Adică? Este ca și cum ai întreba "Voi cum ați compune o simfonie ca Simfonia a 5-a a lui Beethoven?"
Dacă nu știi și nu ai idei nu răspunde! Scuza-ma dar eu chiar am nevoie de idei pentru o persoana!
Ok. Iar dacă tu nu ești în stare să formulezi întrebarea astfel încât să se înțeleagă ce vrei, nu o mai pune.
Iar tu ai scris vreodată o carte? Poți sa îmi dai măcar vreo sugestie? Și încă ceva, cam devine enervant faptul ca răspunzi cam la toate întrebările cu,, e ca și cum ai întreba..." Nu ai habar sa scrii altfel? Ceva mai original nu ca tipul de la Stand-up Comedy
Răspund așa pentru că cei ca tine au nevoie de exemple simple pentru a realiza cât de absurde le sunt întrebările. Și nici așa nu înțeleg întotdeauna.
Dacă pui întrebări de clasa a doua, trebuie să-ți vorbesc ca unui copil de clasa a doua.
P.S. Văd că ai editat întrebarea, deci mi-ai dat dreptate că era absurdă. Doar că nu ești capabilă să recunoști.
Fără supărare dar esti cam prost! Tu nu ești capabil sa înțelegi ca eu întreb pentru o persoana care vrea sa scrie o astfel de carte? Am reformulat pentru ca asa cam considerat eu! Dacă nu ești capabil sa pricepi asta suferi de prostie și analfabetism funcțional! Și vezi ca am văzut și la alți useri cum răspunzi cu nesimțire și aroganță!
O întrebare absurdă rămâne absurdă indiferent că o pui pentru tine sau pentru altcineva. Natura întrebării nu se schimbă în funcție de cine este "emițătorul" și cine este "beneficiarul".
Dar tot eu sunt prostul și analfabetul funcțional incapabil să înțeleagă lucruri.
Întrebarea este pentru oameni care se pricepi la carti în primul rand! Cum tu nu ești scriitor și nu poți sa dai sugestii este clar ca habar nu ai sa răspunzi și nici nu înțelegi la ce m-am referit!
1. Vrei răspunsuri de la oamenii "care se pricep la cărți", dar tocmai oamenii care se pricep la cărți sunt cei care vor observa imediat absurdul întrebării.
2. Câți scriitori estimezi că sunt pe TPU?
3. Faptul că pui o întrebare fără noimă și apoi ești supărată că nu primești răspunsuri satisfăcătoare spune mai multe despre tine decât despre ceilalți
Aaa, foarte bine ca o consideri asa și eu consider răspunsul tău și majoritatea răspunsurilor tale! Puteai sa spui,, eu nu ma pricep la scris " sau sa dai o sugestie dar vad ca după cum te porți acum și ce spui ești un imbecil!
Până acum m-ai făcut "prost", "imbecil" și "analfabet funcțional" pentru că ți-am demonstrat faptul că ai pus o întrebare fără noimă.
În punctul ăsta, nu cred că ceea ce "consideri" tu mai are vreo relevanță, este destul de clar la ce nivel operezi.
Mda! O consideri fără noima pentru ca nu o înțelegi! Deci exact asa ești acum!
Nu stiu, dar eu as scrie o carte cu titlul: "Valeria, esti pe val". Cred ca e un titlu ok, fiind un fel de joc de cuvinte: VALeria. Cartea ar fi despre o adolescenta de 17 ani care locuieste aproape de o mare sau un ocean si ar avea doi parinti responsabili (un tata foarte ocupat cu jobul lui si o mama care are grija acasa de familie), o sora mai mica de 10 sau 12 ani, un motan cu un nume creativ (poate voi inventa eu unul sau voi gasi unul pe internet), trei prieteni apropriati, dintre care doi cei mai buni prieteni din copilarie (un baiat si o fata) si cealalta sa fie o fata care devine vecina cu Valeria (se muta in oraselul ei de una singura (are 23 de ani) iar celelalte personaje ar fi un baiat de care se indragosteste Valeria (cel mai bun prieten al ei are sentimente fata de ea si îi spune inainte sa fie intr-o relatie cu celalalt baiat, dar ea îi explica faptul ca il vede doar ca pe cel mai bun prieten) si ultimele personaje ar fi probabil un profesor care îi da sfaturi uneori in legatura cu viata ei si deciziile pe care trebuie sa le faca in legatura cu viata ei si relatiile ei cu persoanele din jurul ei, apoi as mai adauga vreo 2 personaje minore cum ar fi o fata de la liceul ei care o invideaza pe Valeria din cauza frumusetii ei si a bunurilor ei materiale si a familiei ei si un baiat poștaș. Dar nu stiu daca ar citi cineva cartea mea, asa ca nu mi-as risca banii (si pierde timpul) pentru a face o carte. Poate voi face o carte de poezii de vreo 50 sau 100 de pagini sau ceva intre (70-80 de pagini), fiindca ma pricep la poezii. Tu ce zici? Crezi ca ar fi o idee buna sa fac o carte de poezii sau romanul pe care ti-l l-am descris? Crezi ca s-ar vinde?
EvanescenceOne întreabă: