TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
RAY
în 31 Octombrie 2024 | RAY întreabă:

Eu când am fost mic am fost botezat ortodox in Romania apoi în Germania greco catolic, sunt botezat ortodox sau catolic? Greco catolici ăștia sunt catolici?

8
Răspunde Raportează
Informatech
în 30 Octombrie 2024 | Informatech întreabă:

Buna, sunt un tanar de cult penticostal care intr- un moment dat va trebui sa fiu botezat insa ma sperie un lucru: mereu trebuie sa- mi pun intrebarea: Sunt nascut din nou? Si in fiecare zi, imi vin ...? (mai mult)

46
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 29 Octombrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

De sunt oamenii religiosi impotriva unor sarbatori ca halloween sau valentine s day? Care sunt argumentele voastre cum ca sarbatoarea halloween face rau copiilor? De ce credeti cu ardoare asta?

21
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2024 |

Bună TPU! De ce penticostalii nu au voie sa se machieze, să își puna cercei, lănțișor, brățară, sa danseze etc? Ei zic că este pacat dar oare chiar așa să fie? Dar despre alte păcate ce...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
Isidorvrancescu
în 29 Octombrie 2024 | Isidorvrancescu întreabă:

Salut, am și eu o întrebare la care până acum de la nimeni nu am putut primi un răspuns și m- am gândit să o pun aici să văd ce păreri aveți voi, dacă Iisus este învierea și viața conform...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2024 |

Oare să o iau pe calea religiei și pocăinței sau nu?

7
Răspunde Raportează
Numaizicnimic1
în 28 Octombrie 2024 | Numaizicnimic1 întreabă:

Bună, TPU! Credeți că este posibil ca un stareț de mănăstire să- și lase mănăstirea pe care a păstorit- o aproape 10 ani, pentru o lungă perioadă de timp, pentru a face alte studii prin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AAlexaa123
în 28 Octombrie 2024 | AAlexaa123 întreabă:

Bună ziua :) Cunoașteți pe cineva care s-a convertit la islam și care au fost motivele pentru care au făcut asta? Aș dori să știu mai multe despre asta...

29
Răspunde Raportează
Baaamilogule
în 27 Octombrie 2024 | Baaamilogule întreabă:

Este rău/ păcat să nu mergi la biserică? Azi am rămas singur acasă fiiindca nu am vrut să merg și mă simt prost

14
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 26 Octombrie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Dacă ești creștină credincioasa tare, chiar e normal sa porți mai tot timpul numai fuste peste genunchi lungime, fără machiaj și cu ceva pe cap, gen batic, eșarfă, basca?

15
Răspunde Raportează
Nimeniinspecial
în 25 Octombrie 2024 | Nimeniinspecial întreabă:

Nu de mult am auzit ca unii pun ceva înaintea Domnului si așteaptă un răspunsul de la El. Simțind ca o iau razna neștiind ce sa aleg (aveam 2 opțiuni) i- am spus lui Dumnezeu care opțiune este ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Pax3roner
în 22 Octombrie 2024 | Pax3roner întreabă:

Bună ziua, vreau un sfat sau orice răspuns care este adecvat. In vara aceasta am fost la o mănăstire în vacanță singur câteva săptămâni, această mănăstire avea și călugărițe am cunoscut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnamariaTimis
în 22 Octombrie 2024 | AnamariaTimis întreabă:

Sa ma lamureasca cineva si pe mine, va rog! De cand nu mai ai voie sa mergi la cimitir si sa pui candele pana la implinirea celor 40 de zile. Atasez mesajul unei doamne " Ana, din cate stiu nu e voie...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Magie2525
în 22 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, ce fac acești oameni ține de religia hinduism : " https://youtube.com/shorts/tHx_yGIWUcM?si=1-Rn6vOpzIE8hLfe "? Acești oameni sunt indieni?

2
Răspunde Raportează
Vasilescuionvadim
în 22 Octombrie 2024 | Vasilescuionvadim întreabă:

Bună seară, am o prietena in care fiecare seara se luptă cu gânduri rele precum că nu are rost de ce sa trăiască are gânduri de sinucidere, pe când cu vreme in urmă se simțea foarte bine apropiată...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Magie2525
în 21 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, este adevărat că Biserica Catolică îi corectează cu ceară pe sfinți în timp ce Biserica Ortodoxă nu face asta și îi lasă pe sfinți așa cum sunt ei?

2
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, de ce Sfântul Spiridon este atât de negru? Nu l - au spălat sau de ce?

5
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, ce știți despre Sfântul Spiridon?

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 21 Octombrie 2024 | sabin89 întreabă:

Credeți că zilele de creare din Geneza sunt zile propriu-zise, de câte 24 de ore?

9
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, de ce Sfântul Spiridon este înnegrit la față?

1
Răspunde Raportează
Emiliaerj
în 20 Octombrie 2024 | Emiliaerj întreabă:

Daca am spus ca vreau sa fac botezul si nu mai ma simt pregătită deoarece imi este greu sa renunț la anumite lucruri acum si fac botezul peste 2- 3 ani ce se întâmpla trebuie sa ma botezez pentru ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 20 Octombrie 2024 | Sawarekh întreabă:

Un pastor a spus odata, ca daca nu erau grecii care sa traduca Noul Testament, noi nu mai stiam astazi adevarul, deoarece Evreii au tradus doar Vechiul Testament. Cat de adevarata este aceasta...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Magie2525
în 20 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, ce este Coranul?

17
Răspunde Raportează
Davyduchiha2001
în 19 Octombrie 2024 | Davyduchiha2001 întreabă:

Gelozia este o forma a iubirii sau a neîncrederii? De ce întreb asta pentru ca am citit în Scriptură că avem un Dumnezeu gelos, și vreau sa vad părerea voastră cu privire la asta (gelozie ) e...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
Magie2525
în 19 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, aveți imagini, poze sau filmări cu trupul Sfântului Efrem cel Nou?

3
Răspunde Raportează
Artegor
în 19 Octombrie 2024 | Artegor întreabă:

Salut, TPU! Caut o lucrare bună pentru înțelegerea și introducerea în dreptul canonic; menționez că nu sunt student la teologie, ci doar pasionat. Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Octombrie 2024 | RAY întreabă:

Ti-ai putea privi pe cineva drag in iad tu fiind în rai?

10
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Octombrie 2024 | RAY întreabă:

De ce le este frica creștinilor de moarte? Daca ei cred cu adevărat în Dumnezeu și cred că ajung in rai unde e fericirea eterna de ce evit acel lucru?

22
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 19 Octombrie 2024 | x2gk9r întreabă:

Salut…vreau niste ajutor. De ceva simt ca nu sunt implinit cu absolut nimic, toata ziua nu fac nimic sunt foarte abatut si ma simt singur, de ceva timp visez foarte urat, numa cu draci, atunci cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Magie2525
în 19 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, ce sunt oasele de dedesubtul fetiței : " https://youtu.be/Vgb3eoC6DLk?si=Rj7OsBdaJLc9tmDc "?

1
Răspunde Raportează
florinagabriela27
în 19 Octombrie 2024 | florinagabriela27 întreabă:

Buna! Stie cineva cate zile se citeste un acatist? Mai exact Acatistul Rugului aprins al Maicii Domnului! Si altele. Mersi!

3
Răspunde Raportează
Magie2525
în 18 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, ce credeți, această sfântă este neputrezită : " https://youtu.be/Npq4gPlw5Ds?si=kpVw6xsGTD4001FR "?

25
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 18 Octombrie 2024 | AnonimXnX întreabă:

Salut, cum scap de ghinion extrem? Nu cred în lucruri din astea dar in ultimul timp ma urmărește ghinionul peste tot si sunt lucruri pe care nu le pot controla, gen am fost la dentist si la jumătatea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Magie2525
în 17 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, există poze cu trupul lui Ioan Borezătorul?

6
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, de ce sfinții catolici nu sunt acoperiți și sfinții ortodoxi sunt acoperiți?

9
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, care sunt toate confesiunile creștine?

1
Răspunde Raportează
Magie2525
în 15 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, de unde vine termenul de " Creștinism "?

1
Răspunde Raportează
Magie2525
în 15 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, toate confesiunile creștine cred în Biblie, adică toate confesiunile creștine cred în Noul Testament și Vechiul Testament?

2
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 15 Octombrie 2024 | nastaseelenacristina întreabă:

DACA am intrat intr o biserica lipoveneasca de rit vechi si m- am inchinat, am sarutat moaste, eu find crestin ortodoxa e pacat? ei sunt tot ortodocsi au icoane, etc doar ca slujba era in rusa si la ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 15 Octombrie 2024 | Patrick20061997 întreabă:

Salut tPU pe tiktok apare tot timpul mesaje și videoclipuri despre chivotul legământului poate spune cineva ce este?

4
Răspunde Raportează
Magie2525
în 14 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, ce minuni a făcut profetul Mahommed și unde sunt ele descrise în cele mai mici detalii / amănunte?

3
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, în " Cartea lui Iov " din Vechiul Testament din Biblie este vorba despre Iov din " Suferințele lui Iov "?

7
Răspunde Raportează
SamHarris
în 14 Octombrie 2024 | SamHarris întreabă:

Sunt conștient de acuzațiile care mi se aduc, cum că aș fi un robot lipsit de emoții și intuiție. Aceste acuzații, de cele mai multe ori, vin din partea celor care se agață de dogmele ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, unde se află trupul / corpul Sfântului " Ioachim " - nu știu cum se scrie corect, pentru că am auzit numele lui la radio - cunoscut ca fiind vindecător de cancer?

5
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, ce minuni din Vechiul Testament știți?

4
Răspunde Raportează
Magie2525

Bună tuturor, cum vă explicați faptul că trupurile / corpurile sfinților nu miros urât ei fiind morți de sute de ani?

30
Răspunde Raportează
sand44
în 14 Octombrie 2024 | sand44 întreabă:

Inseamna ceva daca mi-am rupt piciorul de Ziua Înălțării Sfintei Cruci?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie 2024 |

Pot să mă împac, să mă apropii și să mă pocăiesc cu ajutorul cărților acestea scrise de Sfântul Nectarie? https://bookzone.ro/carte/pachet- invataturile- sfantului- nectarie- bkz ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Magie2525
în 13 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, minunile lui Iisus Hristos sunt scrise doar în cele 4 ( patru ) Evanghelii, adică doar apostolii Matei, Marcu, Luca și Ioan scriu despre minunile lui Iisus Hristos?

4
Răspunde Raportează
Anonimu173
în 12 Octombrie 2024 | Anonimu173 întreabă:

Dacă spui la rugăciunea Tatal Nostru, și Iarta-ne noua greșelile noastre. În loc de și ne Iartă noua greșelile noastre, este la fel de corect?

8
Răspunde Raportează
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă pe 28 Septembrie

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 15 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.410
  • Răspunsuri: 17.642.161
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 74 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre caini

Curiozitati despre caini

Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii