Care stie un site de unde pot face un Cd cu windows sau unde pot sa gasesc?
Cum instalez jocuri la iphone 4?
Cum sa fac sa ma joc gta?
Fraps? Cum pot videou ala de fraps facut sa il fac avi? Cu moviemaker pot?
Slaut.am si eu o intrebare. eu joc the- west si sunt axat pe duel am lv 66 clasa de caracter:duelist, lume:florida, am 130 tintire, 120 impuscare, 200ferire, voi ce spuneti e bun asa.si am si 77 dexteritate,...? (mai mult)
TPU cine stie unde in gta3 mai precis in gta romania2 se gaseste scuterul de pizza? acel scuter pizza hut... am cautat peste tot si nu il gasesc cine? stie unde il pot gasi sau cum il pot gasi? sunt disperat...? (mai mult)
Ma joc 18 Wheels Of Steel Haulin si am vazut pe asta pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=yJ9- pK7x8nsbe.Intrebarea este cum de el poate sa aiba autocar adica cum fac sa am si eu autocar nu tir, ...? (mai mult)
IMi puteti da un link de unde pot descarca Asaasins creed 1?
Am o problema in legatura de programele si jocurile online pe care le downloadez. Desi le instalez in D, toate update- urile care se fac, se salveaza in C, motiv pentru care, la momentul actual am ...? (mai mult)
Salut imi puteti spune si mie niste servere de minecraft survival mai cunoscute asa dar nu Star-Gaming ca ala s-a inchis, funda!
Am scos de pe un site un mod GTA in care ninge...cum il instalez?
Ce display se mai potriveste la Nikon Cooplix L16?
Doresti un server bun de war3ft? war3.fgscs.ro server vechi de 6 ani, cu 10 races si 16 levels, optiune VIP.Forumul nostru este www.fgscs.ro/forum puteti sa va inscrieti clanul sau sa intrati in unul...? (mai mult)
de unde pot sa descarc jocul sau sa-l joc online Temple run sau daca il are cineva pe mess! funda+vot
Hei, TPU! Am nevoie de doua conturi IMVU nefolosite, noob daca se poate. Multumesc anticipat!
Cine stie un svr de metin super pvm- pvp ca Metin2United de acum un an sau daca se poate unu cu arme de 65+ 9 si otel + 9 in shop, sa aiba npc de facut skilurile G si P, sa se creasca usor, nici putine...? (mai mult)
Ce jocuri tari stiti in care esti in swat, trupele speciale, in politie ETC.DAU FUNDAA!
Vreau si eu un metin2privat romanesc, unde iau P- urile de la magazin si este la fel ca ro (adica nu sunt evoluari ca pe altele metine de ex:Apollo, Frz ). si ratele sa fie mari daca se poate...? (mai mult)
Imi dati si mie conturi pe good game mafia si trophy manager
URGENT! Spuneti- mi niste jocuri gen Portal 2, Call of Duty 4 care sa mearga pe calculatorul meu : GHZ : Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ , GeForce NVidia 210 1 GB, 2 GB RAM.Jocurile sa mearga si in...? (mai mult)
acum va voi pune o intrebare cam ciudata si aproape fara raspuns dar incercarea moarte n- are cum s- ar zice asa deci sa incepem. prin ani 2005- 2009 era un joc ceva gen age of empires...? (mai mult)
Ce jocuri gen Flatout,CrashDay, Rigs of Rods sau DiRT stiti dar sa nu aiba mai mult de 3GB? PS:Vreu niste jocuri in care trebuie sa faci accidente sa distrugi masini si de astea.
Sallut TPU vreau si eu un server de lineage 2 romanesc... de vreo 100x cel mai bun
de unde as putea sa iau si eu fifa 2013 demo ca nu il gasesc! pentru raspunsul castigator dau funda
Cum pot dona pentru xat? :-? De exepmlu vreau sa imi iau hat si zoom Ciripiti repede /:) Dauuuu funda :*
pot schimba numele unei pagini pe facebook? Daca da,cum? Raspunsuri cat mai rapide,
VA rog imi dati si mie un server de metin2 privat fara hamachi la care toti sunt GM? plyzzzzzzzzzzzzzz
Cum pot sa-mi schimb parola de Yahoo! Messeger?
Sal am o problema! descarc fisierele in C: cum fac sa mut transferul in D? Dau funda
Ziceti-mi si mie cum dezactivez update-urile la wow.
Caut vecini la jocul online farmerama.ro nume utilizator : mihainelu, level 62 multumesc anticipat!
Buna TPU am o intrebare... nu stiti daca s.a inchis mt2 united? :D pentru ca nu pot intra pe site pentru a face cont
Stie careva de unde pot cumpara un cotroller de ps3 dualshock3? adica sa fie mai ieftin decat in magazinele gen eMAG, mediagalaxy.... Vreau un pret mai ieftin.;) care stie? :> Multumesc!
Stie cine un server de Metin2 pvm, pvp, pvp-pvm sau easy pvm? Cu iteme bune la Shop?
Salut! Ziceti-mi si mie :Cum sa fac la jocul S4League sa am mai multe emoti sau unde dau sa le folosesc?
Vreau un hack ceva la league of legends(lol) cu care sa fac bani sa`mi pot lua un campion bun! ps: sa nu fie detectabil!
Cine se joaca algodoo phun imi puteti spune cu transform cercurile alea albe de apa in apa mai realistica?
Stiti vreun site in care pot sa vad ce jocuri imi merg pe PC? Dau funda :)
as dori un link pentru un cfg de deathrun foarte bun sa am o viteza mare la bhop.si inca ceva eu cand vreau sa i- au scripturile de la un cfg deschid un text document si copiez scripturile si...? (mai mult)
Cum pot sa fiiu VIP pe IMVU?
Buna TPU am gta 4 si am ajuns la misiunea cu macaraua si apas f si nu urca pe scara? va rog ajutati-ma
joc un joc numit StoneAgeCafe si vreau sa stiu unde se salveaza salvarea:) adica vreau sa stiu daca salvarea jocului se afla unde este instalat jocul depilda Local D\Stone age sau ceva:)
Sall.Cum fac sa imi protejez contul de pe Metin2 Hammer? Am bagat in el 45 de euro:|.Si uni imi tot zic vezi ca descarc program de spart conturi si til sprg.
Ziceti-mi si mie niste cfg-uri de counter strike bune.
Leaque of Legends, doresc sa primesc cateva sfaturi despre acest joc preferabil pentru campioni(Mister Yi, Ashe, Garen)dar orice sfat este binevenit. Nume utilizator Hiye. Cine doreste sa joace acest...? (mai mult)
Hei cine stie niste site-uri cu jocuri pentru desc cu tiruri tractoare camioane....masin mari etc? plz help me dau funda
Dati-mi si mie un hack pentru orice nu conteaza dar sa fie pentru un joc
De unde pot descarca jocuri pentru. Psp 3004 gratis, fara sa-mi fac cont? Multumesc anticipat!
poate sa-mi spuna si mie cineva de care buton se apasa ca sa merg la fel ca oameni la ultimate spiderman (pe pc) va rog funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?