Imi poate spune si mie cineva cum pot sa`mi recuperez pagina Feeling dupa facebook? A fost furata de o fata si nu stiu cum sa mi-o iau inapoi! Dau funda
Salut imi spuneti si mie un METIN FRUMUSEL de genu metin2 guabina, x...
Dau cont pe Metin2 Ro de LV 34 war, Server:Virgo...pe cont mai sunt si alte caractere de lvl mai mici.Cine il doreste sa lase raspuns cu adresa de mess.
Unde pot gasi fifa 11 pentru pc fara controale d xboox sau altele ci pentru pc
Hi TPU! Am instalat Max Payne 3(cu netul inchis) si am pus tot ce trebuie apoi cand intru dau mod offline si imi apare jocul si nu se mai termina de incarcat. Ce pot sa fac? P.S. Am win 7
Salut la toti as vrea si eu un cs calumea care sa nu dea erori sau ceva de genu
Stie careva programe usoare de facut site-uri?
De ce nu imi merge nici un fel de metin. Intru in metin, se deschide o fereastra negra pe car nu scrie si nu apare nimic si dispare. Din ce cauza poate fi, astept raspunsuri. MS
Sall all! Mi-am acut cont pe Metin 2 si acum imi creez un caracter. Care regat sa-l aleg: Cel din vest, cel din est, sau cel din sud?
Cand intru in sims imi apare ca am o poie neautorizata ce pot face sa mearga? ..stiam ca e ceva legat de crak'uri dar cum? ..va rog dau fuunda:X.si scuzati categoria:">
Sall, am un virus care cred ca e inofensiv dar nu sunt sigur, deci am 2 gandaci care unu se misca si unul nu dar se misca ori unde ma duc, dar nu intra in fisiere sau pierd ceva si as vrea sa scap de el,...? (mai mult)
Hey.vreau si eu un nume de facebook frumos.ma cheama alexandra.Va multumesc1
Hi TPU si minecrafteri am o problema cu minecraftul stiu ca pc-ul meu e bulit dar nici chiar asa intru dau clic pe icon de la minecraft si nimic :|:|:| dau funda + Vot + raman dator PLSSS HELP
Aveti probleme cu calculatorul? cred ca da pana acum am avut si eu probleme cu pc-ul PANA ACUM pentru ca acum nu mai am nici o problema am stat o zi intreaga si am cautat link-uri cu ceva care ajuta pc-ul...? (mai mult)
Http://zoogle.ro/? q=Zerg+Rush Intră în linkul de mai sus. Distruge tot. Spune-ne ce scor ai obţinut. Ai trecut de tot?
Salut imi spuneti si mie un METIN FRUMUSEL de genu metin2 guabina, x sau vechiul united nu cel nou care a ajuns o porcarie
Cine ma poate ajuta sa fac un server de metin2 (asa vrea sa il hostez) cine ma poate ajuta add:georgianlazar in adresa de yahoo messinger respect tuturor celor care dau raspunsuri si care ma ajuta
Salut care ma poate ajuta si pe mine cu un cont pe metin2 earth sau cu niste iteme? add id de mess:io_nebunu2002
Hei! Vreau si eu site-uri de modificat poze online!
ajutati-ma va rog! Cine stie dc imi da la RevoMondialMT2 nume sau parola incorecta? Am facut 16 conturi si nu merge! Eu zic ca ori e sv of dar nu cred sau trebuie sa primesc un link pe messenger!...? (mai mult)
Niste intrebari pentru serverul meu privat de Metin2 ( facut prin hamachi).Cum sa schimb pretul itemelor din shop? Cum sa pun un npc pentru g si p pe langa negustoarea de diverse? Cum sa mai...? (mai mult)
deci am NFS-MW sunt la Razor trebuie sa-l bat am facut toate cursele, milestones, bounty si am primit mesajul de la rog ca trebuie sa am bani [folosesc un hack] si acum am 999.999.999 dar nu apare...? (mai mult)
Ce jocuri merg pe pc-ul MYRIA XACTIONV6 cu procesor Intel pentium dual core e5700 3 Ghz 4 GB HDD de 500GB placa video nVIDIA GeForce GT520 dedicat 1 GB si sistem de operare linux
Cine imi poate spune si mie cum pot sa fac un post din ala mai lung pentru 9GAG? Photoshop nu am, iar in Paint am mai incercat dar nu am destul spatiu, iar daca folosesc poze mici se va vedea...? (mai mult)
Raspunsuri urgent. The sims 2 deluxe include si sims 2 original si expansionul The sims 2 nightlife? Ca nu prea stiu. URGENT, dau funda! Multumesc mult
Counter Strike 1.6? Acum il poti achizitiona la pret foarte avantajos 40 Ron 32 Sloturi 1000 Fps Real. Servere SAMP 20 Ron 50 Sloturi Pentru mai multe Detalii YM Scorpiouwc3 sau rlg. emp7y!
Cum scriu un cod pe need for speed pro street pentru play station portable?
Are cineva un cont metin 2 ro virgo, nu conteaza lv dar peste 10 sa fie, sa fie sura sau war... var rog mult dau un cont draco war lv 32 gol si crud
Salut care ma poate ajut si pe mine cu un cont pe earth sau cu niste iteme? add id de mess:io_nebunu2002
Salut.De unde downloadez si eu un trainer pentru assassin's creed revelations? Va rog sa imi dati un link de unde sa il downloadez.
care ma ajuta sa imi fac un server de mt2 sa aiba programele sa facem serverul.Ii dau own ...Serverul va avea rate de 1000 si restul vedem
Dati-mi un link in care sa descarc men of war assault squad! nu demo va rog!
Buna Tpu.Cum pot vinde niste jucatori pe jocul de pe facebook top eleven si unde pot sa dau si cu ce pret.Dau funda+ Vot.
Imi amintesc ca era un joc(online) in care aveai un vapor... si puteai sa ii cumperi vele, harpoane cu care omorai animale, proiectile cu care omorai alte vapoare si aveai tot felul de misiuni. ERA ONLINE!? (mai mult)
Sall TPU, am si eu o mica problema cand incerc sa instalez un antivirus nu merge.Deschid instalarea iar dupa cateva sec se inchide automat.Ce fac
Am pofta sa joc niste fps(first person shooter) pentru pc. niste exemple ceva...imi plac cele gen call of duty cu razboaie... am jucat: Battle Los Angeles, COD 1, 2, 4....mw3/Battlefield 2,? (mai mult)
Sal TPU am o intrebare cum pot sa decodez ps2 fara sa platesc pe cineva dau Fudoi
Cine imi da si mie un config pentru counter strike source sau wall!
Mi-am luat gta 4 si din cand in cand se misca camera fara sa fac nimic si cand sunt in masina merge singura.ce trebuie sa fac sa nu mai faca asa?
Va rog ajutati-ma mi-ar merge driver san francisco am Intel celeron de 2. 4ghz ram 1gb placa video 512 aveam una de 384mb dar mi-am luat alta
Cum pot sa ii omor pe aia la CS cu cutitul, ca nu reusesc sa omor nici unul, chiar daca ii lovesc si cu click stanga si dreapta nu mor :-? stie cineva? funda daca functioneaza raspunsul!
Yu-Gi-Oh WC 2012 release date pentru 3ds nu stie cineva?
Sall TPU:D! am o problema cu itemshopul la metin2ro nu stiu ce are imi apare o eroare gen:incercare esuata...redeschide pagina ceva gen asta... puteti sa-mi spuneti o solutie plss chiar nu am nici o idee? (mai mult)
Care imi da si mie un link de download la Fifa 2008?
Sal'tare fratilor! Indata ce termin cu examenele vreau sa ma apuc sa fac pe youtube o emisiune dedicata doar minecraft-ului si am nevoie sa-mi spuneti niste programe cu care sa filmez si cu care sa-mi...? (mai mult)
Buna!,Stiti vreun joc pe net sau sa il download-ez in gen sims sau zoo mumba. Multumesc:x
Scuzati..nu sunt genul dar as vrea si eu sa vad cum ar fi un server de metin2 cu putin jucatori("prietenii mei") si sa fie al meu:):P Deci am gasit cateva servere gata facute, dar nu inteleg.Imi ia 3...? (mai mult)
Sal TPU cine stie niste jocuri gen travian, the west, triburile dar mai amuzante si cu ceva puteri, vrazitori sau ceva nu mai am ce sa ma joc.
Ar putea cineva sa-mi zica niste pareri despre PSP? si care este mai bun PSP 3000 sau PSP GO? VA ROG MULT VREAU raspuns repede. DAU FUNDA!
acum 4zile am bagat XTCS Counter Strike Final Relase.acum cand vreau sa bag un server nu merge face ca si cum l-ar fi bagat dar nu la bagat ce fa fac? FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.