| Valeriu_Antohi_1996 a întrebat:

As vrea sa cer si eu o parere, multi mi-au spus ca am talent la literatura, postez in acest comentariu o poezie si v-as ruga sa raspundeti la intrebatea "Am talent?" deoarece cred ca prietenii mi-au spus ca am, din pura politete! Poezia este :
Simt deja gustul de arama,
Setea moartea si amorteala.
Ma uit neputincios la mirajul,
Ce-l puteam atinge odinioara.
Mirajul dorului, monstrul ce bantuie in fiecare noapte.
Il puteam atinge. mirosi. iubi...
Trei sute de suliti, trei sute de vietii,
Le-ai infrant caci esti prea mare...
Iar eu ca ultim soldat,
Ingenuncheat imi astept soarta.
Sa vie umbra sagetilor sa imi judece zilele.
Iar in ultim prag simt parfumul pierdut al lui Eminescu.
Ce-si inalta luceafarul pe cer.
Dar el nu cobaora de nici un chip si fel.
Ci sta si vegheaza.
Rog! Macar o raza a milei sa-mi lumineze soarta!
Pixul scrie ganduri carmine pe hartie.
Tragica soarta are cel ce iubeste si scrie poezie!

Ea se numeste:"Carmina" si e semata de mine AFG (Antohi George Florin)

8 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Nu e grozav dar nici chiar rău.
Stai prost cu ortografia.

| Lizzu a răspuns:

Buna happy

Eu nu le am cu poeziile, dar pot sa spun ca ai imaginatie si destule resurse pentru a scrie poezie happy

Continua si fa ce-ti place.
Daca asta iti place, atunci fa-o.

| Minks a răspuns:

Eu zic sa nu te opresti, imi place cum suna, totusi ar trebui sa incerci ceva mai vesel. Esti tanar, te-ar prinde mai bine ceva vesel. Am vazut ca tratezi tema iubirii, fa-o vesela! big grin

| ZvT a răspuns:

Nu te opri din scris.

| Kesariona a răspuns:

Mi-a plăcut! Ultimul vers m-a făcut să înţeleg poezia mai bine. Şi da, s-a mai zis: ai potenţial. Mare, chiar, legi cuvintele foarte frumos şi ştii să transmiţi. Îmi plaaace. Sper să continui să scrii, doar aşa poţi face performanţă şi de fapt ar fi păcat să te dai bătut, pentru că eşti bun. Nichita Stănescu zicea că poeţii nu sunt unul mai bun ca altul, poetul e poet. Să şi citeşti, poezie sau proză, e la fel de important. Multă baftă, sper să mai aud de tine!

| gazza01 a răspuns:

Poezia e frumoasa, dar cam sadica... Poti sa faci una mai vesela? big grin

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Poezia are potential, dar trebuie sa lucrezi mult la forma. Ai talent. Apropo, ce zici de poeziile de pe blogul meu? http://oameniintreoameni.blogspot.ro/ astept pareri.

| Vasilescu_Cami_1999 a răspuns:

Buna! Da, chiar ai talent, te felicit! Prieteni tai chiar nu te mint! Cred ca ai niste prieteni adevarati.