Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
O sa mai fie vreodata razboaie, revolutii, comunism, lagăre cu prizonieri?
Bună seara! Am parcat neregulamentar în parcarea supermarketului. Era noapte, ploua cu găleata, ma grăbeam crunt și nu am văzut ca eram partial pe trecerea de pietoni. A venit la mine un agent ...? (mai mult)
Salutare, un vecin care lucrează la un cabinet de avocatura sau ceva sa genul, m- am trimis să îl ajut sa trimit un document al unui cetățean la consulatul Italiei din București. Mi- a spus ...? (mai mult)
Cum v-ați gândit pentru mâine să sărbătoriți ziua eliberării de sub jugul fascist?
Oare dacă ar exista educație financiara in scoli ar înțelege mai multa lume actualele masuri de austeritate?
AUR nu poate câștiga in 2028! Dar ar putea oare sa ia peste 30% din voturi?
Bună ziua, știe cineva dacă pentru indemnizația de creștere a copilul se ia în calcul și perioada în care prietena mea a stat în șomaj? A stat 6 luni în 2024, iar din Martie 2025 s- a angajat...? (mai mult)
Bună, Pentru cei care sunteți pro- americani ca mine, nu sunteți deranjați de faptul că în fruntea țării este un dictator( Nr. Donald Trump) și că există criminalitate ridicată în această...? (mai mult)
Salut, TPU! Pe 30 aprilie am facut 18 ani. La începutul lunii aprilie am facut foaie pentru elevii care au 18 ani si inca sunt la scoala, ca sa imi pot primi in continuare alocatia si am dus- o la ...? (mai mult)
Buna seara! Pot solicita la ONRC act constitutiv al firmei de la înființare adică 2017? (Duplicat) De atunci și până acum actul constitutiv s- a actualizat de doua ori. Mie însă îmi trebuie cel...? (mai mult)
Buna tutror. Acum 3 luni am amanetat niste bijuterii de aur si mi- am asumat ulterior ca nu le voi mai rascumpara. Azi mi- a expirat contractul, iar angajata de la amanet m- a sunat si a insistat ca trebuie...? (mai mult)
Bună ziua. Ne poate face evacuarea din locuinta dacă avem copil mic de 2 luni? Propietatea este a unei bunici, avem domiciliul în buletin la aceasta adresa și un act de donație cu întrarea în posesie...? (mai mult)
Salutare! Am urmatoarea situatie: Un prieten foarte bun a decedat in data de 16 august intr- un spital din Brasov, eu sunt din Braila, omul nu mai are pe nimeni, au decedat toti cei dragi, 2 sotii,...? (mai mult)
Dar de ce trebuie noi saraci să plătim mereu datoriile făcute de parlamentul României?
De ce nu vrea Donald Trump sa ajute Ucraina și de ce a spus acum câțiva ani ca Ucraina nu e o țară adevărata, un american nu ar trebui sa susțină Occidentul și nu propaganda rușilor?
Spre exemplu la revoluția din decembrie 1989 un glonte duce la arma cu care sa tras care aparține unei unități militare în care este omul care a tras. De ce nu s- a procedat așa în cazul victimelor...? (mai mult)
Era o știre că o fostă jurnalistă de televiziune și- a aruncat fata de 7 ani de la etajul 5, după s- a aruncat și ea, iar ambele au rămas țintuite la pat. Fosta jurnalistă mai riscă să...? (mai mult)
Sunt șanse să fie pace curând în Ucraina?
Buna, in urma decesului tatalui meu eu mama si fratele meu vom lua pensie de urmas, tata avea pensia minima de 1281, aceasta se împarte la fiecare dintre membri sau vom lua fiecare separat 1281 de...? (mai mult)
Bună ziua, caut sfaturi despre această situație. Nu vreau să fiu judecată sau ceva dar am comis o infracțiune acum 2 zile. Vreau să cer un sfat. Am furat dintr- un hippermarket și am fost văzută...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Donald Trump? Ca persoana nu prea imi place de el, ii cam arogant, nu il votam niciodata ca presedinte
Chiar vrea Trump sa dea din teritoriile Ucrainei Rusiei? Va lăsa Europa acest lucru nedemocratic sa se întâmple?
Cine este George Soros? Si asta a facut rau? Sau cumva este tot un fel de Ion Iliescu?
Vreau să întreb ceva legat de cazul Rominei, tânăra târâtă după mașină acum 10 zile. In primul rând trebuie să știm că ea nu a fost răpită(luată cu forța din restaurant, trasă de păr)...? (mai mult)
Ce reprezinta numerele de "PROBE" la mașinile din parcuri auto? Sunt doar pentru probe sau poți circula cu ele pana vin numerele negre?
Salut! Cand merg sa imi preschimb cartea de identitate ( buletinul ) din cel clasic in cel electronic trebuie sa il predau pe cel clasic la primirea celui nou sau o sa raman o perioada fara buletin...? (mai mult)
Daca tu ai card si ceri un avans de 50-100 lei la unu si tu ii trimiti iban-ul sa iti trimita banii aia si ala zice ca se duce la politie ca vrea banii inapoi, te poate prinda politia?
Bună seara! Am o situație: eu și băiatul acesta ne- am cunoscut anul trecut, am format o relație ceva timp, dar din cauza părinților mei ne- am despărțit, adică și ei au contribuit la asta...? (mai mult)
Dacă am picat azi sala, în a 16 zi trebuie sa ma programez.Se include și sâmbătă și duminică la cele 16 zile sau doar lucratoare
De ce absolut toți liderii partidelor conservatoare critica avortul și vaccinarea obligatorie zicand ca sunt imorale, dar niciodată Rusia sau Coreea de Nord?
Ma macina un gând de ceva timp! Dacă Vladimir Putin îi va cere lui Donald Trump în Alaska când se vor întâlni vor decide sa se împartă Europa în doua sfere de influența adică unele state sa...? (mai mult)
Simone Weil contrapune "motivele grecilor" conta "motivelor romanilor". Afirma: Claritate contra Putere; Experienta contra Organizatie, etc. Un extras spune asa: Cât despre aplicațiile tehnice,...? (mai mult)
Buna ziua, este adevarat ca vapeurile ce contin CBD( cu o concentratie sub 0.2% THC) sunt legale pentru detinere si consum in Romania?(Conform certificatului de analiza prezinta nivel de aproape 100 ori...? (mai mult)
De ce un Asasin vrea sa isi ascunda faptele si dupa aceea i- l da cauza pe Dumnezeu? Credeti ca inainte sa integram propaganda Englezilor trebuie se le intelegem psihologia? Englezii cred mai mult in...? (mai mult)
As dori sa sustin un concurs de admitere la o universitate de stat. Imi doresc doar un loc bugetat din motive financiare evident. Problema e ca acum 20 de ani am mai urmat o facultate pe care nu am absolvit-...? (mai mult)
Bună, Știe cineva in ce dată va intra pensia pe card? Sau dacă a primit-o cineva? de regulă în data de 11 o primeam însă banca nu mi-a transmis mesaj. Mulțumesc!
Am o întrebare referitoare la actele necesare pentru ieșirea din țară cu mașina. Vreau să merg în țări non UE (Serbia și Macedonia) și sunt curios dacă am nevoie de împuternicire. Nu sunt ...? (mai mult)
Există concediile de studii în legislație? Și le poate lua cineva? Cum se procedează cu aceste concedii de studii, dacă există vreun temei legal și pentru ele?
Este legal daca eu la 14 ani pun unghii si gene?
Exista vreo secta în lume care se vrea creștină dar care uraste alte religii! Vreau sa zic, o secta creștină radicala care sa aibă declarații sau susțineri naziste și care de exemplu nu suporta...? (mai mult)
Ce se intampla, dacă primăria schimba numărul la casa?
Salutare dacă este cineva în cunoștință de cauză și mă poate ajuta cu sfaturi păreri.Am 16 ani și am condus o mașină fără permis și am făcut un accident ușor am intrat într- o mașină...? (mai mult)
Scapă Mogoșu sau îl bagă băieții la zdup?
Bună, De ce se întâlnește Trump cu Putin? Cu un criminal de război precum Putin nu ar trebui să se negocieze nimic.
De ce ar trebui sau nu ar trebui sa fie scoase AUR, SOS România, POT și AC în afara legii?
Salut, părinții mei vor să facă contract de vânzare cumpărare și să îmi dea mie apartamentul, eu mai am un frate care nu ține deloc legătura cu noi, oare el va putea contesta contractul? ...? (mai mult)
Buna! Tatăl meu a murit în urmă cu 7- 8 ani aproximativ.El a locuit în apartamentul părinților lui (ambii decedați) sora lui nu. Eu am vreun drept la acel apartament? Cum aș proceda? Menționez...? (mai mult)
Pana la urma care este adevarul despre Ion Iliescu? Este urat de foarte multi romani, eu fiind nascut foarte tarziu nu l- am prins ca presedinte, ce anume a facut rau? Ma uitam la comentariile de pe ...? (mai mult)
Am început școala de șoferi, la înscriere nu mi s- a dat nici chitanța, nici dovada de plata, nici contract. Nimic. Pe parcurs, s- au comportat ok, dar și nu prea. Am început partea practica,...? (mai mult)
Am câteva cunoștințe care nu știu când le vor intra banii pe voucherele de alimente. cum pot afla mai multe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
TipaAia369 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!