Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 30 Iulie 2025 sunt:
Nu va fi scos niciodata partidul AUR in afara legii?
Îl vor condamna și închide pe Călin Georgescu?
Ce pot face dacă mi- am scos cazierul online, de pe site ul oficial, dar cel de acolo a zis către toți cei care am mers către înscriere "Cazierul scos online, este considerat de către polițiștii...? (mai mult)
Bună ziua! Pot să demisionez dacă m- am angajat pe 1.07? Scurt context: Chiar dacă de la început am știut că salariul este mai mic, am ales acest loc de muncă datorită pasiunilor mele....? (mai mult)
Salut! De ce mai trebuie sa ma duc si la serviciul de înmatriculări pentru a casa si scoate din circulație o mașină daca am scos o deja de la primărie? Cu ce ma ajută pe mine acest fapt?...? (mai mult)
Bună! Pot radia o mașină la serviciul de înmatriculări in alt județ decât cel in care a fost înscris mașina? La primărie am văzut ca se poate si online, însă la înmatriculări trebuie programare...? (mai mult)
Oare este adevărat ce se spune despre scolile din străinătate cum ca de pilda în Marea Britanie sau Germania dacă spui lucruri precum, , albii sunt superiori negrilor " sau, , o rasa e superioara...? (mai mult)
Ce i-ați spune unui om care spune ar vota la un referendum cu ambele mâini ieșirea României din NATO și UE și ar convinge mai multi oameni sa facă la fel?
Bună! A început admiterea la una din facultățile la care aș vrea să aplic și prin opțiunile de pe admiterea online se află "sunt exmatriculat sau retras". Țin să menționez că eu anul trecut...? (mai mult)
Cum aflu totul despre o persoana, cazier sau dosare penale?
Ordonanta "trenulet" expira la finalul anului?
Daca fac dreapta si am cedeaza si imi vine masina din stanga care vireaza stanga, il las pe el apoi ma bag? Sau ma pot baga odata cu el, eu dreapta, el stanga, intreb pentru un prieten nu pentru mine,...? (mai mult)
Buna ziua! Situatia este in felul urmator : Mama mea ar dori sa treaca o proprietate si anume casa+ teren doar pe numele meu dar a ratacit actele, nu mai stie unde sunt. Intrebarea mea este : Daca mergem...? (mai mult)
Cum ar fi sa avem și noi un partid cu adevărat liberal, democratic și progresist în România similar cu Partidul Democraților din SUA?
Salut, sunt un minor de 16 ani si sunt plecat din tara, vara mereu ma intorc in tara dar intrebarea mea este daca am primit cadou bani si am peste 100 de euro si vreau sa ii schimb in bani romanesti ...? (mai mult)
Trotinetiștii cu trotinete electrice, scuteriștii cu scutere electrice și neelectrice și toți bicicliștii la, cei "electrificați" și cei clasici, AU VOIE SĂ CIRCULE PE TROTUAR? Eu știam că...? (mai mult)
Buna seara! In data de 10.6 am primit citatie sa ma prezint in calitate de suspect. In data de 11.06 am trimis un email pentru comisie rogatorie. In 30.06 a rost respinsa pe motivul: Punerea in miscare...? (mai mult)
Era chiar asa rău să lase turul 2? Oamenii ar fi ieșit masiv la vot sa o voteze pe Elena Lasconi in țara indiferent de votul din diaspora și tot am fi avut o coaliție formata din PSD- PNL- USR- UDMR!...? (mai mult)
Astăzi am fost la spital să îmi fac fișa medicala pentru permisul auto. Din cele 6 controale, am făcut 5 la spital iar unul și anume oftalmologicul la o clinică privată. Problema este următoarea;...? (mai mult)
Mai are cineva probleme printre vecini sau prin orașul ori satul lui pentru faptul ca l- a susținut și votat pe Nicușor Dan? La mine în județul Teleorman lucrurile sunt foarte urâte și majoritatea...? (mai mult)
Salut. Am o situație pe care nu stiu cum sa o gestionez si poate sunt printre voi persoane care au trecut prin situații asemanatoare si ma pot îndruma. Este vorba de o moștenire. Apartament trecut...? (mai mult)
Matusa mea a decedat si am mers cu copia de deces sa anunt la Digi, mi- au spus ca trebuie sa aduc originalul si routerul, plus sa platesc cei 200 si ceva de lei, datoria rămasă de ea. Eu cred ca ...? (mai mult)
Buna ziua. In prezent lucrez la o firma de paza căreia i s- a terminat contractul cu o companie mare, care nu a mai dorit să meargă cu aceasta firma de la data de 1 iulie. Noua ni s- a trimis un...? (mai mult)
Salut! Se tot spune mereu ca antenele de telefonie, telefoanele mobile si calculatoarele nu prezinta nici un risc pentru sanatate. Atunci, de ce in orice birou (privat sau de Stat) se dau sporuri...? (mai mult)
Pentru școala de șoferi, cazierul judiciar este valabil dacă este scos online? De pe site-ul: hub.mai.gov.ro sau trebuie scos efectiv de la poliție din locul de unde se scot cazierele judiciare?
Ce spune legea? Să considerăm următorul caz: Un om, înaintat în vârstă (să zicem 95 de ani) și grav bolnav se află pe un pat de spital la terapie intensivă (nu vorbesc de I. Iliescu, mă ...? (mai mult)
Am niște bani blocați (aprox. 150.000.000 lei vechi adică 15.000 RON) în Banca Transilvania, de niște case de avocatură și de niște executori judiciari. Mi- am plătit până la ultimul leu toate...? (mai mult)
Pot refuza montarea contorului electric inteligent pînă în anul 2028? Seară bună tuturor.
Ce veți face dacă la următoarele alegeri la noi va ieși un suveranist?
Salut TPU, acum câteva săptămâni într- un magazin am luat o eticheta afișată la raft cu prețul produselor și nu am pățit nimic. Ce se întâmplă, poți face pușcărie daca iei o eticheta...? (mai mult)
Cine conduce Casa de Pensii?
Se poate face buletin provizoriu daca am sub 18 ani?
Daca folosesti cardul cuiva si cumperi ceva online de pe internet cu cardul si persoana respectiva nu stie cine ii foloseste cardul poti fi prins?
Bună ziua, astăzi mergeam cu trotineta electrica pe banda de biciclete, am ajuns la semafor, era verde si o masina de politie s- a oprit lăsându- mă să trec.Eu având un moment de idioțenie nu...? (mai mult)
Buna, maine ma duc sa inchei un contract de munca la KFC si mi- am pierdut buletinul.Am fost la interview unde am semnat niste foi si m- a acceptat doar cu copia de la buletin.La fel si la analize, tot...? (mai mult)
Ce parere aveți despre noua coaliție PSD-PNL-USR-UDMR?
Salut! Am inceput școala de șoferi pentru CE (camion) și în același timp mi- am căutat de muncă în tot orașul meu și am fost sunata și acceptată în două locuri de munca KFC și Lidl. Prietenul...? (mai mult)
Ce s- ar întâmpla dacă, de mâine, tot mai mulți oameni ar decide să protesteze pașnic pentru a schimba sistemul și conducătorii? Dar nu prin violență, nu prin manifestații în stradă, ...? (mai mult)
De ce economia României a ajuns așa de prost.Adică în ultimii 10 ani ne- am dublat PIB- ul, suntem și membri UE, și am ajuns aici.O să mă afecteze cu bursa, ca viitor student.Cred că nu se pot...? (mai mult)
Cum s- a ajuns ca frustrarea patronilor să fie atât de mare, încât în loc să ajungă la un acord cu românul și să- i dea un 4500 de lei, preferă să angajeze un nepalez (tot un fel de indian),...? (mai mult)
Ataca Sua Iran cu nucleare si se duce catre nucleare tot? Sau n-o sa fie?
Credeți că patronii, firmele și multinaționalele au început să devină frustrați? (Tot apar știri pe net despre cum „nu mai vrea nimeni să muncească"). Adevărul e că aceasta este marea ...? (mai mult)
Credeți că ar fi bine să nu fim nevoiți niciodată să ajungem la mila altora? Mă refer la situații în care depindem de un patron, de stat sau de oricine altcineva. Pentru că, din ce observ eu,...? (mai mult)
Considerați că trebuie să vă purtați mai urât cu patronii ca să nu vă ia de proști? Adică fiecare trebuie să- și cunoască limitele, iar patronul să înțeleagă că epoca faraonilor și ...? (mai mult)
Salut TPU, mă aflu în Anglia având ștampilă pe pașaport și lucrez în marea britanie pe contract lucrez cu acel drept de muncă (short cod) care în reînnoiesc din 6 în 6 luni și vreau să merg...? (mai mult)
Am poprire de 816 lei pe contul bancar de la o amenda veche de circulatie. Eu tresa merg sa platesc amenda respectiva la taxe si impozite locale sau bag 816 lei pe cardul bancar unde e poprirea si ii iau...? (mai mult)
Https://youtu.be/ITd_OMSc8_k?feature=shared. Acești oameni chiar nu știu ce înseamna a pierde? Uitati- va de la minutul 5:00 cum rup pozele și le calcă în picioare! Îmi e mila de copiii și nepoții...? (mai mult)
Nu vi se pare că, pe măsură ce apar tot mai mulți miliardari, cresc și inegalitățile, iar săracii devin tot mai mulți, mai ales că acești bogați nu și- au adus averile de pe altă...? (mai mult)
De ce considerăm automat că populismul, extremismul sau curentele radicale sunt ceva negativ? Nu pot fi acestea percepute ca soluții bune de către o persoană aflată într- o situație dificilă,...? (mai mult)
Considerați că este normal ca o mână de oameni să dețină 80- 85% din resursele Pământului? Adică, dacă o persoană ar putea avea, să zicem, nu știu câte trilioane de dolari, în teorie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anazzz întreabă:
CorteXx întreabă:
Florentin96 întreabă:
Julyly2089 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!