Cine joaca aion pe server privat sau pe oficial doar ala frre-to-play( ca nu platesc sa joc pe ala oficial) sa mi spuneti sa joc si eu cu voi ca ma plictisesc Fast Sunt asasin sau (si mai bine)...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor...am instalat pentru a 3-a oara Sims 2 si ca de fiecare data cand intru in el, observ ca este inclinat spre partea dreapta a ecranului, lucru enervant fiindca nu pot citi? (mai mult)
Cine joaca aion 3.0 pe server privat (in afara de infinite) sa mi spuneti sa joc si eu cu voi ca ma plictisesc Fast Fac level rapid si intru si acum
Sall, spuneti-mi va rog siteuri in care pot sa fac bani (de dorit trading) dar la inregistrare sa nu fie cu bani
..prietena mea a primit un joistick de curand.1.ii trebuie jocuri speciale pentru el? sau le poate downloanda de pe net daca da... dati-mi un link 2. ii trebuie cumva consola? nu cred 3.ar trebui? (mai mult)
La counter strike : Nu-mi mai apare Favorites si nu stiu ce comanda din consola trebuie scrisa ca sa bag parola cand e parola la un server.
Care imi puteti sugera niste jocuri FPS/Slaughter/Action? Am terminat : Call of Duty BattleField Prototype Devil May Cry 3 si 4 Assassin's Creed Star Wars - Force Unleashed I si II Skyrim Multam...? (mai mult)
am doua intrebari 1. unde pot vedea ce model este telefonul meu(este un LG cu touch) 2.de unde pot lua jocuri pentru el? 3.cel mai bun raspuns primeste funda
Cine imi dai si mie un cont de metin 2 RO? pls dati-mi si mie unu. Dau FUNDA + VOT!
S.O.S Dau FUNDA Am cumparat jocul The Sims 3. Stiti si voi de el...Si vreau si eu sa stiu daca exista un cod in care sims-ul tau sa nu imbatraneasca. Va rog, daca il stiti, atunci dati-mil si mie. Nu? (mai mult)
Mi-am downloadat si instalat the elder scrolls v skirym si aia nu dadeau din gura deci nu vorbeau.Mentionez sa spun ca eu am windows 7 si nu imi merge sonorul. Cand a venit partea sa se de-a jos...? (mai mult)
am o intrebare. Miam facut un server de samp cu gm ale alea si nu stiu cum sa ma fack PD (POLITIST) adica sa intru in factiunea aia plz ajutor dau funda :X! :D mersi TPU
Sall, TPU! Era un joc mai vechi cu harry potter pc.Deci imi amintesc putin.El zbura cu masina cu Ron(asa incepe jocul)si aterizau.Acolo unde aterizau era un copac si radacina lui se ridica in sus si in...? (mai mult)
ma joc Metin 2 Vamos si m-am casatorit din greseala, cum pot sa divortez urgent?
Va place farmerama si la ce nivel sunteti?/
Cum ma pot juca Madden NFL online cu alti jucatori?
Am si eu o problema la minecraft am cautat pe net si n-am gasit.Cand vreau sa intru pe un server imi zice user not premium.Cum pot sa rezolv problema? Funda categoric raspunsului corect.
Hey, TPU! Imi scrieti si mie exemple de jocuri frumoase pe care le-ati ma jucat si merita jucate? Mmorpg, Fantasy, MMO, Ca si Luna online daca stiti vreunul, AA si app de ce nu imi merge star wars the...? (mai mult)
Caut un baiat serios care ma poate ajuta la crearea unui server de CS! Adresa mea : servercreated@yahoo.com, contactati-ma si putem discuta mai multe! Atentie trebuie sa ai intre 9-13 ani si sa stii sa...? (mai mult)
Am counter strike 1.6 si cand vreau sa intru pe server zice could not download wc3.ccs.Funda
Salut am si eu o problema cu Cabal l-am dascarcat l-am instalat intra in el Totul e OK insa cand dau sa intru pe cont imi da eroarea asta http://img339.imageshack.us/img339/8524/cabailloginfaild.jpg acum...? (mai mult)
Imi spune si mie de ce nu merge toate metinurile? imi spune ca este eroare la server na la alti prieten merg
Spuneti-mi si mie idei pentru me gusta
Spuneti-mi si mie ce sa fac sa pot juca minecraft multiplayer ca mie nu-mi merge. Vreau un id de mess daca se poate.Dau funda mare:X:X:X!
Este greu sa modezi un ps2 pe card? Sau spuneti-mi cat m-ar costa sa mi-l modeze cineva?
Cumpar cont metin 2 ro dati add la mihaita_brann
Salut TPU: cine imi da un cont pe metin2 earth lvl 80+ va rog am nevoie repede
Vreau sa fac o arma de saman pvp(sunt saman pe zmeu), ce bonusuri sa bag:) Funda;;)!
Eu joc metin2 lunaris......cine ma poate ajuta si pe mine cu un cont sau cu niste iteme sa imi dea id lui...
De unde descarc euro truck simulator? Fund! Multumesc!
M-am jucat mai demult un joc cu carti pe net era ceva gen mmorpg si cartile erau cu personaje, daca stiti cum se numeste va rog ziceti-mi, dau funda!
Cum descarc cabal online cad dau la download acolo imi apare alea si dupa aia ce fac nu stiu help me funda
Ziceti-mi de unde sa descarc garena ca sa joc warcraft 3 online si ce patch imi trebuie ca n-am mai jucat de vreo 2 ani si nu mai stiu
Sal TPU cand se da lupta intre regate la mt 2ro si dupa ce se da seinchide serveru?
La jocul fifa 11 oare care este problema, intru in joc in spune ea sports dupa aia apare KAKA' si imi merge inapoi la EA sports si tot asa, puteti sa imi da-ti o idee sa fac ceva sa mearga
Cine are cont ORIGIN cu FIFA 12?
:D cum trebuie sa completez aici Survey Complete ca nu inteleg de pe site-ul asta... imi puteti spune si mie plz :P http://www.cheat-now.com/goalunited-generator-gu-stars-adder-money/ aici nu stiu? (mai mult)
Dati-mi se mie moduri samp 0.3e rpg cu masini pesr daca se poate..cu factiuni.toate cele. FUnda
Cine imi spune si mie niste jocuri pentru urmoatoarele: Pentium(R) 4 3.00 Ghz 1Gb ram 1Gb placa video (nividia geforce 210) DAU FUNDA!
AM NEVOIE DE AJUTOR LA MINECRAFT VA ROG contactati-ma PE SKYPE LA ADRESA CIPRI_OTELU IMI APRE O ERAORE DUPA CE DESCHID MINECRAFTU Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft...? (mai mult)
Avem o comunitate de Counter-Strike cu 1393 membri dar stam prost la capitolul designeri. Momentan Sunt doar 2. Daca sunteti interesati si doriti sa dati o mana de ajutor lasati un reply.
Am o maare problema, cand vreau sa joc jocuri pe Facebook imi spune ca am nevoie de Adobe flash player 11! Cand dau sa-l descarc zice ca Google Chrome are deja ultima versiune! Am descarcat si...? (mai mult)
Care are un hack pentru deblocarea caracterelor din NA? FUNDA.
imi puteti spune si mie de ce nu pot sa intru in ZhyperMu? L-am instalat si cand dau conectare nu imi intra am Wind 7 va multumesc
Salut fa rog frumos sa-mi spuneti de unde sa descarc zombie plague ca la serverul de cs NewlifeZm.Csblackdevil.com! Pliz
Vreau si eu un metin unde sa fac lvl mare si bani multi foarte repede daca se poate si cu iteme tari funda + vot la cel mai tare raspuns
Poate sa-mi dea cineva un link de un pentru descarca xhack for hns care sa functioneze
Pot sa joc Pro Beach Soccer online? Adica cu alti prieteni? pls Funda pentru cel mai bun
Sal TPU:). cine stie servere noi private 2012?, dati link de descarcare. FUNDA!
am si eu o intrebare extista vreun update / patch pentru warcraft 3 cu misiuni noi sau cv de genu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?