TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6578
  • 6579
  • 6580
  • 6581
  • 6582
ALIN1al
în 3 Iulie 2012 | ALIN1al întreabă:

Cine joaca aion pe server privat sau pe oficial doar ala frre-to-play( ca nu platesc sa joc pe ala oficial) sa mi spuneti sa joc si eu cu voi ca ma plictisesc Fast Sunt asasin sau (si mai bine)...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xoBridgetXO
în 3 Iulie 2012 | xoBridgetXO întreabă:

Am nevoie de ajutor...am instalat pentru a 3-a oara Sims 2 si ca de fiecare data cand intru in el, observ ca este inclinat spre partea dreapta a ecranului, lucru enervant fiindca nu pot citi? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ALIN1al
în 3 Iulie 2012 | ALIN1al întreabă:

Cine joaca aion 3.0 pe server privat (in afara de infinite) sa mi spuneti sa joc si eu cu voi ca ma plictisesc Fast Fac level rapid si intru si acum

5
Răspunde Raportează
sergiu123
în 3 Iulie 2012 | sergiu123 întreabă:

Sall, spuneti-mi va rog siteuri in care pot sa fac bani (de dorit trading) dar la inregistrare sa nu fie cu bani

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2012 |

..prietena mea a primit un joistick de curand.1.ii trebuie jocuri speciale pentru el? sau le poate downloanda de pe net daca da... dati-mi un link 2. ii trebuie cumva consola? nu cred 3.ar trebui? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
laure_3087
în 3 Iulie 2012 | laure_3087 întreabă:

La counter strike : Nu-mi mai apare Favorites si nu stiu ce comanda din consola trebuie scrisa ca sa bag parola cand e parola la un server.

2
Răspunde Raportează
metamaniac
în 3 Iulie 2012 | metamaniac întreabă:

Care imi puteti sugera niste jocuri FPS/Slaughter/Action? Am terminat : Call of Duty BattleField Prototype Devil May Cry 3 si 4 Assassin's Creed Star Wars - Force Unleashed I si II Skyrim Multam...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
XxXNumBerXxX
în 3 Iulie 2012 | XxXNumBerXxX întreabă:

am doua intrebari 1. unde pot vedea ce model este telefonul meu(este un LG cu touch) 2.de unde pot lua jocuri pentru el? 3.cel mai bun raspuns primeste funda

1
Răspunde Raportează
Luci1988
în 3 Iulie 2012 | Luci1988 întreabă:

Cine imi dai si mie un cont de metin 2 RO? pls dati-mi si mie unu. Dau FUNDA + VOT!

0
Răspunde primul Raportează
CatzPopularity
în 3 Iulie 2012 | CatzPopularity întreabă:

S.O.S Dau FUNDA Am cumparat jocul The Sims 3. Stiti si voi de el...Si vreau si eu sa stiu daca exista un cod in care sims-ul tau sa nu imbatraneasca. Va rog, daca il stiti, atunci dati-mil si mie. Nu? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dizzyz
în 3 Iulie 2012 | Dizzyz întreabă:

Mi-am downloadat si instalat the elder scrolls v skirym si aia nu dadeau din gura deci nu vorbeau.Mentionez sa spun ca eu am windows 7 si nu imi merge sonorul. Cand a venit partea sa se de-a jos...? (mai mult)

0
DaRiuSiKa
în 3 Iulie 2012 | DaRiuSiKa întreabă:

am o intrebare. Miam facut un server de samp cu gm ale alea si nu stiu cum sa ma fack PD (POLITIST) adica sa intru in factiunea aia plz ajutor dau funda :X! :D mersi TPU

1
Răspunde Raportează
iInfinityDarkness
în 3 Iulie 2012 | iInfinityDarkness întreabă:

Sall, TPU! Era un joc mai vechi cu harry potter pc.Deci imi amintesc putin.El zbura cu masina cu Ron(asa incepe jocul)si aterizau.Acolo unde aterizau era un copac si radacina lui se ridica in sus si in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ieeAlee
în 3 Iulie 2012 | ieeAlee întreabă:

ma joc Metin 2 Vamos si m-am casatorit din greseala, cum pot sa divortez urgent?

2
Răspunde Raportează
biencutza2000
în 3 Iulie 2012 | biencutza2000 întreabă:

Va place farmerama si la ce nivel sunteti?/

3
Răspunde Raportează
anng2010
în 3 Iulie 2012 | anng2010 întreabă:

Cum ma pot juca Madden NFL online cu alti jucatori?

0
xyzzzzzzzzzzzzz
în 3 Iulie 2012 | xyzzzzzzzzzzzzz întreabă:

Am si eu o problema la minecraft am cautat pe net si n-am gasit.Cand vreau sa intru pe un server imi zice user not premium.Cum pot sa rezolv problema? Funda categoric raspunsului corect.

1
Răspunde Raportează
iInfinityDarkness
în 3 Iulie 2012 | iInfinityDarkness întreabă:

Hey, TPU! Imi scrieti si mie exemple de jocuri frumoase pe care le-ati ma jucat si merita jucate? Mmorpg, Fantasy, MMO, Ca si Luna online daca stiti vreunul, AA si app de ce nu imi merge star wars the...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
An0nimuSS
în 3 Iulie 2012 | An0nimuSS întreabă:

Caut un baiat serios care ma poate ajuta la crearea unui server de CS! Adresa mea : servercreated@yahoo.com, contactati-ma si putem discuta mai multe! Atentie trebuie sa ai intre 9-13 ani si sa stii sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CostyBoss123
în 3 Iulie 2012 | CostyBoss123 întreabă:

Am counter strike 1.6 si cand vreau sa intru pe server zice could not download wc3.ccs.Funda

2
Răspunde Raportează
Alex8595
în 3 Iulie 2012 | Alex8595 întreabă:

Salut am si eu o problema cu Cabal l-am dascarcat l-am instalat intra in el Totul e OK insa cand dau sa intru pe cont imi da eroarea asta http://img339.imageshack.us/img339/8524/cabailloginfaild.jpg acum...? (mai mult)

0
Bo0sSul
în 3 Iulie 2012 | Bo0sSul întreabă:

Imi spune si mie de ce nu merge toate metinurile? imi spune ca este eroare la server na la alti prieten merg

1
Răspunde Raportează
killeru
în 3 Iulie 2012 | killeru întreabă:

Spuneti-mi si mie idei pentru me gusta

3
Răspunde Raportează
cezarsorin18
în 3 Iulie 2012 | cezarsorin18 întreabă:

Spuneti-mi si mie ce sa fac sa pot juca minecraft multiplayer ca mie nu-mi merge. Vreau un id de mess daca se poate.Dau funda mare:X:X:X!

1
Răspunde Raportează
Superman1
în 3 Iulie 2012 | Superman1 întreabă:

Este greu sa modezi un ps2 pe card? Sau spuneti-mi cat m-ar costa sa mi-l modeze cineva?

2
Răspunde Raportează
totipentrutoti
în 3 Iulie 2012 | totipentrutoti întreabă:

Cumpar cont metin 2 ro dati add la mihaita_brann

0
IonutBaa99
în 3 Iulie 2012 | IonutBaa99 întreabă:

Salut TPU: cine imi da un cont pe metin2 earth lvl 80+ va rog am nevoie repede

0
Zapaaacita
în 3 Iulie 2012 | Zapaaacita întreabă:

Vreau sa fac o arma de saman pvp(sunt saman pe zmeu), ce bonusuri sa bag:) Funda;;)!

1
Răspunde Raportează
Denis1
în 3 Iulie 2012 | Denis1 întreabă:

Eu joc metin2 lunaris......cine ma poate ajuta si pe mine cu un cont sau cu niste iteme sa imi dea id lui...

1
Răspunde Raportează
safas
în 3 Iulie 2012 | safas întreabă:

De unde descarc euro truck simulator? Fund! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
marius10000
în 3 Iulie 2012 | marius10000 întreabă:

M-am jucat mai demult un joc cu carti pe net era ceva gen mmorpg si cartile erau cu personaje, daca stiti cum se numeste va rog ziceti-mi, dau funda!

2
Răspunde Raportează
în 3 Iulie 2012 | SuntRomnDeTreab? întreabă:

Cum descarc cabal online cad dau la download acolo imi apare alea si dupa aia ce fac nu stiu help me funda

1
Răspunde Raportează
Robby994
în 3 Iulie 2012 | Robby994 întreabă:

Ziceti-mi de unde sa descarc garena ca sa joc warcraft 3 online si ce patch imi trebuie ca n-am mai jucat de vreo 2 ani si nu mai stiu

0
ciprian55
în 3 Iulie 2012 | ciprian55 întreabă:

Sal TPU cand se da lupta intre regate la mt 2ro si dupa ce se da seinchide serveru?

1
Răspunde Raportează
valy2897
în 3 Iulie 2012 | valy2897 întreabă:

La jocul fifa 11 oare care este problema, intru in joc in spune ea sports dupa aia apare KAKA' si imi merge inapoi la EA sports si tot asa, puteti sa imi da-ti o idee sa fac ceva sa mearga

0
muhamed212
în 3 Iulie 2012 | muhamed212 întreabă:

Cine are cont ORIGIN cu FIFA 12?

1
Răspunde Raportează
ilie_3090
în 3 Iulie 2012 | ilie_3090 întreabă:

:D cum trebuie sa completez aici Survey Complete ca nu inteleg de pe site-ul asta... imi puteti spune si mie plz :P http://www.cheat-now.com/goalunited-generator-gu-stars-adder-money/ aici nu stiu? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MotanasuSmecherasu
în 3 Iulie 2012 | MotanasuSmecherasu întreabă:

Dati-mi se mie moduri samp 0.3e rpg cu masini pesr daca se poate..cu factiuni.toate cele. FUnda

1
Răspunde Raportează
AnDrEyI
în 3 Iulie 2012 | AnDrEyI întreabă:

Cine imi spune si mie niste jocuri pentru urmoatoarele: Pentium(R) 4 3.00 Ghz 1Gb ram 1Gb placa video (nividia geforce 210) DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Grasu_Cipri_1992
în 3 Iulie 2012 | Grasu_Cipri_1992 întreabă:

AM NEVOIE DE AJUTOR LA MINECRAFT VA ROG contactati-ma PE SKYPE LA ADRESA CIPRI_OTELU IMI APRE O ERAORE DUPA CE DESCHID MINECRAFTU Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
weaselgfx
în 3 Iulie 2012 | weaselgfx întreabă:

Avem o comunitate de Counter-Strike cu 1393 membri dar stam prost la capitolul designeri. Momentan Sunt doar 2. Daca sunteti interesati si doriti sa dati o mana de ajutor lasati un reply.

0
Arekusu_2352
în 3 Iulie 2012 | Arekusu_2352 întreabă:

Am o maare problema, cand vreau sa joc jocuri pe Facebook imi spune ca am nevoie de Adobe flash player 11! Cand dau sa-l descarc zice ca Google Chrome are deja ultima versiune! Am descarcat si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gaini
în 3 Iulie 2012 | Gaini întreabă:

Care are un hack pentru deblocarea caracterelor din NA? FUNDA.

0
Flavius28
în 3 Iulie 2012 | Flavius28 întreabă:

imi puteti spune si mie de ce nu pot sa intru in ZhyperMu? L-am instalat si cand dau conectare nu imi intra am Wind 7 va multumesc

0
covrigoi
în 3 Iulie 2012 | covrigoi întreabă:

Salut fa rog frumos sa-mi spuneti de unde sa descarc zombie plague ca la serverul de cs NewlifeZm.Csblackdevil.com! Pliz

1
Răspunde Raportează
andreisex
în 3 Iulie 2012 | andreisex întreabă:

Vreau si eu un metin unde sa fac lvl mare si bani multi foarte repede daca se poate si cu iteme tari funda + vot la cel mai tare raspuns

2
Răspunde Raportează
Adiks
în 3 Iulie 2012 | Adiks întreabă:

Poate sa-mi dea cineva un link de un pentru descarca xhack for hns care sa functioneze

0
Madamada12
în 3 Iulie 2012 | Madamada12 întreabă:

Pot sa joc Pro Beach Soccer online? Adica cu alti prieteni? pls Funda pentru cel mai bun

1
Răspunde Raportează
crystyvararu
în 3 Iulie 2012 | crystyvararu întreabă:

Sal TPU:). cine stie servere noi private 2012?, dati link de descarcare. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Robby994
în 3 Iulie 2012 | Robby994 întreabă:

am si eu o intrebare extista vreun update / patch pentru warcraft 3 cu misiuni noi sau cv de genu

1
Răspunde Raportează
  • 6578
  • 6579
  • 6580
  • 6581
  • 6582
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 5 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 20 Ianuarie

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 17 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    19 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.085
  • Întrebări: 3.955.382
  • Răspunsuri: 17.671.376
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Femei care au scris istorie

Femei care au scris istorie

Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.474 Conversaţii