Spuneti-mi si mie niste small games (eventual si linkul de descarcare),ceva gen World of Goo,Machinarium, Limbo, Home Sheep Home...dau FUNDA!
Cum fac sa salvez la Murloc adica definitiv, pentru ca dau pe samnu intrebari dau save dau pe un dala, dar daca inchid pc si dupa aia intru din nou salvarea dispare :(
Vreau sa- mi instalez max payne 3 dar nu stiu da ca o sa functioneze.Calculatorul meu are procesor AMD E- 300 APU WITH Radeon(tm) HD graphics 1.30 GHz.Memoria RAM 4 GB.Cit de cit o sa...? (mai mult)
Caut oameni care sa ma ajute la crearea unui server de metin2 prin IP am nevoie de :unul pentru site, unul pentru forum; unul pentru client; si unul care lucreaza pe IP, In primul rand dau ...? (mai mult)
Cyberbots fullmetal madness. de unde il pot lua pe pc funda
ma puteti ajuta cu un site de la cel mai nou switch bot Deoarece de pe site oficial cand il descarc si dau sal deschid imi da oo eroare
Salut, vreau si eu fifa 2009 dar sa nu fie demo, ma puteti ajuta? Multumesc
Salut.am o problema cu PC ul...Cand ma joc WoW joc cateva minute si dintr- o data se blocheaza. daca il las sa ramana blocat apare un ecran albastru cu scris alb ..nush exact ce.niste coduri.dar pe internet...? (mai mult)
! Funda! Este un joc cu numele EpicDuel Se Afla Online Pe Net si vreau un joc asemanator! HELP!
Salut lume. Am si eu o problema la youtube.De vreo 2- 3 zile la chrome nu imi merge youtubeu bine, se blocheaza, face tot fel- ul de figuri.In schimb la explore imi merge. Cine ma poate ajuta? Dau...? (mai mult)
Cum fac magii P la metin2 maximus? dau funda
Vreau sa cumpar jocul Bad Piggies si nu stiu cum. Va rog spuneti-mi cum. Funda!
Hey TPU... Am si eu o problema am instalat Minecraft 1.3.2 si World Edit pentru versiunea Minecraft- ului si de fiecare data cand exeut o comanda minecraft ori ia crash ori nu mai pot folosi comenzile...? (mai mult)
Cati GB pe RAM si cati GH.z imi trebuie sa pot juca NFS Carbon?
Cine imi da un link de download pentru un cfg bun de bhop. Funda.
CAREVA JOACA SA- MP sau CS 1.6? Server SA- MP : RP.ALIENCORE.RO:7777 factiuni gratis la fel si functiile dau si admine caut si staff. Server CS 1.6 WAR3FT: WTF.ALIENCORE.RO La fel si aici caut admini...? (mai mult)
Stiti de jocul spiderman web of shandow? imi puteti spune cum il trag fara CD?
Care este cel mai tare mt? Va rog spuneti-mi dau funda!
Buna am instalat bus simulator 2012 si imi spune failed to initialize the engine ce trebuie sa fac :(.
Am nevoie de niste servere pentru San Andreas Multiplayer.Cine poate sa imi spuna cateva servere?
Imi da cineva un cont de metin2 ro pe care nu se mai joaca? Daca da scrieti-mi pm la adresa rusndrei@yahoo.com. FUNDA
Exista hackuri Need for Speed World? daca da imi puteti zice ceva pentru money, boost caci de masini am. FUNDA
este cineva in Braila care sa modeze ps2-uri! dau funda daca ma ajutati
Vreau sa- mi fac un server de metin, am nevoie de virtual pc, l- am downloadat, am facut toate setarile si apoi trebuie sa scriu ceva acolo in el jos, intr- o bara neagra, mai exact : /etc/rc.d...? (mai mult)
Heiii. Cine joacă Barn Buddy pe facebook? De fapt. cineva cu mai multe animale să-mi trimeată şi mie 1-2 :o3 vă rogg.
cand intru pe metin2 ro imi apare BSOD (ecranul albastru al mortii)pot sa fac ceva sa nu imi mai apara acest BSOD?
din nou revin cu problema mea... Deci la jocul The GodFather Masinile, uameni, cladirile sunt "albe" Adica oameni au costumele albe masiinile albe toate, cladirile albe inclusiv usile... ...? (mai mult)
Nu repara nimeni PS 2 In Botosani!
Am văzut la un prieten o temă. Dacă dădeai de exemplu, MY Disk D, zice cineva cu vocea lui Tarzan:MY Disk D. El a zis ca este o tema, dar nu prea cred.Mă puteți ajuta?
Dau un cont webkinz celor care nu au un cod va rog sa il luati ca nu am ce sa fac! are 8- 9 animalute doar trebuie sa ghiciti raspunsu Cine are patru dinti si nu ii foloseste (este o intrebare din...? (mai mult)
-Buna! Vreu si eu sa stiu de undte pot face rost de jocul inazuam eleven strikers Daca stie cineva sa ma conteacteze
Salut cine imi pote spune si mie niste tablete de 10 inch dar sa fie intre 300-400 ron si sa mearga bine jocurile pe ea sau de 7 inch
Buna TPU stie careva cum pot sa imi modez ps2 noul model cu negru inchis inchis pe o parte si pe aia care se deschide discu negru mai deschi adica fara card de memorie ca am incerat dar cred ca e prea ...? (mai mult)
Salut.Stiti careva daca pot scoate banii din sms? Am dota2 de vanzare si as vrea sa stiu in caz de vrea cineva sa- l cumpere si sa plateasca prin sms daca pot scoate banii platiti prin sms.Prin Vodafone...? (mai mult)
acum o saptamana cand am inchis pc- ul era totul perfect iar a 2 zi cand l- am deschis mi- a aparut asa http://uploadimage.ro/images/53165545930196081120.jpg si nu stiu ce sa ii fac sa imi ...? (mai mult)
Andra-K la meteo link ¬¬F¬U¬N¬D¬A
Va rog frumos imi da si mie cineva Serial Number la wwii battle tanks t-34 vs tiger?
Buna TPU am si eu nevoie de o invitatie pe fillelist va rog frumos
Cum pot sa descarc un desen de pe,, go animated " este un site in care faci desene si nu stiu cum pot sa imi descarc desenele in calculator. sau cum le pot baga pe youtube?
Salut cine a avut cont de metin2RO pe virgo si nul mai folosesti ma ajutati si pe mine cu cate ceva orice acolo multumesc :D
Salut vreau sa va intreb ceva cand vreau sa imi instalez samp si cand sa dau install imi da sa il bag intr- un fisier il bag in oricare dar butonul instal tot stins sta ...? (mai mult)
Baieti si Fete stiti vreun joc in care sa fac bani prin ceva si sa ai camera ta, goalal sau cu lucruri vechi si din banii cistigti iti cumperi ceva nou, de exemplu calculator nou sau ferestrea...? (mai mult)
Cand aprind laptopul imi intra direct pe un site. fara sa apas pe nimic.Cum fac sa nu mai intre?
La jocul gta san andreaas cand ma duc sa scot o prietena in oras imi scrie fun ce trebuie sa ii fac ca sa o distrez?
De unde pot descarca pet racer
Spuneti-mi si mie un metin pvp cu cele mai noi arme armuri si harti sa fie in lbl engleza sau roamana dau funda pentru cel mai bun.
Cum pot sa ma joc online pe age of empires 2? ca am increcat cu un prieten si nu am putut ce sa fac? ajutati-ma!
Cand apare euro truck 2
Salut.Pot sa imi descarc pe noul ipad cu ios6 orice metin2?
Cum imi fac cont pe Instagram? Multumesc :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!