TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
emy
în 20 Septembrie 2024 | emy întreabă:

Buna ziua! ???? Am o întrebare pentru voi. Voi credeți în Dumnezeu? Eu nu prea mai cred. Voi,?

18
Răspunde Raportează
emy
în 20 Septembrie 2024 | emy întreabă:

Buna ziua! ???? Aș avea o întrebare să vă pun. Voi credeți în Dumnezeu? Eu, sincer, am fost o credincioasă convinsa, însă acum nu prea mai știu ce să cred. Nu prea îmi mai vine să mă rog,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Laaaaa7000
în 20 Septembrie 2024 | Laaaaa7000 întreabă:

Va rog sa imi raspundeti doar cei care sunt de religie adventisti. Vreau sa ma pocaiesc.Dar se poate sa ma botez si sa nu fie lume din biserica de față? sa fiu doar eu si pastoru

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2024 |

Merita sa mă pocăiesc?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2024 |

Buna ziua! Un absolvent de teologie, care vrea sa devina preot, poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2024 |

Merită sa mă călugăresc?

3
Răspunde Raportează
Laaaaa7000
în 19 Septembrie 2024 | Laaaaa7000 întreabă:

Buna ziua. Daca tin post si fumez.Este luat in considerare de dumnezeu ca tin post?

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2024 |

Buna ziua! Un absolvent de teologie poate sa se casatoreasca cu o fata care a mai fost casatorita, dar este divortata/vaduva? Sau trebuie amandoi sa fie la prima casatorie? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Suntbaiat123456789
în 18 Septembrie 2024 | Suntbaiat123456789 întreabă:

Buna TPU, am si eu o întrebare, mai bine zis cateva întrebări de data asta legata de religie. 1. De ce majoritatea ortodocșilor au probleme cu ceilalți de alte religii? (si știu ca îs si in ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2024 |

Eu de la 14 ani am fost ateu. Acum vreau sa cred în Dumnezeu. Cum sa procedez? Sa simt din suflet că există

15
Răspunde Raportează
iloveyoumaria3
în 17 Septembrie 2024 | iloveyoumaria3 întreabă:

Am și eu o întrebare pentru voi, pe voi vă ajuta Dumnezeu? Credeți în el? Pe ce vă bazați în viața, pe spiritele rele, adică ajutorul necuratului pentru a obține mai ușor lucrurile sau pe rugăciunile...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
RAY
în 17 Septembrie 2024 | RAY întreabă:

Modul cum a trăit Iisus de ce nu este un exemplu? Fara soție,copii,fără banii,fara casa,pustnic, a nu te îngriji de ziua de mâine?

4
Răspunde Raportează
Anamariapricop
în 16 Septembrie 2024 | Anamariapricop întreabă:

Bună tuturor, prietenul meu mi- a spus ca daca as fi renunțat la lucrurile lumesti si m as fi apropiat de Dumnezeu, nu renunta la mine. El e penticostal si eu ortodoxa. La el sa ma apropii de Dumnezeu...? (mai mult)

45
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2024 |

De ce ingaduie Dumnezeu adevarate marsavii pe care le fac unii oameni la nivel psihic semenilor lor, incat ii schimba pe acestia si nu intervine nici in urma unor rugaciuni disperate, nici daca aceasta...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 15 Septembrie 2024 | Sawarekh întreabă:

Va salut, pun o intrebare ciudata despre Dumnezeu, destin, etc. De alungul timpului am tot fost oprit in realizarea mea catre succes, in multe contexte, brusc a aparut ceva si nu m- am mai putut...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 14 Septembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

, , Nu judeca sa nu fi judecat" scrie în Biblie și totuși majoritatea creștinilor din ziua de azi judeca, îi interesează ce face x sau dacă y are opinii diferite atunci nu este credincios! Eu nu...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
StateGiulia
în 14 Septembrie 2024 | StateGiulia întreabă:

Astăzi am găsit un porumbel care nu putea să zboare, avea ceva infecție la cioc și cheare, nu putea să mănânce, nici să bea. Dacă l- aș fi lăsat, știam că va trăi o viață în chinuri...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Septembrie 2024 |

Cum îmi pot schimba viața în bine cu ajutorul lui Dumnezeu? Voi ați reușit? Cum?

3
Răspunde Raportează
Teodorapopa
în 14 Septembrie 2024 | Teodorapopa întreabă:

Bună ziua, Vorbesc cu un băiat de 5 luni și am descoperit ca suntem rudeni. Adică străbunica mea și bunica lui au fost surori, mama sa cu bunicul meu sunt veri întâi și mama mea cu băiatul...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
PalAlexandra45
în 12 Septembrie 2024 | PalAlexandra45 întreabă:

Ce este sfintul duh?!

70
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2024 |

Ce trebuie sa fac ca sa ma pocaiesc? E o idee buna? Mereu am simțit o chemare de la Dumnezeu, de la Domnul Iisus însă nu prea i- am dat decât într- un mod formal.Acum vreau să mă pocăiesc cu adevărat.Ma...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2024 |

Buna grup TPU, de aproape o saptamana nu scap de dezamagire, sunt o femeie cu frica de Dumnezeu asa ca ma gandesc sa ma spovedesc si la preot dar poate ma puteti sfatui si voi.Eu cred ca omul e dator...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
NinjaLegendMan
în 10 Septembrie 2024 | NinjaLegendMan întreabă:

Daca Dumnezeu ti-ar zice ca iti raspunde la o intrebare oricare ar fi ea. Ce intrebare ati pune? (Acum, va rog, foarte sincer)

15
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 9 Septembrie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

David B. Hart remarca, în "The Experience of God", pagina 313: "So it really was only a matter of time before atheism slipped out of the enclosed gardens of academe and down from the vertiginous eyries...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2024 |

Voi de ce citiți Biblia? Citiți în fiecare zi? Mă gândeam să mă apuc și eu să o citesc.Dar varianta de copii/tineri că e greu inițial de înțeles originala. E bine și așa?

6
Răspunde Raportează
LorentiaIoanaSociu
în 8 Septembrie 2024 | LorentiaIoanaSociu întreabă:

Bună! Intru în clasa a VIII a și vreau să mă retrag de la ora de religie. Știu ca trebuie să facă părintele o cerere și de astea, dar întrebarea mea este : ce motive pot să dau? 100% o să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2024 |

Cum îmi găsesc sensul în viața? Nu prea am unul și deseori nu mă regăsesc eu însumi.

4
Răspunde Raportează
Daniel201
în 7 Septembrie 2024 | Daniel201 întreabă:

Ce rechizite ne trebuie în clasa a 9-a la seminar, și ce materii avem?

3
Răspunde Raportează
Numaizicnimic1
în 6 Septembrie 2024 | Numaizicnimic1 întreabă:

Bună TPU! Au voie femeile să intre în biserică, ba mai mult, să se împărtășească în timpul menstruației? Ideea este că eu mă duc mereu la mănăstire, acolo mă împărtășesc, acolo...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 6 Septembrie 2024 | Angeloxd întreabă:

Salut voi credeti in bucatica asta de biblie ce ne- a mai ramas? Eu vad biblia ca pe cea mai mare manipulare din toate timpurile. Initial biblia continea mult mai multe carti decat acum, dar le- au ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2024 |

Cum pot sa-I slujesc, cat timp mi-a mai rămas în viața, Domnului Iisus Hristos bine? Având in vedere că nu mă prea pot duce la biserica din motive de sănătate.

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2024 |

Bună! Adventiștii au aceleași sărbători cu ortodocșii? Cred și folosesc aceași bibliei? E diferită biblia la adventiști?

6
Răspunde Raportează
andreiadrian100
în 3 Septembrie 2024 | andreiadrian100 întreabă:

Cum explicati din punct de vedere a Creatiei Pietrele Cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti? Se stie din vechime faptul ca pietrele erau simbolul pedepsitorilor, de ce cad? De ce exista pietre cazatoare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreiadrian100
în 3 Septembrie 2024 | andreiadrian100 întreabă:

Credeti ca Dumnezeu ar fi ales Pamantul in defavoarea planetelor mici de exemplu Haumea Prea Buna Fara Aparare cristoasa isusa? Adica Dumnezeu e inferior Creatiei? Aceasta dovada situatie ne face sa credem...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2024 |

(Ortodox?) Poate să-mi spună cineva daca stie ce păcat tâmpește/îmbolnăvește mintea?

6
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 2 Septembrie 2024 | Angeloxd întreabă:

Vin cu o intrebare mai complicata si ciudata. Peste drum de mine este un fel de cimitir de eroi si o cruce cu Isus. Poate un cimitir sa imi afecteze experienta spirituala? Intreb asta pentru ca pot sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bossu000918
în 2 Septembrie 2024 | Bossu000918 întreabă:

Salutare lume, ce credeți că se va întâmpla după moarte? Adică după ce mori am auzit că te reincarnezi, adică exista o viață anterioară? Sa mai fi fost cineva într- o altă viață? Și ...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 2 Septembrie 2024 | Angeloxd întreabă:

Salut. M-am nascut ortodox si nu suport religia asta deloc as vrea sa ma botez din nou. Ce religie imi recomandati? Ce parere aveti despre baptism sau penticostali? Multumesc!

17
Răspunde Raportează
andreiadrian03
în 1 Septembrie 2024 | andreiadrian03 întreabă:

Credeti ca Iisus Cristos este Fiul Lui Dzeu Dumnezeu sau nu?

6
Răspunde Raportează
Numaizicnimic1
în 31 August 2024 | Numaizicnimic1 întreabă:

Bună TPU! Cunosc un băiat de 17 ani, menționez că nu sunt cu el împreună, nici nu vreau, ci doar îl cunosc așa ca și persoană. Am și eu o curiozitate. El cântă în strană, la biserica...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sabin89
în 31 August 2024 | sabin89 întreabă:

Piramida lui Keops a fost înainte sau după Potop?

8
Răspunde Raportează
223Mario23
în 31 August 2024 | 223Mario23 întreabă:

Ce se întâmplă dacă invoc un demon si nu sunt un satanist dedicat Vreau doar sa i cer faima bani și sa fiu un artist de succes internațional

9
Răspunde Raportează
RAY
în 30 August 2024 | RAY întreabă:

Dumnezeu a creat pamantul ca sa iti testeze creatia iar cei care trec testul merg in rai? dar dumnezeu stie rezultatul dinainte sa te nasti? ce parere aveti despre a face parte din acest experiment a lui...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Irina234561
în 30 August 2024 | Irina234561 întreabă:

Bună! Am o situație mai complicată. Această întrebare este pentru musulmani. O să fie un dua peste câteva zile și am de învățat niște duauri și am căutat pe Youtube, dar toate sunt în ritm...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 30 August 2024 | DaciaRomania întreabă:

Este creștinesc sau nu să crezi in karmă?

7
Răspunde Raportează
mnfjgjfgtmfgktrgfo
în 29 August 2024 | mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:

Astăzi e sărbătoare mare Tăierea capului Sf Ioan și mă duc la munca și trebuie să tai, nu am cum sa îmi iau liber știu că fac un mare păcat.

9
Răspunde Raportează
andreiadrian03
în 29 August 2024 | andreiadrian03 întreabă:

Cei de la inceputuri nu stiau ca dupa acel albastru nu este niciun Cer ci Cosmosul, ei credeau ca acolo locuieste Dumnezeu.Plus ca erau contradictorii:ba ca in Cer e Raiul, ba ca e Iadul! Nu ati descoperit...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
andreiadrian03
în 29 August 2024 | andreiadrian03 întreabă:

O dovada ca exista Dumnezeu sau ca nu exista? Sa nu spuneti sarpele pentru ca au existat cel mai probabil n serpi ucisi de criminalii in serie de la inceputuri.Eu ca dovezi enumar:big bang, varsta Universului...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Effy35
în 28 August 2024 | Effy35 întreabă:

De ce în religia musulmană nu este un păcat să ai patru soții, dar este un păcat să ai mai mult de patru?

25
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 August 2024 |

Cum ar trebui inteles versetul din Matei 19:6 care spune 'Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă' (sau 'Ce a unit dragostea', având în vedere că Dumnezeu este dragoste), în contextul în care...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă pe 28 Septembrie

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 18 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.410
  • Răspunsuri: 17.642.172
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 74 minute
Ce zici de un quiz?
Two and a half men

Two and a half men

Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii