TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Andreistefan112222
în 23 Ianuarie 2025 | Andreistefan112222 întreabă:

De ce in biblie nu este spus nimic despre celelalte planete?

3
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 19 Ianuarie 2025 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Un preot ortodox ar sfinți un medalion cu Maica Domnului reprezentată în stil catolic? Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
SoniaMry
în 18 Ianuarie 2025 | SoniaMry întreabă:

Care este de obicei programul unei slujbe de duminica la o biserica crestina? Si la ce ora incepe de obicei?

5
Răspunde Raportează
Nondualistul
în 15 Ianuarie 2025 | Nondualistul întreabă:

Sunt budist începător. Cum pot scăpa de setea satisfacerii dorințelor simțurilor și de dorința morții? Și de ce cred budiștii în reîncarnarea de după moarte? Mi se pare inexplicabil... Și...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 13 Ianuarie 2025 | Alexskvr întreabă:

Cer sfatul un Preot. Când mă pun să învăț îmi vine in minte tot felul de gânduri. Nu mă pot concentra. Ce rugăciune sa citească pentru acest lucru sau ce as putea face?

6
Răspunde Raportează
RAY
în 13 Ianuarie 2025 | RAY întreabă:

Cum pot accepta creștinii să trăiască intr-un sistem unde doar banii contează?

16
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 12 Ianuarie 2025 | AnonimXnX întreabă:

De ce se contrazice biblia cand zice ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemănarea lui apoi ca Dumnezeu nu are forma si e omniprezent?

18
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 11 Ianuarie 2025 | DonEduardo întreabă:

În calitate de ateu materialist, ce părere ai de Creștinism(ma refer la el în general, nu la BOR)?

31
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 11 Ianuarie 2025 | KilljoyIdiot întreabă:

Salutare! Ce părere aveți de faptul că religia este impusă în școli? Credeți că ar trebui scoasă total din programa școlară, păstrată așa cum este, sau modificată în așa fel încât...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
sabin89
în 11 Ianuarie 2025 | sabin89 întreabă:

Ierusalimul a fost distrus, împreună cu templul său, de către romani în anul 70 d.Hr. Conform Evangheliei, Iisus profețise, cu treizeci și ceva de ani înainte, această distrugere. El a spus:...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
aurelgabriel
în 11 Ianuarie 2025 | aurelgabriel întreabă:

Buna Ziua TPU! Am un coleg care a făcut o faptă necugetată, nu e de gravitate mare, și acesta vrea că părinții lui sa nu afle. De la fapta respectivă a trecut un 1 an și părinții lui nu a...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StancuAnneMarie
în 11 Ianuarie 2025 | StancuAnneMarie întreabă:

Bună seara! Am și eu o întrebare? Se întâmplă ceva dacă am primit colivă în noaptea dintre ani? Am primit-o cadou, dar i-am dat-o înapoi! Ma lăsat puțin pe gânduri

1
Răspunde Raportează
frato
în 10 Ianuarie 2025 | frato întreabă:

Daca sunt crestin mai pot avea o viata a mea de ex, sa ma uit la filme sau sa ma joc pe pc?

2
Răspunde Raportează
DCGabriel
în 10 Ianuarie 2025 | DCGabriel întreabă:

Tinand cont de incendiile devastatoare din L.A, ma intreb si eu pentru negationistii lui Dumnezeu, ce face stiinta pentru a- i ajuta pe oamenii de acolo?, daca stiinta e atat de mareata de ce totusi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BennyBR
în 9 Ianuarie 2025 | BennyBR întreabă:

E adevarat ca daca Dumnezeu s-ar descoperi si ne-ar adeveri toata stiinta sa, multi oameni nu ar putea suporta sau suferi?

7
Răspunde Raportează
Clau0miruna1
în 9 Ianuarie 2025 | Clau0miruna1 întreabă:

Crede cineva în zeii nordici?

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Ianuarie 2025 |

Dacă nimicul nu cauzează nimic, atunci cum a creat Dumnezeu această lume? Pentru că, din punct de vedere teologic, Dumnezeu a creat- o din nimic. P.S. Vreau să menționez că sunt un om credincios...? (mai mult)

70
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2025 |

Hei, dacă mor înecată cu mâncare, se consideră tot sin?! Și biologic vorbind poți face asta?! Sau va apărea automat rezistența organismului de a nu o face?!

10
Răspunde Raportează
GeorgetaGavrila80
în 6 Ianuarie 2025 | GeorgetaGavrila80 întreabă:

De ce exista atei? De ce nu pot sa se forteze ca creada in Domnul Dumnezeu Atotputernic si Atottiitor? Dau fundita!

31
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2025 |

Credeți în puterea Agheasmei Mari? Eu da.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2025 |

Mă pot pocai doar in fata lui Dumnezeu singur acasă când mă rog sau trebuie neapărat și la biserica?

4
Răspunde Raportează
SerbanMircea
în 5 Ianuarie 2025 | SerbanMircea întreabă:

Dacă ești pocăit penticostal poți să pui o lumânare la mormântul soției dacă a decedat

8
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 5 Ianuarie 2025 | DaciaRomania întreabă:

La voi se dă sau nu bani preotului ortodox când vine cu sfințitul, la Bobotează?

5
Răspunde Raportează
VoineaGabi1990
în 5 Ianuarie 2025 | VoineaGabi1990 întreabă:

Sunt de religie creștin ortodox. Păcătuiesc citind o carte primită gratuit și scrisă de o autoare de religie adventistă? Că mă gândeam că dacă tot am primit- o gratis, doar să o citesc, nu...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2025 |

Dacă azi m- am certat rău cu mama și plângând a zis că nu pricepe de ce o urăsc atât, iar eu i- am zis că da, da chiar o urăsc rău de tot că din cauza ei am toate nenorocitele astea de probleme...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 4 Ianuarie 2025 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Dumnezeu spune ca majoritatea se vor duce in iad? In Biblie in Cartea Apocalipsei spune ca toti se vor inchina fiarei si vor fi aruncati in focul vesnic! Asta inseamna ca Dumnezeu stie ca majoritatea nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2025 |

Daca nu am mers cu sorcova e pacat?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2025 |

E pacat daca n am mers cu sorcova?

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 2 Ianuarie 2025 | sabin89 întreabă:

"Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta" Apoc. 11:18 Ce mânie a venit? Și când? Despre ce e vorba aici?

8
Răspunde Raportează
IonutNegruaZqc
în 1 Ianuarie 2025 | IonutNegruaZqc întreabă:

Mi-a taiat o femeie calea si a aruncat cu ceva înainte sa intru in biserica, ce înseamnă?

7
Răspunde Raportează
Miha2109
în 1 Ianuarie 2025 | Miha2109 întreabă:

Bună seara, curând voi naște și voiam să știu dacă nasa mea de botez poate fii și nașa fetiței. Vă mulțumesc mult!

2
Răspunde Raportează
Oana0253
în 1 Ianuarie 2025 | Oana0253 întreabă:

Bună seara și La mulți ani! Am și eu o nelămurire în legătură cu calugaria! Îmi doresc foarte mult sa fiu la o mănăstire de Maicii din Târgu Neamț, și mi s- a spus ca nu sunt pregătită,...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anonimms128
în 31 Decembrie 2024 | Anonimms128 întreabă:

Bună TPU an nou fericit și binecuvântat când vine părintele cat trebuie dat la părinte și dascăl? Dorim să vină și pe la noi să sfințească casa dar nu știm cat trebuie dar vă mulțumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2024 |

Bună! Este posibilă o relație/căsătorie într-un creștin după evanghelie si un adventist?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 31 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

E ok si daca stai cu carte de rugaciuni in mana atunci cand te rogi? Se accepta asa ceva? Ca na, sa zicem ca vrei asa sa te rogi cu rugaciuni din carti dar nu stii pe de rost. Sau trebuie sa o pui pe ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 30 Decembrie 2024 | Curiosul999 întreabă:

Va salut, am o mare dilema la care nu am găsit răspuns. Deci Rusia Ukraina Moldova și Serbia sărbătoresc Paștele pe aceaiasi data cu noi. E adevărat că în fiecare an intra 3 mari episcopi printre...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
mad000002
în 30 Decembrie 2024 | mad000002 întreabă:

Avand in vedere urmatoarele informatii:boli, handicapuri, nebunia haotice si la cei care nu merita, accidente, mortile la nastere, evolutia primatele din care descindem, dinozaurii, Big- Bangul, varsta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mad000001
în 29 Decembrie 2024 | mad000001 întreabă:

Din punct de vedere religios Creationist, ce rol rost au Pietrele cazatoare:asteroizi, comete, meteoriti? Ce mesaj transmite Creastorul prin existenta pietrelor care sunt cazatoare? Sa fie oare dovada...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
buturuga
în 29 Decembrie 2024 | buturuga întreabă:

Bună seara! De Sf Andrei am pus grâu la încolțit. Acesta a încolțit frumos, însă vârfurile au început să se îngălbenească. Știam că este semn rău, dar ce simbolizează mai exact? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mad000003
în 29 Decembrie 2024 | mad000003 întreabă:

In ce fel de Creator Dumnezeu Zeu credeti?:Prea Bun cristos iisus, Pur Sfant, pat patern., normal oaie ratacita, sau calau dominus pedepsitor sau dominator? Nu credeti ca bio diversitatea de pe Pamant...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 29 Decembrie 2024 | Curiosul999 întreabă:

Va salut am o mare dilema deci daca Crăciunul în Rusia Moldova și Ukraina E sărbătorit pe rit vechi Sfântul Nicolae la fel și pastele la fel atunci cum se mai pot numi localnicii de acolo "creștini...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lxzyzzv
în 28 Decembrie 2024 | lxzyzzv întreabă:

Buna dimineata, am o intrebare, pe 28 decembrie se duce cu colindul? daca da. sa ma ajutati daca puteti sa imi spuneti niste colinde care (poate) se canta azi, ca gen mna n- am ce face in casa si daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan927
în 27 Decembrie 2024 | Stefan927 întreabă:

Salut TPU. Ce părere aveți despre proiectarea astrală? De ce mulți zic ca ii ceva satanic?

7
Răspunde Raportează
SoniaMry
în 27 Decembrie 2024 | SoniaMry întreabă:

Ce alimente sunt permise de post si care sunt cele nepermise? Ma refer la postul general, vreau sa ma spovedesc si sa tin post cu doua zile inainte.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2024 |

Nu știu dacă am mai pus întrebarea asta, însă dacă încă o mai pun, e clar că nu am primit un răspuns concret și grăitor. Deci www Conform religiei, credinței, Bibliei, ăstora Sfinte...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 24 Decembrie 2024 | chicago44angels întreabă:

Voi credeti ca Iisus a fost un barbat perfect sau doar o metafora pentru empatia si iubirea omenirii? Credeti ca diavolul e o capra cu o stea in frunte sau o metafora pentru uratenia si rautatea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
paulpop
în 23 Decembrie 2024 | paulpop întreabă:

Ati auzit de cazuri de chestii supranaturale legate de moartea unui cunoscut? de exemplu un prieten de-al meu si-a vazut un unchi mort la parastas

1
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 22 Decembrie 2024 | TeleaMatei întreabă:

Buna TPU! In ce zi se merge la colindat cu steaua? [Nu stiu dacă am pus la categoria corecta]

2
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 21 Decembrie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

De unde au dedus crestinii practicanti ca traim in vremurile de pe urma, ca suntem condusi de masoni si ca se pregateste venirea lui antihrist, ca toate razboaiele si revolutiile au fost create de masoni...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Norvegia22
în 21 Decembrie 2024 | Norvegia22 întreabă:

Bună seara, vreau sa găsesc și eu pe cineva cu care sa ma consult în privința la un anumit gând care ma omoară. Si nu stiu de unde ar putea sa vina gândurile asta. De la ala rău sau de la...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă pe 16 Ianuarie

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 5 ore

LisaJulie întreabă:

Cum recunoașteți când un răspuns sau altceva este făcut cu ajutorul lui Chatgpt?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.999
  • Întrebări: 3.955.283
  • Răspunsuri: 17.671.136
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
The Walking Dead

The Walking Dead

Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.121 Adolescenţi
  • 55.637 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii