Cum imi iau patch la minecraft pentru 1.7.3? PC desigur :P
De unde pot sa descarc niste harti pentru Portal 2? Nu am steam.
Cum pot mari fpsul in minecraft la peste 20?
Stiti jocul IMVU? Cum ma pot juca pe el fara sa il descarc? FUNDA :*
Care imi da si mie un cont pe metin2ro virgo o sa am grija de el :D
Am un telefont Nokia n95 mi- am spart ecranul (in fine).Mi- am luat altul de pe net si stiu sal montez problema e ca nu stiu cum sa sefac ecranul nu am surubelnita potrivita.La un service dacal duc mil...? (mai mult)
Daca va place GAMINGUL si daca vreti sa urmariti pe cineva care face gaming, atunci intrati pe canalul asta http://www.youtube.com/user/MegustaaV2?feature=mhee Corect It's me. Puteti sa dati un subscribe...? (mai mult)
Ce oras e in jocul nfs mw?
Am un xbox 36o nu este modat, pot instala jocuri de pe un stik usb chiar daca xbox 360 nu este modat ( decodat)
Buna! este o versiune de minecraft care este asa: in stanga save 1 save 2 save 3 save 4 save 5 si in dreapta itemele de unde descarc sau cum se numeste versiunea?
M- am blocat la un exercitiu de matematica. Cerinta este: "Trei sferturi dintr- o ora au in total un numar de: a) 15 min b) 30 min c) 20...? (mai mult)
As vrea si eu un tutorial despre cum se foloseste WAMP (si nu ma refer la samp). Multumesc anticipat.
A aparut gta v?
Unde pot gasi jocul Jazz Jackrabbit 2 free dowloand fara ca sa contina virusi? FUNDA
Cine stie site-ul de la Metin2Arena sa ma conecteze la ID-ul de mess stefan_rockstar20
La ce ora apare azi fifa 13? full:):):X
cine imi da si mie un link de unde sa descarc fifa 10 full nu demo?! astept!
Spuneti-mi si mie niste jocuri open world cu misiuni gen GTA San Andreas, Mafia, Scarface.
Dau cont de mt2 RO de lv 28, pentru un cont de mt2 DR de lv peste 35.
Cine se joaca OGame pe andromeda
Salut, am si eu un fishbot, dar este de la M2BOB = un hack pentru metin2 ro are 4 categorii : 1.hackbot 2.fishbot 3. farmbot 4. buffbot pe mine ma intereseaza fish.u si nu stiu ratele la undita + 1+...? (mai mult)
Sall all TPU am si eu o intrebare. Imi poate da cineva un cont pe EpicDuel lvl 24+? sau chiar 24? Va rog eu...
Hei TPU stiti un hack metin2 ca fishbot sau orce hack dau funda!
Am descarcat free jack l-am instalat dar cand am inceput sa joc nu imi aparea avatarul dar inrest totul era normal. ce pot face?
Hi! Cine stie niste jocuri mmorpg gen aion? Grafica buna, skill-uri smechere. Funda pentru cel mai bun raspuns?
Cine are hack`u pentru top eleven pe facebook :D.
Imi da si mie cineva parola de la cube world v1.0 beta? pls
Dau vot si funda cine imi spune si mie un server de cs care de curand s-a deschis romanesc si care se dau admine.
Salut .Ce nume tare stiti de exemplu beyondsoul e foarte tare ziceti-mi si alte nume tari
Imi puteti da niste site-uri cu destop PC 4GB ram DDR3, 1GB video dedicati si procesor core i3 sau i5 ieftine. Lichidari de stoc sau ceva de genu in jur de maxim 22 mil. FUNTA!
Hey! Mi- am facut un cont pe Google Play si am incercat sa descarc o aplicatie dar nu a mers pentru ca zice ca nu am accesat o aplicatie Google Magazin Play.Am cautat- o dar nu o gasesc.imi spuneti va ...? (mai mult)
Imi cer scuze daca vi se pare stupida intrebarea mea, insa nu am mai jucat Counter Strike de vreo 10 ani de zile si azi am vrut sa fac o retea la munca cu un coleg insa nu am reusit sa jucam....? (mai mult)
Am o tableta Allview cu 1ram sistem de operare android 4.0.4. si jocurile mai mari ruleaza mai incet de exemplu nova 3 si asphalt 6. Daca stiti cum sa fac sa ruleze mai calumea.
Buna TPU cmf? as dori un metin2 frumos sa ai otel si batalie la mag rate intre 900 si 1000 sa faceti multe evolutii din arme si din armuri bonusuri la magazin nu neaparat si 6/7 pietre sa aiba lev max ...? (mai mult)
Cum pot sa trec la hero fighter de nivel 6 la story mode spuneti-mi plz.
Salut,am instalat de curand L.A. Noire pe pc meu si cand vreau sa scriu indicile m-i se opreste jocul si imi apare L.A. Noire has stop working.Va rog frumos ajutati-ma, dau funda!
Descarc GTA 4 si nu stiu daca imi merge.PC : AMD Athlon 64 x2 dual core 5400+, 2gb ram ddr 2, Ati radeon x1300/1550 256 mb, windows xp sp3. Ce parere aveti?
Caut metin2 pvm/pvp classic; level maxim 99 iteme ca pe ro rate peste 150!
Va rog care ma poate ajuta cu un sv pvp fara modate sau non donatii sau gm mode in special.
Sall daca va rog dati- mi un hack pe 4story ro preferabil tincturi, portiunea intamplari etc, sau de nu un privat server 4story functionabil la care upgradarea merge lejer pana la + 17- 18 sau...? (mai mult)
Din ce evolueaza pe metin2 spatiala
Sal TPU am instalat de curand driver san francisco problema e urmatoarea:Intru in joc joc 15- 20 de minute si mi- se inchide singur si da o eroare imi puteti da o solutie va rog frumos cel mai bun raspuns....? (mai mult)
Care e cel mai misto metin2 in romana? pvm-pvp cu rate peste 750 non hamachi
De unde ma pot informa cel mai bine cand apare un nou COD la Need For Speed World?
Mai functioneaza imved in ziua de azi? Daca da va rog sa imi spuneti si cand. Multumesc mult!
cam cat m-ar costa sa-mi maresc memoria video la vreo 2000 de MB si sa-mi fac cam 3-4 GB RAM si vreo 3-3.5 Ghz.Va rog frumos un pret aproximati
Caut clan de cs!!! bun cu sv si foorum si poate sa ne inscriem in pgl. Aveti?
dati-mi si mie un hack pentru gladiatus gold cheat rubyn orice dau funda si voturi repede
Sal:) Caut jocuri ONLINE cu camioane(tir- uri), de preferat ceva mmorpg gen Euro truck simulator dar online! (daca există aşa). Daca nu orice alt joc dar repet - online! Cn da cele mai multe jocuri...? (mai mult)
era un joc cu picaturi de apa pe care ma jucam mai demult da nu mai stiu cum se cheama.trebuia sa directionez apa prin tot fel de tuneluri trambuline bureti si ale chesti din cate mai tin minte.ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!