele eu am sa încerc să îl descriu: O echipa de swat este...? (mai mult)
Acum 2 zile mi-am luat un joc grand theft auto the trilogy pentru PS4 iar când dau să se instaleze GTA San Andreas nu merge.Apăs de sute de ori dar nu merge. Știe cineva ce trebuie să faci?
Am un joc ( pe Steam ) care l-am adăugat în librărie acum vreo o săptămână acum vreau sa îl scot dar în nu are o astfel de optiune cum fac sa scap de el?
Buna ziua! Am de gand sa schimb procesorul cu o varianta mai recenta, am incercat sa fac update bios pentru ca noul procesor nu o sa mearga cu varianta actuala. Am urmat toti pasi, descarcat ultima versiune...? (mai mult)
Voi mai jucati jocuri vechi? Care e cel mai vechi joc jucat in ultimele zile? In afara the Counter Strike 1.6
Cum pot retrage bani băgați în free faire?
Cand o sa se lanseze PlayStation cloud gaming in Romania? Se poate juca cu controller de la chinezi pe PC?
Pot juca Minecraft online dacă nu am game Pass?
Salut, eu am Minecraft ediția Java instalat cu Tlauncher pe laptop. Vreau sa intru pe servere dar îmi zice că nu am cont de Minecraft. Cum îmi fac unul?
Buna,am o sursa ATX imi puteti spune daca incape intr-o carcasa Micro ATX
Salut! Care este jocul vostru video preferat? :)
Bună! Am cumpărat un laptop acum 2 zile din Flanco. S- a instalat Windows 10 și 2 jocuri GTA 5 și euro truck. A mers bine 2 zile. Intrasem o ora in aceste 2 zile. Dar azi când am vrut să mă joc ...? (mai mult)
Salutari. Am mereu parte de crash- uri pe GTA San Andreas Multiplayer (am Windows 10 pro) dupa 20- 30 de minute de plimbare pe harta. Joc pe versiunea 0.3.7- R5. O fi de la anticrasher- ul pe care l- am...? (mai mult)
Cât de mult ține o ploaie în Minecraft?
Hai salut, am o problema cu jocurile pe calculator, la FPS, dar mai ales cu ping- ul. De exemplu am momente în care ma joc și se blochează și de obicei este o scădere brusca de fps. Imi puteți...? (mai mult)
Jocuri unde folosești arme albe sau drujba sa fie horror sau măcar slasher sau asemănător cu serialul dexter
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
StoicAnalysis întreabă:
CAtpu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.