Buna. Ambele carti sunt f dragute, desi iti marturisesc, chiar acum reciteam invitatie la vals si realizez ca e ceva ce ma deranjeaza din scriitura, daca pot spune asa, practic autorul iti tot da de inteles finalul prin diferite replici penibile gen " eu pe atunci nu stiam ca voi ajunge sa o iubesc, dar timpul imi va demonstra contrariul si ma va duce catre un final tregic" tam tam tam( wow si aici tu cititorule trebuie sa spui " ce suuuspaaannss" ) oricum o carte frumoasa care a rezistat in timp, spre deesebire de altele. Sa spunem ca cele doua carti sunt cam la acelasi nivel, nu cred ca si scriitorii, poate doar ca si poveste. Eu personal iti recomand Marc Levy- Si daca e adevarat... ( primul vol) Te voi revedea ( al doilea vol). E un autor modern, din zilele noastre, daca putem spune asa, care a adus un subiect controversat si usor fantezist intr-o frumoasa poveste de dragoste, dupa care s-a realizat si un film. Oricum tot la el, mai poti gasi si alte povesti de dragoste, dar si alte carti f bune cu subiecte nu tocmai la prima mana, din care el creeaza ceva f frumos. Oricum cand vine vorba de povesti de dragoste...cartile sunt infinite..depinde doar de gustul fiecaruia cand alege. Succes, daca nu cumva ai ales deja cartea. P.S. indiferent de alegerea pe care o faci, prietena ta va aprecia gestul, pentru ca e de la tine si pentru ca o poveste de dragoste mereu va fi savurata imediat si fara critica, de femei.
Ti-as recomanda "invitatie la vals" e o poveste superba de dragoste... aceea dragoste adevarata, de care putini au parte, acele personaje care se sinucid dandusi seama ca nu pot trai fara sufletul pereche. E alegerea ta, orice alegere ai face, sper sa ii placa
Le-am citit pe amandoua si sunt aboslut minunate. Mi-a placut mai mult Compromisul desi recunosc ca am citit Invitatie la vals acum cativa ani si nu cred ca am inteles esenta. Oricum eu ti-as recomanda o a treia carte care mi se pare cea mai frumoasa carte de dragoste pe care am citit-o. Si am citit destul de multe. Mandrie si prejudecata de Jane Austen. Le intrece detasat pe amandoua. Succes!
Am citit Compromisul inimii si este o carte minunata eu pe aceasta ti-o recomand. Despre librarie nu stiu imi pare rau. fundita?
Ce-ai zice, de fapt, de "Pe aripile vantului"? E clasica si chiar extraordinara Si daca totusi a citit-o pe aia, "Vapaia" este o varianta de luat in seama.
O poti lua de pe internet. Parerea mea este sa alegi ce-i place.Pentru ca o cunosti mai bine decat noi.