Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 2 Decembrie 2025 sunt:
Salut! Cand merg sa imi preschimb cartea de identitate ( buletinul ) din cel clasic in cel electronic trebuie sa il predau pe cel clasic la primirea celui nou sau o sa raman o perioada fara buletin...? (mai mult)
Daca tu ai card si ceri un avans de 50-100 lei la unu si tu ii trimiti iban-ul sa iti trimita banii aia si ala zice ca se duce la politie ca vrea banii inapoi, te poate prinda politia?
Bună seara! Am o situație: eu și băiatul acesta ne- am cunoscut anul trecut, am format o relație ceva timp, dar din cauza părinților mei ne- am despărțit, adică și ei au contribuit la asta...? (mai mult)
Dacă am picat azi sala, în a 16 zi trebuie sa ma programez.Se include și sâmbătă și duminică la cele 16 zile sau doar lucratoare
De ce absolut toți liderii partidelor conservatoare critica avortul și vaccinarea obligatorie zicand ca sunt imorale, dar niciodată Rusia sau Coreea de Nord?
Ma macina un gând de ceva timp! Dacă Vladimir Putin îi va cere lui Donald Trump în Alaska când se vor întâlni vor decide sa se împartă Europa în doua sfere de influența adică unele state sa...? (mai mult)
Simone Weil contrapune "motivele grecilor" conta "motivelor romanilor". Afirma: Claritate contra Putere; Experienta contra Organizatie, etc. Un extras spune asa: Cât despre aplicațiile tehnice,...? (mai mult)
Buna ziua, este adevarat ca vapeurile ce contin CBD( cu o concentratie sub 0.2% THC) sunt legale pentru detinere si consum in Romania?(Conform certificatului de analiza prezinta nivel de aproape 100 ori...? (mai mult)
De ce un Asasin vrea sa isi ascunda faptele si dupa aceea i- l da cauza pe Dumnezeu? Credeti ca inainte sa integram propaganda Englezilor trebuie se le intelegem psihologia? Englezii cred mai mult in...? (mai mult)
As dori sa sustin un concurs de admitere la o universitate de stat. Imi doresc doar un loc bugetat din motive financiare evident. Problema e ca acum 20 de ani am mai urmat o facultate pe care nu am absolvit-...? (mai mult)
Bună, Știe cineva in ce dată va intra pensia pe card? Sau dacă a primit-o cineva? de regulă în data de 11 o primeam însă banca nu mi-a transmis mesaj. Mulțumesc!
Am o întrebare referitoare la actele necesare pentru ieșirea din țară cu mașina. Vreau să merg în țări non UE (Serbia și Macedonia) și sunt curios dacă am nevoie de împuternicire. Nu sunt ...? (mai mult)
Există concediile de studii în legislație? Și le poate lua cineva? Cum se procedează cu aceste concedii de studii, dacă există vreun temei legal și pentru ele?
Este legal daca eu la 14 ani pun unghii si gene?
Exista vreo secta în lume care se vrea creștină dar care uraste alte religii! Vreau sa zic, o secta creștină radicala care sa aibă declarații sau susțineri naziste și care de exemplu nu suporta...? (mai mult)
Ce se intampla, dacă primăria schimba numărul la casa?
Salutare dacă este cineva în cunoștință de cauză și mă poate ajuta cu sfaturi păreri.Am 16 ani și am condus o mașină fără permis și am făcut un accident ușor am intrat într- o mașină...? (mai mult)
Scapă Mogoșu sau îl bagă băieții la zdup?
Bună, De ce se întâlnește Trump cu Putin? Cu un criminal de război precum Putin nu ar trebui să se negocieze nimic.
De ce ar trebui sau nu ar trebui sa fie scoase AUR, SOS România, POT și AC în afara legii?
Salut, părinții mei vor să facă contract de vânzare cumpărare și să îmi dea mie apartamentul, eu mai am un frate care nu ține deloc legătura cu noi, oare el va putea contesta contractul? ...? (mai mult)
Buna! Tatăl meu a murit în urmă cu 7- 8 ani aproximativ.El a locuit în apartamentul părinților lui (ambii decedați) sora lui nu. Eu am vreun drept la acel apartament? Cum aș proceda? Menționez...? (mai mult)
Pana la urma care este adevarul despre Ion Iliescu? Este urat de foarte multi romani, eu fiind nascut foarte tarziu nu l- am prins ca presedinte, ce anume a facut rau? Ma uitam la comentariile de pe ...? (mai mult)
Am început școala de șoferi, la înscriere nu mi s- a dat nici chitanța, nici dovada de plata, nici contract. Nimic. Pe parcurs, s- au comportat ok, dar și nu prea. Am început partea practica,...? (mai mult)
Am câteva cunoștințe care nu știu când le vor intra banii pe voucherele de alimente. cum pot afla mai multe?
Dacă susținătorii lui Georgescu și Simion spun ca s-au furat alegerile din mai, ce dovezi concrete au ei ca să conforme asta?
Salutare, in ultimul timp in Romania s- au tot intamplat crime si atacuri stradale! Consider ca nu mai este asa sigura tara asta, inteleg ca va fi din ce in ce mai greu cu nivelul de trai si societatea...? (mai mult)
Salutări! Taica miu a plecat de la locul de munca, el nu și- a luat nicio zi, are 21 de zile, i- a zis angajatorul(firma de curățenie), că are mai puține, are zile până în luna iulie, ...? (mai mult)
Bună ziua! Am o intrebare, poate ma ajuta cineva cu un răspuns… Daca te căsătorești în SUA, și viitoarea soție e cetățean american, iar eu am viza turistică…..pana primesc green cardul...? (mai mult)
Bună ziua, Am hipertensiune de 30 de ani mai beneficiez de tratament compensat de la medicul de familie? Sunt casnică nu am niciun venit.
Salut, pe 22 iunie 2024 am fost oprit in trafic si testat pentru alcool si drugtest si am iesit pozitiv la amfetamina doar ca nici acum nu am primit rezultatele, aveti idee ce trebuie sa fac?
Vadim Tudor,un adevărat patriot nu ca alții, de ce nu a avut parte de funeralii de stat așa cum se cuvenea?
Sunteți de acord ca majoritatea persoanelor care susțin extrema dreapta sunt foarte credincioși?
Ipotetic vorbind, dacă Ceaușescu nu cădea în 89, am fi avut un viitor mai bun ca astăzi luând în considerare faptul ca nu mai eram datori nimănui?
Salut TPU, vin cu o întrebare la voi dar vreau sa fiți sinceri. Cine a fost cel mai bun președinte al României? Și de ce?
Daca ND a castigat, atunci de ce unii inca ii mai fac propaganda pe aici? Oare realizeaza pana si ei ca alegerile astea nu au fost chiar "fair play"?
Taxele locale ar putea crește cu 70%. Noi detalii despre al doilea pachet de măsuri, după ședința lui Bolojan cu primarii. Ati votat pentru asta dragi romani? https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/taxele-...? (mai mult)
Ce parere aveti de moartea lui Ion Iliescu?
Salutare! Pentru a transcrie o masina cumparata de la un proprietar roman, inainte de a merge la DRPCIV sa o inmatriculez pe numele meu trebuie sa merg la primarie sa o declar sau dup DRPCIV? Ce act reiese...? (mai mult)
Bună ziua! În cazul cumpărării unei case. Dacă pe precontract menționez o sumă (exemplu 70.000€) și pe contractul final o schimb ( exemplu 40.000€), mă afectează în vreun caz?...? (mai mult)
Salutare TPU, am avut un abonament la Vodafone acum 4 luni și de 4 luni nu l-am mai achitat. Acum mi-a venit o înștiințare sa achit 54 de lei, daca nu achit suma ce se va întâmpla?
După părerea voastră Georgescu, Simion, Sosoaca și Gavrila merita câțiva ani de închisoare? Dacă da de ce?
Buna ziua! Am și eu o situație puțin mai diferita. Până acum 2 săptămâni am locuit cu gazda la o cunoștință, de acolo am plecat cu cearta. Ea tot a insistat să mă sune și să mi lase mesaje...? (mai mult)
Voi ati vazut ca Nicusor Dan nu merge la sinistrati, dar Calin Georgescu si George Simion au mers? --------- Ce poate insemna asta?---------
Bună, de ce mi se cere la noul loc de munca sa ma pontez prin amprenta și prin fotografierea fetei? Mi se pare dubios, doar cu infractorii se face asa.Ce părere aveți?
As avea nevoie de o opinie juridica intr- o situatie care ma preocupa: Sunt angajat cu norma intreaga (8h/zi, luni–vineri) la o companie privata, pe un post remote (support clienti). Activitatea...? (mai mult)
Am luat un meniu de la Mcdonalds care nu era a meu intentionat si ei au zis ca cheama Politia, ce pot sa risc eu?
Salut! Sunt într- o situație de criză cu nepoata mea, are nevoie de tratament special în Statele Unite pentru cancerul de sânge, tratamentul este foarte scump, iar banii noștri sunt puțini. Am...? (mai mult)
Https://youtu.be/AzaTV_zKzO8?si=Lj37PW4eT_5XfEQC A mai auzit cineva de cazul acesta? Atât de departe a ajuns mafia în secolul acesta? Credeam că le- am văzut pe toate în materie de mintea umană...? (mai mult)
Eu sunt cetățean roman, sunt căsătorită cu un cetățean german.Eu nu lucrez, am fata cu mine, are 20 ani, face cursurile de germana pentru integrare. Are un handicap accentuat permanent dat din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Filmograf întreabă:
StefanDrg întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!