Buna
Eu nu le am cu poeziile, dar pot sa spun ca ai imaginatie si destule resurse pentru a scrie poezie
Continua si fa ce-ti place.
Daca asta iti place, atunci fa-o.
Eu zic sa nu te opresti, imi place cum suna, totusi ar trebui sa incerci ceva mai vesel. Esti tanar, te-ar prinde mai bine ceva vesel. Am vazut ca tratezi tema iubirii, fa-o vesela!
Mi-a plăcut! Ultimul vers m-a făcut să înţeleg poezia mai bine. Şi da, s-a mai zis: ai potenţial. Mare, chiar, legi cuvintele foarte frumos şi ştii să transmiţi. Îmi plaaace. Sper să continui să scrii, doar aşa poţi face performanţă şi de fapt ar fi păcat să te dai bătut, pentru că eşti bun. Nichita Stănescu zicea că poeţii nu sunt unul mai bun ca altul, poetul e poet. Să şi citeşti, poezie sau proză, e la fel de important. Multă baftă, sper să mai aud de tine!
Poezia are potential, dar trebuie sa lucrezi mult la forma. Ai talent. Apropo, ce zici de poeziile de pe blogul meu? http://oameniintreoameni.blogspot.ro/ astept pareri.
Buna! Da, chiar ai talent, te felicit! Prieteni tai chiar nu te mint! Cred ca ai niste prieteni adevarati.
Monicamonic84 întreabă: