TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
mODIN
în 18 Mai 2024 | mODIN întreabă:

O intrebare pentru cei ce au studiat mai multe religii diferite: pe de o parte simt ca acest lucru te ajuta cel mai mult sa- ti dai seama exact ce e adevarat si ce e doar umplutura sau influenta culturala....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Da66099001
în 17 Mai 2024 | Da66099001 întreabă:

Bună ziua tuturor, e o fată de care sunt înnebunit la propriu, o cunosc de un an și jumătate, eu nu sunt într- o relație cu ea, dar de chemat mă cheamă să dormim împreună dar nu facem nimic...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 17 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Iisus Cristos:Celui ce n-are si ce are i se va lua, cei din urma vor fi cei dinti si cei dintai cei de pe urma.Ce parere aveti?

10
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 17 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Din punct de vedete religios creationist cum explicati existenta celorlalte planete? Cateva exemple:Jupiter jubileu Giupiter Gomora normali amarati calai? necalai? de exceptie; Neptun pat patern..Babilon...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2024 |

Eu am de gând sa incerc sa ma pocăiesc și poate de acolo ca veni și vindecarea.Ma refer sa ma pocăiesc biblic nu trecând la alt cult.Raman la ortodocși.Ce credeți credinta in Dumnezeu și practicarea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alinaa765
în 16 Mai 2024 | alinaa765 întreabă:

O intrebare mai diferita… Stateam in pat si dintr- o data am auzit ca a picat ceva in dulap. Suna ca si cum un umeras a picat insa cand am deschis, nu era nimic picat. Eu sunt religioasa dar in trecut,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anastasia29
în 16 Mai 2024 | Anastasia29 întreabă:

Dacă ma trec pe religia musulmană este păcat? Vei ajunge în iad pentru asta? Vreau răspunsuri serioase!

16
Răspunde Raportează
Scotianca
în 16 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

De ce a pedeosit Dumnezeu pe Adam si Eva? Deconstructia Genezei De multe ori ne este zis ca Dumnezeu are suficiente motive morale sa permita suferinta sa existe. Intr- adevar daca Dumnezeu este ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 16 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Au existat si criminali in serie deci Creatorul Dumnezeu nu prea exista.V- am completat la intrebarea anterioara. Poate fi un program Pamant n sau unic Dominus sau doamne fereste domina dominator? Dar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
andreiadrian9
în 16 Mai 2024 | andreiadrian9 întreabă:

Cum explicati faptul ca au existat oameni pe negativ amarati sinucigasi automutilatori care ori detestau specia umana ori nu o intelegeau se simteau rau insuportabil ori erau inexistenti si au murit, ganditi-...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
mODIN
în 15 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Ce anume separa misticii din traditii religioase diferite?

3
Răspunde Raportează
FilipoiAlexandru
în 15 Mai 2024 | FilipoiAlexandru întreabă:

Acatistul Sf mare mucenic Gheorghe purtătorul de biruință este bun pentru carieră?

9
Răspunde Raportează
Classiffied
în 15 Mai 2024 | Classiffied întreabă:

Convertirea lui Constantin cel mare la creștinism... act sincer sau joc politic? Cei care cunoașteți viata acestui personaj nu mai are rost sa reiau detaliile acelea care nu ii fac deloc cinste acestui...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Classiffied
în 14 Mai 2024 | Classiffied întreabă:

Pt unii religia te face sa fii om bun. Si daca am fi buni unii cu alții indiferent daca exista Dumnezeu sau nu? Ar fi o lume mai buna? Voi ce credeti?

6
Răspunde Raportează
mODIN
în 14 Mai 2024 | mODIN întreabă:

In afara de clasicii ortodocsi, penticostali, atei, agnostici, catolici, martori etc. mai avem oameni care fac parte din alte religii aici?

22
Răspunde Raportează
Scotianca
în 13 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

De ce sunt oameni pe acest site care nu au citit Biblia in viata lor si habar nu au cu ce se mananca dar se ofera sa dea ''sfaturi'' altor oameni care probabil sunt crestini incepatori sau doresc sa se...? (mai mult)

47
Răspunde Raportează
Scotianca
în 13 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

V-ati intrebat vreodata daca religia ce o practicati se alineaza cu Scriptura si daca il multumeste pe Dumnezeu? https://www.youtube.com/watch?v=C9EW3KeX1UE&t=3s&ab_channel=FaraCompromis

11
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 13 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Dupa credinciosi, oare Adam si Eva din ce specie de oameni au facut parte? Homo Sapiens? Homo Neanderthalensis? Homo habilis...? sau poate Homo Erectus?

2
Răspunde Raportează
StoicaCornelius
în 12 Mai 2024 | StoicaCornelius întreabă:

Buna, vreau sa te întreb ceva legat de Iordan că am văzut că locuiești aproape. Deci e o explicație științifică că își întoarce Cursul? Eu nu sunt un om religios.

2
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 12 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Dati-mi un motiv bun pentru care ar trebui sa cred in revelatiile din Evanghelii! De unde stim ca acele scrieri nu sunt anecdotice?

6
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 12 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Cei care nu acceptati teoria evolutiei, din ce motive nu o faceti? Daca aveti conceptii gresite, intrebati-ma, sunt dispus sa va raspund la toate nelamuririle.

2
Răspunde Raportează
Delia898
în 11 Mai 2024 | Delia898 întreabă:

Credeți în experiențe paranormale?

39
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2024 |

De ce Au acceptat Dumnezeu și Satan sa ii distrugă viața lui Iov că în final să îi spună că soarta omului este aceeași cu soarta animalului? Că să vadă până unde tine credință lui...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 11 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Ce evidente au crestinii in favoarea invierii? De unde stim ca acele revelatii nu sunt false sau anecdotice? Promit ca daca imi dati argumente empirice, istorice, de necombatut, ma voi converti inapoi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 10 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Cum ati devenit atei, la ce varsta si de ce?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2024 |

Cum recunoașteți daca o persoană trăiește degeaba pe acest pământ în esența ei? Daca Dumnezeu și- a ales persoanele care vor moșteni Împărăția Cerurilor mai înainte de întemeierea lumii,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
lanadelrey15
în 8 Mai 2024 | lanadelrey15 întreabă:

E considerat pacat sa iti faci tatuaj?

10
Răspunde Raportează
Pr3da
în 8 Mai 2024 | Pr3da întreabă:

Buna ziua! Nu vă supărați, mă puteți ajuta? Caut niște cărți de religie (creștin ortodox) doar că de găsit găsesc, sunt multe doar că găsesc cu foarte multe pagini 200- 300. Vă întreb...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 8 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Nimeni nu neaga faptul ca o persoana pe nume Yeshua a existat la un moment dat in istorie. Dar oare acesta chiar a facut minuni? Oare chiar a inviat? Sau sunt doar niste anecdote inventate de iudei pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 7 Mai 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Buna din nou! Am o mica intrebare: de ce foarte multi oameni se dau mari "crestini", merg des la biserica, asculta fascinati predicile clasice cu "iubirea fata de aproape", insa cand trebuie sa ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Scotianca
în 6 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Ati citit toata Biblia? Vi se pare ca Dumnezeu este intr- adevar asa bun cum ni sa predicat avand in vedere tot ce se intampla in lume? Va rog sa va folositi si mintea si nu- mi raspundeti doar cu citate...? (mai mult)

217
Răspunde Raportează
7775
în 6 Mai 2024 | 7775 întreabă:

Știe cineva cum aș putea să iau contact direct cu Dumnezeu? Adică să pot vorbi cu el, să-l pot vedea cu ochii mei, mai pe scurt să mă întâlnesc cu Dumnezeu.

13
Răspunde Raportează
ancaanca2344
în 6 Mai 2024 | ancaanca2344 întreabă:

Buna. Am doua întrebări si as dori sa- mi răspundeți la fiecare in parte: 1) Cum pot sa citesc noul testament astfel incat sa- i inteleg ca lumea? 2) Pot învăța sa pictez la fel de bine sfinți...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
AndreiTTTo
în 6 Mai 2024 | AndreiTTTo întreabă:

Din punct de vedere mintal și duhovnicesc cum pot să- mi îmbunătățesc calitatea de răbdare și starea aceasta ciudata ca multe lucruri ma deranjează! Aceiași părinți când vorbesc cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 5 Mai 2024 | Angeloxd întreabă:

Ce parere aveti despre Yaweh (Elohim) si sau Annunaki Cumva am fost convertit la el si am patit multe lucruri ciudate. Vreau sa aud si parerea altora, aparent e un Dumnezeu bun ca toate imi merg de ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MihaelaDaria
în 5 Mai 2024 | MihaelaDaria întreabă:

Bună, am văzut de curând un anunț pe internet despre un clarvăzător numit ( luca ioan ) tămăduitor care s- ar afla în Brașov, a mai apelat cineva la serviciile lui? Mă poate ajuta cineva cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 5 Mai 2024 | Angeloxd întreabă:

Salut voi nu considerati ca suntem cam aroganti si ca e o blasfemie sa credem ca am fost facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? Adica suntem asa imperfecti... Lumea e departe de a fi ce ar trebui...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Răzvănykă
în 4 Mai 2024 | Răzvănykă întreabă:

Ba voi mergeti sa luati lumina? :)

3
Răspunde Raportează
Cemy
în 4 Mai 2024 | Cemy întreabă:

Salut! Am citit pe doxologia ca se poate împărtăși seata de Sambata Mare, dar pot manca? Daca, sa zicem, ca nu se împărtășește seara, ci dimineata la 8, mai am cand sa ma împărtășeștesc?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreiadrian12
în 4 Mai 2024 | andreiadrian12 întreabă:

Ce parere aveti despre ambiguitatea din biblie si din istorie:intre Prea Buni cristosi isusi iesua, sfinti puri, pat paterni., normali si infractori cal calai de pe negativ aparent prea buni dar rai in...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
andreea2355
în 3 Mai 2024 | andreea2355 întreabă:

Nu știu câți dintre voi a ți pățit dar în ultimele luni de doua ori mi s- a întâmplat sa vad o anumita figura și sa simt ca e demonica indiferent ce chip a avut.Mi a înghețat sângele în vene,...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 3 Mai 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Aceasta intrebare este adresata persoanelor religioase. Ce va convinge sa credeti in religia voastra? Ar fi perfect daca ati oferi argumente concrete. Multumesc!

50
Răspunde Raportează
golgolu?
în 3 Mai 2024 | golgolu? întreabă:

E un pacat daca te masturbezi?

29
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2024 |

Hei, TPU, credeți că în Săptămâna Mare sunt spirite mai multe și mai aprige printre noi? De ce simt că la fiecare sărbătoare, după mii de ani de terapie chiar și un chibrit dacă aprinde...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ghinionista
în 3 Mai 2024 | Ghinionista întreabă:

Daca o prietena de a mea este la menstruație și trece pe sub masa la biserică, se poate întâmpla ceva? Am văzut articole cu preoții care susțin că chestia cu "necurăția" femeii este de domeniul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2024 |

Pot sa Il găsesc pe Dumnezeu cu ajutorul cartii Invataturi de la Muntele Athos de indragitul Părinte Pimen Vlad asa cum si- a si propus autorul si cartea? De a ne apropia de Dumnezeu măcar prin vorbele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2024 |

O Biblie povestita și ilustrata pentru copii te ajuta mai bine sa înțelegi Biblia dacă pe aia mare normala nu prea poți sa înțelegi mare lucru din ea fiind scrisa foarte proverbial și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 2 Mai 2024 | LisaJulie întreabă:

În săptămâna postului mare se spune ca nu se mănâncă nimic de culoare roșie! Eu am auzit ca mai demult oamenii din sate mâncau pâine cu apa în săptămâna mare iar vineri țineau post negru(...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimul737272
în 2 Mai 2024 | Anonimul737272 întreabă:

Vreau să vă întreb așa îl iubiți pe Dumnezeu? Nu vreau să răspundă atei să se apțină

10
Răspunde Raportează
___Enzo
în 1 Mai 2024 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! În Joia Mare se trece pe sub cruce? La ce oră se trece pe sub masă în Vinerea Mare?

2
Răspunde Raportează
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Cum erau scolile acum 40, 50,60 de ani? Tot asa erau copii rai?
    17 răspunsuri
  • rld0
    trimisă acum 11 ore

rld0 întreabă:

Oamenii chiar se trag din primate? Din ce stiu, cel mai apropiat organism fata de om este porcul, fiind posibile chiar si transplanturile unor organe de la porc la om. Tind sa cred ca oamenii se trag...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 17 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 15 ore

AndyMihai1999 întreabă:

Vi se par 45.000€ in Romania brut pe an OK pentru un Single fara familie si copii?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.516
  • Întrebări: 3.951.485
  • Răspunsuri: 17.642.636
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Violetta

Violetta

Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.518 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.704 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.986 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.872 Conversaţii