TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Yurae
în 25 Septembrie 2024 | Yurae întreabă:

Am o întrebare pentru cititorii de literatura mai veche. Este această scriitoare pe nume Margaret Mitchell. A scris o serie pe nume "pe aripile vântului" și nu pot găsi nicăieri ultima carte a seriei,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 23 Septembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Care este cea mai buna aplicație de citit carti pe telefon?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2024 |

Merita cumparate și citite cărțile Născuți sa fim in miscare de Juliet Starrett și Kelly Starrett și cartea Viața mea in roșu si alb de Arsene Wenger dar și cartea despre Pep Guardiola numita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cioi
în 18 Septembrie 2024 | Cioi întreabă:

Buna, TPU! Imi place sa scriu articole, critica de film si de carte si alte esee. Stiu ca exista un site unde le puteai posta (fara cost). Stie cineva ceva?

3
Răspunde Raportează
M0ncha
în 18 Septembrie 2024 | M0ncha întreabă:

Stie cineva daca cartea "Invata-ma! 500 de lucruri pe care trebuie sa le stii" de Derek Fagerstrom mai este valabila undeva? O tot caut de ceva anii dar nu o gasesc

3
Răspunde Raportează
MareanN
în 16 Septembrie 2024 | MareanN întreabă:

Salutare TPU! Ma puteti ajuta cu o poezie de o strofa a cate 4 versuri despre iubire, care sa contina cuvintele "iubire" si "stralucitoare"?

7
Răspunde Raportează
ionescuadriana2015
în 16 Septembrie 2024 | ionescuadriana2015 întreabă:

Salutare, ma poate ajuta cineva cu un pdf la cartea It essentials Pc hardware and software companion guide fifth edition

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 13 Septembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Ce știți despre cartea Sunrise of the Reaping de Suzanne Collins? Când va fi lansata?

3
Răspunde Raportează
DamianStefan
în 12 Septembrie 2024 | DamianStefan întreabă:

Salut! Daca am terminat clasa a 9a la profesionala ma pot transfera la liceu clasa a 10a? ( am dat si examenul dn clasa a 8a)

1
Răspunde Raportează
Jumatedeiepureschiop
în 11 Septembrie 2024 | Jumatedeiepureschiop întreabă:

Este normal sa primească un copil de clasa a 7 lecturi de bacalaureat? pentru ca o verișoara a primit o scrisoare pierduta și o moara cu noroc la lectura

6
Răspunde Raportează
LinaLina35
în 10 Septembrie 2024 | LinaLina35 întreabă:

A citit cineva cartea "Vanessa mea cea intunecata"? Daca da, ce parere aveti?

1
Răspunde Raportează
iloveyoumaria3
în 5 Septembrie 2024 | iloveyoumaria3 întreabă:

Bună ziua! Am o nepoata care vrea să stea la cămin, este clasa a 8 a din piatra Neamț și vrea să stea la cămin la Colegiul Național de Informatică din piatra Neamț, știți cumva dacă o primește...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DobricaLaura
în 4 Septembrie 2024 | DobricaLaura întreabă:

Ce facultati sunt in Bucuresti la fara frecventa sau la distanta?

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 31 August 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Vreau si eu niste carti horror pe care le considerati underrated si care v-au lasat cu o impresie foarte buna.In afara de Junji ito(e manga dar anyway),Stephen King,H.P Lovecraft, John Saul

4
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 31 August 2024 | RobocopBuisness întreabă:

Cine a aflat de editura bookzone? Ce carti v-ati cumparat de pe bookzone?

3
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 31 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Am mai făcut o dată chestia asta pe Reddit, dar vreau să încerc și pe TPU. Scrieți- mi ultimele cinci cărți pe care le- ați citit, împreună cu câteva cuvinte despre ele și o notă de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PalAlexandra45
în 31 August 2024 | PalAlexandra45 întreabă:

Buna Am multe carti pe care as dori sa le imbrac in carton eventual hirtie de foarte buna calitate Tematica vintage imi place foarte mult Ce imi puteti recomanda va rog?! Multumesc anticipat ???? NOTA:...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 27 August 2024 | LisaJulie întreabă:

Cum se termina de fapt cartile Fire and Blood? Vreau sa le cumpăr sa le citesc dar dacă ar putea sa îmi dea cineva niște spoilere scurte!

1
Răspunde Raportează
Alessiaaaa00027
în 26 August 2024 | Alessiaaaa00027 întreabă:

știți ce materii o să am pe profilul fabricare lemnului? Din cate am auzit o să am în general aceleași materii pe care le am avut și în clasa a8a.

1
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 23 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

A citit cineva Charles Baudelaire, "Les Fleurs du Mal"? Ce impresie v-au făcut? Eu mai citesc poezii de el din când în când și îmi plac la nebunie.

1
Răspunde Raportează
VLAD6363
în 23 August 2024 | VLAD6363 întreabă:

E possibil sa mai elimin din operele pentru bac la romana? Adica stiu ca mereu te pune sa alegi între doi autorul, spre ex Rebreanu sau Calinesu.Are ceva daca invat doar Rebreanu?

5
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 21 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

A citit cineva de-aici "Zahei Orbul" de Vasile Voiculescu? Cum vi s-a părut?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2024 |

Pentru pasionații de astrologie ca si mine acum găsiți la chioșcurile cu ziare cartea Astrologie pentru toți, autor astrolog Minerva. Lucrarea reprezintă o incursiune captivantă în lumea astrologiei,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Desh
în 20 August 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ar trebui să citesc nuvela Distruge-mă? Nuvela influențează seria Atingerea lui Juliette?

2
Răspunde Raportează
mihaii1212
în 20 August 2024 | mihaii1212 întreabă:

Buna, am luat la bacalaureat notele 5-6-6. A-as putea sa dau la o materie la care am 6 si sa o maresc?, sa nu mai dau la cea care am luat 5.

3
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 20 August 2024 | Andrei1903 întreabă:

Salut! Numele Levițchi are origini rusești? Dau funda!

14
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 19 August 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Îmi povestiți va rog seria Regatul Spinilor și al trandafirilor pe scurt? Ma întâlnesc cu o fata în doua zile, ei îi place seria asta și eu abia acum am auzit de ea! Nu știu nimic despre seria...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nskei
în 19 August 2024 | Nskei întreabă:

Bună! De ceva timp am început să citesc diverse cărți (în special cărți de dezvoltare personală sau diverse cărți de tip fantasy/mister/aventură, cărți mai mult de adolescenți). Singurele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TreiDeCs
în 18 August 2024 | TreiDeCs întreabă:

Bună! Cum pot afla dacă se va mai tipari cartea,, Regatul spinilor si al trandafirilor"?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2024 |

Cautam despre industria alimentara și am dat peste o carte interesanta Deci daca vă interesează despre capcanele, neregulile, greșelile, defectele si pericolele industriei alimentare citiți cartea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
___bAAS
în 16 August 2024 | ___bAAS întreabă:

Daca mi cere caracterizarea unui personaj si eu scriu tema si viziunea despre lume, si am 400 de cuvinte, sunt sanse sa primesc cele 12 puncte?

5
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 12 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

La ce se referea Schiller cu acea "oglindă de foc" din "Odă bucuriei": Aus der Wahrheit Feuerspiegel/lächelt sie den Forscher an."?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

TPU, aveți idee unde pot găsi și eu cartea asta în limba română sau măcar în spaniolă tradusă? https://www.libristo.ro/ro/carte/life- after- darkness_16394227?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_Na1BhAlEiwAM-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

Hei, TPU, unde pot găsi și eu o carte cu Vrăjitoarele din Salem? Însă aș dori una cu informații mai mult ci nu una de beletristică, deși merge și de beletristică, dar mă gândesc că acolo...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RotaruAngelo
în 9 August 2024 | RotaruAngelo întreabă:

Cum este intr- o bibliotecă nu am fost niciodata si vreau sa merg sa citesc dar ma intreb, pot sa iau o carte depe raft si sa o citesc pana se inchide biblioteca? Sau pot sa citesc pe gratis acolo, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DaniP?un
în 8 August 2024 | DaniP?un întreabă:

Buna ziua, am o intrebare despre gramatica, nu imi dau seama exact cum este corect din punct de vedere gramatical si incerc sa primesc raspuns aici. Care este varianta corecta a propozitiei: Acesta se...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mODIN
în 8 August 2024 | mODIN întreabă:

Ce valoare va aduce arta de orice fel in viata?

2
Răspunde Raportează
mODIN
în 2 August 2024 | mODIN întreabă:

Am citit "Colectionarul" de John Fowles saptamana asta. Oficial o sa- l declar ca fiind romanul meu preferat, e de o profunzime pe care nu am mai vazut- o nicaieri. Pentru ceilalti care l- ati citit, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Redskarlet21
în 2 August 2024 | Redskarlet21 întreabă:

Poate cineva sa ma ajute sa găsesc o carte nu știu autorul dar îmi aduc aminte ceva din eu e vorba de un profesor de educație sexuala care se îndrăgostește de un elev un baiat pe nume kei sau ceva...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MeisterSchnitzel
în 1 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Oare a fost tradus Beowulf în română?

1
Răspunde Raportează
Desh
în 31 Iulie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Pe ce site pot găsi toate super edițiile din Pisicile Războinice în engleză?

0
alexaa3532345646
în 30 Iulie 2024 | alexaa3532345646 întreabă:

Bună, ce cărți/manunale îmi recomandați să-mi cumpăr în anul I la facultatea de asistență socială din Suceava?

0
nnia
în 26 Iulie 2024 | nnia întreabă:

E proasta intrebarea, dar pot pune virgula dupa etc? adica "etc,"?

9
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 26 Iulie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Cine a citit cartea Fetele Dispărute de Claire Douglas, și ce părere aveți despre ea?

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 24 Iulie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Ce vedeți atât de frumos la Harry Potter? E o carte plictisitoare cu o lume plictisitoare, eu nici nu pot sa ma uit la ea, cum puteți sa citiți asa ceva când Stapanul Inelelor, Cantec de gheata...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ABBAfanOG
în 22 Iulie 2024 | ABBAfanOG întreabă:

Bună! Ați citit vreun volum din seria Winston de Frauke Scheunemann? Cum vi se par cărțile din serie? Mie mi-au plăcut enorm!

0
ABBAfanOG
în 22 Iulie 2024 | ABBAfanOG întreabă:

Hej! Am si eu o intrebare. De unde pot face rost de urmatoarele doua carti in format pdf? Winston: La vanatoare de fantome Winston: blestemul pisicii faraonului Ambele carti scrise de Frauke Scheunemann. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iulie 2024 |

Ce părere aveți de cartea Trezește Geniul din tine de Ozan Varol? Cine a citit- o? Păreri? Ce efect a avut asupra voastră? V- a motivat? V- a ambiționat? V- a schimbat viața? Merita sa o incerc?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Toceal?
în 16 Iulie 2024 | Toceal? întreabă:

Bună Ziua tuturor, am venit aici să pun o intrebare: De ce toată lumea se plânge că "doamne, n- am luat bacul"? Până la urmă, ne uităm în oglindă și tot oameni suntem, nu ne transformăm...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 16 Iulie 2024 | RobocopBuisness întreabă:

Voi cum decideti ce carte sa cititi? Dupa titlu? Dupa ce scrie pe spate? Dupa recomandari de la alte persoane? Dupa ce zic celebritatile?

9
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • brokxy
    trimisă acum 17 ore

brokxy întreabă:

Dacă am diagnosticul Tulburare de personalitate Borderline dar aceasta este mai moderată adică nu grav pot să mă înscriu pentru admitere la poliție sau armată?(am văzut pe baremul medical și ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă acum 13 ore

Sawarekh întreabă:

Buna ziua, este adevarat ca daca mi-am luat amenda de 100 sau 200 lei si o platesc in 15 zile, platesc doar jumate din ea?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 21 ore

LisaJulie întreabă:

De cât timp faceți mai mult cumpărături online și cum va descurcați cu produsele aduse care nu arata ca în descriere?
    7 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 11 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Mai oameni mici și mari, care folosiți Brainly, îmi poate cineva spune cum sa le trimit un scuipat prin posta? După 2 ani in care mi- am petrecut sute de ore ajutând elevi la teme și explicandu-...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.069
  • Întrebări: 3.950.897
  • Răspunsuri: 17.638.563
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 651.872 Adolescenţi
  • 55.501 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.661 Auto & Moto
  • 144.199 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.954 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.805 Conversaţii