Buna membri TPU! Stiti voi de facebook :)) Logic ca stiti.Bun ...Cum imi fac o pagina din aia in care postez tot felul de poze haioase si la care sa se dea like? Exemple de pagini : Pitzi World - ...? (mai mult)
As dori un hack de credits pentru star wars the old republic! Dau funda Va rog!
Hey! Intrati aici pe acest site si uitati- va la fundita aia! Cum pot sa o pun pe poze? Dau FUNDA...? (mai mult)
TPU plizz raspundeti- mi urgent in need for sped world sint level 11 si am un Mitsubisi eclipse se deschid motoare noi ca de abia am E 345 da daca se deschi motoare spuneti- mi si la ce level plizz dau...? (mai mult)
Am descarcat Minecraft de aici - - > http://www.minecraft- romania.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=6 Am urmat pasii pana la Pasul 4. Si imi da o eroare : Bad video card drivers! - - - - - - - - ...? (mai mult)
.. vreau si eu un joc gen Drive School dar ceva mai frumos..sa conduci prin oras cu puncte pentru penalizare...ca la un examen auto la oras! intelegeti voi! funaaa :X
Stie cineva jocuri broswer(pe internet)care se poti dona pe telefonul fix
Spuneti mi si mie niste jocuri co-op. Funda cele mai multe:D
astăzi am descărcat Vindictus Eu de pe site- ul nexon. l- am downloadat fara nicio problema, dar cand i- am dat instal. la un moment dat imi da o eroare :ERROR CODE = - 46 ...? (mai mult)
Sall, cine ma ajuta cu un client de metin pentru server?
am luat si eu mt2 bob 1.6.6, am windows 7 si vreau s aintru in hack si imi arata ca se incarca dar nu ma baga in el. trebuie sa am un program instalat? ca al unele hackuri am vazut ca trebuie....? (mai mult)
stie cineva de unde pot sa downloadez moduri in sims 3 supernatural?
Daca ar fi sa aleg dintre o placa video AMD Radeon HD6450, 2048MB, GDDR3, DVI, HDMI, si una nVidia GeForce GT610, 2048MB, GDDR3, 64bit, HDMI, ce ar fi mai bun (pentru gameing). PS: Vreau un...? (mai mult)
Salut de ce la metin 2 ro ma scoate din 2 in 2 min si cand ma scoate cursorul de la mouse mi se duce in stanga sus si nul mai pot misca? plizz raspunsuri dau funda!
Cum pot avea serverul de cs plin mai tot timpul? funda!
Dupa cum vedeti am multe raspunsuri si funde la categoria PC si tehnologie.Crede-ti ca daca afla oamenii ca am doar 13 ani nu ma vor mai crede chiar daca stiu destul de multe despre PC?
Sal TPU am un laptop si am descarcat o imagine si vreau sa o pun pe ecran cum fac?
Salut,as vrea sa stiu daca primesc timp pentru World of Warcraft atunci cand cumpar cate o expansiune,adica azi imi cumpar Burning Crusade+Lich king, peste o luna Cataclysm etc.
Cine stie cum pot sa fac un server CSS?(Am un clan si vreau sa fac antrenamente cu ei) FUNDA!
Aveti sa imi dati si mie un contul Pixie Hollow? {Membership} daca aveti sa imi dati macar trimiteti pe mess: ID alexiacorinuta321! Dau funda doar daca imi dati! PUP! :*
Da cineva un cont pe conquer? (nu pot sa ma mai loghez pe vechiul cont)...sa fie cat de cat bun...dau funda pentru cel mai bun :P
vreau si eu codul paginii https://www.facebook.com/RaziCaESanatos?ref=ts&fref=ts imi trebuie urgent :) dau funda
joaca cineva sims 3 supernatural? cum sa fac sa fac magie cu o zana sau un magician? ce ar trebui sa fac?
am downloandat nero 6, pentru imi face un cd cu muzica, si nu merge, imi cere numele meu, numele companiei si inca ceva. FUNDA
Cum pot sa merg mai repede cu m2bob?
Care imi da un mod gta sa pentru masinii dar noi funditaa!
Care stiti controalele la fifa 11 sa fie ca la fifa 07 sau 08 pls o poza sau ceva sa ma ajute:)
Sall imi spuneti un metin conpatibil cu windows 7 care sa inceapa cu lv mare in afara de stell, hammer, luNARIS, EPICAL, united si fun.Cu tot cu link de downloadare
am si eu o intrebare. cum pot sa fac sa imi mearga un trainer pentru gta4? mi- am pus tot felul de trainere si nici unu nu- mi merge. de fiecare data intru in joc, dau start, se incarca (apare...? (mai mult)
De unde pot lua si eu saculete pentru pronion gen: "Un sac plin cu bani a fost pierdut in Los Santons". Add marius_valy1280@yahoo.com
Sall TPU, puteti sa ma ajutati sunt in club penguin si nu stiu sa fac misiuni, explicati-mi va rog.
Dau cont grepolis lumea gamma 436227 puncte pe cont farmerama 70+ sau dau cont microvolts lvl23 pe cont farmerama 70+ id de mess alexutu.scumpicu99@yahoo.com
Sallutare TPU! Am schimbat windows-ul si am sters din greseala tot ce aveam in PC {Local Disk (D)}. Exista vreun program care sa recuperez fisierele din windows-ul pe care il aveam? mersi mult.
am o problema la need for speed most wanted 2 cand intru in el se deschide nu are nimic dar cand primesti control asupra joculu se misca in reluare cu tote ca am resursele necesare :ram 4gb...? (mai mult)
Vreau niste jocuri gen gta cu o poveste buna si care sa nu aiva o grafica ca gta 4 sa fie ceva gen san andreas. Inafara de total overdose si scarface (scarface nu merge find ca am windows 7) Ce imi recomandati? ...? (mai mult)
Imi da si mie cineva linkuri de jocuri Monster High sau dress up? plz urgent.
Cine vrea sa joace cu mine pe sv(decat noi doi)Minecraft? Dati un sv si hai sa jucam.
Poate cineva sa- mi termine acest cont de league of legends, sa- l faca level 10? Aveti xp boost, faceti foarte usor level doar un joc macar va rog, cine face poza cand contul e lvl 10, ...? (mai mult)
Care are sa-mi dea un servar bun de metin2 pvm? In care sa te cresti repede si sa faci bani la fel de repede?
am si eu nevoie de cineva, care le are cu serverele de counter- strike 1.6, eu am serverul deja da nu imi functioneaza, cine are timp si chef sa ma ajute in problema asta, logic ca va primi ...? (mai mult)
Am avut odata un daemon tools care daca il montai odata ramanea acolo, acum am unu care tot timpu cand schimb jocu trebuie sa le montez. Stie careva un link de download?
Salut toti pentru unu imi dati un metin pvp si pvm care sa ai de toate in magazine in afara de metin 2 frz
Buna TPU este interesat cineva de un cont lady popular s- au dollinthecity? daca da vreau la schimb un cont webkinz care sa mearga dau funda si plus un cont din care vreti voi si cu bani haine de lux ...? (mai mult)
Tocmai mi-am luat un joc Off-Road Drive si am nevoie de key pentru a juca multiplayer. Stie cineva key-ul?
Stie cineva de unde pot descarca programul de spart si desenat ecranul? Funda pentru cel mai bun si explicid raspuns;).
Imi dati si mie va rog un hack de GM da sa nu fie vrajeala va rog ori daca il aveti voi id mess:cosmavictor82.Sunt on.
Care este cel mai bun mt2 cu 1000% rate si pvp
Heii,ma putetii ajuta cu niste conturi pe imvu, plz? [doar 5 conturi] id meu daca putetii sa ma ajutatii [alinutza3_3@yahoo.com]
Salut tocmai am luat angry birds star wars dar am nevoie de cod ca sa joc complet cum pot face rost sau daca stiti... FUNDA
In Metin2GX care dintre urmatoarele 3 oteluri de ninja (toate + 9)este cel mai bun( ca bonusuri) pvp si care e cel mai prost nu neapara pvp?( toate au graba+ 4, eschivei+ 4 si protectiei + 4) + EXPLICATIE...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a