Cine nu se mai joaca farmerama,skyrama, league of legends si vrea sa dea contul pentru funda si vot sa ma contacteze pe id musicfunn! Multumesc si o zi faina!
Dati-mi si mie mie nume de cs foarte misto si mai complicate.
Vreau sa imi cumpar un nou webcam ...si a- si vrea sa stiu la ce sa ma uit cand o sa o aleg ( Revolutie Senzor etc ) Vreau sa se vada cand deschid becul seara bine. Dati- mi cateva exemple de ...? (mai mult)
imi puteti spune de unde sa iau huan cfg plizzzzzz dau funda repede.
Buna am o problema la cs16 ma puteti ajuta? sa vedem... vreau sa va spun ca cs meu la respawn apare pe ecran 1.2.3 sa alegi arma si la mine mai jos de 4 nu mi se deschide pagina, asa se intampla si la...? (mai mult)
Cum sa fac sa apara scrisul normal? apare asa http://s8.postimage.org/sd8wtxhxh/daaa.png
Sal TPU imi puteti spune niste jocuri faine sa nu ocupe prea multa memorie
Buna Tpu.Pentru jucatori goodgame epmpire care imi poate da un hack de coins si de toate dar care sai i mearga DAU Funda acept si prin pm!
Care este cel mai frumos joc de actiune?
Battlefield 3 sau Call of Duty Black Ops 2? Ma refer la tot:gameplay, grafica si altele.
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Fac Un SV De Metin2?:) FUNDA! Bagati Y! M:cosmin.boss2000 Fara N00bI
TPU. Am o mica problema. De curand mi- am luat un pc nou cu windows 7 Home premium x64 si nu pot deschide niciun link dintr- un program cu exceptia browserului. Dau FUNDA celui care imi poate...? (mai mult)
Buna ^^,as vrea sa joc Metin Mondial Royal dar nu se mai pot face inregistrari :(, cine ar fi dispus sa imi ofere un cont? *orce lvl *
TPU as vrea si eu un hack 4story global de gold.
As dori si eu un hack de gold 4story ro sau gsp.
Care este site dela metin mage plzz
Heii TPU! ma numesc Anabela si as vrea jocuri de Craciun downlad ....va rog mult ajutati-ma...dau fundita;)
Salut imi puteti spune si mie coduri nefolosite pentru beyblade battels va rog frumos dau funda plus vot
Salutare TPU as vrea sa va intreb daca exista un metin care sa aiba king la magazin si otel si sirius dar inafara de vamos mt3 mt2tim.fun..etc daca stiti dau funda.:D
Pls am nevoie de ajutor mi-am instalat fifa 11 si cand i dau drumu imi apare A required security module cannot be activated This program cannot be executed(6000) pls ajutor
Salu TPU as vrea sa stiu daca unul din voi nu se mai joaca metin2 ro si are un cont peste lvl 30 cu itm bunicele..si daca vreti sal dati desigur..cautatima pe adresa de facebook http://www.facebook.com/andrei.dan.7186...? (mai mult)
am teken 5 pe ps 2 si vreau sa l aleg pe eddy gordu ajutati-ma dau funda!
Cand vreau sa intru pe mt imi apare eroarea: sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again. cum pot sa rezolv problema? raspunsul...? (mai mult)
Cum se formeaza un clan in microvolts
Cand apare liga 1 bergenbier la Fifa 2013. Daca se poate un link. Multumesc. Funda mare celui mai bun raspuns
In jocul zeus si poseidon stie cineva cum sa imi iau muncitori dinaia? :-s
Dati-mi si mie niste servere de samp tari. FUNDA
Cine imi da un link ca sa pot instala liga 1 Romania in fifa 2013?
Buna as vrea si eu un sfat.De un timp nu am spatiu in Local Disk (C)si nu stiu ce sa fac am mai sters din programe dar nu am deloc spatiu:( vreau niste sfaturi cat mai repede posibil:*Dau fundita
Sall ma joc vechiul Gta Vice City. spuneti-mi si mie toate cladirile care sunt de vanzare (care pot sa le cumpar) un link ceva
Stie cineva a aparut liga 1 la fifa 13? FUNDA!
Nu inteleg o chestie :)" O fotografie color, format jpg, dimensiuni 3x4 cm (tip pasaport), minim 600 dpi " am inteles tot pana la 600 dpi? cum adica cine ma poate ajuta?
Vreau sa fac tutoriale Minecraft si vreau sa filmez cu Fraps, dar nu stiu cum adica selectez programul pe care vreau sa- l filmez dar cand dau star nu merge, a si vreau sa zic ca am windows xp. Primul...? (mai mult)
Cine poate sa-mi zica cateva jocuri faine pentru iphone 4
Pentru cei care se joaca Minecraft am o intrebare: De unde imi iau modul optifine si cum il instalez? Dau funda si vot;)
Buna,vreau si eu un fish bot care sa mearga si sa aiba si o explicatie cum sa il instalez si retsu, funda pentru cel mai bun
La FIFA 2008 sunt la manager mode cu Real Madrid sezonul 3 si la Board Inspectation imi cere : " Improve your bank balance to 59.000.000 euro si eu am 64.000.000 euro si nu s`a bifat. Ce trebuie...? (mai mult)
Ce jocuri va jucati? Pentru PC ma refer?
Am nevoie de ajutor, mi- am downloadat un metin (metin2 timi) si cand dau click pe icoana sa intru in el nu se intampla nimic! nu e nici la "task manager" mai mi- a facut asa la vreo 2 metine. ce sa fac:(!...? (mai mult)
Am si eu o problema la world racing 2 si nu stiu ce sa-i fac uitati problema:To install the application, you have Administrator privileges on your computer. dau funda cine ma ajuta.
Salut.Am o probblema. Vreau sa- mi iau jocul Assassin'c creed 3 si am gasit pe amazon.com la un pret foarte bun dar in poza imi arata ca este NTCS si eu vreau PAL si nu gasesc cum sa trimit un mesaj vanzatorului...Ma...? (mai mult)
Ce programe trebuie sa am instalate ca sa imi mearga jocurile de pe net? FUNDA
Stiu ca intrebarea asta am mai pus-o...Ce joc(online!) pentru fete stiti? fara sa-l downloadez sau sa-l instalez! Am facebook si ma joc The Sims dar nu mai imi place)Fundaaa!
Salut vreau si eu sa mi si zica pas cu pas cum se face port forwarding, mentionez ca am un router wirelles EPC2425 si sunt la UPC ...nu merge sa tin server de nimic, eu vreau in special la minecraft ...? (mai mult)
Problema Facebook. Salut de ceva vreme nu pot sa imi acessez contul facebook, ce`i de la fb mi- au zis ca este piratat si la blocat. Ce este in [click] este unde pot sa dau click Contul tău este...? (mai mult)
Salut, Am si eu nevoie de voi inca o data. Saptamana viitoare vreau sa imi iau si eu laptop si am gasit doua modele foarte asemanatoare si nu stiu pe care sa il iau. Modelele sun astea - Laptop...? (mai mult)
Va rog frumos care poate sa-mi spuna cum sa pun bonusuri pe metin2 pentru dueluri pentru ori ce caracter
Pe metin yoneis mi-am pierdut toate itemele. Ce sa fac ca sa am din nou itemele mele?
Salut,stie cineva din ce se face legend dragon...pe dragon city? sau merge din gummy + soccer sau cool fire? ...
Caut un server de METIN 2, ca OWN-erul sa ma faca [GM], am experienta in metin2 de 4 ani :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!