| Amy1 a întrebat:

Am scris de curand ceva, dar nu sunt prea multumita de ceea ce am sris. Imi puteti spune va rog cum vi se pare?

Site-ul este aici :

http://mystorries.webs.com/prolog-initierea

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Foarte interesant.te sustin in continuarea povestirii, insa sunt propozitii prea scurte, consecutive, pe care ti-as sfatui sa incerci sa le mai dezvolti un pic.
si insista mai mult pe modul subiectiv de a gandi, exprimati mai bine sentimentele, deoarece povestind la persoana I, parerea ta este foarte importanta pentru cititor.

succes in continuare!

| Amy1 explică (pentru Aberdeen):

Multumesc pentru sustinere. Stiu ca sunt prea scurte propozitiile. Sunt mai usor de inteles de catre cititor, de aceea imi plac. Scurt si la obiect imi place mie. Dar cred ca sunt prea scurte oricum. Am sa incerc ceva mai lung... Multumesc mult pentru opinie, inseamna mult pentru mine.

| Aberdeen a răspuns (pentru Amy1):

Cu mare placere.pentru mine este de ajuns ca parerea mea te-a ajutat.

o zi buna iti doresc happy

9 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu e rau. Reciteste, ai cateva greseli de tastare. In rest... sper ca nu e o alta poveste cu vampiri!

| Amy1 explică (pentru Kaℓi):

Multumesc ca ai citit. Da, am sa recitesc. Si da, este tot cu vampiri. Nu sunt un fan infocat, dar imi place sa scriu SF. Este singurul lucru la care am o gramada de idei, avand in vedere ca asta citesc. Am citit odata 50 Shades ( toate 3) si mi-au placut la nebunie, dar intreaga actiune era prea simpla, si daca nu erau atat de multe partide se dragoste, atunci cartile nu ar fi avut in total mai mult de 500 de pagini. Deci, in concluzie, da tot cu vampiri este. laughing

| Park1Suin a răspuns:

Imi place, ai talent la de-ale inspiratiei.Te sustin, bravo.

| Park1Suin a răspuns:

Imi zici te rog cum se numeste site-ul? Am si eu niste creatii.

| Amy1 explică (pentru Park1Suin):

Pai este un site creat de mine. L-am facut special penteru aceasta poveste. Adresa este : http://mystorries.webs.com

| Park1Suin a răspuns (pentru Amy1):

Ai bagat ceva bani in el pentru a-l face?

| Amy1 explică (pentru Park1Suin):

Nup. este absolut gratis ceea ce am creat eu... este si o varianta cu bani, dar nu e cazul.