Cum se schimba o imagine Bitmap intr-una JPEG?
Dau cont pe grepolis cu 2700 de pct. pe lumea Pi.Are administratoru luat inca o saptamana + 80 monede de aur. Accept orice fel de oferte.
Care este cel mai tare metin2 privat fara hamachi online non stop?
Salut. Va intreb de un server Metin2 PvP..Sa te dea direct lvl. DAu funda care imi zicee unu bun.
Stiti era un site : Mkleon sau mckleione numai stiu sigur care putea sa iti dea GM pe server de metin2 private! Stiti voi cumva cum este siteu?
Buba TPU cine are un cod webkinz folostit darv sa-mi dati codul, numarul de ordine tipul de animalut si codul de bare va pot da coduri nefolosti varamea il are pe taicaso sef la webkinz world
Care din aceste doua coolere este mai bun pentru un gamer care raceste mai bine http://www.shopu.ro/notebook- cooling- pad- p- 202.html sau asta http://www.shopu.ro/notebook- cooling- fyd718- p- 1856.html...? (mai mult)
Cum pun AND sau OR in javascript/jquery? Asa cum la php se foloseste && pentru AND si || pentru OR. La javascript si jquery cum e?
Sall TPU, am si eu o intrebare. Imi puteti da va rog niste siteuri de metin2 care nu au item shop? Dau funda. Multumesc!
Heii TPU. Joc imvu si as vrea sa-mi fac un avatar mai diferit. M-ati putea ajuta sa gasesc niste creatori gen: Irrelevant, Quill, EpicErin, Hika, Seph. Multumesc. :*
Salut.Daca imi merge FIFA 12 DEMO imi va merge si versiunea full?
Am o problema cu crysis 2. Intru in joc vad cursorul este verde triunghiular :) si aud cum se incarca jocul dar nu vad nimic :|. Stie cineva cum sa rezolv asta? Am descarcat ultimul patch am instalat...? (mai mult)
Am luat ban pe Metin2 Ro si am uitat adresa de email de la cont si nu stiu cat timp am fost banat.Cum pot sa aflu adresa de email?
dati-mi si mie un cont de metin2 lunaris care nu va mai trebuie dar macar sa aiba iteme dau funda
Hei sal am si eu un minecraft si de fiecare data cand ajunge la un anumit numar nu se mai incarca. Imiputeti spune si mie ce sa fac?
Bunaaa! Am si eu nevoie de un photoshop bun.Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat :)!
M se face modarea unui playstation 2? Dau funda + vot
Buna daca modez PS2 cu Card de Memorie se vede mai urat si mai naspa la grafica? Adica strica grafica?
Caut un server de metin2 pe care sa fie rata de crescut cam peste 500 da maximum 1000 nu mai mult si cu banii sa nai probleme sa cresti putin mai greu da banii sai faci repede lvl maxim 99 ...? (mai mult)
Mai exista Barn Buddy pe Hi5? Imi puteti da si un link va rog? :D
Care este cel mai tare joc de management in fotbal in afara de trophy manager,top eleven,hattrick, raspuns repede+funda!
Cum pot face bani pe metin2 ro daca am lv 32 warr mental si nu am itm... fara hackuri? dau funda astept multe raspunsuri
Peste tot internetul gasesc articole de genul, desktopurile vor disparea, a inceput era iphone- urilor, tabletelor, si facebook si google vor disparea, problema mea este ca vreau sa invat programare web,...? (mai mult)
am descarcat spiderman 2 jocul de vreo 5 ori si de fiecare data la sfarsitul introducerii se inchide jocul si apare o eroare :history:uaction triggerdialog::entered
Sall...cine imi raspunde la : 1.cat costa un ps3 (playstation3) --[60 GB]-- 2.cat costa un ps2 foarte bun 3.care ar fi mai bun (la pret si la calitate) :P
Ma poate ajuta cineva? La counter strike source cand vr sa intru pe un server imi zice : Host_Error: Unexepected authentication protocol -636689670! si nu stiu ce sa fac. dau funda!
Buna Tuturor! am si eu o intrebare despre jocul StrongHold Crusader Extreme. Am o versiune de pe CD care e putin cam proasta... ma refer la faptul ca daca fac prima misiune mi se blocheaza mausul. si nu...? (mai mult)
Bunna! imi puteti da un cont de metin2ro cu iteme mai bune sau lvl mai mare? mesaj la privat sa va dau id daca aveti. Funda
Bunna! imi puteti da un cont de metin2ro cu iteme mai bune sau lvl mai mare? mesaj la privat sa va dau id daca aveti. funda
Voi vedea diferenta in performanta jocurilor daca imi schimb ramii de la 768MB la 1GB?
Sall....As vrea si eu sa dau meciuri intre clanuri [C.S]...Noi avem forumul http://vsfclan.forumgratuit.ro/
La jocul ninja saga(Facebook)(am lv 20), com fac sa-mi cumpar un animal de la PET SHOP?
Salut am o problema cu un joc numic C9 (continent of nineth) Lam descarcat, dezarhivat si moi dat inca 3 arhive si instaleru. si daca vreau sa dezarhivez arhivelealea zice ca the file is Unknow or damaged...? (mai mult)
vreau un program mai bun pentru amv-uri, video, sa aiba mai multe efecte, etc eu folosesc video movie make : http://www.youtube.com/watch?v=SYvZS3-6Lzg&feature=plcp mersi
Hey TPU... Dati-mi si mie niste idei de jocuri multyplayer. adica sa pot sa joc cu prietenii in retea;) Cum ar fi cs, lol... dau FUNDA cui imi da cele mai bune jocuri;)
Buna Tuturor! am si eu o intrebare despre jocul : Counter Strike Source (CSS), de fiecare data cand il instalez si vreau sa ma joc pe net (adica gameplay) trebuie sa astept aproape toata ziua ca sa se...? (mai mult)
Cine vrea sa intre in clanul meu de cs ne numim: Sp33dGeniUS Si as vrea sa ne inscriem in PGL dar suntem decat 3 si ne mai trebuie inca 2 sau 3! Care vreti un mesaj la ionutrobertcora
Cum folosesc sina electrica in minecraft?
Salut am vazut si eu varianta rpes 2012 si este chiar 4 gb?
ca-m ce jocuri pot juca cu o placa video de 16 Mb?
Hei TPU pot sa imi reinstalez windows- ul fara cd..adica ala unde bag cd- ul este stricat si am cd cu windowsul de care am nevoie si as vrea sa stiu daca nu ar putea fratele meu sa il puna pe stick si ...? (mai mult)
A iesit cs go? daca a iesit imi dati si mie un link? FUNDAAAA
Puteti sa ma ajutati va rog? imi dati si mie un site in care sa descarc un hack urban rivals de credite sau clintz fara sa platesc nimic? FUNDA la cel mai bun raspuns.
Am descarcat WoW Freakz 4.0.6a - Cataclysm am instalat jocul Cand ma loghez imi scrie you have been disconnected to server Am incercat de multe ori dar tot asta spune Ce trebuie sa fac pentru a...? (mai mult)
Cine imi zice cum se numeste counteru acela cu 2 anti tero cand il deschizi si daca se poate si link de download :D dau funda
Daca placa mea de baza are slot video pci_e 2.0 dar o placa de gaming cere slot pci_e 2.1 e posibil sa imi mearga? (nevoie urgenta de raspuns va rog)
Imi puteti da exemple de siteeuri de jocuri pe care le pot juca pe internet fara sa descarc nimic! Funda pentru cel mai bun raspuns!
Buna Oare la facebook se poate acolo in dreapta jos la chat sa imi arate tot preteni si online si offline daca da cum?
Mi- am descarcat wow lk(3.3.5a) bun il deschid pun contu si parola dau conect imi da o eroare si ma pune sa bag un pach dupa care se transforma in cata. Cum sa fac sa pot jouca in...? (mai mult)
Sall all. Cine imi spune si mie codul de la Naruto Ultimate Ninja 3 PC! Va rog ajutati-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.