TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Anonimaa29292
în 12 Iulie 2024 | Anonimaa29292 întreabă:

De ceva timp visez ca ma trezesc, dar tot intr- un vis si ma simt foarte ciudat, visez chestii cu Dumnzeu uneori, cat si lucruri ingrozitoare:am visat intr o seara ca tremuram si m- a ridicat din pat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RAY
în 11 Iulie 2024 | RAY întreabă:

Care este scopul, sensul existentei in forma religioasa?

10
Răspunde Raportează
andreiadrian21
în 11 Iulie 2024 | andreiadrian21 întreabă:

Ce parere aveti despre prigonirea sfintilor si a purilor din istorie, biblie? Negativii calaii il acuzau pe sarpele biblic cum ca ar fi distrus Raiul dar ei de ce au ales sa prigoneasca sfinti si puri?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreiadrian21
în 11 Iulie 2024 | andreiadrian21 întreabă:

Biblia Marcu:4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are!" Biblia Matei 20:16. Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, ..Ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 10 Iulie 2024 | LaviniuA întreabă:

Oare ce li se poate intampla popilor daca incalca un juramant? (din alea care le fac atunci cand invata) Si totusi daca e vreun profan mai silitor in cele sfinte, popa poate sa vorbeasca mai multe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CIVIC1
în 10 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Exista informatii in Biblie precum ca in cei trei ani cat Isus Cristos a umblat cu apostololii si-a serbat vreodata ziua de naștere ori i s-a urat,, La multi ani"?

2
Răspunde Raportează
CIVIC1

De ce unii oameni cer ca dupa moarte sa fie incinerati la crematoriu in loc sa fie înmormântati in cimitir? Au frici, temeri sau superstitii?

9
Răspunde Raportează
andreiadrian27
în 10 Iulie 2024 | andreiadrian27 întreabă:

Biblia:Marcu 4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are! Matei Capitolul 20:16.Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreiadrian27
în 10 Iulie 2024 | andreiadrian27 întreabă:

Biblia:Matei 7:3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau? Ce parere aveti?

2
Răspunde Raportează
CIVIC1

Ce opinie aveti despre Matei 23.9 , , Si, Tata, sa nu numiti pe nimeni pe pamant, pentru ca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri" , , Sa nu va numiti dascali; caci Unul sngur...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CIVIC1

Credeti ca Chivotul Legamantului a fost pierdut, distrus sau exista si astazi, fiind păstrat sub tacere?

3
Răspunde Raportează
CIVIC1
în 9 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Ca si crestini cum puneti in practica Cuvântul lui Isus Cristos din Matei 10.37-39? ,,Cine isi va pastra viata o va pierde si cine isi va pierde viata pentru Mine o va castiga"

1
Răspunde Raportează
CIVIC1

Ce este intelepciunea? Care sunt diferențele dintre inteligenta si înțelepciune? Ca este mai importanta inteligenta sau înțelepciunea? Pot fi tinerii înțelepți sau înțelepciunea e un atribut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CIVIC1

Evanghelistul Luca a fost de profesie medic sau vraci?

5
Răspunde Raportează
CIVIC1

Cum argumentați realitatea sau irealitatea urmatorului scenariu bazat pe următoarele afirmatii: Trăim pe un, , pietroi" care se invarte prin Univers in jurul Soarelui si in jurul axei sale. Pământul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2024 |

Pot să mă bazez pe o Biblie pentru copii pentru lectură daca mi se pare mai grea Biblia originala? Și care varianta ar fi potrivită?

2
Răspunde Raportează
CIVIC1

Credeti ca Satan si Demonii lui au macar o posibilitate de a fi iertati daca declara/ marturisesc lui Dumnezeu parerea de rau pentru faptele lor?

5
Răspunde Raportează
CIVIC1

Credeti ca telescopele si satelitii amplasati deasupra Pamantului vor inregistra anticipat, de la distanță, a doua venire a lui Isus Cristos pe norii Cerului, ori acești, , ochi externi, , pe care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CIVIC1

Ce putem intelege din afirmatia lui Isus: ,, cerurile și Pământul vor trece, dar Cuvintele mele nu..." Cum adică " Cerurile și Pământul vor trece..."? Ce poate insemna aceasta afirmatie?

1
Răspunde Raportează
CIVIC1

Adam si Eva, inainte de caderea in pacat, foloseau organele sexuale doar pentru a urina? Exista interdicția de înmulțire pentru Adam si Eva inainte de de caderea in pacat?

4
Răspunde Raportează
CIVIC1

Daca Adam si Eva au fost alungați din Rai pe Pamant ce ar trebui să intelegem? Ca Raiul se afla pe Pământ? Daca da, unde este Raiul acum pe Pământ și unde este Pomul Vietii? Daca ar trebui să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
CIVIC1

Ce înțelegeți dvs. concret din pasajul biblic: , , pentru Dumnezeu 1000 de ani sunt ca o zi si o zi ca 1000 de ani? Este cineva care a inteles mai mult din acest pasaj biblic si poate da un răspuns...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CIVIC1

Daca Adam a trait 930 de ani pe Pământ și Eva putin peste, care sunt factorii pe care dvs. îi considerati răspunzători de reducerea drastică a acestei durate a vieții omului din trecut până ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2024 |

Matei 7:3 Biblia:Iisus Cristos fiul Lui Dumnezeu: Dar de ce te uiți la paiul care este în ochiul fratelui tău și nu iei în considerare bârna care este în propriul tău ochi? Ce parere aveti?

5
Răspunde Raportează
RazzMTB
în 8 Iulie 2024 | RazzMTB întreabă:

Imi puteti aduce dovezi ale moralitatii obiective?

7
Răspunde Raportează
Hhhjjjjlkkk
în 8 Iulie 2024 | Hhhjjjjlkkk întreabă:

Bună, am de gând să dau de permis, dar nu știu dacă în poză am voie sau nu cu hijab. Știe cineva cum se procedează în astfel de situații?

1
Răspunde Raportează
IvanMihai
în 8 Iulie 2024 | IvanMihai întreabă:

Ce este de fapt sufletul? Cu se aseamănă acesta?

10
Răspunde Raportează
CIVIC1
în 8 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Ce opinii aveti despre pasajul biblic din Daniel 10.12, 13 Îngerul catre Daniel: , , Nu te teme Daniel căci cuvintele tale au fost ascultate chiar din prima zi..." , , Dar căpetenia Persiei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RAY
în 8 Iulie 2024 | RAY întreabă:

Chiar aseară am întâlnit un motan și i am de mâncare, îmi imaginez că și el ca toată viața de pe pământ suferă, este supusă selecției naturale, sexuale, de ce un creator ar fi permis că...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
___Enzo
în 8 Iulie 2024 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Ce trebuie sa faci ca să răspândești Evanghelia?

3
Răspunde Raportează
andreiadrian26
în 8 Iulie 2024 | andreiadrian26 întreabă:

Ce parere aveti?:Iisus Cristos:Celui ce n-are si ce are i se va lua si cei din urma vor fi cei dintai si cei dintai cei de pe urma.

4
Răspunde Raportează
CIVIC1

Cine(ce) este Duhul Sfânt? Este Duhul lui Dumnezeu sau are o individualizare distinctă?

2
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 8 Iulie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

În timp de ateii se străduiesc să vină cu un argument decent împotriva creștinismului, vin eu cu o întrebare, adresată tot creștinilor: Dumnezeu, ca izvor al realității, trebuie să fie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CIVIC1

Se poate explica conceptul de, , Infinit" prin suficiente cuvinte ce pot fi intelese si pot convinge un copil curios? PS: răspunsurile circulare simple de genul, , ceva ce nu se termina niciodata"...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
CIVIC1

Ce putem înțelege din afirmatia lui Jeshua Hamaschia(Isus Cristos) despre Ioan Botezatorul: , , Ioan este cel mai mare om nascut din femeie pe acest pamant, insa cel mai mic din imparatia lui Dumnezeu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2024 |

Salut TPU! Mi am facut o prietena online cu care imi place sa vorbesc. Am aflat ca ea este din zona araba, și ca ea crede in "Allah". Eu personal cred in Dumnezeu, in Iisus, am toata increderea in ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
CIVIC1

Credeti ca este adevarat ceea ce afirma unii oameni precum ca nu au facut rau la nimeni niciodata, ori ca nu au produs nimanui nici o suferinta, niciodata?

3
Răspunde Raportează
CIVIC1

Credeti ca este adevărat ceea ce afirma unii oameni precum ca nu le este frica, nu au nici o teama de nimic in viata?

1
Răspunde Raportează
Cnt
în 7 Iulie 2024 | Cnt întreabă:

Bună! Am o întrebare, nu știu dacă sunt paranoică sau nu. Învăț foarte mult pentru un concurs care va urma luna aceasta. Astăzi am mers la Moaștele Sfântului Nectarie să mă rog pentru reușita...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RazzMTB
în 7 Iulie 2024 | RazzMTB întreabă:

Crestine, de unde stii ca zeul tau e adevarat?

19
Răspunde Raportează
User2028282929292929
în 7 Iulie 2024 | User2028282929292929 întreabă:

Daca am spalat în zi de sarbatoare cu cruce rosie, fara sa stiu, este ceva foarte rau, daca m-am rugat la Dumnezeu sa ma ierte, o sa fie totul bine?

5
Răspunde Raportează
User2028282929292929

Îmi este foarte teama, am bagat decat o masina care a fost 28 min. Se întâmplă ceva grav? M- am rugat la Dumnezeu si mi- am cerut scuze. Se intampla ceva daca am bagat la spalat in zi cu cruce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
User2028282929292929

Hei. Sunt destul de speriat în legătură cu faptul că am bagat la spalat în zi cu cruce roșie. M- am rugat la Dumnezeu și mi- am cerut scuze. Eu stiam ca poti baga Duminica dupa ce se termina slujba....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 7 Iulie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Duminica, studiați Biblia acasă?

8
Răspunde Raportează
CIVIC1
în 7 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Ce opinie aveti despre faptul ca evreii nici in prezent nu ii dau recunoasterea necesara lui Isus Cristos? De ce nu au reusit sa- i convinga faptele lui Isus si nici relatarile din cele cateva evanghelii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CIVIC1

Pastorii caror culte crestine nu primesc bani -, salariu- de la statul roman si trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia?

3
Răspunde Raportează
CIVIC1

Am auzit in repetate randuri din gura unor preoti afirmatia facuta in publlc precum ca Luca, autorul evangheliei cu acelasi nume, ar fi fost de profesie medic adica doctor. De vreme ce Luca a trait ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
12345678910111213141516161819202122232425262728and
în 6 Iulie 2024 | 12345678910111213141516161819202122232425262728and întreabă:

Am auzit ca sfârșitul lumii va veni în anul 2060( a spus un popa) Credeti ce a spus acel popa sau credrti ca e doar o presupunere de a lui?

9
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 6 Iulie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Considerați că își au rostul discuțiile legate de religie on- line? Nimeni nu învață niciodată nimic din ele, toți au acea atitudine de "je sais tout" și vor să te convingă de adevărul ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CIVIC1
în 6 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Referitor la botez, cum intelegem Cuvantul care spune: ,, cel ce va crede si se va boteza va fi mantuit"?

4
Răspunde Raportează
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă acum 15 ore

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    40 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 23 ore

LisaJulie întreabă:

Cum recunoașteți când un răspuns sau altceva este făcut cu ajutorul lui Chatgpt?
    11 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum 16 ore

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.013
  • Întrebări: 3.955.308
  • Răspunsuri: 17.671.322
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
UEFA Champions League

UEFA Champions League

E?ti microbist? Hai s? vedem ct de multe ?tii despre UEFA Champions League!

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.141 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii