TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Scotianca
în 31 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Crestini, aceste fapte arata ca biblia este un model bun de urmat de noi cat si de copii nostri? Astazi ne vom uita si vom analiza cele mai socante si absurde versete din Biblie. Aceste versete sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mODIN
în 31 Mai 2024 | mODIN întreabă:

De ce a fost Prometeu pedepsit pentru ca a daruit focul omenirii? De ce zeii nu voiau ca acestia sa aiba acces la foc? Cum interpretati mitul acesta?

14
Răspunde Raportează
mODIN
în 31 Mai 2024 | mODIN întreabă:

1 Imparati 19:11: "Domnul i- a zis: „Ieşi şi stai pe munte* înaintea Domnului!" Şi iată că Domnul a trecut pe lângă peşteră. Şi înaintea Domnului a trecut un vânt** tare şi puternic, care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 31 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Ce rost rol are Sarpele biblic? Liberul arbitru nu exista din punct de vedere stiintific matematic, deci nu e adevarat faptul ca s- a rusinat el de desert de soare de sfintenie de uratenie ci a fost facut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 31 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Ce parere aveti despre ambiguitatea religiilor, a bibliei in speta:1.:Cain si Abel, Cain de pe negativ invidios pe Abel un frate baiat bun deosebit performar inteligent de pe negativ dar bun pozitiv ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IlincaForever
în 30 Mai 2024 | IlincaForever întreabă:

De ce nu sunt toti Ortodocsi? E clar ca Ortodoxia este singura religie reala!

39
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 30 Mai 2024 | Andrei1903 întreabă:

Salut! Anglicanii sărbătoresc Crăciunul, Paștele și alte sărbători ale ortodoxilor? Sau sunt ca și penticostalii sau alte religii pocăite?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2024 |

În urmă cu o lună am fost obligat să-mi dau demisia de la locul meu de muncă, iar astăzi m-a sunat să mă întrebe dacă nu vreau să vin înapoi. Credeți că e Dumnezeu aici?

4
Răspunde Raportează
mODIN
în 29 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Care ar fi argumentele impotriva inconoclasmului?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2024 |

Daca citesc și învăț din 2 cărți astrologie că îmi place și mă atrage astrologia înseamnă că pot fi astrolog sau pot fi numit asa?

6
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 29 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

A evoluat Omenirea? Se apropie sfarsitul lumii sau e un nou inceput spre normalitate prosperitate iubire pace sau e pacat bogatia iubirea si mancarea pentru ca te simti bine iar Dumnezeu nu poate tolera...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 29 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Este posibil matematic un Creator un Dumnezeu Prea Bun?

1
Răspunde Raportează
Rafayel
în 28 Mai 2024 | Rafayel întreabă:

Preotii crestin-ortodocsi se ocupa de idolatrie si de magie neagra? https://www.youtube.com/watch?v=gzgL8344Ezw&list=WL&index=26&t=1806s

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2024 |

Mă poate ajuta cartea lui Dr. Ben Carson "Și tu ai creier" să îmi împlinesc visul de a ajunge medic sau asistent sau asistent farmacist?

2
Răspunde Raportează
mODIN
în 27 Mai 2024 | mODIN întreabă:

La ce se refera hula impotriva Duhului Sfant? In mod concret, cum ar afecta asta viziunea unui crestin?

3
Răspunde Raportează
mODIN
în 27 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Indiferent cat de convins ai fi ortodoxism (sau orice alta secta crestina), stiim cu totii ca Biblia a fost compilata de oameni ca oricare altii si ca sunt multe texte considerate ca nefiind canonice,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2024 |

Ce părere de cartea și exemplul lui Ben Carson "Și tu ai creier" Din prostul clasei așa cum a afirmat el a devenit un renumit și bun medic neurochirurg. Eu dintr- un om cu anxietate, timd pot să...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mODIN
în 26 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Cum inveti sa interpretezi texte religioase? Cu cat aud mai multe persoane vorbind despre sensul povestilor din Biblie, cu atat mi se pare ca daca as incerca sa ajung la proprile concluzii citind textul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mODIN

Nu stiu mai nimic despre gnosticism. Ce as putea sa citesc ca sa aflu mai multe, in afara de articole de pe wikipedia?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2024 |

E adevărat că dacă nu ne îndeplinim misiunea pe Pământ ne naștem din nou?

6
Răspunde Raportează
mODIN

Nu stiu cum sa interpretez ideea ca Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea Sa. Asta e unul din elementele crestinismului pe care il inteleg cel mai putin.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2024 |

Ce ați face dacă ați ști că va vin vremuri grele pentru sănătatea voastră și ar fi posibil să muriți?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2024 |

Hristos a inviat! Stie cineva care este programul parintelui Ciprian Gradinaru de la paraclisul Catedralei Nationale? In ce zile, la ce ore poate fi gasit acesta, pentru urmatoarea perioada? Am cautat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ambivert
în 26 Mai 2024 | Ambivert întreabă:

Ce se spune în biblie despre persoanele care sunt urâte de foarte multi oameni, care sunt ostracizați, marginalizați, care primesc hate mereu, și acestea de fapt nu prea fac rău nimănui își văd...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
yo0anee
în 25 Mai 2024 | yo0anee întreabă:

Am aproape 16 ani.Imi e o frica intensa de moarte.Am auzit ca e sanatos si normal sa ti fie frica de moarte, dar eu nu pot sa- mi iau gandul de la faptul ca o sa fiu non- existent. Am toata increderea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mODIN
în 25 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Vad ca e foarte populara sectiunea asta pentru atei, asa ca am si eu o intrebare pentru voi: - Voi toti credeti in selectie naturala. Ca doar ce e "viabil" poate continua sa existe, generatie dupa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
soracatalizator20
în 25 Mai 2024 | soracatalizator20 întreabă:

Este pacat sa faci ritualuri si vraji daca ai religia deschisa? (crestin ortodox)

6
Răspunde Raportează
TheApeThinker
în 24 Mai 2024 | TheApeThinker întreabă:

In ce limba a spus Dumne(zeu): "Sa fie lumina!", daca limbajul nu fusese inventat? Cine a asistat la actiunile zeului din Geneza?

22
Răspunde Raportează
Alex22224
în 24 Mai 2024 | Alex22224 întreabă:

Cum se numeste cartea cu care unii dezleaga farmece? Citesc inapoi

1
Răspunde Raportează
Alex22224

Sectarii de ce nu vad de biserica lor? De ce mint si inseala oamenii? De ce nu convertesc pe muzulmani? Tipic sectar

9
Răspunde Raportează
Alex22224

Cum se numeste cartea cu care unii dezleaga farmece? Parca citesc inapoi si asa se trimit inapoi de unde au venit

1
Răspunde Raportează
mODIN
în 23 Mai 2024 | mODIN întreabă:

De ce exista atat de putin discurs inter-religios in Romania?

6
Răspunde Raportează
Scotianca
în 23 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Crestini daca povestea Biblica despre arca lui Noe este adevarata, cum a putut sa incapa atatea animale in arca si cu ce au fost hranite de nu au murit? Daca spuneti ca a fost un miracol de la Dumnezeu...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
Rafayel
în 23 Mai 2024 | Rafayel întreabă:

De ce a creat Dumnezeu pe unii oameni sa fie homosexuali sau lesbiene ca apoi sa le zica ca nu au voie sa aiba astfel de practici? Leviticul 20:13 13 Dacă un bărbat se va culca cu un alt bărbat...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Anonim240
în 22 Mai 2024 | Anonim240 întreabă:

Cu cât văd mai mulți atei, cu atât văd mai multă răutate. Cei care au o anumită religie sau credință niciodată nu se iau de atei fără motiv, dar invers tot mai mulți atei se iau de religie...? (mai mult)

59
Răspunde Raportează
Corina2aaaa
în 22 Mai 2024 | Corina2aaaa întreabă:

Am 13 ani si eu, personal, nu mai cred in Dumnezeu. Mi-ar placea sa devin ateu. Parintii mei sunt de acord. Exista vreo modalitate in care mi-as putea schimba, legal, religia?

16
Răspunde Raportează
___Enzo
în 22 Mai 2024 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Se merge la Biserică sau se împărtășește dacă ai menstruație?

6
Răspunde Raportează
Rafayel
în 22 Mai 2024 | Rafayel întreabă:

Crestini voi chiar va iubiti familia? Daca da, ce veti face cu rudele voastre care nu se pocaiesc? Apocalipsa 20:15 15 Oricine n- a fost găsit scris în Cartea Vieţii a fost aruncat în lacul...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
CLaludiu1234
în 21 Mai 2024 | CLaludiu1234 întreabă:

Daca Dumnezeu a creat Cerurile si Pamantul, atunci el a creat intreg Universul. Intrebarea e scrie ceva în biblie si despre cum a creat Dumnezeu universul in afara de planeta Pamant? Adica cum a creat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim240
în 21 Mai 2024 | Anonim240 întreabă:

Sunt sigură că toți au auzit de fraza care spune că dacă doi oameni se vor căsători, "vor deveni un singur trup". Ce semnificație are această frază mai exact?

3
Răspunde Raportează
Scotianca
în 21 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Icoanele sunt umplute cu Duhul Sfant si pot face cu adevarat minuni? https://www.youtube.com/watch?v=gzgL8344Ezw Exodul 20:4 4 Să nu- ţi faci vreun idol reprezentând vreun lucru de sus din cer,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Scotianca
în 20 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Dumnezeu este de fapt Diavolul? 2 Corinteni 4:4 4 Satana, care este dumnezeul acestei lumi, a orbit mințile celor care nu cred. Ei nu pot vedea lumina glorioasă a Veștii bune. Ei nu înțeleg...? (mai mult)

53
Răspunde Raportează
Scotianca
în 19 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Dumnezeu este cu adevarat iubirea? Dumnezeu este iubire iar iubirea este rabdare. (Doar in caz de esti un smochin care nu faci fructe in acel sezon atunci Iisus te va blestema si se va asigura ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Floriq9375
în 19 Mai 2024 | Floriq9375 întreabă:

Este pacat sa lipesti duminica? Sa lipesc pe goblen de diamante?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2024 |

Am văzut un afiș care scria "Nu lăsa trecutul să-ți definească viitorul!" Credeți că e un semn de la Dumnezeu pentru mine?

6
Răspunde Raportează
mODIN
în 18 Mai 2024 | mODIN întreabă:

De ce toti ateii convinsi folosesc non- stop cuvinte expresii de tipul "logic si rational", "dovedit stiintific", "conform studiilor" etc. dar niciodata nu- i vezi publicand studii, lucrand in laborator...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Scotianca
în 18 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Imi puteti garanta ca Biblia este cu adevarat inspirata de Dumnezeu si nu de oameni? https://www.youtube.com/watch?v=aqIhNhkhE1g&t=25s

3
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 18 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Vedem cu totii cat sunt de rai deserticii de pe negativ. Oare e posibil sa se fi facut ei de manie si ras cu celebrul sarpe biblic sclav sexual iubiral si moral imoral al Europei mai precis al torinezilor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mODIN
în 18 Mai 2024 | mODIN întreabă:

O intrebare pentru cei ce au studiat mai multe religii diferite: pe de o parte simt ca acest lucru te ajuta cel mai mult sa- ti dai seama exact ce e adevarat si ce e doar umplutura sau influenta culturala....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Da66099001
în 17 Mai 2024 | Da66099001 întreabă:

Bună ziua tuturor, e o fată de care sunt înnebunit la propriu, o cunosc de un an și jumătate, eu nu sunt într- o relație cu ea, dar de chemat mă cheamă să dormim împreună dar nu facem nimic...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • AnonimQuestion71
    trimisă acum 8 ore

AnonimQuestion71 întreabă:

Salut, am o întrebare puțin mai delicată, este o fată la mine la liceu, acum mai bine de 3 luni am aflat că mă place, și eu, de asemenea o plăceam de ceva timp, ba chiar pot zice că mi- ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 9 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.492
  • Întrebări: 3.951.439
  • Răspunsuri: 17.642.395
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii