Am si eu o problema cu 3 buguri la samp. Unu la masini fuell creste in loc sa scada. Doi cand cumperi casa te da in grove street. Trei cand te loghezi dai direct enter nu mai trebuie sa scrii...? (mai mult)
Salut, am si eu o problma. Am un cont pe wartune.com si as vrea sa imi schimb numele de utilizator (username) pentru ca l-am bagat la nimereala. Stiti cumva cum pot sa il chimb? Multumesc
Buna TPU. Vreau sa va rog mult de tot sa imi dati daca aveti un cont pe metin2 steel. Ma gasiti la idul george_ronaldo_7@yahoo.com. Multumesc.
Salut ..cum imi pot popula sv dc CS 1.6. care ma poata ajuta sa poasteze aici sau sa ADD ID miliardaruf connect Xx; laleagane.ro
De unde descarc windows 7 ultimate os
Salut, este cineva interesat sa joace vreunul dintre urmatoarele jocuri in multiplayer: Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights?
Hei lume unde pot gasi jocul anti stres (de distrus ecranul) pentru download
mi- am descarcat Minecraft de pe net, unul pe care nu trebuie sa- l platesc, si cand intru imi scrie Bad Video Card Driver, mai demult stiam ca trebuie sa itnru in Display, settings, advance,...? (mai mult)
Hi. TPU am o intrebare pentru jucatori de imvu as dori sa stiu cum pot sa ma fac vip gratis stiu ca trebuie sa dau bani dar uni jucatori il iau gratis si imved nu merge....deci cine vr sa ma ajute sa dea...? (mai mult)
Dati- mi va rog unn link de download cu savegame pentru "SCANIA Truck Driving Simulator" a carui fisier sa nu fie o arhiva parolata intrucat pentrru aflarea parolei sa necesite rezolvarea unui survey. ...? (mai mult)
Buna TPU;)) Care imi poate da cel mai nou (fisier).dll pentru crossfire pentru ca am scos injectorul insa nu am ce pune in el... Mersi mult. Funda
La switchboot zice ca trebuie sa astept 3 secunde dupa aia faster si apoi apare, , Exception:main.cpp|72||InitModule Fehler bei initialisieren der Python- Funktionen, der Bot muss...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de jutorul unora cu experienta in metin vreau sa va intreb daca stie cineva un metin2 cassic cu armura maxima posedata eventual un king si o celesta /bantuita in itemshop, ratele ...? (mai mult)
Salut Am si eu o Problema Cu Garena Plus... doarece am reinstalat windowsul si sa il instalez, intru pe site dau sa se descarce. Se descarca... Acum Incerc sa instalez garena dau dublu Click, run apoi...? (mai mult)
Ce servere gm mode sau pvp no-hamachi stiti
Imi apare o eroare la EasyAntiCheat ce pot face sa il fac sa mearga uitati aici pozele http://imgur.com/S6aQV,GqIWF
Cine stie concursuri pe net la care trebuie sa am X click-uri si primesc diverse premii? Cea mai mare funda pentru raspuns.
Ziceti-mi si mie cum sa descarc SMITE si cum il downloadez si linkul de un de pot sa descarc. FUNDA PLZ
Buna TPU as vrea sa fac niste videoclipuri ce program este mai bun dar va rog fara zd soft cel mai bun program fundita(daca se poate si link)
Ce sa fac ca, cand intru in Left 4 Dead 2 imi da eroarea asta "Please remove plug-ins before attempting to connect to a VAC secured server." ce sa fac? :( Repede dau Funda!
Cine are un cont de Football Superstars lvl 50-60+ si nu se mai joaca sa mi-l dea mie..id:teo_new_project..funda celui care imi da.
Salut.Imi puteti spune si mie cum pot sa iau un jucator la pes12 cand joc in campionat? Ofer funda raspunsului castigator!
Sall vreau si eu niste jocuri ca saint row the third. Dau funda
Cum activez gta 4 ce pasi trebuie sa urmez si ce coduri! funda!
Ce s-a intamplat cu Metinx..ca am vazut ca a disparut de pe globu pamantesc. daca stiti de unde il pot lua din nou ziceti-mi plzz.
cum devin admin facebook
Va rog dati-mi si mie un hack care sa mearga pe metin 2 ro dau funda daca merge (in afara de m2bob il stiu).
m-am reapucat de mt2 ro : am vazut ca multi vand frizuri si am mai auzit ca pica si ca se multiplica am 2 intrebari 1)Unde pica frizuri 2)cum se multiplica frizuri
In ce consta Jocurile RPG?
->sal ca sa-mi fac un servar de silkroad sunt obligat sal hostez sau pot sa-l fac pe ip meu vreau sa-l fac cam de vreo 200 plyeri sau mai mult nu stiu inca :) nu vreau pe hamachi:)
Va rog dati-mi si mie un hack de metin 2 ro care sa mearga. Daca merge dau FUNA!(in afara de m2bob il stiu)
dati-mi va rog cateva exemple de jocuri precum Ballance; Switchball... Dau funda!
Am o intrebare:am joc minecraft si am dat de un satuc,dar acolo sunt villagers,daca ma apropii de ei, ce se intampla? Ma vor ataca? Sunt nou in acest joc si am vrut sa stiu.
Cine are un server de mt2 al lui si ma face si pe mine GM?
ma joc mt2 hammer nu stiu cum sa am itm bune nu stiu deloc vreau si eu itm bune de ninja sunt in regat albastru daca nu va jucati dati-mi mie va rog itm dau funda +vot va rog
Cat trafic de internet consuma in medie pe ora un joc online gen Aion?
Daca am eu un server de Cs, Metin, etc pot obține bani din astea? Funda :D
Care ai sa imi dai un cont de lv 30 pe metin2ro orice sv, va rog vreau sa pescuiesc...:)
De unde pot descarca metin2 atlantik
Care are un server de minecraft si Skype sa facem filmulete si sa jucam impreuna :D? Dati add Razvan_Deoanca@yhaoo.com
Dati-mi un cod/hack pentru cs1.6 vreau pentru serverele cu zombi dati-mi un hack/cod care sa meraga pe serverele de zm si sa dau numai aim la zm si sa fac pakete funda + vot.
Salutare caut servere de minecraft creative sau survival preferabil cativa playeri cine imi da servere si imi plac
Jucati S4 League?
Caut un metin2 PvP-PvM romanesc, sa cresti usor si sa faci yang usor cu rate 1000% cu mc, nu conteaza neaparat cu MC
Vor fii mai multe sezoane in jocul S4 League?
Nu stiu ce s-a intamplat da toate jocurile care aveam cont ofline pe games for windows live nu merg cum e flatout ultimaate carnaje, dirt 3 etc
Ap-ul din s4 se poate cumpara doar cu bani reali?
Ce trebuie sa fac entru a deveni GM/SGM pe Metin2 RO?
CleverBot e un om adevarata sau cum? Ca e cam nesimtit!
Va rog mult mult mult mult de tott dati.mi un cont dragut d eimvu de fata :o3 Va rooooog frumos lasati in privat va rooooooog enorm de mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice