TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
petrica5006
în 26 Aprilie 2024 | petrica5006 întreabă:

Bună! Legat de untold; rog pe cineva să îmi răspundă care are idee de ce se întâmplă în fiecare departament de voluntariat. Să îmi zică pentru fiecare departament de voluntariat în parte ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Anonimul12377
în 26 Aprilie 2024 | Anonimul12377 întreabă:

Cand eram copil am dat pe Youtube de o melodie care mi- a placut maxim pe care acum nu o mai gasesc. Era un barbat care era la inchisoare cred si a aflat ca l a inselat sotia sau ceva din cate imi amintesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
crrsthy
în 26 Aprilie 2024 | crrsthy întreabă:

Hello! Am și eu o întrebare, cam cât costa un bilet la beach please în septembrie-octombrie 2023?

1
Răspunde Raportează
crrsthy
în 26 Aprilie 2024 | crrsthy întreabă:

Hello! Am și eu o întrebare, cam cât costa un bilet la beach please prin septembrie 2023?

0
RAY
în 25 Aprilie 2024 | RAY întreabă:

Cui ii place sa cante?

15
Răspunde Raportează
Onete_Dumitru_1950
în 24 Aprilie 2024 | Onete_Dumitru_1950 întreabă:

Org 24 are f multe funcții Are și de creat ritmuri? Cum?

1
Răspunde Raportează
Raul_Birla_
în 23 Aprilie 2024 | Raul_Birla_ întreabă:

Salutare, am o întrebare, am un statie (amplificator) alpine și sta mereu becul verde aprins. De ce?

1
Răspunde Raportează
Al000993732
în 22 Aprilie 2024 | Al000993732 întreabă:

Buna TPU! Știți cumva site-uri pentru crearea unei melodii? Sau aplicați? Fără cost. Mulțumescc :)

2
Răspunde Raportează
SegecovaDarina
în 22 Aprilie 2024 | SegecovaDarina întreabă:

Buna ziua, as vrea sa lansez o piesa, am melodie pe care as vrea sa o pun dar oare ar putea sa-mi cumpar text sa-mi scrie cineva sau unde ar putea sa-mi lansez piesa, in ce studio?

2
Răspunde Raportează
Alexman87567
în 22 Aprilie 2024 | Alexman87567 întreabă:

Bună seara, caut și eu o melodie este gen rap și nu o mai găsesc versurile sună cam așa dar nu sunt 100%, , omu.i parșiv și veninos, când vine vorba despre bani te lasă chiar și întins pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2024 |

Salut, vreau să fac muzică de genul trap nu ce vedeți majoritatea la artiști de acum care sunt mai populari, ideea este ca nu înțeleg cum să găsesc un producător, pe lângă acestea cat costă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2024 |

Bună TPU! Am și eu cu o întrebare, cum procedez în cazul în care vreau să fac cover la niște melodii, iar apoi să le pot vinde (digital sau cd….)? Este posibil acest lucru?

1
Răspunde Raportează
Onete_Dumitru_1950
în 20 Aprilie 2024 | Onete_Dumitru_1950 întreabă:

Cum sa creez un ritm muzical pe care sa-l pun pe o orga online cum ar fi org24 sau alta?

1
Răspunde Raportează
BaromirCuriosu
în 19 Aprilie 2024 | BaromirCuriosu întreabă:

Bai verilor ajutati- l si pe fratele Baromir sa gaseasca o melodie ca nu se mai poate de 2 saptamani nu mai dorm. Va pun acilea link- ul care stie va rog eu mult de tot hai va pup rau de tot ❤️❤️❤️...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Pisica18a
în 19 Aprilie 2024 | Pisica18a întreabă:

Buna. Era o melodie pe care i- o puneam copilului la somn, era in istoric pe Youtube si la melodii apreciate si pe shazam. Am tot cautat- o dar parca a inghitit- o pamantul. Stiu doar ceva din refren...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MateiRares
în 17 Aprilie 2024 | MateiRares întreabă:

Pot sa cant la vioara/violoncel daca am scolioza mare la coloana?

2
Răspunde Raportează
7775
în 17 Aprilie 2024 | 7775 întreabă:

Dave Mustaine sau Kirk Hammett? &>

2
Răspunde Raportează
luciaa6468ana
în 17 Aprilie 2024 | luciaa6468ana întreabă:

Cant la chitara clasica de 2 luni dar nu- mi place si doresc sa ma apuc de electrică (vreau sa cant metal) si din moment ce sunt începătoare as dori sa cumpar un set de chitară cu tot cu amplificator...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionica_Mihai_1994
în 16 Aprilie 2024 | Ionica_Mihai_1994 întreabă:

Va salut, am ascultat o manea anul trecut si n- o mai gasesc deloc, tot ce mi aduc aminte e ca la final zicea ceva de genul "mama ce forme are zici ca- i Kim Kardashian" si se auzea fluierat ca si cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2024 |

Melodii asemănătoare?! https://youtu.be/O4V1abeoSCQ? feature=shared Nu e neapărat să fie melodie pe tema Crăciunului :) - și așa vine Paștele :), dar... să aibă un ritm să poți dansa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2024 |

Dave Mustaine sau Kirk Hammett?

3
Răspunde Raportează
7775
în 16 Aprilie 2024 | 7775 întreabă:

Black Veil Brides este metal sau rock?

3
Răspunde Raportează
bolverkr
în 16 Aprilie 2024 | bolverkr întreabă:

Salut, caut trupa (tobosar si basist) de black metal din Braila, cant la chitara de cativa ani si pot face si vocale.

2
Răspunde Raportează
Bursucel27
în 16 Aprilie 2024 | Bursucel27 întreabă:

Salut TPU, ma ajutati sa gasesc o manea veche, cam de prin 2006- 2008? Ea suna ceva de genul asta: "Stele toate s- au ascuns, Supararea m- a ajuns, Degeaba plang si innec prea mult amar, Stelele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 15 Aprilie 2024 | Alexskvr întreabă:

Trupe de rock sau metalica din Romania. Vreau exemplu

2
Răspunde Raportează
Robloxluver
în 13 Aprilie 2024 | Robloxluver întreabă:

Exista vreo melodie in romana care sa se asemene cu Smack That de la Akon? Mai ales la refren, parca imi vine sa o fredonez in romana dar nu stiu cuvintele.

1
Răspunde Raportează
7775
în 13 Aprilie 2024 | 7775 întreabă:

Considerați trupa Killswitch Engage trupă metal?

1
Răspunde Raportează
7775
în 13 Aprilie 2024 | 7775 întreabă:

De ce deathcore- ul nu e considerat metal. Mie mi se pare că sună mai dur față de trash metal și heavy metal- ul anii 80- 90. Adică de ce Iron Maiden e considerat metal și deathcore- ul nu? Deathcore-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 12 Aprilie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Celor ce le plac lo-fi ce recomandari aveti in genu asta de lo fi https://www.youtube.com/watch?v=wmNyN1XN9-8

1
Răspunde Raportează
CyrcuS
în 12 Aprilie 2024 | CyrcuS întreabă:

Cine stie daca exista procesoare de voce digitale? Caut de o saptamana si nu gasesc. (Gen tascam ta- 1vp) dar sa se instaleze pe pc... vreau sa fac niste probe si parca nu as da 500€ doar pentru teste....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Marioion
în 12 Aprilie 2024 | Marioion întreabă:

Salut mi am montat pe mașină ieri un suboower, am tras toate cablurile frumos mascate nu se vede nimic când i am făcut proba mergea bine acceptabil sa zic, după ce am pus cablurile înapoi în casetofon...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
117
în 10 Aprilie 2024 | 117 întreabă:

Bună! Profa de română ne- a rugat să căutăm un scurt cântec reprezentativ pentru "o scrisoare pierdută de Ion Luca Caragiale" ce piesa aș putea pune? Nu am nicio idee, poate să fie și în...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StrugariuHoria
în 10 Aprilie 2024 | StrugariuHoria întreabă:

Salutare, știe cineva cine a compus/cum se numește melodia din creditele de la introducerea filmului BD în alertă? Melodia începe pe la minutul 2:55 și am văzut că, printre credite, se menționează...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
r0ger
în 10 Aprilie 2024 | r0ger întreabă:

Salut TPU! Stie cineva care e melodia originala de la cea parodiata in emisiunea "In puii mei" - in episodul cu Alex Velea la meci de sumo (cea de pe 18 martie 2012)? https://www.youtube.com/watch?v=70z8AmUZihM&t=1160s ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Am ascultat mai de mult o melodie faina cu Guta și Susanu dar nu mai știu cum se numește, avea un instrumental fain Tot ce țin minte e că zicea guta "Și o să iasă cum vreau eu" și la strofa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
costy20
în 9 Aprilie 2024 | costy20 întreabă:

Salutare, Incerc sa imi amintesc numele unei melodii, de fapt remix, stil Trap in genul Asher, TRIGGER, Gangsta Paradise. Stiu ca in videoclip erau 2 BMW F30, unul de culoare albastra si unul de...? (mai mult)

0
georgeul1337
în 9 Aprilie 2024 | georgeul1337 întreabă:

Salut, am auzit ca Marko Glass e dintr-o localitate din Botosani, stie cineva cum se numeste aceasta localitate? Mersi.

3
Răspunde Raportează
onutzadeea
în 9 Aprilie 2024 | onutzadeea întreabă:

Știe cineva cine cântă melodia aceea în care zice "pedepsește- mă fiindcă am fost fetiță rea"? O caut de atâta vreme pe Internet și n- am găsit- o nici la ora actuală. Știu că e destul de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Feri5
Întrebare recomandată în 8 Aprilie 2024 | Feri5 întreabă:

Este cineva pe aici expert la vioară? Aș dori să- mi schimb corzile cu Thomastik dominant. E o vioară clasică, am primit- o cadou de la cineva, deci nu știu dacă e pentru începători/avansați,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adrian121234
în 8 Aprilie 2024 | Adrian121234 întreabă:

Mai stiti melodia "Wodka Gorbis" a trupei românești Sistem, lansată în 2003. Nu are cineva un link de unde se poate asculta va rog? Dau funda

2
Răspunde Raportează
Catalin28p1
în 7 Aprilie 2024 | Catalin28p1 întreabă:

Stie cineva daca mai gasesc melodia asta, dar in varianta romaneasca? https://www.youtube.com/watch?v=QmZaOp7Fukg

1
Răspunde Raportează
theflorinkilba
în 6 Aprilie 2024 | theflorinkilba întreabă:

Bună TPU! Daca ar găsi o muzica care le cânta "le le le le" din 2007 după cd- urile vechi care nu le- am găsit după 11 ani care le- am oprit din cauza că a trecut timpul în baza același a anilor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Bună TPU! Dacă aș găsi un sunet de la manele care ne- am auzit cu Un cuvânt aceeași "asta e hit cea mai tare forță forță" de la înregistrările care a cântat manele din august 2007 care le-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreiy272
în 6 Aprilie 2024 | Andreiy272 întreabă:

Salut, as vrea sa simt bass ul si muzica tare la accelasi nivel, pentru ca simt ca nu am bass si melodiile se aud si mai incet, folosesc niste casti cu fir de la JBL, la inceput se auzea bine, dar as...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robyyuu
în 5 Aprilie 2024 | Robyyuu întreabă:

Poate cineva sa trimită va rog câteva BEAT-URI mai ușoare, adică ceva de genul lui IDK? Va mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2024 |

Voi ce părere aveti de Travis Scott?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2024 |

Salut! Vreau să știu dacă știe cineva piesa și îmi poate spune numele. (Preluată dintr-un TikTok) https://voca.ro/17YJMgg5XjIX

2
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 4 Aprilie 2024 | MistarGoGu întreabă:

Hai sa facem un Top 3 cele mai " porcoase " melodii / versuri romanesti de dupa 90 "

1
Răspunde Raportează
suntbrandi
în 4 Aprilie 2024 | suntbrandi întreabă:

Ce părere aveți despre albumul nou de Beyonce, "Cowboy Carter"?

4
Răspunde Raportează
AldeaIonut
în 4 Aprilie 2024 | AldeaIonut întreabă:

Cum se numește melodia asta? "Omule mai omule de ce est rău cu mine, oare cu ce ți- am greșit?, ca pe un prunc eu te- am iubit, te- am ajutat, ți- am fost aproape și ma vorbești pe la spate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă pe 28 Octombrie

sebijr întreabă:

Aș fi vrut atinge părul unei fete din cap cu blândețe și finuț, și să o fi cunoscut să fi avut și eu o relație serioasă Pare pentru mine, un vis și o imaginație. Pare pentru mine, o...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • CelCareRamaneInUrma
    trimisă acum 23 ore

CelCareRamaneInUrma întreabă:

Se mai poate ca o persoana de 26 de ani care e inapta din punct de vedere social(socially awkward pe engleza)si cu un nivel ridicat de anxietate sa devina normala ca celelalte persoane? Nu prea pot sa ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • alesia234cazacu4
    trimisă acum 22 ore

alesia234cazacu4 întreabă:

Va rog pe cineva care crede ca poate sa ma ajute să-i transmit unei persoane un mesaj
    13 răspunsuri
  • Plushul
    trimisă acum 4 ore

Plushul întreabă:

Buna Știți cum se poste face o reclamatie celor de la e-mag?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.291
  • Întrebări: 3.952.485
  • Răspunsuri: 17.650.094
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 651.980 Adolescenţi
  • 55.560 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.765 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.028 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.035 Conversaţii