Mai am mult de scris, dar am vrut să văd dacă am de ce să continui(este prima mea creaţie serioasă... până acum am făcut doar comedii).Îţi mulţumesc că mă susţii![]()
Apropo... dacă mi-ar spune cineva numele filmului, i-aş fi foarte recunoscător!
Bună.
Sunt de părere că avem în faţă un viitor scriitor.
Continuă, eşti foarte bun în ceea ce faci şi ar fi păcat să renunţi.
Să postezi şi continuarea de îndată ce o scrii, da?
Chiar mi-ai captat atenţia şi abia aştept să mai citesc.
Spor la scris!
Să fie aşa cum ai spus tu
....nu m-aş supăra.Presimt că va fi ceva trecător.Mie, de obicei, mă plictisesc foarte repede.În legătură cu continuarea, poţi citi mai sus că am postat acum câteva minute un răspuns în legătură ca asta
Ar fi păcat să abandonezi activitatea de a scrie.
Se vede că ai talent şi poţi înşira cu uşurinţă ideile pe hârtie.
Gândeşte-te că acest lucru chiar ţi-ar fi de folos în viaţă.
În primul rând ai şansa de a deveni o persoană apreciată de cei din jurul tău, cu siguranţă vei obţine o notă bună la Bacalaureat, profesoara de Lb. Română de va ridica în slăvi, apropiaţii vor fi mândri de tine, şi aşa mai departe...
Multă baftă!
Cum am spus şi mai sus, dacă voi avea nevoie de păreri, am să postez în decursul unei întrebări...fragmente din alte creaţii
Trimite-mi un mesaj, sunt curioasă.
Nu cred ca l-ai scris tu, dar totusi daca chiar tu l-ai scris te felicit.Dar o sa mai ai timp sa scrii romane cand o sa fii mare (20+).
Mulţumesc pentru susţinere...Crede-mă că dupa ce profesoara de româna m-a felicitat în legătură cu o compunere, materia mea preferată a devenit "limba şi literatura română". Chiar îmi dau silinţa şi încerc să fac cum trebuie ceea ce fac
.Am mai scris ceva pe PC, dar majoritatea sunt pe caiet
Te incurajez sa participi la concursul Debut literar organizat de UniCredit Tiriac si Humanitas, anul asta a fost, dar ai sanse la anul daca o tii tot asa! Gasesti detalii pe fb sau google. :*
Nu ştiam că există un astfel de concurs...o să mă gândesc la ce ai spus tu
...Mersi pentru opinie
Da nu stiu cum si de ce dar nu prea e popular, drept urmare anul asta la proza scurta nu a fost niciun manuscris inscris in concurs
. Oricum fie ca ajungi castigator (ceea ce inseamna ca manuscrisul tau va fi publicat in 100-150 de volume daca nu ma insel) fie ca nu, vei fi citit de nume ale literaturii romanesti si se merita!
Hei mi-a mai venit o idee!
Iti recomand sa citesti cartile lu Sven Hassel! Este un autor, fost soldat danez si are o serie de carti cu cel de-al doilea razboi mondial! Sunt grozave si pentru inspiratie dar si sa le citesti asa pentru tine
, sunt sigura ca-ti vor placea! Haha ti-am dat fisa de lectura pentru vacanta! :*
Crede-mă...că nu duc lipsă de cărţii care trebuie citite.Am o listă de 10 cărţi care trebuie obligatoriu citite(obligatoriu în sensul "citeşte dacă vrei notă mare".O problemă de-a mea este că nu-mi place să citesc.Citesc doar cărţile obligatorii, subtitrările la film şi subtitrările jocurilor
...Dar având în vedere că sunt despre al doilea război mondial, aş putea face o excepţie.Bineînţeles,după ce termin Hitman Absolution
)
Mmm eu nu cred ca-i o problema a ta, e problema cartilor impuse! Aveam un coleg, nu citea nimic nimic din listele pentru vara, da stia toate cartile cu Poirot pe de rost
. Nu e niciodata prea tarziu sa descoperi si placerea lecturii pe langa cea a scrisului. Btw sa nu te lasi niciodata descurajat ca ce faci cu scrisul in ziua de azi sau in ziua cand o sa ai tu nevoie de "o bucata de paine"
, eu stiu ca sunt scriitori care mor de foame, ca viata de artist e mai mereu trista DAR daca observi un pic e mare lucru in ziua de azi sa stii sa "manuiesti" cuvinte
, poti fi un foarte bun tehnician, strateg, etc. daca nu cuceresti un numar de oameni sa-ti faci un public nu ajungi prea departe. Poti sa scrii discursuri pentru persoane publice, sa faci parte din echipa de imagine ale unei astfel de persoane, ai variante
nu trebuie sa scrii doar carti ca sa fii numit un scriitor bun, talentat!
Dacă o să am nevoie de o părere...voi pune, în decursul altei îtrebări, şi continuarea.Cu această creaţie...am depăsit cererea de păreri a cercului meu de prieteni![]()
E reusit, nu zic mai multe ca ai fost complimentat si de altii si nu ar avea rost sa spun aceleasi lucruri. Mai lucreaza totusi la felul in care scrii - si aici ma refer la greseli de redactare. Unele virgule nu sunt plasate unde trebuie iar unele cuvinte nu sunt scrise ok. Ca de exemplu "nu puteam fi laşi grupului"...nu cumva vroiai sa spui "laşii"?
Da,ai dreptate în această privinţă...De multe ori,în graba scrisului pe calculator, reuşesc să mânânc litere.Din punctul de vedere al virgulelor, nu am nicio scuză
.Tot timpul am avut o problemă cu ele...ori nu le puneam unde trebuia, ori le puneam unde nu trebuia
. Oricum, îţi mulţumesc că mi te-ai adresat
.