imi puteti spune si mie de ce nu pot sa intru in ZhyperMu? L-am instalat si cand dau conectare nu imi intra am Wind 7
Spuneti- mi si mie un metin usor gen fostul empire sai fostul dinamik nu vreau hard pvm sau pvp dau funa celui mai bun raspuns ..haideti sa ploua cu raspunsuri bunee..Sa fie pvm- pvp da sa fie...? (mai mult)
Un registration code pentru ac revelation va rog.trimiteti prin mesaj.dau funda si vot
am si eu o problema, am un hard disk de 160, am reinstalat windows`ul (win 7).Nu mai merge sa sterg partitiile, a ramas blocata memoria, mai am decat 50 gb, si nu mai pot sa fac partiti ...? (mai mult)
Va rog... hack pentru bani la metin 3 doar bani funda
Cum se numeste CS- ul la care cand apesi 3 sau 2 iti da din prima cutit sau pistol fara sa apesi tu click.Arata ca si cs steam.Am vazut ca si cei din PGL il folosesc. Daca stiti cum se numeste dati-...? (mai mult)
Salutare... am si eu o problema cu CrossFire cand joc Biohazard eu nu mai am nicio viata iar ceilalti playeri au 2...
Salutare va rog cine are un cont de minecraft si nu mai joaca sau este pleaca undeva sa mi- l imprumute si mie cateva zile sa vad si eu cum este sa joci pentru ca pe minecraft demo este naspa plizz cine...? (mai mult)
Am un domniu si as dori un web designer bun si serios. Daca va pricepeti sau stiti pe cineva va rog sa ma contactati.Imi puteti lasa si un tutorial.Multumesc
As vrea si eu sa stiu niste trucuri mai deosebite! Funda cel care imi spune 3 trucuri excelente...Multumesc si astept raspunsurile voastre cu nerabdare
Cum ma pot conecta pe un server multiplayer pe Minecraft?
Cine poate sa-mi dea un site cu driverul de la camera intex swc1! dau funda!
Unde se gasesc papusi liv in medias? la kaufland? la aria? si daca stiti spuneti-mi va rog si mie cat costa. multumesc!
La metin2 paradise ce parola trebuie la hamachi ca pe site zice ca nu imi trebuie parola dar defapt imi cere
..un prieten de- al meu are un sv de minecraft dar cand vrea sa intre in el nu merge ..nu ii apare nici o eroare...am uitat sa specific ca cu cateva zile in urma ii aparea o eroare "Unable to ...? (mai mult)
Cine stie niste metinuri misto pvp? Castigatorul primeste funda... si dati link! bine? :D:D:D:D:D
De ce numi mere placa video de la windows7 in 3d imi putet spune o placa video3d buna sau de ce nu mere asta sau cat spatiu trebuie sa am pe ea multumes anticipat
Sall care stiti un pachet pentru fifa 07 cu transferuri LIGA 1 sezonul 2012- 2013 va astept raspunsurile multumesc.Sau un pachet pentru fifa 08 cu transferuri LIGA 1 sezonul 2011 sau 2012 ori care va...? (mai mult)
Imi poate sugera si mie cineva un joc MMORPG dar nu gen din alea metin2, cabala, WoW, LoL, etc. unele simple, dragute, dar si ffoarte frumoase
Am nevoie de un ghid pentru a umbla in C++ si sa editez scripturi. ( pentru cs 1.6!!! ). Funda!!!!! ( cred ) :)
Cine poate sa imi spuna niste parole pentru jocul Off-Road Drive cu care sa debloghez toate jeepurile
Salut, as vrea sa stiu daca cineva poate sa imi dea si mie un cont metin2.Ro peste Lv 30(40daca se poate). V-as ruga sa imi trimiteti contul pe ID-ul: strusca41@yahoo.com. VA multumesc mult!
Cum pot rezolva aceasta eroare de la jocul Dead Island: Cannot write in game folder. You don't have write permission. Ma poate ajuta cineva?
Joaca cineva Jutsu Online si ma poate ajuta cu cateva questuri?
Sall! Cine imi face o listta lunga cu SERVARE DE CS PRIMESTE FUNDA PT CEL MAI BUN RASPUNS
Nu stiti cum sa fac rost de Facebook Credits?, ori cine are T-pass la Stick run pe facebook?
Cine imi da un hack de goodgame mafia nu cond de ce ori de cash sau gold.Lasa link sau id de mess. Funda si vot.
Hey,TPU! Cand incerc sa descarc The sims 2 nightlife si cand sunt aproape de sfarsit imi zice: Please insert disk number 2... Ce pot sa fac...
Mai exista vreun nostale private server functionabil?
Cine imi poate da un cont PBE League of Legends? Doar pentru 9-10 zile ca o sa-mi fac cont da pe 1 Septembrie. Doua funde + vot.
Ziceti-mi multe servere private de metin2 romanesti DACA se poate dar sa fie pvp DACA se poate sa fie cu coduri de gm dar dati-mi mai multe metine pvp si eu DAU funda! repede
Care aveti server de minecraft?:D si il tineti deschis mai mult timp?! :D lasati id vostru aici sau dati-mi add emy. wtf30 FUNDA!;)
Buna cum se numeste jocul acela in care faceai munti si oceane pe un teren si puneai animale?
Cine stie sami mafca si mie un forum? Add steamcs222!
Cate intervale are F.E.A.R. 1?
Imi puteti spune un site de unde pot descarca c.s source?
Nu imi merge hitman sniper challenge dau pe el vine skidrow ce sa fac sa joc
Cine imi spune un cod pentru Beybladebattles.ro nefolosit lasati un id de mess. Id-ul meu este johny_boss_johny@yahoo.com Dau Funda!
Cine da cont gratis pe ikariam(toate lumile oricare din ele), farmerama sau metin2lunaris primeste funda si nu mi- l dati aici ci pe id musicfunn.Jos la comentarii puteti scrie ca aveti cont pe unul din...? (mai mult)
Caut switchbot pentru metin2 dar pentru xp ci nu pentru vista sau win7.
Care e povestea din F.E.A.R. 1?
Buna ma joc howrse si nu stiu obiectivul 67.Suna cam asa:Castiga 60 de puncte prin joaca unu manz.
dati-mi si mie idee de jocuri educative pentru sora mea mai mica are 8 ani...
Buna,TPU! Am inceput sa ma joc Top Eleven pe Facebook, si am nivel 2 cum pot transfera jucatori? De la o echipa la alta?
Hey,TPU,cine imi poate da si mie un link cu jocul temple run pentru Nokia c3 00 pentru download? fundita
Mi- am downladat Top Spin 1.Are 2 parti: TopSpin_CD1 si TopSpin_CD2.Montez CD1 cu Daemon Tools.ii dau sa se instaleze astept si la jumate imi zice sa bag CD2.il bag si da eroarea asta: The application...? (mai mult)
(dau funda) Cam cat de bine mi-ar merge Metro 2033 pe configuratia : Intel Pentium Dual Core E2220@ 2,4ghz 2GB Ram GT 430 1GB DirectX.11 Win 7 Professional 64 bit
Fiti atenti vr o lista cu jocuri f f misto dar sa fie 3+ sau 18+(stiu cam ciudat) si oricum sa nu fie cu masini sau shootere pls
Cine Stie Niste Theme Pentru Windows Xp Deala Faine Da Nu Dinalea Care Arata Ca Si WIndows 7 vista sau nu stiu ce Deci Xp Funda
Salut as vrea sa-mi pun windows 7, am procesor Pentium 4 3.001 GH.1GB RAM (2 placute de 512) si place video 9800GT capacitate 512 mb, va merge bine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?