Buna vreau sa va spun ce jocuri pot sa imi iau pe xbox in 2012 dau funda
Cum fac la 18. Wheels of.Steel Across America FAIRLIGHT sa fie in kmh? ca la mine e in mph.
stiti de unde pot sa downloadez trade hack pentru metin2ro? sa nu fie keylogger!
Caut hack 4story nexon dau funda
as vrea ceva programe de flimare care sa nu-mi faca lag mare cand ma joc...dau funda! (app e petrnu crossfire europe)! si un program de editat video (link please!)
Am si eu un calculator vechi si m-am plictisit de jocurile tip bomberman. Sistem: Intel Pentinum 4CPU 2. 66GHz si 1. 00GB RAM. Puteti sa imi spuneti si mie niste jocuri faine pentru PC?
Cine stie niste servere de minecraft? Va rog spune.ti.
Salut am sa va spun astazi ceva despre nfs world este vorba despre un hack de boost care are unul dar functional de preferat sa fie de ala mai mare eu stiu de 16000 sau de cat vreti voi dar sa fie folositor...? (mai mult)
Eu joc epic duel si am un vecin care a gazit un hack de Credite si Varium si nu vrea sa mi- l dea si mie am cautat si eu dar nu am gsit nici unul ba mai mam pomenit si cu PC virusat. Dau funda...? (mai mult)
Am un laptop Dell inspirion N5110 cu 4 gb ram core i3 2.1gh nVIDIA gt 525m si as avea doua intrebari: 1. Laptopul este bun pentru gaming? Admica pot sa joc jocuri noi aprute la detalii medium ...? (mai mult)
Recent m-am apucat sa joc GoodGame Mafia si nu ma prea pricep foarte bine vazand ca alti la lv 8 aveau 4.000 viata si nu aveam itm bune cum fac sa am si eu asa?
Sall all! care imi spune si mie cateva svr de cs (zm) cu lasere ammo si bazuca
La Counter Strike 1.6 The Fear am bagat un server la Favorites si acum daca apas pe "Finds Servers" sau pe "New Game" imi intra direct pe serverul ala si culmea am primit si ban degeaba pe acel server ...? (mai mult)
Sall TPU, puteti sa-mi dati un cfg care nu face ca tinta sa sara adica sa nu se duca acel plus in sus.
Salut Are cineva un server de cs si cauta admini? ma ofer eu, lasati ID si vb pe mes;)
Hei TPU as vrea sa va rog sa-mi spuneti niste jocuri virtuale pentru fete :) Funda! :x
Imi da cineva un site de unde pot download-a salvarile gta san andreas full,dar care sa mearga, am mai download'at si nu au mers.Sau o versiune a gta'ului care sa mearga salvarile.
Cine imi spune un joc smecher pentru pc da nu banalele jocuri populare ca si COD sau NFS ceva mai diferit...dau funda
Care stiti un server de metin2 privat pvm classic? sa fie pana la lvl 99 cu pose si sa aiba roua in vreun shop (npc) dau funda
Care sunt codurile de gem din saptamana asta de pe OurWorld?
Am si eu o intrebare daca fac demoi la un player eu pot juca sau trebuie sa stau speec pe el?
Dati-mi idei de niste jocuri faine pentru calculatorul eu: Windows 7 Ram 3 gb Placa Video 256 :((
Care este cel mai tare Metin2 PVP privat 2012?
Buna TPU. As dori sa creez un site pe care sa pot pune inazuma eleven tradus (gratis sa fie). Vreau sa-mi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a crea acest site. (FUNDA)
Am inceput sa joc,, ElsWord" de ceva vreme si am lvl 24.Am stamina 0%.Cum pot sa fac cu stamina s-o umplu?
Are cineva sa-mi dea un cont pe nfs world sau most wanted? Mie nu-mi merge sa fac, nu stiu de ce. Funda
In ikariam o colonie mi- a fost ataca, dar nu stiu cum la mesaje vederea generala a orasului imi spune ca o flota ocupanta din orasul atacatorului s- a intors din perelinaj cica din alt oras si mi- a ...? (mai mult)
Salul TPU,stii si voi de unde pot descarca, sau un video cum pot face o pegaina de mt2 gen pagina de la mt2ro,adica sai aive download,register, etc
Salut De curand am formatat windowsul (wind 7) si am o problema cu sunetul. Pe boxe nu am nicio problema la nimic, dar cand bag castile, se aud vocile mai incet dar negativul mai tare. Si pe skype...? (mai mult)
Dati-mi si mie servere de metin2 private cu rate mari...si otele sau arme de 65 in shopuri! nu neaparat rate mari...dar sa aiba otele si arme. funda:X
Cine poate sa-mi faca un server de metin2 pe hamachi? messul meu este : recal_r
Ziceti-mi un mod care sa mearga mult mai bine sampu sa nu mi se miste sacadat CINE DA RASPUNSUL CEL MAI BUN VA PRIMI FUNDA SI LUATI ID MEU DE MESS SA MA AJUTATI VA ROG rares1raes
Buna TPU la metin 2 ro server taurus regat albastru am un warrior level32 ce sa fac sa am o gramada de yang nu am deloc itemele sunt lv18 nu am bani si o posibilitatea sa faci bani usor dar fara hack pliizz...? (mai mult)
De unde downloadez metin2 mage Funda
Dragi prieteni vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste informati, detalii despre jocul Gta San Andreeas imi merge in reluare.Cand sunt in cladiri merge foarte bine iar cand ies din ele imi merge in reluare.Va...? (mai mult)
:D Caut jocuri 2D gen Elsword. ca m-am saturat de Metinurile astea X_X.
Cine imi spune si mie cum imi fac glitch la ECu la un Subaru in NFS Underground2?
Imi poate face cineva va rog un cont pe www.runesofmagic.com. petru ca mie imi da o eroare invalid country. anuntati-ma daca ati reusit! http://www.runesofmagic.com/en/free-mmo/register.html
vreau sa stiu cand apare Farming Simulator 2013 sau daca a aparut?
Sall all. Cum pot face bani mai repede pe metin2ro si cum sa fac sa numai esueze iteme-le la fierar. FUNDA*
Cine are un cont de Minecraft?! vereau mult sa fac rost de un cont Premmium dau funda si o sa il promovez in videourile mele pe Youtube(catalinpertea)
Buna TPU :). As vrea jocul the sims 3! Am incercat sa mi- l bag l.am downloandat l.am instalat a mers totul bine am intrat pe joc mi- a aparut asa filmuletul acela de la inceput ca si un fel de trailer...? (mai mult)
Stiti cumva jocul tomb raider este si film, am incercat sa imi bag jocul dar nu merge am facut totul bine am intrat in joc dar mi.a dat o eroare. Daca stiti de unde sa i downloandez dati- mi va rog site.uri...? (mai mult)
Am instalat in telefon " my life in New york " esti o fata si trebuie sa iti faci prieteni. Nu stiu cum se seteaza limba :) ajutor? funda!
imi puteti da niste coduri pentru cs si sa-mi explicati cum se folosesc unde trebuie sa le instalez DAU FUNDA;)
Salut am o intrebare despre assassins creed brotherhood. BUUN... la unele misiuni imi schimb costumul in soldat intrebarea mea este pot sa ma schimb in costumul de soldat dupa ce termin misiunea?
Cine îmi poate da și mie link de la Paint Tool SAI în versiune Full și Free?
Cine joaca TRANSFORMICE si a DONAT?
Inainte sa mi se formateze calculatorul jucam foarte bine C9.acum, dupa ce dau start la joc, imi apare:D3D device failed to create.stiu ca e legat de grafica si rezolutie.ce ar trebui sa fac? Bineinteles,...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma sa instalez WOW de pe freakz. Cine ma poate lumina in rezolvarea situatiei? AM instalat de cel putin 10 ori pana acum, si am dezinstalat de fiecare data jocul. Va rog, lasati- mi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?