Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 30 August 2025 sunt:
Buna dimineata. lucrez ca electrician in constructii. Salariu brut este de 5400 de lei. dupa cat timp se mareste acest brut? ADICA este pus in cuie acest brut? poate sa fie si peste 10 ani acelasi...? (mai mult)
Am nevoie de un avocat care sa ma ajute cu o speță privind un accident rutier din categoria "accidente ușoare". Vinovatul nu își recunoaște sub nicio forma vina, și va trebui să mă inarmez cu...? (mai mult)
Cum se face ca aproape toți votantii AUR sunt din mediul rural sau vârstnici?
O intrebare dificila pentru a ne mentine mintea agera. Sa avem discutii civilizate: CNA a sancționat Realitatea Plus obligând- o ca pe 27 august 2025, între orele 19:00 și 19:10, să întrerupă...? (mai mult)
Ce ziceti, este democratia patricienilor ceva inerent mai progresist(vorbesc strict din punct de vedere social) decat monarhia despotica?
Ce spuneti, se bazeaza capitalismul pe libertate sau nu?
De ce l-au votat americanii pe Donald Trump de doua ori?
Dacă Iran- ul a fost atacat de SUA cu bombe și rachete doar pentru că dezvolta tehnologie nucleară, de ce Coreea de Nord nu este atacată deloc deși au dezvoltat și continuă să se laude că dezvoltă...? (mai mult)
Cat de cenzurat este internetul in China și Rusia ( pentru cei care au fost acolo sau cunosc persoane care au mers )?
Sa avem o discutie civilizata. Voua o pensie de 3000 vi se pare una mare? Intreb pentru ca asta dupa cum bine stiti este pragus stabilit de actualul guvern pentru a taxa cu 10% contributia la sanatate....? (mai mult)
Bunica mea are demență, are dosar de handicap și este internată într- un centru de îngrijire. Aș vrea să obțin tutela ei pentru a o putea reprezenta legal. Știe cineva ce acte sunt necesare ...? (mai mult)
Vreodata ati incercat sa furati bani dintr- o casa, lucruri dintr- o curte, sau din buzunare? Tot vad multe persoane care tin telefonul, portofelul doar in buzunarul din spate, care este la fund, ...? (mai mult)
Buna seara! Cand o fata iese cu un baiat de comun acord in oras el se duce sa o ia si ea in timpul deplasarii in masina isi trage de rochita sa- i vada sutienul sa il pune sa o atinga pe sanul drept sa...? (mai mult)
Sunteți de acord cu desființarea Poliției Locale? Eu personal da.
Sunt înscrisă la Postliceală, beneficiez de asigurare? Am vârsta de 39ani. Sunt in anul 2
Cum îi putem face pe romani sa accepte LGBT? Cum au reușit Olanda și Belgia in anii 2000 sa își facă cetățenii sa accepte LGBT?
Toate intrebarile de la sala sunt si cele de pe scoala rutiera? Cele 1208?
Cum reactionati sau cum credeti ca ar trebui reactionat daca un individ vecin de bloc mai in varsta si mai puternic fizic decat tine care e extrem de ingamfat, nu zambeste si nu da niciodata Buna ziua,...? (mai mult)
Ce este de facut cand un contabil nu mai raspunde pe mail, pe watsapp lasa seen. Iar eu l- am platit timp de 10 luni si am avut doar o factura. Credeti ca face intentionat sa traga de timp, ca ...? (mai mult)
Cunoasteti români care detesta Uniunea Europeană?
O sa mai fie vreodata razboaie, revolutii, comunism, lagăre cu prizonieri?
Bună seara! Am parcat neregulamentar în parcarea supermarketului. Era noapte, ploua cu găleata, ma grăbeam crunt și nu am văzut ca eram partial pe trecerea de pietoni. A venit la mine un agent ...? (mai mult)
Salutare, un vecin care lucrează la un cabinet de avocatura sau ceva sa genul, m- am trimis să îl ajut sa trimit un document al unui cetățean la consulatul Italiei din București. Mi- a spus ...? (mai mult)
Cum v-ați gândit pentru mâine să sărbătoriți ziua eliberării de sub jugul fascist?
Oare dacă ar exista educație financiara in scoli ar înțelege mai multa lume actualele masuri de austeritate?
AUR nu poate câștiga in 2028! Dar ar putea oare sa ia peste 30% din voturi?
Bună ziua, știe cineva dacă pentru indemnizația de creștere a copilul se ia în calcul și perioada în care prietena mea a stat în șomaj? A stat 6 luni în 2024, iar din Martie 2025 s- a angajat...? (mai mult)
Bună, Pentru cei care sunteți pro- americani ca mine, nu sunteți deranjați de faptul că în fruntea țării este un dictator( Nr. Donald Trump) și că există criminalitate ridicată în această...? (mai mult)
Salut, TPU! Pe 30 aprilie am facut 18 ani. La începutul lunii aprilie am facut foaie pentru elevii care au 18 ani si inca sunt la scoala, ca sa imi pot primi in continuare alocatia si am dus- o la ...? (mai mult)
Buna seara! Pot solicita la ONRC act constitutiv al firmei de la înființare adică 2017? (Duplicat) De atunci și până acum actul constitutiv s- a actualizat de doua ori. Mie însă îmi trebuie cel...? (mai mult)
Buna tutror. Acum 3 luni am amanetat niste bijuterii de aur si mi- am asumat ulterior ca nu le voi mai rascumpara. Azi mi- a expirat contractul, iar angajata de la amanet m- a sunat si a insistat ca trebuie...? (mai mult)
Bună ziua. Ne poate face evacuarea din locuinta dacă avem copil mic de 2 luni? Propietatea este a unei bunici, avem domiciliul în buletin la aceasta adresa și un act de donație cu întrarea în posesie...? (mai mult)
Salutare! Am urmatoarea situatie: Un prieten foarte bun a decedat in data de 16 august intr- un spital din Brasov, eu sunt din Braila, omul nu mai are pe nimeni, au decedat toti cei dragi, 2 sotii,...? (mai mult)
Dar de ce trebuie noi saraci să plătim mereu datoriile făcute de parlamentul României?
De ce nu vrea Donald Trump sa ajute Ucraina și de ce a spus acum câțiva ani ca Ucraina nu e o țară adevărata, un american nu ar trebui sa susțină Occidentul și nu propaganda rușilor?
Spre exemplu la revoluția din decembrie 1989 un glonte duce la arma cu care sa tras care aparține unei unități militare în care este omul care a tras. De ce nu s- a procedat așa în cazul victimelor...? (mai mult)
Era o știre că o fostă jurnalistă de televiziune și- a aruncat fata de 7 ani de la etajul 5, după s- a aruncat și ea, iar ambele au rămas țintuite la pat. Fosta jurnalistă mai riscă să...? (mai mult)
Sunt șanse să fie pace curând în Ucraina?
Buna, in urma decesului tatalui meu eu mama si fratele meu vom lua pensie de urmas, tata avea pensia minima de 1281, aceasta se împarte la fiecare dintre membri sau vom lua fiecare separat 1281 de...? (mai mult)
Bună ziua, caut sfaturi despre această situație. Nu vreau să fiu judecată sau ceva dar am comis o infracțiune acum 2 zile. Vreau să cer un sfat. Am furat dintr- un hippermarket și am fost văzută...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Donald Trump? Ca persoana nu prea imi place de el, ii cam arogant, nu il votam niciodata ca presedinte
Chiar vrea Trump sa dea din teritoriile Ucrainei Rusiei? Va lăsa Europa acest lucru nedemocratic sa se întâmple?
Cine este George Soros? Si asta a facut rau? Sau cumva este tot un fel de Ion Iliescu?
Vreau să întreb ceva legat de cazul Rominei, tânăra târâtă după mașină acum 10 zile. In primul rând trebuie să știm că ea nu a fost răpită(luată cu forța din restaurant, trasă de păr)...? (mai mult)
Ce reprezinta numerele de "PROBE" la mașinile din parcuri auto? Sunt doar pentru probe sau poți circula cu ele pana vin numerele negre?
Salut! Cand merg sa imi preschimb cartea de identitate ( buletinul ) din cel clasic in cel electronic trebuie sa il predau pe cel clasic la primirea celui nou sau o sa raman o perioada fara buletin...? (mai mult)
Daca tu ai card si ceri un avans de 50-100 lei la unu si tu ii trimiti iban-ul sa iti trimita banii aia si ala zice ca se duce la politie ca vrea banii inapoi, te poate prinda politia?
Bună seara! Am o situație: eu și băiatul acesta ne- am cunoscut anul trecut, am format o relație ceva timp, dar din cauza părinților mei ne- am despărțit, adică și ei au contribuit la asta...? (mai mult)
Dacă am picat azi sala, în a 16 zi trebuie sa ma programez.Se include și sâmbătă și duminică la cele 16 zile sau doar lucratoare
De ce absolut toți liderii partidelor conservatoare critica avortul și vaccinarea obligatorie zicand ca sunt imorale, dar niciodată Rusia sau Coreea de Nord?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FatimaS întreabă:
geluboss53 întreabă:
GinevreElia6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?